NATURA SIBERICA Oblepikha Professional aliejų kompleksas plaukų galiukams

             Labas,

        Šiandien su Jumis dalinuosi dar viena apžvalga apie plaukų priežiūros priemones - apie Natura Siberica Oblepikha Professional aliejų kompleksą plaukų galiukams. Paskutiniu metu testuoju nemažai naujų plaukų priežiūros produktų, todėl apžvalgų apie juos sulauksite ir būsimuose mano įrašuose.
           Natura Siberica prekės ženklas man žinomas jau pakankamai senai. Tačiau Natura Siberica produktų teko bandyti tik keletą. Kūno priežiūros priemonės mane visuomet atbaidydavo dėl pernelyg intensyvių ir stiprių kvapų, o plaukų priežiūros produktų bandyti taip pat neteko.
           Internetinėje parduotuvėje Elevita galima rasti nemažai Natura Siberica kūno, plaukų priežiūros, ar veido priežiūros priemonių, o ir kainos čia labai prieinamos, šiuo metu Natura Siberica čia asortimentui  taikoma nuolaida. Susigundžiau ir aš būtent plaukų aliejumi. Paskutiniu metu stengiuosi kaip įmanoma gelbėti savo plaukų galiukus, o tam praverčia aliejai.
                Galbūt Jūs turite Natura Siberica prekės ženklo favoritų, mėgstamų produktų,  kuriuos galėtumėte rekomenduoti išbandyti? Pasidalinkite. Man patinka Natura Siberica kainos ir kokybės santykis, o ir produktų sudėtys neblogos.


               Natura Siberica Oblepikha Professional aliejus plaukų galiukams atkeliauja labai gražiame, spalvotame įpakavime, kuris iš karto patraukia dėmesį. 



 Elevita internetinėje parduotuvėje pateikiama trumpa informacija apie produktą:


Oblepikha Siberica Professional aliejų kompleksas plaukų galiukams akimirksniu išlygina ir "užrakina" išsišakojusius plaukų žvynelius, atstato skilinėjančius plaukų galiukus, suteikia termoapsaugą džiovinant plaukus fenu. Aliejaus sudėtyje esantys vitaminai ir aminorūgštys maitina ir atstato trapius plaukų galiukus. Naudojant šį aliejų reguliariai, plaukų galiukai tampa neįtikėtinai sveiki ir gražus. Altajaus šaltalankių aliejus ir marokietiškas argano aliejus skatina keratino gamybą, sutvirtina vidinę plaukų audinio struktūrą. Citrinvyčio, linų sėmenų ir kedro riešutų aliejai išsaugo drėgmę giliausiuose plaukų struktūros sluoksniuose.
Naudojimas: truputį aliejaus užlašinti ant delnų ir paskirstyti ant švarių drėgnų plaukų per visą ilgį, daugiau dėmesio skiriant galiukams. Nenuplauti. Po to galima formuoti šukuoseną.
Sudėtyje nėra SLS, parabenų.
Talpa - 50 ml.
Gamintojas - Natura Siberica.


Plaukų aliejaus kiekis - 50 ml., nėra didelis, tačiau tokio tipo produktai naudojasi taupiai, todėl turėtų užtekti ilgam laikui. Produktas galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagamintas Estijoje.


       Sudėtis. Plaukų aliejaus sudėtis nurodyta ant įpakavimo. Priemonės   pagrindą sudaro argano aliejus. Antroji sudėtinė dalis -  silikono pagrindo medžiaga, trečioji - dygliuotojo šaltalankio  aliejus. Ketvirtasis ingredientas - silikono pagrindo medžiaga. Penktoji sudėtinė dalis -  citrinvyčio aliejus,  šeštoji - linų sėmenų aliejus.  Sudėtyje dar yra kondicionuojančių medžiagų, klampumo reguliavimo medžiagų, vitamino E, tikrųjų mirtų aliejaus, vitamino A, kedro riešutų aliejaus, natūralių lipidų, sojų pupelių aliejaus, minkštiklių, drėkiklių, arginino, saulėgrąžų sėklų aliejaus, kvapą suteikiančių medžiagų.

Argania Spinosa Seed Oil* (marokietiškas argano aliejus), Cyclopentasiloxane, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil* (Altajaus šaltalankių aliejus), Dimethicone, Dimethiconol, Schizandra Chinensis Fruit Oil Extract* (citrinvyčio aliejus), Linum Usitatissimum Seed Oil* (linų sėmenų aliejus), Phenyl Trimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Tocopheryl Acetate (vitaminas E), Myrtus Communis Oil (tikrosios mirtos aliejus), Rethinyl Palmitate (vitaminas A), Pinus Sibirica Seed Oil* (kedro riešutų aliejus), Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine soja (Soybean) Sterols, Sodium Lactate, Arginine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum. 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


         Plaukų aliejaus sudėtis gera. Produkto pagrindą sudaro kelių rūšių aliejai ir silikono pagrindo medžiagos, sudėtyje yra daugiau įvairiausių aliejų, vitaminų E ir  A. Sudėtinių dalių pabaigoje - kvapą suteikiančios medžiagos. 


                   Plaukų aliejaus buteliukas stiklinis, su atsukamu kamšteliu. Pats produktas ryškios, geltonos spalvos. 
                  Buteliukas lengvai atsisuka. Vietoj įprasto dozatoriaus - taip pat patogi naudoti pipetė. Su ja galima lengvai dozuoti norimą aliejaus kiekį.
                 Plaukų aliejaus konsistencija  įprasta, aliejinės tekstūros. Reikia nedidelio kiekio, užtenka vos poros lašelių. Aš aliejų paskirstau ant delnų, tuomet švelniais judesiais paskirstau produktą ant plaukų galiukų. Svarbiausia, kaip su visais tokio tipo produktais - nepadauginti, kitaip plaukai taps riebaluoti ir apsunkinti, neatrodys gražiai.
              Plaukų aliejus turi jaučiamą kvapą, ne itin malonų, kuris iš tiesų labai primena šaltalankių kvapą.

                  Plaukų aliejų naudoju apie mėnesį. Stebuklų, žinoma, šis produktas nepadarė. Tačiau aliejus savo sudėtyje turi nemažai gerų ingredientų, kurie ne tik maitina plaukų galiukus, bet ir turėtų apsaugoti nuo karščio. Man patinka kaip po šio aliejaus naudojimo atrodo mano plaukai: atrodo sveikesni, žvilga, lengviau išsišukuoja, svarbiausia - nepadauginti. Vienintelis priemonės minusas man yra kvapas, tačiau produkto poveikis man patinka, todėl ir su kvapu galima susigyventi. Natura Siberica plaukų aliejų tikrai sunaudosiu, ir su mielu noru įsigyčiau dar kartą.


                        Natura Siberica Oblepikha Professional aliejų galima įsigyti kosmetikos parduotuvėse. Aš produktą pirkau Elevitoje. Plaukų aliejaus kaina be nuolaidų apie 6 eurai, o su nuolaida galima įsigyti ir pigiau.


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui

Saulėtos ir gražios dienos :) 


Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  įrašais  apie kosmetiką, ir ne tik. 




Komentarai