SALLY HANSEN AIRBRUSH LEGS ILLUMINATOR - hailaiteris kojoms ir kūnui, spalva Golden Glow

   Labas,

   Pagaliau prasidėjo mano ilgai lauktos atostogos ir labai gaila, kad prasidėjus mano atostogoms taip pasikeitė orai. Atšalo ir saulės nebe tiek daug, tačiau nėra to blogo, kai ir namuose pilna senai atidėliotų darbų. Noriu pagaliau susitvarkyti savo spintą, jau senai reikėjo pasidaryti drabužių reviziją, taip pat reikia persižiūrėti savo kosmetikos kolekciją, susitvarkyti įvairias veido ir kūno odos priežiūros priemones. Kaip žinote, kosmetika turi savo galiojimo laiką, o pasibaigusio galiojimo priemonių tikrai nevertėtų naudoti. Žinoma, reikia ir namuose apsitvarkyti, todėl net jei orai ir nelepina - tikrai neliūdžiu, veiklos pilna ir namuose.

      Na o po tokios ilgos įžangos noriu su Jumis pasidalinti apžvalga apie mane nuvylusį produktą iš Sally Hansen - Airblush Legs Illuminator (spalva Golden Glow). Tiesą pasakius, tai buvo gana spontaniškas pirkinys, nepasižvalgiau detalesnių priemonės apžvalgų, todėl ir tenka nusivilti.


         Vasara toks metas, kai norisi spindėti. Negaliu pasigirti gražia kojų oda, naudoju savaiminio įdegio priemones, tačiau ir jas naudojant kojos neatrodo gražiai. Esu šviesios odos savininkė, gana sunkiai įdegu saulėje, ypatingai blauzdos (kurios niekada neįdega saulėje). Mano oda linkusi į mėlyną atspalvį, todėl, patikėkite, vasarą pamėlusiomis kojomis vaikščioti tikrai nesinori. Praėjusių metų vasaros atradimas man buvo purškiamos pėdkelės, o ir šiais metais norisi išbandyti daugiau spindesio kūno odai suteikiančių produktų.  Sally Hansen kompanija žymi savo nagų priežiūros priemonėmis, taip pat kompanija savo asortimente turi ir purškiamas pėdkelnes (kurios yra pakankamai populiarios). O aš išsirinkau išbandyti būtent spindesio suteikiantį kremą, kurį tikėjausi naudoti kojoms (geriau reikėjo rinktis purškiamas pėdkelnes).


            Sally Hansen - Airblush Legs Illuminator - švytėjimo suteikiančią priemonę Lookfantastic galima rinktis iš dviejų atspalvių: Nude Glow ir Golden Glow. Aš išsirinkau tamsesnį atspalvį, galvodama, jog jei priemonė man ir būtų per tamsi, galėsiu ją maišyti su kūno kremu ir taip pritaikyti norimo intensyvumo atspalvį prie savo kūno odos spalvos.


Lookfantastic pateikiamas  hailaiterio trumpas aprašymas:

 Sally Hansen - Airblush Legs Illuminator - hailaiteris kūnui suteikia odai švytėjimo, sukuria ilgesnių kojų iliuziją. Kūno hailaiteris savo sudėtyje turi šviesą atspindinčių pigmentų, kurie suteikia odai švytėjimo efektą. Rutulinis aplikatorius yra patogus naudoti. Priemonės formulė yra drėkinanti ir itin ilgai išliekanti, greitai išdžiūnanti, atspari vandeniui ir padėsianti kojoms atrodyti stulbinamai  visą naktį.

 Sally Hansen - Airblush Legs Illuminator - švytėjimo suteikianti priemonė atkeliauja    paprastoje, plastikinėje, bronzinės splavos pakuotėje.

              Priemonės kiekis - 100 ml., galioja 24 mėnesius nuo atidarymo, pagaminta Monake.


         SudėtisPriemonės pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - žėrutis, trečioji - glicerinas. Ketvirtasis ingredientas - kvepalų ingredientas (pasak kosmetikos DNR šis ingredientas EU yra ribojamas, neleidžiamos didelės šio komponento koncentracijos, tačiau šiame produkte  tai net ketvirtoji sudėtinė dalis). Penktoji sudėtinė dalis - UV absorbentas, kvepalų ingredientas,  šeštoji - konservantas, antioksidantas.  Sudėtyje yra minkštiklių, drėkiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, kvepalų ingredientų, silikono pagrindo medžiagų, emulsiklių, konservantų, kvapą suteikiančių medžiagų, UV absorbentų, pigmentų.



AQUA/WATER/EAUMICAGLYCERINALPHA-ISOMETHYL IONONEBENZYL SALICYLATEBHTCAPRYLYLGLYCOLCARBOMERCITRONELLOL, DIMETHICONE,  
DIMETHICONOLDISODIUM EDTAHYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMERLINALOOL, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATESYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE TIN OXIDETRIETHANOLAMINECHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491)


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


          Hailaiterio - švytėjimo suteikiančios priemonės sudėtis tikrai neblizga. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, pigmentas ir glicerinas. Labai aukštai sudėtyje randame kvepalų ingredientą, kurio kiekis turėtų būti ribojamas EU. Yra keletas drėkinančių medžiagų, silikono pagrindo medžiagų. Priemonėje gausu kvapiklių, kitų odą galinčių sudirginti medžiagų ir nedraugiškų odai konservantų. 



          Pats didžiausias šios priemonės trūkumas - rutulinis aplikatorius. Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad tokio tipo produktą būtų patogu dengti rutuliniu aplikatoriumi, tačiau yra priešingai. Aplikatorius patį produktą ant odos dengia labai netolygiai: vienoje kojų vietoje jo pasiskirsto daugiau, kitoje mažiau, kitoje vėl daugiau. O blogiausia, kad ši priemonė stulbinančiai greit džiūna ant odos, todėl jei nepaskubėsite hailaiterio itin greit sklaidyti, jis ant odos pasiskirsto labai netolygiai, išdžiūna ir toje vietoje oda atrodo it murzina. Jei bandai priemonės tepti dar daugiau, ta "murzina dėmė" vis tiek matosi. Bendras vaizdas: oda atrodo taip, lyg nusitrynęs dirbtinis įdegis, nes tiesiog viskas nueina dėmėmis. 



Mano manymu, tokio tipo produktą dar galima būtų maišyti su kūno kremu, tačiau rutulinis aplikatorius to daryti neleidžia. Dar vienas minusas, kad hailaiteris yra itin stipriai parfumuotas. Kvapas man visai patinka, tačiau kvapiųjų medžiagų koncentracija produkte didelė, todėl ši priemonė turi sausinantį odai poveikį, gali dirginti ir erzinti jautrią odą.


        Minusų prirašiau nemažai, tačiau galiu paminėti ir keletą pliusų. Man patinka švytėjimo efektas, kurį odai suteikia produktas. Saulėje tie mažyčiai smulkūs blizgučiai labai gražiai atspindi šviesą, priduoda odai sveiko, gražaus spindesio. Priemonė išdžiūna ant odos stulbinančiai greitai ir yra atspari vandeniui, todėl ilgai išliekanti. 

       Deja, man labai nepatiko tiek Sally Hansen - Airblush Legs Illuminator - švytėjimo suteikiančios priemonės aplikatorius, tiek pati produkto formulė, tiek sudėtis. Todėl būtent šio atspalvio Golden Glow aš Jums nuoširdžiai nerekomenduoju. Nežinau, galbūt Nude Glow atspalvis yra kitokios formulės. Gal Jūs bandėte, pasidalinkite įspūdžiais.

       

     Kažkokiu būdu teks šį hailaiterį sunaudoti (vis tik išmesti yra gaila). Bandysiu ištraukti rutulinį aplikatorių ir priemonę maišyti su kūno kremu, taip pasistengsiu priemonę sunaudoti, tačiau daugiau tikrai nebepirksiu ir Jums nerekomenduoju.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



Komentarai