Green Feel's intensyviai maitinanti plaukų kaukė su kokosų aliejumi


          Labas.

         Mano tinklaraštyje rasite nedaug apžvalgų apie plaukų priežiūros produktus. Šiemet pasižadu ir sau, ir Jums, apžvalgų apie plaukų priežiūros produktus bus daugiau. Esu įsigijusi nemažą kiekį įvairiausių plaukų priežiūros produktų, todėl stengsiuosi parašyti apie juos apžvalgas ir dalintis su Jumis atradimais, ir nusivylimais. Mano plaukų būklė šiuo metu, sakyčiau tikrai nekokia. Labai džiaugiusi, kad jie bent taip tragiškai nebeslenka. Žinoma, liūdna, kai iš storokos kasos lieka vos pusę. Praėję metai buvo kupini streso, ir tai, be jokios abejonės, atsiliepė ir plaukų būklei. Mano plaukai yra ploni ir tiesūs, visai nelinkę garbanotis. Visą gyvenimą svajojau apie banguotus plaukus, tačiau jau susigyvenau, kad jie buvo, yra, ir bus tiesūs. Taip jau yra, kad visuomet norisi to, ko pati neturi. Tiesius plaukus turinčios merginos svajoja apie garbanotus, o banguotus plaukus turinčios - apie tiesius. Šiuo metu bandau atsiauginti savo plaukus, nustojau juos dažyti. Kol kas apsistoju ties natūralia savo plaukų spalva. Bent jau tol, kol plaukų būklė kiek pagerės, nes nuo nuolatinio plaukų dažymo plaukai nualinti, linkę šiauštis, veltis ir lūžinėti. 
                Sunku išsirinkti tinkamas plaukų priežiūros priemones. Prie plaukų šaknų mano plaukai linkę riebaluotis, tačiau toliau nuo šaknų plaukai sausi ir nutriušę. Mano praėjusių metų atradimas iš Christophe Robin, valomoji pasta plaukams labai pagelbėja gerai išplauti plaukus prie šaknų. Tuo tarpu išsirinkti tinkamą kaukę plaukams taip pat nėra lengva. Norisi, kad kaukė drėkintų plaukus jų neapsunkindama.
           Green Feels  intensyviai maitinančią plaukų kaukę su kokosų aliejumi nusprendžiau įsigyti perskaičiusi Besameapžvalgos įrašą.


             Green Feels kaukė atkeliauja paprastame popieriniame, baltos spalvos su mėlynomis detalėmis, įpakavime. Dėžutės dizainas man patinka, atrodo gražiai ir estetiškai.

            Ant įpakavimo nurodyta, kad Green Feels intensyviai maitinanti kaukė su kokosų aliejumi yra iš Special Line - specialiosios linijos, išskirtinio dizaino, nuostabių aromatų bei puikios sudėties produktai, kurie padės kiekvienam vartotojui pajausti tikruosius savo poreikius. Na, skamba iš tiesų labai gražiai, tiesa?


           Ant įpakavimo pateikiama ir trumpa informacija apie produktą lietuvių, anglų, rusų, latvių ir estų kalbomis. Tokią pat informaciją galima rasti ir oficialiame gamintojo Cosmoway puslapyje:

Intensyviai maitinanti plaukų kaukė su kokosų aliejumi. Priemonės 100 % natūralūs aktyvieji komponentai pasižymi išskirtiniu plaukų maitinimu, padeda atstatyti sausus, nusilpusius, besiveliančius plaukus ir sugrąžina jų spindesį. Kaukėje esanti itin didelė koncentracija kokosų aliejaus intensyviai maitina plaukus. Hidrolizuotas keratinas aktyviai stiprina, padeda susigrąžinti natūralų plaukų spindesį. Pantenolis padeda išvengti išsišakojusių, skilinėjančių plaukų galiukų. Priemonė pasižymi itin maloniu kokosų kvapu. Geriausiam rezultatui pasiekti rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę. 



            Vidinė kaukės pakuotė pakankamai standartinė, pagaminta iš plastiko, juodos spalvos su tokio pat dizaino kaip išorinės pakuotės etikete, atsukamu dangteliu.


              Kaukės kiekis - 200 ml., gamintojas - UAB "Cosmoway". Ant įpakavimo nurodyta konkreti data iki kurios priemonę geriausią sunaudoti.



          Pakuotė man patinka, paprasta, bet patogi naudoti, dangtelis atsisuka lengvai, net ir drėgnomis rankomis kaukę naudoti nėra sunku.
               
         Sudėtis. Plaukų kaukės sudėtis nurodyta ant įpakavimo. Priemonės   pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, trečioji - glicerinas. Ketvirtasis ingredientas - antistatikas, koncervantas, kondicionuoja plaukus. Penktoji sudėtinė dalis -  minkštiklis, emulsiklis,  šeštoji - kokosų aliejus.  Sudėtyje dar yra hidrolizuoto keratino, pantenolio, antistatikų, silikono pagrindo medžiagų, emulsiklių, konservantų, ph reguliuojančių medžiagų, kvapą suteikiančių medžiagų, kumarino.

Aqua*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Behentrimonium Chloride*, Glyceryl Stearate SE*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Hydrolyzed Keratin*, Panthenol*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*, Amodimethicone, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol*, Lactic Acid*, Dehydroacetic Acid*, Parfum, Coumarin
*-ekologiški sertifikuoti arba natūralios prigimties ingredientai

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


         Kaukės sudėtis nebloga. Sudėtyje yra minkšttiklių, emulsiklių, glicerino, kokosų aliejaus, pantenolio. Tarp sudėtinių dalių yra viena silikono pagrindo medžiaga. Sudėtinių dalių pabaigoje - du nedraugiški konservantai.



              Labai maloniai nustebino, kad kaukės įpakavimo vidinėje dėžutėje yra surašyti visi kaukę sudarantys ingredientai, ir netgi trumpas jų aprašymas. Sveikinimai Green Feels. Be galo džiugu, kad kompanija skiria dėmesio sudėtinių dalių aprašymui, todėl kiekvienas vartojas gali pasižiūrėti, kokie ingredientai sudaro produktą. 


                 Naudojimas. Ant įpakavimo nurodyta, kad kaukę reikėtų naudoti 2-3 kartus per savaitę, tepti ant švelniai nusausintų plaukų, palaikyti 5 - 10 minučių ir tik tada nuplauti.


          Kaukės konsistencija itin tiršta ir kreminė. Savo konsistencija kaukė man primena Organic Shop kaukę su avokadais. Tepat produktą ant plaukų tikrai jaučiasi, kad kaukė yra sunkesnė, todėl produkto padauginti nereikėtų.


          Aš kaukę pagal gamintojo nurodytas rekomendacijas (laikyti ant plaukų 10 minučių) bandžiau vos vieną kartą. Ir prisipažinsiu, kad rezultatas man visai nepatiko. Plaukai jautėsi apsunkę, tarsi gerai neišplauti. Todėl sekantį kartą kaukę naudojau kaip visas kitas mano turimas, ant plaukų palaikiau 2-3 minutes ir gerai nuskalavau vandeniu. Taip naudojant kaukę rezultatas man tiko. Plaukai jautėsi sudrėkinti, švelnūs, minkšti, lengviau šukuojami. Todėl analizuojant sudėtines dalis vis tik nustebau, nes tikėjausi kaukėje rasti daugiau silikono pagrindo medžiagų, nes kaukės efektas toks glotninantis plauką, kad tikrai tikėtųsi daugiau silikonų sudėtyje. Net pati kaukės tekstūra jaučiasi tokia slidi. Ne veltui Besameapžvalgos minėjo, kad po šios kaukės dušo grindys tampa itin slidžios.

              Dar vienas kaukės pliusas - kvapas. Saldus, intensyvus, egzotinis,  ne tik kokosų, bet ir sviestmedžio, kakavos kvapas. Jei nemėgstate saldžių kvapų, prieš perkant siūlyčiau pauostyti, nes kvapas jaučiasi ant plaukų net ir kitą dieną po plaukų plovimo. 

          Rezultatas, naudojant Green Feels intensyviai maitinančią kaukę , man patinka. Po kaukės naudojimo plaukai atrodo glotnesni ir švelnesni, lengviau išsišukuoja, ne taip stipriai veliasi. Po šios kaukės net plaukų galiukų aliejaus galiu nenaudoti, nes plaukai išsišukuoja itin lengvai. Vienintelis mano patarimas būtų kaukės ant plaukų neperlaikyti, pakanka keleto minučių, kitaip gausite visai priešingą rezultatą.


            Green Feels intensyviai maitinančią kaukę su kokosų aliejumi galima įsigyti kosmetikos parduotuvėse ar kosmetikos prekių skyriuose, kaina be nuolaidų - 3,99 euro, o paieškojus su nuolaida, galima įsigyti dar pigiau. Kaina nedidelė, o pats produktas neblogas, su mielu noru pirkčiau dar kartą. 
                 Džiugu atrasti dar vieną lietuvišką gamintoją - Cosmoway, kuris siūlo galimybę įsigyti gerų ir neblogų, lietuviškų produktų. Tai pirmoji mano pažintis su Green Feels prekės ženklu, kuri tikrai nenuvylė, todėl bus įdomu ir smalsu išmėginti daugiau Green Feels ženklo produktų. Gal turite rekomendacijų?

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 




Komentarai

Rašyti komentarą