EO LABORATORIE DEEP RESTORE EYE CARE CREAM - paakių kremas


                       Labas.

                 Šiandien noriu su Jumis pasidalinti apžvalga apie  EO Laboratorie - Deep Restore Eye Cream  - paakių kremą su hialurono rūgštimi. EO Laboratorie kompanijos produktai vilioja savo nedidele kaina ir draugiškomis sudėtimis. Mano tinklaraštyje galite rasti įrašą apie EO Laboratorie Day Facial Deep Hydrating - dieninį serumą veidui. Esu išbandžiusi ir tos pačios linijos naktinį serumą. Šie abu produktai man tiko ir patiko. Šiuo metu naudoju EO Laboratorie toniką veidui, o visai nesenai pabaigiau naudoti ir EO Laboratorie kompanijos micelinį vandenį . Šios priemonės yra švelnaus poveikio, draugiškų sudėčių ir itin prieinamų kainų. 



   EO Laboratorie - Deep Restore Eye Cream - paakių kremas atkeliauja paprastame popieriniame įpakavime. Išorinėje produkto pakuotėje pagrindinė informacija apie produktą pateikiama anglų kalba. Kitoje įpakavimo pusėje informacija pateikiama rusų kalba. Pakuotės viduje pridedamas informacinis lapelis (panašus į vaistų pakuotėse randamus informacinius lapelius). Jame nurodytos kompanijos gaminamos veido priežiūros priemonės pagal odos tipus.



    Paakių kremo  kiekis pakuotėje - 30 ml., produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagamintas Rusijoje. Kiekis kaip paakių kremui tikrai nemažas, užteks ilgam laikui. Paprastai tokio tipo produktai atkeliauja perpus mažesnėse pakuotėse.






Eurokos internetinėje parduotuvėje pateikiamas trumpas paakių kremo  aprašymas:





EO LABORATORIE DEEP RESTORE

paakių kremas


EO LABORATORIE paakių kremas, kuris papildytas natūraliais aliejais ir ekstraktais, savo sudėtyje turi 98 % augalinės kilmės medžiagų. Kremas giliai atkuria ir atgaivina, prižiūri ir puoselėja odą aplink akis. Organinis orchidėjų žiedų aliejus atkuria ir tonizuoja odą. Taukmedžio sviestas pasižymi maitinamosiomis ir minkštinamosiomis savybėmis. Hialurono rūgštis - efektyvus drėkinamasis komponentas.

Sudėtyje nėra
Silikonų ir parabenų.
Sudėtyje yra
Organinio orchidėjų žiedų aliejaus, taukmedžio sviesto, hialurono rūgšties.
Naudojimas
Tepkite nedideliu kremo kiekiu odą aplink akis.


Apie EO LABORATORIE
EO LABORATORIE - tai natūrali kosmetika. Produktai kuriami natūralių aliejų ir ekstraktų pagrindu bei naudojant naujausios kartos pažangiausias mokslines technologijas. Augalinės kilmės ingredientai produktų sudėtyje sudaro nuo 95 iki 100 %. EO LABORATORIE priemonių asortimente naudojami tik natūralūs konservantai ir dažikliai.



  Sudėtis. Paakių kremo sudėtis nurodyta ant įpakavimo. Priemonės   pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - juodųjų serbentų žiedų vanduo, trečioji - minkštiklis. Ketvirtasis ingredientas - glicerinas, drėkiklis. Penktoji sudėtinė dalis - indinių sezamų aliejus (kondicionuoja odą, minkštiklis, gali kimšti poras), šeštoji - jazminų žiedų aliejus, gali erzinti odą.  Sudėtyje dar yra  hialurono rūgšties, PAM, konservantų,  ph reguliuojančių medžiagų, benzilo alkoholio. 

AquaRibes nigrum fruit floral water
Olus Oil,  Glycerin,Sesamum indicum seed oil , Ribes nigrum fruit floral water,  Grandiflorum flower oil,    Hyaluronic Acid , Hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer
Benzoic AcidSorbic AcidDehydroacetic AcidBenzyl Alcohol.

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


        Paakių kremo sudėtis vidutiniška. Sudėtyje yra keletas augalų ekstraktų, aliejų,  drėkinančių medžiagų, hialurono rūgšties. Yra keletas medžiagų, kurios gali dirginti ar erzinti jautrią odą. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - keletas vidutinio saugumo medžiagų ir   keletas konservantų (tikėtina, jog jų kiekis nėra didelis). Jazminų ir sezamų aliejai yra potencialūs alergenai, į tai reikėtų atkreipti dėmesį, ypač jei esate alergiška ar  itin jautrios odos savininkė. 
Kosmetikos DNR tinklapyje galite rasti šio kremo apžvalgą. 



 Paakių kremo pakuotė paprasta, plastikinė, su atsukamu dangteliu. Vidinėje produkto pakuotėje visa informacija pateikiama tik rusų kalba. Man pakuotė patogi naudoti: produktas lengvai išsispaudžia, galima lengvai dozuoti norimą kremo kiekį. 
                         EO Laboratorie - Deep Restore Eye Cream - paakių kremas - kreminės, skystos  konsistencijos, man šiek tiek primena serumams būdingą tekstūrą. Kremo reikia nedaug, lengvai pasiskirsto ant odos, susigeria vidutiniškai. Nepalieka lipnumo pojūčio ant odos. Paakių kremas neturi kvapo (o tai vis tik yra didelis pliusas, juk oda apie akis yra itin plona ir jautri).  Vos pradėjusi naudoti šį paakių kremą, užtepusi jį ant odos, jaučiau lengvą dilgčiojimą keletą minučių, kol kremas visiškai susigerdavo į odą. Jokios alerginės reakcijos ar paraudimų man produktas nesukėlė, todėl jį sėkmingai naudojau toliau. Panaudojusi kremą apie savaitę to dilgčiojimo jau nebejaučiau. Spėju, kad oda tiesiog įprato prie paties produkto.

      EO Laboratorie - Deep Restore Eye Cream paakių kremą naudoju jau trečią mėnesį kiekvieną rytą ir vakarą. Man patinka, kad kremas lengvai įsigeria į odą, nepalieka lipnumo pojūčio, neturi jokio kvapo. Tačiau vien tik šio kremo, naudojant vakarais, man nepakanka. Kaip minėjau, kremo tekstūra itin lengva, ir man iš paakių kremo vis tik norėtųsi daugiau drėkinimo. Todėl vakarais, po šio kremo naudoju dar vieną, labiau maitinantį paakių kremą. Mano paakių oda itin sausa, jau turiu raukšlelių paakių zonoje, todėl ir norisi labiau maitinančio, drėkinančio produkto.
                      EO Laboratorie - Deep Restore Eye Cream paakių kremą sunaudosiu, tačiau antrą kartą šio produkto nesirinkčiau. Vis tik šis produktas tikrai nėra prastas, ir jei neturite itin sausos paakių odos, raukšlelių paakių zonoje ir ieškote paprasto paakių kremo į šį produktą tikrai galite atkreipti dėmesį. Tačiau jei tikitės didesnio drėkinimo ir matinimo, šio produkto nevertėtų rinktis. 


             EO Laboratorie - Deep Restore Eye Cream paakių kremą    galima įsigyti didesnėse kosmetikos parduotuvėse,  prekybos centruose. Kaina nedidelė, be nuolaidų siekia apie 8 eurus, o paieškojus su nuolaida galima įsigyti ir pigiau.  Aš savąjį pirkau Eurokos  internetinėje parduotuvėje.
                 Gal turite itin mylimą paakių kremą, kurį galėtumėte rekomenduoti išbandyti? Aš vis dar nesu atradusi tokio produkto, kurį baigusį naudoti bėgčiau pirkti dar kartą, kuris turėtų matomą poveikį. 
               
Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 

Nepamirškite užsukti į mano Instagram paskyrą, kur dalinuosi įrašais apie kosmetiką ir ne tik. :)





Komentarai

Rašyti komentarą