MAYBELLINE x PUMA CHROME HIGHLIGHTER - švytėjimo suteikianti priemonė, spalva Knockout


          Labas.

        Paskutinėmis dienomis vasara ne tik, kad lepina, bet netgi galbūt jau ir vargina savo itin karštomis dienomis. Turbūt smagiausia tiems, kurie atostogauja ir turi galimybę mėgautis šiluma prie kokio nors vandens telkinio. O aš kol kas dar tik svajoju apie atostogas. Vasara toks metas, kai norisi spindėti, ir ne tik atostogų metu. O tam tikrai praverčia švytėjimo suteikiančios priemonės - hailaiteriai. Šiandien apžvelgiu Maybelline ir Puma Chrome Highlighter - hailaiterį, arba kitaip tariant - švytėjimo suteikiančią priemonę.


              Maybelline kompanijos hailaiterių man dar neteko bandyti, tačiau ir aš susigundžiau grožio blogerių taip išgirtu, intensyviu Puma ir Maybelline kolaboracijos produktu. Net žymioji grožio priemonių ekspertė  Tati yra išgyrusi šį hailaiterį

             Maybelline ir Puma hailaiteris atkeliauja itin paprastoje, švelniai rožinės spalvos pakuotėje, su plastikiniu, permatomu dangteliu. Įpakavimas niekuo neypatingas, labai primena Wet n Wild hailaiterių įpakavimus, plastikinis, lengvas, kompaktiškas, tvirtu užspaudžiamu uždarymu.

       
                    Nugarinėje įpakavimo dalyje pateikiama trumpa informacija apie produktą. Hailaiterio kiekis - 6 g., pagamintas Italijoje ir galioja 24 mėnesius nuo atidarymo.



       Maybelline ir Puma Chrome Highlighter - hailaiterio aprašymas pateikiamas nugarinėje įpakavimo dalyje, yra labai trumpas. Priemonė turėtų suteikti metališko švytėjimo. Naudoti šepetėliu arba tiesiog su pirštais ant iškiliausių skruostikaulių vietų, nosies, ties antakių augimo linija (kaip ir visas kitas švytėjimo suteikiančias priemones). 


Atplėšus nugarinėje įpakavimo dalyje esantį lipduką, po juo galima rasti priemonės aprašymą kitomis kalbomis bei informaciją apie hailaiterio sudėtines dalis. 



             SudėtisHailaiterio pagrindą sudaro talkas. Antroji sudėtinė dalis -absorbentas, kondicionuoja odą, trečioji - minkštiklis. Ketvirtasis ingredientas - klampumo reguliavimo medžiaga. Penktoji sudėtinė dalis - minkštiklis, drėkiklis, šeštoji - konservantas. Sudėtyje yra klampumo reguliavimo medžiagų, konservanto fenoksietanolio, emulsiklių, žėručio, UV filtrų, pigmentų. 

TalcSynthetic Fluorphlogopite, Triethylhexanoin,  Octyldodecyl Stearoyl StearateCaprylyl Glycol, Dehydroacetic AcidSilica dimethyl silylate(nano)/silica dimethyl silylatePhenoxyethanolHexylene Glycol, Tin Oxide, Silica, Maltodextrin
Gali būti: MicaTitanium Dioxide/CI 77891Iron Oxides/CI 77491CI 77492CI 77499, Carmine Cl 75470Manganese Violet Cl 77742, Ultramarines Cl 77007


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Hailaiterio sudėtis vidutiniška: pagrindą sudaro talkas, yra klampumo reguliavimo, kondicionuojančių medžiagų, minkštiklių, konservantas fenoksietanolis. 


                       Man labai patinka   Maybelline ir Puma Chrome Highlighter - hailaiterio dizainas: dabar jau matote šiek tiek naudoto hailaiterio vaizdą, todėl tos linijos nebeatrodo taip gražiai, tačiau pats printas tikrai estetiškai žiūrisi. Ne ką mažiau patiko ir paties hailaiterio formulė: minkšta, kreminė, puikiai sklaidosi. Taip pat išskirtinė man pasirodė ir hailaiterio spalva: rožinio  tono su auksinės spalvos blizgesiu, labai įdomus atspalvis, mano manymu, skirtingai atrodantys ant skirtingų odos tipų. Pakuotėje matoma spalva gali kiek gąsdinti, nes atrodo labai rožinė, tačiau ant odos hailaiteris turi labai įdomų duochrome atspalvį: rausvai auksinis (labai sunku tiksliai apibūdinti atspalvį), itin intensyvus, reikia labai mažai produkto (priešingu atveju spindėsite iš toli). 

           Galite matyti kaip  Maybelline ir Puma Chrome Highlighter atrodo palyginus su kitais mano itin mylimais ir naudojamais hailaiteriais. Too Faced hailaiterį aš naudoju šaltojo sezono metu, kuomet nesu įdegusi, jis taip pat turi rožinio atspalvio, tačiau ne tokio stipraus ir intensyvaus. O žymusis Wet n Wild Precious Petals turi daugiau bronzinio atspalvio. 




           Maybelline ir Puma Chrome Highlighter hailaiterio formulė man paliko didelį įspūdį: itin minkštas ir kreminis, labai intensyvus. Šis produktas tikrai nėra skirtas naudojimui kiekvienai dienai, nes yra labai intensyvus, tačiau vakariniam makiažui, ant įdegusios odos atrodo tobulai. Priemonę galima aplikuoti drėgnu šepetėliu, tuomet rezultatas dar intensyvesnis, suteikia odai itin stiprų Glowy Skin efektą, tačiau sudėtyje neturi stambių blizgučių. Net ir atspalvis man pasirodė unikalus, nes būtent tokio atspalvio hailaiterio savo kosmetikos kolekcijoje tikrai neturiu. Mano manymu, hailaiteris tikrai vertas dėmesio, ypač jei mėgstate intensyvaus švytėjimo suteikiančias priemones. Vienintelis minusas gali būti tik atspalvis, nes šviesiai odai hailaiteris bus tikrai per tamsus. 


           Maybelline ir Puma Chrome Highlighter hailaiteris manęs tikrai nenuvylė, priemonę naudoju ir džiaugiuosi. Mano manymu, iš visos Maybelline ir Puma kurtos kolekcijos ši priemonė yra labiausiai verta dėmesio. Kiek suprantu, tai limituotos kolekcijos produktas, todėl jei  susidomėjote siūlyčiau paskubėti įsigyti. Įsigyti galima pigu.lt (kaina šiuo metu 5,47 euro).  Aš hailaiterį pirkau Eurokos internetinėje parduotuvėje, tačiau šiuo metu čia hailaiterio prekyboje jau nėra, galbūt yra galimybė įsigyti realiose kosmetikos parduotuvėse Droge ar Eurokos
               Ar bandėte kitus Maybelline Chrome Highlighter kitų atspalvių  hailaiterius, įdomu, ar ir jų formulė tokia pati? Pasidalinkite, būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę. 


                                                                                      Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Nepamirškite užsukti į mano Instagram paskyrą, kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)


Komentarai