TOO FACED BORN THIS WAY SUPER COVERAGE MULTI-USE SCULPTING CONCEALER - maskuoklis


         Labas,

        Visai nesenai savo IG paskyroje dalinausi vienu Cultbeauty paskelbtų konkursų, kuriame reikėjo pasidalinti mylimiausi Cultbeauty esančiu prekiniu ženklu. Ir galiu drąsiai prisipažinti, jog tai Too Faced. Esu bandžiusi dar tik nedidelę dalį šios kompanijos siūlomų dekoratyvinės kosmetikos produktų, ir kol kas nei vienas iš jų manęs nenuvylė.
             Man labai patinka Too Faced kosmetikos produktų įpakavimai: ypatingai gražūs, tikrai jaučiasi ir atrodo kaip High End Makeup. Savo kosmetikos kolekcijoje turiu keletą Too Faced akių šešėlių palečių, vieną paletę veidui, Too Faced Better Than Sex tušas yra mano mylimiausias tušas. Todėl norisi išmėginti daugiau Too Faced kompanijos produktų. Too Faced Born This Way Multi - Use Sculpting Concealer jau senai buvo mano norų sąraše. Ir galų gale nusprendžiau mesti į šalį savo maskuoklius, nes nei vienas iš jų man nebetiko, mano paakių oda buvo tapusi tokia sausa, kad nei vienas iš turimų maskuoklių netiko ir nebepatiko mano odai.


             Too Faced Born This Way Multi - Use Sculpting Concealer atkeliauja gražiame rausvos spalvos įpakavime, dekoruotame auksinės spalvos detalėmis. Išorinėje produkto pakuotėje pateikiama trumpa informaciją apie produktą.  Nustebau, nes ant įpakavimo radau informaciją ir lietuvių kalba.


         Oficialiame Too Faced puslapyje galima rasti išsamią informaciją apie produktą. Nurodyta, jog priemonė yra tinkama maskuoti, kontūruoti, įšviesinti ar atnaujinti veido odą. Taigi produktą galima naudoti ne tik kaip maskuoklį, bet ir kaip kontūravimo priemonę ar hailaiterį. Taip pat galima maskuoklį naudoti ir dienos eigoje, norint, kad makiažas atrodytų tobulai. Maskuoklio formulėje esantys pigmentai užtikrina itin stiprų maskavimą, tačiau neapsunkina odos.



Too Faced Born This Way Multi - Use Sculpting Concealer:
  • maskuoklio formulė be aliejų, oil-free;
  • gali būti naudojamas maskavimui, kontūravimui ar netgi įšviesinimui;
  • lengvos tekstūros, neapsunkinantis odos, drėkinantis, todėl oda niekada neatrodys išsausėjusi ar cakey;
  • ilgai išliekantis (12 valandų);
  • tinka fotografavimui (no flashback).
Maskuoklis be gliuteno, parabenų, 
Too Faced kosmetika taip pat netestuota ant gyvūnų.





       Born This Way Multi - Use Sculpting Concealer maskuoklį galima rinktis net iš 35 atspalvių (oficialiame Too Faced puslapyje). Culbeauty maskuoklį galima rinktis iš 20 atspalvių.


      Too Faced Born This Way Multi - Use Sculpting Concealer maskuoklio kiekis dvigubai didesnis už įprastinių maskuoklių: net 15 ml. Priemonė galioja standartiškai, 12 mėnesių nuo atidarymo, pagaminta Italijoje.


                   Too Faced Born This Way Multi - Use Sculpting Concealer maskuoklis atkeliauja solidžiame, stikliniame įpakavime, su atsukamu juodu kamšteliu.


                Maskuoklio aplikatorius pakankamai nemažas, tačiau patogus naudoti. Vienintelis pakuotės minusas - dozatorius. Priemonės išsispaudžia šiek tiek daugiau nei reikia, todėl išorinė pakuotės dalis linkusi teptis.




 SudėtisMaskuoklio pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - silikono pagrindo medžiaga, minkštiklis, trečioji - minkštiklis, kondicionuoja odą. Ketvirtasis ingredientas - minkštiklis, kondicionuoja odą. Penktoji sudėtinė dalis - taip pat minkštiklis, šeštoji - kondicionuojanti medžiaga. Sudėtyje yra drėkiklių, minkštiklių, emulsiklių, kondicionuojančių medžiagų, klampumo reguliavimo medžiagų, antioksidantų, silikono pagrindo medžiagų, drėkiklių, klampumo reguliavimo, ph reguliuojančių medžiagų, glicerino, kokosų vandens, hialurono rūgšties, kokosų sulčių, konservantų, UV absorbentų, pigmentų. 

Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Triethylhexanoin, Isoamyl Laurate, Methyl Trimethicone, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/ Sebacate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate; Silica, Perfluorooctyl Triethoxysilane, Aluminum Hydroxide, Hydroxyacetophenone, Sodium Chloride, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Acrylates/Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Water/Cocos Nucifera Water, Sodium Hyaluronate, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice/Cocos Nucifera Fruit Juice, Rhododendron Ferrugineum Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Maskuoklio sudėtis gera. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, minkštikliai ir silikono pagrindo medžiagos. Tarp sudėtinių dalių nemažai drėkinančių medžiagų, glicerino, kokosų vandens ir kokosų sulčių, hialurono rūgšties. Tarp sudėtinių dalių vos vienas vidutinio saugumo, odą galintis erzinti ingredientas. Too Faced maskuoklio sudėtis tikrai maloniai nustebino. 


              Labiausiai mane nustebinęs dalykas -  Born This Way Multi - Use Sculpting Concealer maskuoklio formulė. Kreminės, tirštesnės tekstūros, tikrai stipraus maskavimo. Pirmą kartą naudodama šį maskuoklį panaudojau įprastinį kiekį (tiek, kiek naudoju įprastinių savo maskuoklių) ir gerokai padauginau. Too Faced maskuoklis itin sklasus, reikia labia nedaug produkto.
Kaip jau minėjau, priemonė turi itin stiprų maskavimą  (Full Coverage), tačiau neapsunkina paakių odos ir nesausina taip stipriai, kaip mano kiti maskuokliai. Vienintelis minusas, kad pirkdama Too Faced Born This Way Multi - Use Sculpting Concealer maskuoklį tikrai nežinojau, kokį atspalvį turėčiau rinktis. Žiūrėjau nemažai apžvalgų, bet niekaip negalėjau apsispręsti, kokį atspalvį turėčiau rinktis: rinkausi tarp Almond, Porcelain ir Vanilla. Too Faced puslapyje galima rasti specialią nuorodą, kurioje galima rasti informaciją, apie tai, koks atspalvis būtų tinkamiausias (toks mini testukas). Ir man šis testas parinko būtent Vanilla atspalvį. Žinoma, aš tikėjausi, kad Vanilla atspalvis bus šviesesnis.



               Galite manyti, kaip Vanilla atspalvis atrodo ant odos: tikrai nėra toks šviesus, kaip norėjau ir tikėjausi, yra geltono atspalvio, tamsokas. Iš tiesų, gavusi maskuoklį ir pabandžiusi labai nusivyliau, kad taip nepataikiau su spalva. Tačiau šiuo metu esu kiek įdegusi, todėl šį atspalvį maišau kartu su kitais mano turimais maskuoklis, ir taip priemonę galiu naudoti. Tačiau Vanilla atspalvis man tikrai per tamsus. Todėl jei esate šviesios odos savininkė, turbūt Vanilla atspalvio vertėtų nesirinkti.



Mano paakių oda sausa, jau turiu raukšlelių paakių zonoje, tačiau šis maskuoklis ne tik puikiai viską užmaskuoja, tačiau taip pat neišryškina visų paakių raukšlelių, nors yra matinio užbaigimo, tačiau tikrai nesausina odos, suteikia natūraliai ir gražiai atrodančių, nepavargusių paakių efektą. Nežinau, kaip produktas pasiteisintų jį naudojant kontūravimui, tačiau pati formulė nėra pernelyg sunki, todėl tikrai tikėtina, kad ir ant veido odos priemonė atrodys gražiai.



                 Too Faced Born This Way Multi - Use Sculpting Concealer maskuoklį galiu tik pagirti: tiek produkto fomulė, tiek įpakavimas, kiekis, tiek ir sudėtis mane tikrai nustebino. Vienintelis minusas, kad išsirinkau netinkamą atspalvį, tačiau maišydama su kitais maskuokliais produktą naudoju ir be jokios abejonės pirksiu dar kartą. Too Faced  Born This Way Multi - Use Sculpting Concealer maskuoklį galima siųstis iš Cultbeauty (kaina 24 svarai), Lookfantastic (27,956 euro) arba ASOS (33,99 euro).

  Pasidalinkite savo mylimiausiu maskuokliu , būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę. 


                                                                                      Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Nepamirškite užsukti į mano Instagram paskyrą, kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)



           

Komentarai