CATRICE GLAM & DOLL FALSE LASHES vandeniui atsparus blakstienų tušas


         Labas.

         Šiandien dalinuosi su Jumis labai gerai žinomos kompanijos -  Catrice cosmetics blakstienų tušo Glam & Doll apžvalga. Man patinka bandyti ir atrasti  Catrice kompanijos  produktus. Labai džiugina, kad kaskart kompanija išleidžia vis naujų kosmetikos produktų. Už itin prieinamą kainą Catrice suteikia galimybę įsigyti geros kokybės kosmetikos priemonių. Labai džiaugiuosi Catrice HD Liquid Coverage Foundation, šis produktas tapo viena mano mylimiausių kreminių pudrų (įrašą apie praėjusių metų mylimiausius dekoratyvinės kosmetikos produktus galite rasti čia).


        Blakstienų tušą nėra taip lengva ir paprasta rekomenduoti. Mes kiekviena turime skirtingus lūkesčius tokiam produktui: vienoms reikia natūralių blakstienų efekto, kitoms - ilgio, trečioms apimties, o galbūt tikrai dramatiškų blakstienų. Mano pagrindinis reikalavimas blakstienų tušui vis tik yra išsilaikymas. Turiu ne tik riebią veido odą, bet ir riebius akių vokus, todėl tikrai nesinori dienos eigoje vaikščioti su ratilais po akimis. Antrasis reikalavimas blakstienų tušui - apimties suteikimas. Turiu tiesias, ilgas ir retas blakstienas, todėl iš blakstienų tušo tikiuosi išsilaikymo ir  apimties. 


             Catrice cosmetics blakstienų tušą Glam & Doll įsigijau Eurokos el. parduotuvėje. Čia galima rasti labai trumpą produkto aprašymą.

CATRICE GLAM & DOLL


blakstienų tušas


Blakstienų tušas išsiskiria itin juoda ir vandeniui atsparia tekstūra. Išlenktas elastomerinis šepetėlis padeda sukurti dirbtinių blakstienų efektą.


Oficialiame Catrice cosmetics puslapyje nurodyta jog Glam & Doll blakstienų tušas:

  • itin juodos, vandeniui atsparios tekstūros;
  • suteikia dirbtinių blakstienų efektą;
  • suteikia apimties, atskiria kiekvieną blakstieną;
  • turi išlenktą, elastomerinį šepetėlį.

Catrice cosmetics Glam & Doll  blakstienų tušas - 10 ml talpos.  Pakuotė įprasta blakstienų tušams, plastikinė, ryškiai mėlynos spalvos, su atsukamu dangteliu.
 Blakstienų tušas galioja standartiškai -  6 mėnesius  nuo atidarymo. 




       Sudėtis. Produkto pagrindą sudaro minkštiklis, tirpiklis. Antroji sudėtinė dalis -   bičių vaškas, trečioji - vanduo. Ketvirtasis ingredientas -  standiklis, minkštiklis. Penktoji sudėtinė dalis - rišiklis , šeštoji - minkštiklis, emulsiklis. Sudėtyje yra klampumo reguliavimo medžiagų, karnaubo vaško, vitamino E, kondicionuojančių medžiagų, ricinmedžių sėklų aliejaus, ph reguliuojančių medžiagų, konservanto fenoksietanolio, kitų konservantų, pigmento. 


ISODODECANE, CERA ALBA (BEESWAX), AQUA (WATER), NYLON-12, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, TOCOPHERYL ACETATE, BISABOLOL, TOCOPHEROL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, FARNESOL, CI 77499 (IRON OXIDES).



(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


Blakstienų tušo sudėtis vidutiniška, sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje yra konservantas fenoksietanolis, keletas vidutinio saugumo ingredientų, galinčių erzinti ar dirginti jautrias akis. Tarp sudėtinių dalių yra kondicionuojančių medžiagų, vitamino E, ricinmedžio sėklų aliejaus. 


             Blakstienų tušo šepetėlis sintetinių šerelių, riestas, vidutinio dydžio, patogus naudoti. Man patinka tokio tipo šepetėliai, su jais paprasta ir patogu dažyti blakstienas, tokio tipo šepetėlis padeda šiek tiek užriesti blakstienas. Tiesa, aš visuomet naudoju blakstienų rietiklį, nes turiu ilgas ir tiesias blakstienas, tačiau toks riestas šepetėlis taip pat gali padėti užriesti blakstienas net ir be rietiklio, ypač, jei jūsų blakstienos yra trumpesnės ir tankesnės.  

              Vos atidarius tušo pakuotę - produktas buvo kiek klampokas, tirštas. Tačiau naudojant tušą toliau produktas nebebuvo toks tirštas. Man patinka šio blakstienų tušo suteikiamas efektas: suteikia apimties ir ilgio, lengva padažyti kiekvieną blakstieną. Blakstienų tušo galima dengti ir vieną sluoksnį (suteikia natūralų efektą), tačiau galima dažyti ir keletą kartų, jei norima stipresnio efekto, dramatiškų blakstienų. 



              Glam & Doll  blakstienų tušas yra atsparus vandeniui, išlieka visą dieną, netepa. Tiesa, šį tušą nėra lengva nuvalyti, reikia gero makiažo valiklio arba micelinio vandens.
               
             Catrice cosmetics Glam & Doll  blakstienų tušo  pakuotės man užteko trims mėnesiams. Tušą dar galima naudoti (galiojimo laikas 6 mėnesiai nuo atidarymo), tačiau pats produktas tapo kiek sausesnės formulės, todėl po šio įrašo keliaus į pabaigtukų dėžę. Man labiau patinka klampesnės, tirštesnės formulės tušai blakstienoms, jie paprastai suteikia daugiau apimties.


                          Catrice cosmetics Glam & Doll  blakstienų  tušą naudojau su malonumu. Rezultatas naudojant produktą man tikrai labai patinka: blakstienų tušas išlieka visą dieną, yra atsparus vandeniui, suteikia apimties ir ilgio. Šį tušą dažnai naudoju vieną arba kartu su mano mylimiausiu Too Faced Better Than Sex tušu. 

                            Glam & Doll  vandeniui atsparų blakstienų  tušą esu pirkusi ir naudojusi jau ne vieną kartą ir tikrai su mielu noru pirksiu dar kartą. Jei ieškote geros kokybės, nebrangaus, ilgai išliekančio, vandeniui atsparaus blakstienų tušo - Catrice cosmetics Glam & Doll  blakstienų  tušas yra tikrai vertas dėmesio. Priemonės kaina siekia apie 4 eurus, o su nuolaida galima įsigyti ir dar pigiau.


              Catrice cosmetics Glam & Doll  blakstienų  tušą galima įsigyti kosmetikos parduotuvėse. Aš savąjį pirkau Eurokos el. parduotuvėje.
                     Ar Jūs naudojate vandeniui atsparius tušus? O gal turite blakstienų tušą, kurį nuolat naudojate ir kurį galėtumėte rekomenduoti išbandyti? Pasidalinkite, kaip visuomet, būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę.
                              Dėkoju, kad skaitote.


Saulėtos ir gražios dienos :)



Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  įrašais  apie kosmetiką, ir ne tik. 





Komentarai