WET n WILD MEGAGLO HIGHLIGHTING POWDER - Precious Petals ir Blossom Glow - hailaiterių apžvalga

          Labas.

        Šiuo metu yra madinga švytinti, spindinti oda. Juolab, kad ir vasara nebe už kalnų. Švelniai įrudusi ir spindinti oda - turbūt ne viena iš mūsų norėtumėte taip atrodyti. Tam tikrai pravers šviesą atspindinčios priemonės, arba kitaip sakant hailaiteriai. Wet n Wild kompanijos produktai vilioja savo nedidelėmis kainomis, tačiau šių kosmetikos produktų kokybė yra tikrai ne prasta. Ypač hailaiterių. Vieną iš šiandien apžvelgiamų hailaiterių savo apžvalgose tikrai esu minėjusi ne vieną kartą. Wet n Wild MegaGlo Precious Petals hailaiterį esu įtraukusi į savo 2018 metų vasaros mylimiausius dekoratyvinės kosmetikos produktus (įrašą galite rasti čia). Precious Petals hailaiteris į 2018 metų mylimiausių dekoratyvinės kosmetikos produktų sąrašą nepateko tik dėl to, kad šio hailaiterio spalva šaltojo sezono metu man yra kiek per tamsi. Visai nesenai įsigijau dar vieną Wet n Wild MegaGlo hailaiterio atspalvį - Blossom Glow ir nusprendžiau, kad šios abi priemonės yra vertos apžvalgos mano tinklaraštyje.


          Wet n Wild MegaGlo hailaiteriai  atkeliauja labai paprastuose, plastikiniuose įpakavimuose. Pakuotės labai lengvos, plastikinės, su permatoma viršutine dalimi, saugiai užklijuotos lipdukais. Pačios pakuotės man nelabai patinka, neatrodo itin kokybiškos ar patvarios, tačiau juk Wet n Wild kosmetikos priemonių  kaina labai nedidelė, todėl už tokią kainą nereikia tikėtis high end makeup įpakavimų. 




Eurokos kosmetika el. parduotuvėje galima rasti trumpą Wet n Wild MegaGlo hailaiterių aprašymą:


WET N WILD MEGAGLO HIGHLIGHTING kompaktinė pudra 5,4 g



Švelnios tekstūros kompaktinės pudros sudėtyje gausu pigmentų. Ji suteikia odai išskirtinio švytėjimo ir paryškina kaktos liniją, skruostikaulius, smakrą.


Sudėtyje yra
Pigmentų.



         Oficialiame Wet n Wild kompanijos puslapyje galima rasti išsamesnį hailaiterių aprašymą. Čia nurodyta, jog MegaGlo hailaiteriai suteiks Jūsų makiažui mega-blizgesio. Hailaiterių formulė - itin minkšta ir kreminė, šilkinės tekstūros,  savo sudėtyje turinti labai smulkių mikro-perlų pigmentų, suteikia odai spindėjimą tarsi iš vidaus. Hailaiterių formulė itin minkšta, todėl lengvai sklaidosi ir ilgai išlieka. Beje, oficialiame kompanijos puslapyje MegaGlo hailaiterius galima rinktis net iš 9 atspalvių: Blossom Glow, Precious Petals, Crown of My Canopy, Botanic Dream, Golden Flower Crown, Bloom Time, Awesome Blossom, Royal Calyx, Diamond Lily.        


         

  Eurokos parduotuvėse MegaGlo hailaiterius  galima rinktis iš dviejų atspalvių: Blossom Glow ir Precious Petals. 


Hailaiterio kiekis - 5,4 g., produktas pagamintas Kinijoje,
galioja 24 mėnesius nuo atidarymo.



             SudėtisHailaiterio pagrindą sudaro žėrutis. Antroji sudėtinė dalis -absorbentas, kondicionuoja odą, trečioji - silikono pagrindo  medžiaga. Ketvirtasis ingredientas - tirpiklis, drėkiklis. Penktoji sudėtinė dalis - minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, gali kimšti poras, šeštoji - minkštiklis. Sudėtyje yra kondicionuojančių medžiagų, emulsiklių, minkštiklių, konservanto fenoksietanolio, klampumo reguliavimo medžiagų, drėkiklių, konservantų, rišiklių, vitamino E, UV absorbento, pigmentų.


 Precious Petals

Mica, Boron Nitride, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Nylon-12, Ethyl Macadamiate, Polysorbate 20, Phytosteryl Macadamiate, Trimethylsiloxysilicate, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Sorbitan Stearate, Lauroyl Lysine, Caprylyl Glycol, Magnesium Aluminum Silicate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, o-Cymen-5-ol, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, [+/- (Gali būti): Titanium Dioxide/CI 77891, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499, Carmine/CI 75470]



Blossom Glow


      SudėtisHailaiterio pagrindą sudaro žėrutis. Antroji sudėtinė dalis - klampumo reguliavimo medžiaga, trečioji - silikono pagrindo  medžiaga. Ketvirtasis ingredientas - absorbentas. Penktoji sudėtinė dalis - minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, gali kimšti poras, šeštoji - minkštiklis. Sudėtyje yra kondicionuojančių medžiagų, emulsiklių, minkštiklių, konservanto fenoksietanolio, klampumo reguliavimo medžiagų, drėkiklių, konservantų, vandens,  rišiklių, vitamino E, kondicionuojančių medžiagų, UV absorbento, 


Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Dimethicone, Boron Nitride, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Trimethylsiloxysilicate, Ethyl Macadamiate, Polysorbate 20, Phytosteryl Macadamiate, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Sorbitan Stearate, Tin Oxide, Caprylyl Glycol, Magnesium Aluminum Silicate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Water/Aqua, Nylon-12, Silica, o-Cymen-5-ol, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, Lauroyl Lysine, Titanium Dioxide/CI 77891, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499



(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Abiejų hailaiterių sudėtis panaši. Pagrindą sudaro žėrutis, klampumo reguliavimo ir silikono pagrindo medžiagos. Pliusas, kad sudėtyje  nėra talko. Tarp sudėtinių dalių yra keletas vidutinio saugumo ingredientų, poras galinčių kimšti medžiagų, konservanto fenoksietanolio. Tačiau yra ir drėkinančių medžiagų, vitamino E.



           Wet n Wild MegaGlo hailaiterių formulė iš tiesų labai primena high end makeup hailaiterius: itin minkšta ir kreminė, suteikia odai spindesio (tarsi iš vidaus). MegaGlo hailaiterius nėra sudėtinga naudoti, reikia nedidelio kiekio. Dengiant šiuos produktus ant veido -  svarbiausia nepadauginti. Abu mano turimi hailaiteriai pakankamai intensyvūs, tačiau juos lengva sklaidyti, gražiai atrodo ant odos, neišryškina odos trūkumų. Norint dar intensyvesnio efekto šiuos hailaiterius galima dengti drėgnu šepetėliu. Tuomet tikrai spindėsite iš toli.


          Wet n Wild MegaGlo Precious Petals hailaiteris yra ypatingai išgirtas daugelio amerikiečių yotube grožio blogerių, ši spalva yra itin populiari. 


           Precious Petals - švelniai auksinio atspalvio, kaip sako hailaiterio pavadinimas, tauriojo metalo, spalvos. Labai gražiai atrodo ant įdegusios odos, suteikia sveiko švytėjimo. Šį hailaiterį vasaros metu naudoju net ir dieniniam makiažui, tik tą reikia daryti labai lengva ranka, nes šis hailaiteris tikrai intensyvus ir jį lengva padauginti.



            Blossom Glow - gerokai šviesesnio, švelniai rožinio atspalvio, sakyčiau netgi turintis duochrome efektą. Kažkaip tikėjausi, kad šis atspalvis bus draugiškesnis naudojimui kasdienai ir neturės tokio stipraus potonio. Blossom Glow bandžiau naudoti keletą kartų. Šiuo metu esu šiek tiek įdegusi, todėl ši spalva man kiek per šviesi, manau, kad bus tinkamesnė šaltajam sezonui. Vis tik Blossom Glow atspalvis nebus skirtas kiekvienai dienai, kaip jau minėjau ne tik dėl to, kad yra intensyvus, tačiau ir dėl to, kad turi ne tik rožinį, bet ir prie skirtingo apšvietimo švelniai melsvą ar violetinį atspalvį (labai sudėtinga apibūdinti, man truputį primena buvusius ant bangos vienaragių kolekcijų hailaiterius). 

             Abiejų hailaiterių formulė šiek tiek skiriasi: Blossom Glow - daugiau kreminės tekstūros negu Precious Petals . Tačiau abu hailaiteriai yra itin intensyvūs, pigmentuoti, gražiai dengiasi ant odos, lengvai sklaidosi ir ilgai išlieka. Kaip jau minėjau, svarbiausia - nepadauginti.

            Man vis tik labiau patinka Precious Petals atspalvis. Draugiškesnis kasdieniniam naudojimui, ypač gražiai atrodantis ant įdegusios odos, suteikiantis sveiko spindesio.


             Wet n Wild MegaGlo hailaiterius galima įsigyti kai kuriose Eurokos parduotuvėse arba Eurokos  internetinėje parduotuvėje. Čia jų kaina siekia 5,29 euro. Wet n Wild kosmetikos galima siųstis iš BeautyBay, tačiau jie čia yra kiek brangesni, kaina siekia 6 eurus.



                     Tikiuosi, kad Eurokos parduotuvėse bus galima įsigyti ir daugiau  Wet n Wild MegaGlo hailaiterių spalvų. Kaina tikrai nėra didelė, todėl su mielu noru įsigyčiau ir daugiau spalvų.

                                      BeautyBay yra galimybė įsigyti Wet n Wild hailaiterių paletę:

wet n wild Highlighting Palette

                     Wet n Wild MegaGlo hailaiterių paletėje yra keturi hailaiterių atspalviai. Vienas iš jų mano jau minėtas Blossom Glow atspalvis. Botanic Dream ir  Golden Flower Crown atspalviai, esantys paletėje, yra iš nuolatinės Wet n Wild hailaiterių kolekcijos. Atspalvio White Lily individualiai įsigyti nėra galimybės. Visos paletės kaina BeautyBay siekia 14 eurų ( 4 priemonės po 4 g., vieno hailaiterio kaina - 3,50 eurų, vienas įprastinis Wet n Wild hailaiteris - 5,2 g.). Mano manymu, kad paletė yra verta dėmesio. Esu ją įtraukusi į savo wishlist'ą Shoptagr programėlėje, ir su nuolaida su mielu noru įsigyčiau. Labai tikiuosi, kad hailaiterių formulė bus tokia pati. Amerikietės yotube grožio blogerės jau dalijasi savo įspūdžiais apie naująją Wet n Wild Crystal Cavern kolekciją, tikiuosi, kad ji taip pat pasirodys Beautybay.

Crystal Cavern Full Collection Box
          
Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 


Nepamirškite užsukti į mano Instagram paskyrą, kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)


             

Komentarai