KIKO MILANO KOSMETIKOS PIRKINIAI

                 Labas.


          Įrašai apie Kiko Milano kosmetiką yra vieni iš skaitomiausių mano tinklaraštyje, todėl dalinuosi su Jumis dar vienu įrašu apie naujausius Kiko Milano kosmetikos pirkinius (apžvalgas apie Kiko Milano kosmetiką galite rasti čia).
         Šiuo metu savo kosmetikos kolekcijoje turiu nemažai Kiko Milano kosmetikos produktų, ne tik dekoratyvinės, tačiau ir veido priežiūros priemonių, todėl turiu susidariusi pakankamai tvirtą nuomonę apie šią kosmetiką ir noriu ja pasidalinti su Jumis. 




Šiuo metu Kiko Milano  puslapyje galima rasti keletą naujų kosmetikos kolekcijų:

  Pirmoji, pavasario kolekcija - Waterflower Magic Collection - prekyboje pasirodė vasario mėnesio pradžioje. 
null
         Antroji kolekcija, taip pat pavasario - Green Me, įkvėpta bundančios gamtos, sukurta iš ne mažiau kaip 90 procentų natūralių ingredientų. 

null

Trečioji kolekcija, pasirodžiusi prekyboje visai nesenai - Smart Skin Care - atnaujinta veido priežiūros produktų linija. 

null


           Ketvirtoji kolekcija, kuri prekyboje pasirodė praėjusią savaitę - Ocean Feelskirta ateinančiai vasarai. 


null
              Šiame įraše trumpai apžvelgsiu Kiko Milano kosmetikos pirkinius iš Waterflower Magic kolekcijos, taip pat įsigijau tris naujas Velvet Passion Matte Lipstic lūpų dažų spalvas. Įrašo pabaigoje su Jumis pasidalinsiu keletu vertu dėmesio produktų iš naujosios vasaros kolekcijos - Ocean Feel, kuriuos norėčiau rekomenduoti Jums ir kuriuos norėčiau įsigyti pati.

             Kaip visuomet, mane be galo žavi naujų Kiko Milano kolekcijų dizainas: gražu, estetiška. Ir labai gaila, kad ne visas priemones siunčia į Lietuvą. Kalbant apie siuntimo kainas, jos priklauso nuo pirkinių krepšelio sumos. Kuo didesnė pirkinių krepšelio vertė, tuo mažesnės siuntimo išlaidos, o pirkiniams nuo 60 eurų taikomas nemokamas siuntimas. Kartais Kiko paskelbia nemokamą siuntimą, pirkiniams virš 25 ar 30 eurų. Todėl verta prenumeruoti naujienlaiškius arba sekti Kiko Milano instagrame.  

       Siuntimo kainos:
  • iki 25 eurų - 9,90 eur.;
  • 25-49 eurai - 6,90 eur.;
  • 49-59 eurai - 1,00 eur.;
  • daugiau kaip 60 eurų vertės užsakymai pristatomi nemokamai. 

     Daugiau informacijos  apie pristatymą, mokesčius, mokėjimus galite rasti čia .  Perkant pirmąjį kartą, ir užsiprenumeravus kompanijos naujienlaiškį, galima gauti 5 eurų nuolaidos kodą.    
                                               
         Šį kartą mano siuntinys atkeliavo taip pat labai greitai, per 4 darbo dienas. Iš tiesų mane jau kelintą kartą stebina itin greitas užsakytų prekių pristatymas. Paprastai, pateikus užsakymą, jau sekančią darbo dieną gaunu pranešimą į el. paštą, kad siunta jau išsiųsta. 
         Vėlgi, džiugu, kad nei viena prekė nebuvo pažeista ar kitaip sugadinta. Viskas labai saugiai ir tvarkingai supakuota. 

        Produktai  atkeliavo popieriniuose įpakavimuose. Skirtingos pakuočių spalvos, žymi skirtingas priemonių kolekcijas. Juodami įpakavime pateikiami Kiko Milano standartiniai, visuomet prekyboje esantys produktai, o kitų spalvų įpakavimuose -  limituotų kolekcijų produktai. Iš viso iš Kiko Cosmetics šį kartą įsigijau įsigijau 9 kosmetikos produktus.

Visos mano įsigytos priemonės iš arčiau:


              Buvau nusižiūrėjusi keletą Kiko Milano Waterflower Magic  kolekcijos priemonių ir laukiau, kada Kiko paskelbs nuolaidas. Visuomet naujosios kolekcijos produktai būna kiek brangesni, todėl visuomet verta sulaukti nuolaidų ir norimus produktus įsigyti pigiau. 


              Pirmasis įsigytas produktas iš Waterflower Magic  kolekcijos - Waterflower Magic Bronzer, spalva 01 Warm Honey. Produkto kiekis - 9 g., galioja 24 mėnesius nuo atidarymo, kaina - 14,95 euro.
          Pirmiausia norėčiau pagirti Kiko Milano Waterflower Magic kolekcijos produktų dizainą, įpakavimą. Visos priemonės atkeliauja pasteliniuose, rausvos spalvos įpakavimuose, dekoruotose gėlėmis. Labai gražiai atorodo, puiki idėja dovanai. 

        Waterflower Magic Bronzer - bronzerį galima rinktis iš dviejų atspalvių - 01 Warm Honey ir 02 Natural Sienna. Aš išsirinkau šviesesnį, pirmąjį atspalvį. 
       Bronzeris atkeliauja lengvoje, švelniai rožinės, pastelinės spalvos, plastikiniame įpakavime, su tvirtu užspaudžiamu uždarymu. Pakuotės viduje - kokybiškas veidrodėlis. Bronzerio įpakavimas identiškas Waterflower Magic Blush skaistalų įpakavimui. 

           Bronzeris yra matinio užbaigimo, labai minkštos formulės, pakankamai pigmentuotas, sklaidosi lengvai. Toliau nuotraukoje galite matyti kaip produktas atrodo ant odos, palyginus su mano labai mylimu Physicians Formula Butter bronzeriu. Kiko bronzeris turi daugiau oranžinio potonio, todėl svarbu produkto ant odos nepadauginti. Mano manymu, vasarą, ant įdegusios odos turėtų atrodyti tobulai. 
      Antrasis įsigytas produktas iš Waterflower Magic  kolekcijos - Waterflower Magic Face Cream Produkto kiekis standartinis - 30 ml., galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, kaina - 7,95 euro. 
           Produkto pakuotė identiška bronzeriui, ta pati spalva ir dizainas. 
           Veido kremas atkeliauja nestandartiniame įpakavime, su atsukamu dangteliu, turi labai įdomų, skaidrios spalvos dozatorių. Iš tiesų, pakuotė patogi naudoti, veido kremą lengvą dozuoti, patogi pakuotė tiktų ir keliaujant, neužima daug vietos, lengva. 
          Veido kremas yra lengvos tekstūros, greit susigeria į odą, suteikia odai sveiko spindesio, nepalieka lipnumo pojūčio, turi lengvą gėlių kvapą. Veido kremas praturtintas hialurono rūgštimi ir lotoso gėlių ekstraktu, jį galima naudoti vieną, kaip įprastą dieninį veido kremą arba maišyti su BB kremu ar norima kremine pudra.

Trečiasis įsigytas produktas iš Waterflower Magic  kolekcijos - Waterflower Magic Nourishing Lip Oil Produkto kiekis - 6,5 ml., galioja 6 mėnesius nuo atidarymo, kaina - 9,95 euro. 

    
             Tiesą pasakius, šį produktą pirkau vien dėl jo įpakavimo. Lūpų aliejų nelabai naudoju, labiau mėgstu balzamus. Tačiau šį produktą pirkau dovanų draugei, žinojau, kad jai toks produktas tiks ir patiks, bus naudojamas. Lūpų blizgio viduje yra tikrų rugiagėlių žiedlapių, atrodo žiauriai gražiai. 
          Lūpų aliejus praturtintas kukurūzų aliejumi ir rugiagėlių ekstraktu, turėtų maitinti ir drėkinti lūpas, suteikti joms sveiko spindesio. 
            
Ketvirtas sįsigytas produktas iš Waterflower Magic  kolekcijos - Waterflower Magic Ombre Duo Lipstick Produkto kiekis - 0,9 g., galioja 18 mėnesių nuo atidarymo, kaina - 8,95 euro. 

         Man patinka Kiko Milano produktai lūpoms. O būtent šis Ombre Duo Lipstick  man pasirodė įdomus dėl savo dizaino, toks tarpinis produktas tarp lūpų pieštuko ir lūpų dažų. Šį lūpų pieštuką - lūpų dažus galima rinktis iš trijų galimų atspalvių: 01 Naked Soul, 02 A King of Red, 03 Miss Tangerine

Lipstick duo for ombré-effect lips - WATERFLOWER MAGIC OMBRE DUO LIPSTICK - KIKO MILANOLipstick duo for ombré-effect lips - WATERFLOWER MAGIC OMBRE DUO LIPSTICK - KIKO MILANOLipstick duo for ombré-effect lips - WATERFLOWER MAGIC OMBRE DUO LIPSTICK - KIKO MILANO
           Mano išsirinkta spalva - 01 Naked Soul. Tai nude tipo lūpų pieštukas, susidedantis iš dviejų atspalvių, šviesesnio ir tamsesnio, turėtų suteikti lūpoms taip vadinamą ombre efektą. 
           Pieštukas nedidelis, patogus nešiotis su savimi rankinuke, spalva 01 Naked Soul puikiai tinka kasdienai, kreminės tekstūros. 
Šeštasis įsigytas produktas iš Waterflower Magic  kolekcijos - Waterflower Magic 3 in 1 Mascara - blakstenų tušas Produkto kiekis - 2 x 3,5 ml., galioja 6 mėnesius nuo atidarymo, kaina - 9,95 euro. 
Blakstienų tušo pakuotė ir spalva skiriasi nuo kitų Waterflower Magic kolekcijos produktų - ne rožinės, o švelniai violetinės spalvos. 

           Blakstienų tušo pakuotė nedidelė, kompaktiška, kiekis nėra itin didelis, 7 ml. Blakstenų tušas - dvipusis, su dviem skirtingais šepetėliais, kurie turėtų suteikti blakstienoms net trigubą efektą. Pirmoji, silikoninė šepetėlio dalis turėtų suteikti apimties, kita šepetėlio dalis turėtų užriesti blakstienas. Šiuos šepetėlius galima naudoti atskirai, arba kartu, suteikiant blakstienoms apimties ir jas užriesti.




             Paskutinieji   įsigyti produktai iš pastoviosios Kiko Milano kolekcijos - Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick - lūpų dažai.   Įsigijau tris šių lūpų dažų atspalvius. Lūpų dažų kiekis -  3,5 g., galioja 18 mėnesių nuo atidarymo, kaina - 6,95 euro. 
            Jau ne kartą savo blogo įrašuose esu gyrusi šiuo Kiko lūpų dažus. Atskirą įrašą apie Velvet Passion Matte Lipstick galite rasti čia.


 Man be galo patinka  ne tik Velvet Passion Matte Lipstick įpakavimai, gražūs, itin kokybiški, tvirtu magnetiniu uždarymu, bet ir pačių lūpų dažų formulė. 


Velvet Passion Matte Lipstick lūpų dažai yra matinio užbaigimo, tačiau kreminės tekstūros, labai maloniai jaučiasi ant lūpų, jų nesausina. Šie lūpų dažai yra itin pigmentuoti, užtenka vos vieno sluoksnio, spalva itin ryški ir vientisa. Šiuos lūpų dažus su mielu noru naudoju net ir šaltojo sezono metu, nes jie nėra sausinantys.

             Velvet Passion Matte Lipstick lūpų dažus galima rinktis iš 30 galimų atspalvių, nuo nude tipo, neutralių, iki intensyvių, ryškių atspalvių. Yra galimybė įsigyti net juodos, pilkos, mėlynos ar net žalios spalvos lūpų dažus. 
            Kiko Milano dažnai siūlo nuolaidas, ir produktus lūpoms galima pirkti du, o trečią gauti nemokamai. Aš ir pasinaudoju būtent tokiu pasiūlymu.
                 Įsigijau tris spalvas, viena ryški, braškinė raudona, kitos dvi neutralesnių spalvų. 327 Warm Nude man pasirodė kiek šviesi, naudojant ją ant lūpų vieną, tačiau su tamsesniu lūpų pieštuku atrodo puikiai. 302 Beige Rose - tradicinė, niudinė spalva, puikiai tinkanti kasdieniniam naudojimui.
         Ar norėtumėte atskiro įrašo apie Kiko Milano Velvet Matte Lipstick lūpų dažus su nuotraukomis kaip kiekviena spalva atrodo ant lūpų? Parašykite komentarams skirtoje vietoje.


Naujoje Kiko Milano Ocean Feel  kolekcijoje nusižiūrėjau keletą produktų, kuriuos norėčiau įsigyti pati. Ši kolekcija man pasirodė šiek tiek panaši į praėjusios vasaros Gold Waves, keletas priemonių atrodo beveik identiškai, tik vos vos skiriasi įpakavimai.

           Pirmasis mano dėmesį patraukęs produktas - Ocean Feel Loose Powder - biri pudra (kiekis 14 g., kaina 12,99 euro).  Kaip tik ieškojau naujos birios pudros. Ateina šiltasis metų sezonas, turiu riebią veido odą, todėl birią pudrą naudoju kiekvieną mielą dieną. Pudros aprašyme nurodyta, kad ji turėtų būti lengvos tekstūros, suteikti matinį efektą, tačiau neapsunkinti veido odos. Pudros sudėtyje yra jūros dumblių, bambukų ekstrakto ir netgi vandens. Tarp sudėtinių dalių yra ir talkas, tačiau jis nėra pagrindinis ingredientas. 

<p>Ultra-light face fixing powder</p> - OCEAN FEEL LOOSE POWDER - KIKO MILANO<p>Ultra-light face fixing powder</p> - OCEAN FEEL LOOSE POWDER - KIKO MILANO

Antrasis mano dėmesį patraukęs produktas - Ocean Feel Blush - taip vadinami baked (kepti) skaistalai (kiekis - 7,5 g., kaina - 15,99 euro). Man patinka Kiko Milano baked tipo produktų formulė. Tokio tipo priemonės naudojasi labai taupiai ir užtenka ilgam laikui. Šiuos skaistalus galima rinktis iš trijų galimų atspalvių. Reikės pasiieškoti youtube šios kolekcijos apžvalgų, nes norėtųsi pamatyti kaip atrodo šių skaistalų spalvos. 

<p>Baked blush with a delicate blend of two colours </p> - OCEAN FEEL BLUSH - KIKO MILANO<p>Baked blush with a delicate blend of two colours </p> - OCEAN FEEL BLUSH - KIKO MILANO
Trečiasis mano dėmesį patraukęs produktas - Ocean Feel Baked Highlighter - taip vadinamas baked (keptas) hailaiteris (kiekis - 8,5 g., kaina - 16,99 euro). Galimi du šio produkto atspalviai. Vėlgi, reikės pasižiūrėti apžvalgas, kaip produktas atrodo ant odos, ar nebus pernelyg tamsus.

Šių metų Ocean Feel bronzeris man labai primena praėjusių metu Golden Waves kolekcijos bronzerį, netgi spalvų pavadinimai labai panašūs, ir kiekis -  toks pat, 20 g.. 

<p>Maxi silky touch baked bronzer</p> - OCEAN FEEL BRONZER - KIKO MILANO<p>Maxi silky touch baked bronzer</p> - OCEAN FEEL BRONZER - KIKO MILANO

Galite palyginti


               Šis Kiko Milano Gold Waves bronzeris (spalva 01 Sun Celebration Honey) yra mano vienas mylimiausių ir labiausiai naudojamų bronzerių. Suteikia veido sveiko, natūralaus įdegio ekektą. Jei ieškote gero bronzerio, Ocean Feel Baked Bronzer galiu drąsiai rekomenduoti . Kiekis net 20 g.,  todėl užteks labai ilgam. 

                 Mano minėti naujosios Ocean Feel kolekcijos produktai pasirodė labiausiai verti dėmesio. Galiu rekomenduoti Kiko lūpų dažus ir pieštukus, blakstienų tušus vertinu vidutiniškai. Tikrai nerekomenduoju Ocean Feel Powder Foundation, panašų produktą buvau įsigijusi praėjusiais metais, labai negražiai atrodo ant odos, nenatūraliai, išryškina visus odos netobulumus ir yra labai gelsvo potonio. Taip pat nerekomenduoju Kiko Milano kreminių pudrų ir BB kremų, ypač jei esate riebios odos savininkė. Vėl gi netiko nei šių produktų formulė, nei tekstūra, jie taip pat labai geltono atspalvio, sunkūs, labai matosi ant odos. 

              Kaip Jums Kiko Milano kosmetika? Ar bandėte? Kokie įspūdžiai, gal turite savo favoritų? O gal norite išsamesnės tam tikrų produktų apžvalgos? Rašykite, kaip visada, norėtųsi išgirsti Jūsų nuomonę.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 

P.S. Jei susidomėjote, galite užsukti į Kiko Milano puslapį, šiuo metu ten vis dar yra neblogų pasiūlymų.

Visu įrašus apie Kiko Milano kosmetikos pirkinius galite surasti čia

null




null


null

null







Komentarai

Rašyti komentarą