AHAVA Mineral Botanic Velvet Cream Wash - kreminis dušo gelis


           Labas,

         Šiandien dalinuosi apžvalga apie kūno priežiūros produktą - AHAVA Mineral Botanic Velvet Cream Wash  - kreminį dušo gelį su šalaviju ir citrina. Apie dušo gelius apžvalgas gal ir nėra taip įdomu skaityti kaip apie dekoratyvinę ar plaukų priežiūros kosmetiką. Tačiau AHAVA kompanijos produktai nėra iš pigiųjų, todėl jei vis tik atsirastų norinčių įsigyti ir išbandyti dušo gelį už 18 eurų, turbūt prieš perkant vis tik vertėtų pasieškoti produkto apžvalgų.
       Man jau teko bandyti keletą AHAVA kompanijos produktų, kuriuos esu radusi Lookfantastic grožio dėžutėse. O AHAVA Mineral Botanic kreminį dušo gelį gavau dovanų. Vis tik nusprendžiau, kad produktas yra vertas įrao mano tinklaraštyje.


              AHAVA - tai izraelietiška kompanija, savo gaminiuose naudojanti Negyvosios jūros vandenį, purvą, druskas, mineralus, kurie taip garsėja gydomosiomis savybėmis. Kompanija deklaruoja gaminanti aukštos kokybės produktus, kuriuose nenaudojami parabenai, SLS, naftos produktai ir kiti nedraugiški priedai. AHAVA kosmetikos produktų galima įsigyti ir Lietuvoje, realiose parduotuvėse Vilniuje ir Kaune arba internetu


                   Dušo gelis atkeliauja paprastoje,  plastikinėje pakuotėje. Produkto kiekis 500 ml., galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagamintas Izraelyje.



              AHAVA Mineral Botanic Velvet Cream Wash  kreminio dušo gelio aprašymas pateikiamas ant produkto įpakavimo anglų kalba.

                                            Kreminis dušo gelis su citrina ir šalaviju
 Ahava kompanijos produktai praturtinti Negyvosios jūros mineralais. 
Palepinkite save su šiuo išskirtinio aromato, sveikatinančiu kūno prausikliu. Produktas praturtintas  citrinos ir šalavijo ekstraktais, švelniai plauna odą suteikdamas jai glotnumo. Prausiklis praturtintas makadamijos aliejumi, palieka odą švarią ir pamaitintą. 
Nenaudoti vaikams iki trijų metų.
Naudojimas: šlapią odą su trupučiu prausiklio pamasažuoti, nuplauti vandeniu, rekomenduojama naudoti kempinę, kad gausiau putotų.
Tinka net jautriai odai. Dermatologiškai patikrintas.
Sudėtyje nėra SLS, SLES, parabenų.



               Visuomet įdomu pasigilinti į sudedamasias produkto dalis, ypač brangesnių produktų, vis dėl to norint įvertinti, ar tikrai priemonė yra verta savo kainos.

  Sudėtis Dušo gelio pagrindą pagrindą sudaro vanduo (mineralinis vanduo). Antroji sudėtinė dalis - valiklis, sudaro putas, trečioji - PAM, emulsiklis, sudaro putas. Ketvirtasis ingredientas - glicerinas. Penktoji sudėtinė dalis - PAM, emulsiklis, minkštiklis,  šeštoji - emulsiklis, sudaro putas, klampumo reguliavimo medžiaga.  Sudėtyje dar yra jūros vandens, kvapą suteikiančių medžiagų, plėvelę suformuojančių medžiagų, putojimą skatinančių medžiagų, kondicionuojančių medžiagų, konservanto, hialurono rūgšties, vaistinio šalavijo ekstrakto, makadamijos, alantoino, klampumo reguliavimo, ph reguliuojančių  medžiagų, konservanto fenoksietanolio, vaistinių citrinų žievelės ekstrakto, konservantų ir kvapą suteikiančių medžiagų.

Aqua (Mineral Spring Water), Ammonium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide MEA, Styrene/Acrylamide Copolymer, Maris Aqua (Dead Sea Water), Parfum (Fragrance), Polyquaternium-7, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Decyl Glucoside, DMDM Hydantoin, Sodium Hyaluronate, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water, PEG-16 Macadamia Glycerides, Allantoin, Xanthan Gum, Citric Acid, Phenoxyethanol, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract, Sorbic Acid, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol.


(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

            Dušo gelio sudėtis vidutiniška. Priemonės pagrindą sudaro vanduo ir PAM, putojimą skatinančios medžiagos. Glicerinas šiek tiek sušvelnina sausinantį PAM poveikį. Tarp sudėtinių dalių randame jūros vandens, hialurono rūgšties, šalavijo ir citrinos ekstraktų, makadamijos aliejaus, alantoino. Tarp sudėtinių dalių - du pavojingi konservantai, nemažai kvapą suteikiančių medžiagų. 
           Vis tik žiūrint į sudėtines dalis, vargu ar šį produktą vertėtų rinktis jautrią ar sausą odą turintiems, sudėtyje yra dirginančių medžiagų ir nemažai kvapiklių. Juolab, kad ant įpakavimo nurodyta, kad priemonė neturėtų būti naudojama jaunesniems nei trijų metų vaikams. 


               Dušo gelio pakuotė turi patogų naudojimui kamštelį, lengvai atsispaudžia ir užsispaudžia, paprasta naudoti.
              Produktas kreminės konsistencijos, skalsus,  labai gerai putoja, reikia nedidelio kiekio. Gerai nuplauna kūno odą, turi gaivų, lengvai parfumuotą citrinos ir žolelių kvapą. Dušo gelis gerai nuplauna odą. Kvapas man taip pat paliko gerą įspūdį, suteikia švaros,  gaivos ir energijos pojūtį, manau, puikiai pasiteisintų vasaros metu.
              Sausinančio šio dušo gelio poveikio nepastebėjau. Tačiau vis tik sausą ar jautrią odą turintiems manau, kad šio produkto rinktis nevertėtų, vis tik sausinančių medžiagų yra nemažai.


           AHAVA Mineral Botanic Velvet Cream Wash  - kreminio dušo gelio su šalaviju ir citrina jau sunaudojau daugiau kaip puse pakuotės. Produktą naudoti pabaigsiu. Tačiau jeigu manęs paklaustumėte ar pati pirkčiau dušo gelį už 18 eurų? Tikrai ne. 
Verčiau rinkčiausi kurią nors iš Margaritos dušo gelių, kaina kelis kartus maženė, o poveikis identiškas. Geriau investuoti į nenuplaunamas kūno priežiūros priemones ar aliejus.

           
            AHAVA kompanijos dušo gelių galima įsigyti ir Lietuvoje, nuoroda čia, kaina 18 eurų.
 Tiesa, šiuo metu būtent citrinos ir šalavijo kvapo dušo gelio prekyboje nėra, tačiau galima įsigyti dušo kremo su kinrožių ir figų, australietiškų riešutų aliejumi ar ananasais ir baltuoju persikų.
              Dušo gelių kvapų deriniai man pasirodė pakankamai įdomūs, ypač ananasų ir persikų, o kaip Jums?


AHAVA Mineral Botanic dušo žele, 500ml.AHAVA Mineral Botanic dušo žele, 500ml. (3)Mineral Botanic Cream wash, 500ml. Kūno prausiklis Ananasas ir Baltasis persikas

           AHAVA kompanijos dušo gelių ir kitų produktų galima įsigyti ir Lookfantastic. Čia jų kaina siekia 18,45 euro. 
             Kaip Jums AHAVA kompanijos produktai, ar bandėte? Kaip manote, dušo gelis už 18 eurų - ar verta? Pasidalinkite, būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui

Saulėtos ir gražios dienos :) 


Kviečiu užsukti į savo Instagram paskyrą, kur dalinuosi  įrašais  apie kosmetiką, ir ne tik. 


Komentarai