OMOROVICZA CLEANSING FOAM - valomosios putos veidui

           Labas.

       Šiandien su Jumis dalinuosi apžvalga apie šiuo metu ypač populiarios, High End Skincare, Omorovicza kompanijos produktą - Cleansing Foam, valomąsias putas veidui. Šį produktą radau Lookfantastic kovo mėnesio grožio dėžutėje. 
       Esu parašiusi apžvalgą apie Omorovicza Balansing Moisturiser - drėkinamąjį kremą veidui. Šis veido kremas turi tokį pat, identišką kvapą, kaip ir prausiklis: nepasakyčiau kad tai malonus kvapas, greičiau toks vaistinis, intensyvus, žolelių kvapas.
          Omorovicza  Cleansing Foam prausiklio atsiliepimai Cultbeauty ir Lookfantastic yra labai  neblogi. Vis tik pasižiūrėjus į produkto aprašymą ir  kainą, atrodo, kad produktas turėtų daryti stebuklus. 
     

                Omorovicza  Cleansing Foam prausiklį galima įsigyti dviejų dydžių pakuotėse: 30 ml (kaina siekia apie 21 eurą) ir 150 ml pakuotėje (kaina siekia apie 60 eurų). Paskačiavus 1 ml kainą, vis tik labiau verta pirkti didesnio dydžio prausiklio pakuotę, tačiau kompanija suteikia galimybę pabandymui įsigyti pirmiausia mažesnio dydžio, išbandyti patiems, ir vis tik įvertinti, ar verta produktą įsigyti pildo dydžio pakuotėje.
                     Prausiklio pakuotė standartinė, plastikinė, su atsukamu kamšteliu. Panašu, kad pilno dydžio pakuotė atrodo lygiai taip pat, kaip ir mano turima 30 ml. Man įpakavimas patinka, patogus naudoti, plastikinis, nėra sunkus, lengva išspausti norimą produkto kiekį.


                 Looktantastic Beauty Box žurnaliuke buvo pateiktas trumpas produkto aprašymas. Lookfantastic ir Cultbeauty pateikia kiek išsamesnę informaciją apie produktą:

Omorovicza  Cleansing Foam valomosios putos puikiai pašalina visu nešvarumus ir makiažą nuo veido odos. Prausiklio sudėtyje nėra odą sausinančių sulfatų. Priemonė tinka visiems odos tipams. Produkto sudėtyje esantis baltasis lubinas atgaivina ir energizuoja veido odą, o vario glukonatas detoksikuoja, oda lieka atgaivinta ir ypač švari. Vario glukonatas suteikia produktui ypatingą mėlyną spalvą, ne tik detoksikuoja, bet ir puikiai išvalo poras. Prausiklio sudėtyje esantys obuolių pektinai užtikrina ilgalaikį drėkinimą ir odos  elastingumą.
 Prausiklis turi unikalią tekstūrą (gelis - balzamas), praturtintas mineralinėmis medžiagomis, suteikia odai elastingumo, švytėjimo, turi jauninantį efektą. 
Prausiklis yra veganiškas, be gliuteno, be parabenų, sulfatų, ftalatų ir silikonų.


          Prausiklio aprašymas žada itin daug: ne tik nuplauti veido odą, ją detoksikuoti, išvalyti poras, bet ir stangrinti, ir netgi suteikti jauninantį efektą.




                            Omorovicza Cleansing Foam, valomosios putos sukurtos Budapešte, tačiau pagamintos Kinijoje. Produktas galioja šešis mėnesius nuo atidarymo.

     
            Visuomet labai smalsu pasižiūrėti, kas slepiasi produkto indelyje, ypač brangesnių priemonių. 

       SudėtisValomųjų putų (prausiklio)  pagrindą sudaro vanduo (terminis šaltinio vanduo). Antroji sudėtinė dalis - glicerinas, trečioji - PAM, valiklis, kondicionuoja odą. Ketvirtasis ingredientas - sorbitolis, drėkiklis. Penktoji sudėtinė dalis - PAM, valiklis, sudaro putas,  šeštoji - klampumo reguliavimo medžiaga (sausina odą).  Sudėtyje dar yra konservanto fenoksietanolio, antioksidantų, kvapiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, kvapą suteikiančių medžiagų, kitų konservantų, žemųjų obelų ekstrakto, antioksidantų, klampumo reguliavimo medžiagos.

Aqua (Hungarian Thermal Water), Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Limonene, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Copper Gluconate, Linalool, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Phospholipids, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Proteine Ferment, Pectin.


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

            Valomųjų putų sudėtis vidutiniška. Nors ir priemonės pagrindą sudaro ne paprastas, o kaip suprantu, matyt, ypatingas Vengrijos terminis vanduo, glicerinas ir kiek švelnesnės nei įprastai prausikliuose randamos medžiagos, antioksidantai. Tačiau gausu kvapą suteikiančių medžiagų, tarp sudėtinių dalių yra ir du pavojingi konservantai. 


                 Labiausiai mane nustebinęs dalykas yra prausiklio tekstūra. Ji  yra visiškai kitokia, nei man kada teko bandyti. Išspaudus produktą, jo tekstūra labiau primena veido kremo - balzamo tekstūrą.  Produktas turi švelniai mėlyną atspalvį. Man labiausiai pasiteisinantis šios priemonės naudojimo būdas yra su Konjac Sponge - kempinėle veidui. 
             Prausiklio reikia nedidelio kiekio, jis putoja nedaug, gerai pašalina visus nešvarumus, makiažo likučius nuo veido odos, gerai nuplauna netgi vandeniui atsparų tušą, negraužia akių, nesausina odos. Didžiausias minusas man vis tik yra produkto kvapas: pakankamai intensyvus, vaistinis žolelių kvapas. Kaip jau minėjau identiškas Omorovicza Balansing Moisturiser  veido kremo kvapui.
             
           Ir vis tik jei Jūs paklaustumėte manęs ar produktas yra vertas savo kainos?  Taip, prausiklis puikiai nuvalo veido odą, jos nesausina, gerai pašalina visus nešvarumus, nedirgina veido odos ir akių. Tačiau mano manymu vis tik geriau investuoti į nenuplaunamas veido odos priežiūros priemones: kremus ar serumus, jų nuo veido nereikia nuplauti ir tokie produktai mano manymu turi didesnį poveikį veido odai. 
         Pagrindinė veido prausiklio paskirtis - nuplauti veido odą. Taip,  Omorovicza  Cleansing Foam prausiklis puikiai atlieka savo paskirtį, tačiau tokio tipo produktą galima įsigyti už gerokai mažesnę kainą. Jei vis tik norite išbandyti, pirmiausia rekomenduočiau įsigyti mažesnę, 30 ml pakuotę ir tik tada spręsti, ar verta investuoti ir pirkti didesnio dydžio pakuotę.



        Omorovicza  Cleansing Foam prausiklą galima įsigyti Cultbeauty (30 ml. dydžio kaina siekia apie 21 eurą, ,  pilno dydžio - apie 60 eurų), Lookfantastic, ar Feelunique.


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 



Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  įrašais  apie kosmetiką, ir ne tik. 






Komentarai