BLEACH LONDON SMOKY atspalvį suteikiantys šampūnas ir kondicionierius



              Labas,

           Šiandien norėčiau skirti dėmesį plaukų priežiūros produktams ir noriu su Jumis pasidalinti apžvalga apie du Bleach London produktus - Smoky Shampoo ir Smoky Conditioner - pilką  smoky atspalvį suteikiančius šampūną ir kondicionierių. Abi plaukų priežiūros priemones jau naudoju apie mėnesį. Ši mano apžvalga bus aktuali toms ar tiems, kurie turi šviesintus plaukus ir norėtų išvengti geltono plaukų atspalvio ir plaukams suteikti dabar labai madingą šalto atspalvio, pilką spalvą. 
         Bleach London kompanija garsėja savo plaukų priežiūros produktais. Bleach London taip pat turi makiažo priemonių bei aksesuarų. Šios kompanijos kosmetikos man bandyti dar neteko, tačiau susigundžiau pirmiausia įsigyti ne dekoratyvinės, o plaukų priežiūros priemonių. 



       Mano plaukai ilgą laiką buvo šviesinti, todėl ir dabar pusė mano plaukų yra šviesesni nei prie pat plaukų šaknų. Ir ta šviesioji plaukų spalva linkusi į geltoną atspalvį, kurio aš labai nemėgstu. Savo plaukų šiuo metu ilgalaikiais plaukų dažais dažyti neplanuoju, tačiau naudoju atspalvį suteikiančius plaukų priežiūros produktus. Man patinka šaltesnio tono, pilka ar sidabro spalva. Toks atspalvis dera su mano natūralia plaukų spalva, man tinka ir patinka.

              Bleach London suteikia galimybę įsigyti įvairių atspalvių plaukų priežiūros produktų: galima išsirinkti rausvo, pilko, rožinio, ryškiai geltonos ar laimo spalvos, ar mėlyno, violetinio atspalvio spalvą suteikiančių plaukų priežiūros produktų.

             Abu Bleach London Smoky plaukų priežiūros produktai atkeliauja paprastose, kiek neįprastos formos plastikinėse pakuotėse, su atsukamais kamšteliais. 
              Šampūno ir kondicionieriaus pakuotė man nepatinka, nepatogios naudoti. Šampūnas yra skystesnės konsistencijos, tai iš bėdos ir su tokia pakuote galima išsiversti, tačiau kondicionierius yra itin tirštas, ir produktui pakuotėje mažėjant, darosi vis sunkiau jį išspausti iš pakuotės. Pakuočių kamšteliai yra labai panašūs į įprastinių buteliukų, aliumininiai, nepatogūs naudoti, pakankamai sudėtinga atsukti šlapiomis rankomis. Trumpai tariant, už įpakavimą - didelis minusas.
         Plaukų šampūno ir kondicionieriaus kiekis toks pat - 250 ml. 

Abu produktai galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagaminti Italijoje. 
  Bleach London produktai yra veganiški ir netestuoti ant gyvūnų. 


         Cultbeauty pateikiamas trumpas Smoky Shampoo aprašymas. Nurodyta, jog šiuo metu pilka, dūminė  smoky spalva yra ypač madinga ir šis Bleach London plaukų šampūnas suteiks dabar ypač populiarų pilką plaukų atspalvį. Priemonė tinka šviesiems ar šviesintiems plaukams, suteiks norimą spalvą kaip ir ilgalaikiai plaukų dažai, be ilgalaikio plaukų dažų žalingo poveikio. Šampūnas praturtintas vitaminu E, kitomis plaukus maitinančiomis ir drėkinančiomis medžiagomis. Kondicionieriaus aprašymas labai panašus, produktas turėtų glotninti plaukus ir suteikti jiems smokey pilką atspalvį. 
       Be jokios abejonės, prie šių plaukų priežiūros priemonių nurodyta, jog norint išgauti geriausią rezultatą, jas rekomenduojama naudoti kartu. 
     Reikėtų atkreipti dėmesį į įspėjimus, nurodytus ant abiejų plaukų priežiūros produktų pakuočių. Šių priemonių negalima naudoti antakių ar blakstienų dažymui (kažkaip keistai skamba, kad tokio tipo produktus galima naudoti antakiams, ar blakstienoms dažyti, bet kadangi kompanija tai nurodo, vadinasi, gali būti, kad tokių bandymų vis tik būta :)  ). Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad šios priemonės gali sukelti tam tikrus odos sudirginimus, todėl prieš pradedant naudoti patariama išbandyti produktus ant nedidelio odos ar plaukų ploto, ir stebėti, ar nekyla alerginė reakcija. 



           Kaip visuomet, labai smalsu pasižiūrėti į produktų sudėtines dalis ir, tiesą pasakius, žinau, kad čia stebuklų tikėtis vis tik neverta.        
BLEACH LONDON
Smoky Shampoo

        Sudėtis Šampūno pagrindą pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - valiklis, sudaro putas, trečioji - PAM, valiklis, sudaro putas. Ketvirtasis ingredientas - PAM, emulsiklis, tirštiklis, sudaro putas. Penktoji sudėtinė dalis - valiklis, skatina putojimą,  šeštoji - valiklis, sudaro putas, klampumo reguliavimo medžiaga.  Sudėtyje dar yra PAM, emulsiklių, vitamino E, linų sėmenų aliejaus, tikrojo alavijo lapų sultys, ploviklių, minkštiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, kvapą suteikiančių medžiagų, glicerino, plaukus kondicionuojančių medžiagų, žėručio, konservanto fenoksietanolio, UV absorbentų, sausinančių medžiagų, ph reguliuojančių medžiagų, pigmentų.


Aqua (Water), Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Trideceth-2 Carboxamide MEA, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Acrylates Copolymer, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Tocopheryl Acetate, Linum Usitatissimum Seed Oil (Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Coco-Glucoside, Ethylhexylglycerin, Glycol Distearate, Parfum (Fragrance), Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Disodium EDTA, Mica, Phenoxyethanol, CI 77891 (Titanium Dioxide), Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Basic Blue 99, Basic Brown 16, Acid Violet 43, Basic Red 76, Basic Yellow 57, Basic Red 51


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

      Šampūno sudėtis vidutiniška. Gausu PAM, ploviklių, putojimą skatinančių medžiagų, yra nemažai odą dirginančių medžiagų, tarp sudėtinių dalių vienas pavojingas konservantas - fenoksietanolis. Sudėtyje taip pat keletas drėkiklių, plaukus kondicionuojančių medžiagų, linų sėmenų aliejaus, tikrojo alavijo lapų sulčių, vitamino E, glicerino. Sudėtinių dalių pabaigoje - dažikliai ir pigmentai.


BLEACH LONDON
Smoky Conditioner



         Sudėtis Kondicionieriaus pagrindą pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, trečioji - tirpiklis, drėkiklis, klampumo reguliavimo medžiaga. Ketvirtasis ingredientas - konservantas, emulsiklis (EU ribojasmas). Penktoji sudėtinė dalis - vitaminas E,  šeštoji - linų sėmenų aliejus.  Sudėtyje dar yra tikrojo alavijų lapų sulčių, antistatikų, emulsiklių, silikono pagrindo medžiagų, plaukus kondicionuojančių medžiagų, minkštiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, konservanto fenoksietanolio, kvapą suteikiančių medžiagų, pigmentų. 

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Linum Usitatissimum Seed Oil (Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polysorbate 80, Dimethicone, Cocamidopropyl Betaine, Cetyl Ethylhexanoate, C12-15 Pareth-3, Bis-Isobutyl PEG/PPG-20/35/Amodimethicone Copolymer, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Basic Blue 99, Basic Brown 16, Acid Violet 43, Basic Red 76, Basic Yellow 57, Basic Red 51


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


        Kondicionieriaus sudėtis vidutiniška,  nemažai odą dirginančių medžiagų, tarp sudėtinių dalių vienas pavojingas konservantas - fenoksietanolis. Sudėtyje taip pat keletas drėkiklių, plaukus kondicionuojančių, silikono pagrindo  medžiagų, linų sėmenų aliejaus, tikrojo alavijo lapų sulčių, vitamino E. Sudėtinių dalių pabaigoje - dažikliai ir pigmentai.



          Šampūno ir kondicionieriaus naudojimas. Pirmiausia reikėtų turėti vienkartines pirštines. Vis tik šis šie abu produktai gali dažyti  ir galvos, ir rankų odą, todėl verta naudoti pirštines. Šampūno kiekį (patarčiau šampūno nepagailėti, žinoma, reikia atsižvelgti ir į plaukų ilgį bei storį) švelniai įmasažuoti į plaukus, paskirstyti nuo pat plaukų šaknų iki galiukų. Šampūnas yra įprastinės konsistencijos, itin tamsios, beveik juodos spalvos, labai gerai putoja. Plaunant plaukus šampūnu labai svarbu saugoti veidą ir ypač akis, kad produkto nepatektų ten kur nereikia. Norint stipresnio rezultato šampūną ant plaukų galima palikti 5-10 minučių. Tuomet nuskalauti ir naudoti kondicionierių. Kondicionierius yra labai tirštos konsistencijos, pakankamai taupiai ir skalsiai naudojasi, todėl jo nereikėtų padauginti. Kondicionierių dengti per visą plaukų ilgį, palikti 3-4 minutėms, tuomet plaukus gerai išplauti vandeniu.



             Šampūnas ir kondicionierius turi malonų, švelniai parfumuotą kvapą. Po kondicionieriaus naudojimo plaukai tampa itin švelnūs ir glotnūs, lengvai išsišukuoja. Tačiau šis poveikis trumpalaikis.  
                  Net ir dabar, rašydama šią apžvalgą galutinės nuomonės apie šias priemones taip ir nesusidariau,  produktai turi ir pliusų, ir minusų.

         Bleach London Smoky šampūno ir kondicionieriaus pliusai. Pats didžiausias pliusas - spalva. Man labai patinka atspalvis, kurį suteikia šios abi priemonės: šalto tono, pilka, smoky spalva. Abi priemonės taupiai naudojasi, skaniai kvepia, po kondicionieriau naudojimo plaukai atrodo glotnūs iš švelnūs, lengvai išsišukuoja. Tačiau šios abi priemonės tikrai sausina plaukus (kaip ir visos atspalvį suteikiančios priemonės, taip vadinamą Silver spalvą ar  geltoną atspalvį nuimantys  šampūnai. Norėtųsi tikėti, kad šie produktai taip stipriau nekenkia kaip įprasti plaukų dažai. Žinoma, šviesinti plaukai reikalauja daugiau priežiūros, juos reikia papildomai maitinti, drėkinti ir kitaip lepinti. Šie abu produktai taip pat labai nepatogūs naudoti, reikia saugoti, kad nenusidažytų rankų ir galvos oda, taip pat jeigu pritiško kur į vonią, reikia nepamiršti greit valyti, kitaip lieka bjaurios dėmės. 
         Taigi, naudojant Bleach London Smoky šampūną ir kondicionierių reikia kiek pavargti, tačiau man patinka rezultatas, todėl manau, šie produktai, nepaisant sausinančio poveikio, yra verti dėmesio, jei nenorite rinktis ilgalaikių plaukų dažų ar tiesiog norite pasižaisti su spalvomis. 
         Abu produktus naudojant nuolat spalva išlieka, o nustojus naudoti - pamažu nusiplauna. Žinoma, rezultatas gali skirtis, priklausomai nuo Jūsų turimos plaukų spalvos, todėl jei bijote rizikuoti, galite tiesiog pasibandyti ant nedidelės plaukų sruogos.


             Bleach London Smoky šampūną ir kondicionierių galima įsigyti Cultbeauty,  Lookfantastic, kaina siekia apie 9 eurus. 
                      Kaip Jums  Bleach London plaukų priežiūros produktai, ar bandėte, kokie atsiliepimai? Ar naudojate atspalvį suteikiančias plaukų priežiūros priemones, gal turite savo favoritų, pasidalinkite. 

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui



Saulėtos ir gražios dienos :) 


Komentarai