2019 METŲ VASAROS MYLIMIAUSI DEKORATYVINĖS KOSMETIKOS PRODUKTAI


  Labas.

      Vasara jau įpusėjo, todėl pats laikas pasidalinti su Jumis savo vasaros mylimiausiais dekoratyvinės kosmetikos produktais. Man labai patinka žiūrėti youtube grožio blogerių apžvalgas apie mylimiausias ir labiausiai naudojamas kosmetikos priemones, taip pat skaityti blogerių apžvalgas. Juk ne veltui dalijamasi mylimais produktais, kartais pasižiūrėjus kokią apžvalgą taip ir norisi įsigyti ir išbandyti pačiai kokį naują produktą ar dar nežinomą, neatrastą prekės ženklą. 
         Rašydama šį įrašą žvalgiausi į savo praėjusių metų mylimiausiųjų sąrašą (apžvalgą, jei įdomu, galite rasti čia). Keletas produktų pasikartos, tačiau turiu ir naujų favoritų. Įrašas bus netrumpas, taip pat rasite nemažai nuotraukų, todėl tikiuosi, kad bus įdomu skaityti. 


Dekoratyvinės kosmetikos produktai veidui


         Vasara - toks metas, kuomet nenoriu apkrauti veido didžiuliu sluoksniu makiažo priemonių. Vis tik norisi, kad veido oda atrodytu graži, gaivi ir spindinti. Aš turiu riebią veido odą, todėl man didžiausias iššūkis vasaros sezono metu yra susitvarkyti su linkusia riebaluotis veido oda ir jos blizgesiu. Tačiau nepaisant to, šiemet nebenaudoju tiek daug matinį efektą suteikiančių priemonių, vis tik renkuosi gaivesnį ir spindesio suteikiantį makiažą, o dienos eigoje gelbėjuosi matizuojančiomis, veido odos blizgesį sugeriančiomis servetėlėmis ir matizuojančia pudra.


              Vasaros sezono neįsivaizduoju be gero, matinį efektą suteikiančio praimerio. Ir šią vasarą daugiausiai naudoju du produktus: pirmasis iš jų - matizuojantis, o antrasis - drėkinantis ir priduodantis veido odai sveiko spindesio.


       Catrice cosmetics Prime and Fine linijos Keep Me Matt makiažo praimeris matizuoja veido odą, taip pat šiek tiek užpildo poras, taip suvienodina veido odos tekstūrą. Šią priemonę naudoju daugiausia T zonai,  kuri linkusi stipriai riebaluotis. Negaliu teigti, kad tai pats geriausias mano bandytas praimeris, tačiau jis šiek tiek prailgina makiažo išsilaikymą, taip pat nekemša porų, o ir šios priemonės kaina itin prieinama. 


        Antrasis produktas, kurį esu gyrusi jau ne vieną kartą tiek savo IG paskyroje, tiek tinklaraštyje - First Aid Beauty Coconut Priming Moisturizer  .  Šis drėkinantis kremas -  makiažo bazė man atstoja du produktus, tiek veido kremą, tiek makiažo bazę. Priemonę kartais naudoju kaip drėkinamąjį kremą ir veido praimerį, taip pat kartais šį produktą maišau su makiažo pagrindu. Man labai patinka šios priemonės suteikiamas efektas: ne tik padrėkina veido odą, greit susigeria, tačiau suteikia veido odai sveiko spindesio. O ir kvapas tiesiog fantastiškas. Tikrai vienas didesnių mano šių metų atradimų, kurį tikrai pirksiu ateityje dar ir dar kartą. 


                         Praėjusių metų vasaros mylimiausių įraše minėjau ir gyriau  Maybelline Dream Matte BB   kremą.  Maybelline BB kremą vis dar galiu rekomenduoti mišrią ar riebią veido odą turinčioms merginoms. 


                 Tačiau šių metų vasaros favoritu tapo L'Oreal Paris Infaillible 24 H Fresh Wear makiažo pagrindas. Tiesą pasakius, pati esu nustebusi, kad šis produktas man taip patiko. Pirmasis įspūdis bandant Infaillible 24 H Fresh Wear makiažo pagrindą tikrai nebuvo toks geras. Tačiau betestuodama priemonę, kuo toliau, tuo labiau ją pamėgau. Man labai patinka šio makiažo pagrindo užbaigimas. Suteikia natūralų, taip vadinamaą satininį užbaigimą, veido oda atrodo gaivi ir švytinti. Žinoma, aš šį makiažo pagrindą tvirtinu biria pudra (turint riebią veido odą kitaip ir neišeina), tačiau birios pudros stengiuosi neperkrauti ir koncentruotis ties labiausiai linkusiomis riebaluotis veido odos vietomis. Man didžiausias Infaillible 24 H Fresh Wear makiažo pagrindo trūkumas vis tik būtų išsilaikymas, tačiau pats užbaigimas, kaip priemonė atrodo, jaučiasi ant odos man tikrai labai patinka. Šiuo metu naudoju spalvą 140 Beige Dore, ji man yra šie tiek tamsi, todėl maišau su kita kremine pudra iš Catrice Cosmetics All Matt Plus (spalva 015, Vanilla Beige). Catrice pudra yra matinio užbaigimo, todėl sumaišius abi minėtas kremines pudras pailgėja kreminės pudros išsilaikymas ant veido odos. Todėl toks derinys man dar labiau tinka ir patinka.                


            Dar vienas Infaillible 24 H Fresh Wear makiažo pagrindo trūkumas - dozatarius. Galite matyti, kaip atrodo šios kreminės pudros pompa. Pati poma yra plastikinė, iš pirmo žvilgsio pasirodė ne itin tvirta ir kiek klibanti.  Dozatorius išspaudžia per didelį pačios pudros kiekį, kartu išsiterlioja visa pakuotė. Nežinau, galbūt čia tik man papuolė tokia įpakavimas, bet labai erzina, kai kiekvieną kartą tenka valyti pačią pakuotę, o kartu ir švaistosi pats produktas. 


               Mylimiausias maskuoklis be jokios abejonės - Too Faced Born This Way - super maskavimo, itin ilgai išliekantis, nesausinantis maskuoklis. Nepaisant to, kad išsirinkau netinkamą šio maskuoklio atspalvį (Vanilla) ir jis man yra per tamsus, tačiau produktą maišau su kitais turimais maskuokliais ir taip bandau jį naudoti. Mano tinklaraštyje galite rasti labai išsamią šios priemonės apžvalgą. Todėl čia pernelyg neišsiplėsiu. Tačiau šį maskuoklį naudosiu ir tikrai pirksiu šviesesnį šios priemonės atspalvį. 


                   Dar vienas šios vasaros mylimiausias produktas - Rimmel StayMatte linijos kompaktinė pudra (spalva 001, Transparent). Turint riebią veido odą matizuojanti pudra  vasaros must have produktas.


               Praėjusiais metais gyriau kitą Rimmel Match Perfection Silky Loose Face Powder - birią Rimmel matijuojančios pudros versiją. Ją taip pat vis dar turiu ir naudoju su malonumu. Tačiau kompaktinę pudrą naudoti yra gerokai paprasčiau, galima įsimesti į rankinę,  neštis su savimi ir esant norui dienos eigoje naudoti. Šios pudros sudėtis tikrai nėra itin gera, tačiau ji labai gerai matizuoja ir užfiksuoja kreminę pudrą, suteikia matinį efektą ir užpildo poras, suvienodina veido odos tekstūrą ir neapsunkina veido odos. Žinoma, reikia priemonės nepadauginti, kitaip oda gali atrodyti cakey

                   Kiti du vasaros mylimiausi produktai iš Kiko Milano. Savo įrašuose su minėjusi, kad man netiko nei vienas iš Kiko Milano kreminių veido odos produktų. Bandžiau keletą Kiko kreminių pudrų, BB kremą ir maskuoklį, tačiau visi jie netiko man riebiai veido odai, buvo geltono atspalvio ir juos pabandžiusi tiesiog perleidau draugėms. Tačiau Kiko Milano Baked tipo ("kepti") produktai man tapo atradimu.


                   Kiko Milano Baked tipo bronzerį iš praėjusių metų vasaros Gold Waves kolekcijos (spalva 01, Sun Celebration Honey) esu gyrusi jau ne vieną kartą. Šilkinės tekstūros, itin minkštas, labai gerai išsisklaido, suteikia veidui sveiko švytėjimo. Turi šiek tiek šilto, oranžinio atspalvio, tačiau priemonę galima sluoksniuoti iki norimo intensyvumo, o ant įdegusios odos atrodo labai gražiai. Šį bronzerį dažnai naudoju su taip pat labai mylimu Butter bronzeriu, kuris buvo mano praėjusių metų favoritas. Tačiau šiemet nusprendžiau, kad vis tik Kiko Milano bronzeriui teikiu pirmenybę ir daudoju dažniau. Tiesa, būtent šio bronzerio įsigyti galimybės jau nėra (tai limituotos kolekcijos produktas), tačiau Kiko sezoninėse kolekcijose galite rasti beveik identiškus, tiokio tipo bronzerius, tik kitokiose pakuotėse. Šių metų vasaros kolekcijoje Kiko Milano puslapyje galite rasti labai panašų Ocean Feel bronzerį. Bronzerio tekstūra tokia pati, kiekis taip pat 20 g., mano manymu, skiriasi tik pakuotė. Todėl jei ieškote naujo bronzerio, Kiko Milano  Baked bronzeriai tikrai yra verti dėmesio. 


                    Antrasis favoritas iš Kiko MilanoOcean Feel kolekcijos Baked Blush (spalva 01, Sunkissed). Tai pat taip vadinami "kepti" skaistalai. O spalvos pavadinimas puikiai atspindi pačią spalvą, nes turi švelniai rožinį atspalvį, suteikia veidui tarsi saulės nubučiuotos odos efektą, taip pat suteikia veido odai švytinčios odos efektą. Ši priemonė atstoja du produktus: skaistalus ir hailaiterį, nes sudėtyje turi švytinčių dalelių. Naudoju nuo pat įsigijimo ir be galo džiaugiuosi šiuo savo pirkiniu iš Kiko Milano.  


              Dar vienas mano ne tik praėjusių metų, bet iš šios vasaros must have produktas - Wet n Wild Mega Glo hailaiteris, spalva Precious Petals (apžvalgą galite rasti čia). Itin minkštas, kreminis, pigmentuotas, suteikia odai švytėjimo efektą, intensyvus ir ilgai išliekantis, o ir spalva vasarai - tobula. Kaip matote, šis hailaiteris tikrai mano mylimas ir naudojamas, galbūt pavyks pasiekti pakuotės dugną. 


                       Dar vienas šios vasaros atradimas iš L'Occitane - Aqua Réotier linijos gaivinamasis purškiklis veidui. Labai patinka šios priemonės suteikiamas gaivinamasis poveikis, ne tik atgaivina, bet ir padrėkina veido odą. Purškiklio dulksna yra  itin smulki ir lengva. Nors šis produktas makiažo išsilaikymo man neprailgina, bet karštomis vasaros dienomis puikiai atgaivina ir padrėkina veido odą.


                   Dar vienas veido purškiklis, kurį vis tik nusprendžiau įtraukti į savo mylimiausių įrašą - žymusis Mac Fix+ makiažo fiksatorius. Produktas  gulėjo užmirštas lentynoje ir šią vasarą jį vėl atradau iš naujo. Naudoju kaip paskutinį akcentą makiaže: puikiai sulieja visus birius produktus ir užfiksuoja makiažą. Šis MAC  produktas tkrai žinomas visoms,  išgirtas ir tikrai ne veltui.



Dekoratyvinės kometikos produktai akims ir antakiams




                    Pirmoji mano must have priemonė - akių šešėlių bazė. Turiu ne tik riebią veido odą, tačiau mano akių vokių oda taip pat yra riebi, be to dar turiu taip vadinamas Hooded eyes. Todėl be akių šešėlių bazės man jokie šešėliai ant akių neišsilaiko. Šiuo metu vis dar naudoju akių šešėlių bazę iš Urban Decay  Eyeshadow Primer Potion. Ši akių šešėlių bazė puikiai atlieka savo darbą, tačiau vis tik aš jos antrą sykį nepirkčiau, mielu noru rinkčiausi 2018 metų įraše minėtą Milani akių šešėlių bazę, juolab, kad jos kaina gerokai mažesnė, o efektas - toks pat. 


                    Sunkiausia vis tik buvo išsirinkti mylimiausią akių šešėlių paletę, kurių savo kosmetikos kolekcijoje turiu nemažai. Tačiau šiemet mylimiausia akių šešėlių palete tapo užmiršta ir vėl iš naujo atrasta vienetinių akių šešėlių paletė, sudaryta iš Makeup Geek akių šešėlių. 


         Vienetinius akių šešėlius laikau magnetinėje paletėje, pirktoje vienoje iš parduotuvių Aliexpress. Šios paletės kaina nebuvo didelė, tačiau pati paletė tikrai kokybiška, kompaktiška ir patogi naudoti.
                   Šioje magnetinėje paletėje laikau savo vienetinius Makeup Geek šešėlius. Makeup Geek šešėliai gana ilgą laiką gulėjo užmiršti tarp kitų šešėlių palečių. Šie šešėliai yra puikios kokybės, nors dabar ir nebėra tokie populiarūs, kokie buvo anksčiau.
                  Magnetinėje paletėje laikau šešėlius iš Makeup Geek In the Nude akių šešėlių paletės kartu su kitais Makeup Geek vienetiniais šešėliais. Jau buvau užmiršusi kokie jie  geri, pigmentuoti  ir kaip lengva su jais dirbti. Makeup Geek šešėlius naudoju kiekvieną dieną, besiruošdama į darbą. Labiausiai naudojamos spalvos yra matinė, balta - So Pale, ideali pereinamoji spalva - Buffed, bei Tan Lines ir Creased ,  pats gražiausias foiled tipo akių šešėlis - Granstand ir tobula spalva akies kampučiui įšviesinti - Rapunzel.


              Makeup Geek šešėlių net ir matinės, tamsesnės spalvos yra puikios kokybės, lengvai sklaidosi ir gerai išlieka. Viena mano mylimiausių matinių splavų Bitten, slyvinės, burgundiškos spalvos akių šešėlis, kuris labai pagyvina akių makiažą ir lengvai sklaidosi, taip pat matinė, pigmentuota juoda spalva - Corrupt. Makeup Geek blizgios spalvos taip pat vertos dėmesio, o foiled tipo akių šešėliai - išskirtiniai savo formule, tekstūra. 


                      Dar viena akių šešėlių paletė, kuri taip pat yra mano viena mylimiausių (ją minėjau ir 2018 metų vasaros mylimiausių sąraše ) - Colour Pop ir Kathleen Lights Dream St. akių šešėlių paletė.


             Šiemet savo mylimiausių sąraše turiu vieną kreminį akių šešėlį iš Colour Pop ir Zoella kolekcijos - Supernova Shadow, spalva Bellini. Be galo gražios spalvos šešėlis (labai panašus atspalvis į Makeup Geek Grandstand akių šešėlio, tik dar intensyvesnis). 
              Bellini - Rose Gold spalvos, metališkas, itin blizgus, labai ilgai išliekantis skystos formulės akių šešėlis, tobula spalva vasarai.


                 Blakstienų tušų kategorijoje turiu du tušus. Pirmasis, mano favoritas, geriausias blastienų tušas ever  - Too Faced Better Than Sex mascara. Apžvalgą galite rasti bloge, nors joje ir rašiau, kad jis nevertas savo kainos,  tačiau pabandžius šį blakstienų tušą nebesinori naudoti kitų. Todėl renkuosi šio Too Faced tušo travel size dydį, kurio pilnai užtenka trims mėnesiams.
                Antrasis favoritas  - Catrice cosmetics vandeniui atsparus tušas - Glam and Doll. Šį tušą dažniausiai naudoju apatinėms blakstienoms: puikiai išsilaiko, netepa, nebyra.


                Mylimiausios priemonės antakiams iš Wet n Wild ir Essence. Pirmasis antakių pieštukas iš Wet n Wild kompanijos - išsukamas antakių pieštukas, mano turima spalva - Medium Brown. Dvipusis, trikampio formos, išsukamas antakių pieštukas, šalto tono rusvos spavos, pigmentuotas, lengva naudoti. 
            Antroji priemonė iš Essence - Make Me Brow antakių želė. Labai patogus, nedidelis šepetėlis, puikiai užfiksuoja ir paryškina antakius, suteikia apimties, o ir kaina labai nedidelė. 


 Dekoratyvinės kosmetikos produktai lūpoms




                 Šios vasaros favoritai - Kiko Milano priemonės lūpoms. Vasarą aš mieliau renkuosi ir naudoju lūpų blizgesius. Turiu dvi mylimiausias priemones, ir abi jos iš Kiko Milano. Pirmasis lūpų blizgesys iš limituoto leidimo, Valentino dienai skirtos kolekcijos - Sweetheart Lip Gloss, bespalvis lūpų blizgis, saldaus, vaikystės ledinukų kvapo.


          Antrasis lūpų blizgis  - Kiko Milano 3D Hydra Lip Gloss, spalva 17 Pearly Mauve. Itin blizgus, lengvą rausvą atspalvį turintis lūpų blizgesys. Abi šios priemonės yra kiek sunkesnės, tirštesnės konsistencijos, kiek lipnokos, tačiau ilgiau išliekančios, drėkinančios lūpas ir suteikiančios blizgesio, be to, ir kvepia nuostabiai.


               Kitos dvi labai mylimos priemonės lūpoms, kurių kiekvieną dieną nenaudoju, dažniausiai renkuosi vakarui. Tai lūpų pieštukas iš Kiko Milano ir skysti, matiniai lūpų dažai iš Contour cosmetics.


                  Abu šie produktai yra nude spalvos, šilto atspalvio, todėl puikiai dera tarpusavyje. Contour cosmetics lūpų dažus (spalva No.4 JUJU) radau vienoje iš Lookfantastic grožio dėžučių. Man labai patiko šių lūpų dažų spalva: tokia tobula niudinė spalva, kuri puikiai tinka kasdienai. Vienintelis šių lūpų dažų minusas, kad jie gana stipriai sausina lūpas, todėl dažnai šių lūpų dažų ir nenaudoju. Galiu patirti Contour cosmetics lūpų dažų formulę: itin legvos tekstūros, lengvai dengiasi ant lūpų, paprasta ir patogu naudoti. 


       Paskutinis mylimiausias šios vasaros produktas - kvepalai iš Lacoste. Tiesiog tobulas šios vasaros kvapas: saldus, bet lengvas, itin ilgai išliekantis.  Gavau dovanų iš draugės: naudoju ir negaliu atsidžiaugti šiuo kvapu. Taip pat dažnai sulaukiu komplimentų iš kolegių, kuomet naudoju šiuos kvepalus. Todėl baigusi naudoti šiuos kvepalus tikrai pirksiu vėl.


             Vasaros mylimiausių įrašas gavosi tikrai netrumpas. Tikiuosi buvo įdomu skaityti, ar bent pasižvalgyti į priemonių nuotraukas. Stengiausi atrinkti labiausiai naudojamus produktus (tikrai nebuvo lengva, nes sunku išsirinkti tas pačias pačiausias priemones).

           Lauksiu Jūsų komentarų, būtinai pasidalinkite ir savo mylimiausiomis vasaros Must Have priemonėmis.

                                                                                   Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Nepamirškite užsukti į mano Instagram   paskyrą, kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)








Komentarai