ORGANIC SHOP ORGANIC CINNAMON AND HONEY BODY SCRUB - kūno šveitiklis su cinamonu ir medumi

      Labas.


       Kaip jau esu ne kartą minėjusi savo apžvalgose, šiemet noriu skirti didesnį dėmesį natūralesnės sudėties kosmetikai. Instagrame atradau Elevita cosmetics. Ši kompanija turi ne tik el. parduotuvę, bet ir realias parduotuves, kurias galima rasti Vilniuje. Mane nustebino platus prekių asortimentas, atradau keletą man dar visai nematytų prekės ženklų, tokių kaip Dr. Sea (izraelietiška kosmetika),  Bio Happy (kosmetika iš Italijos),  Danielle La Roche (prancūziška kosmetika su Negyvosios jūros mineralais), Seamantika. Užsisakiau keletą kosmetikos produktų iš šios parduotuvės, mane maloniai nustebino greitas užsakytų prekių pristatymas. 
            Organic shop produktai man patinka savo kainos ir kokybės santykiu, o ir Elevita el. parduotuvėje atradau keletą man visai nematytų kompanijos produktų. Vieną iš jų jau išbandžiau ir, tiesą pasakius, likau sužavėta. Šiandieninė mano apžvalga apie Organic shop Organic cinnamon and honey kūno šveitiklį. 


           Organic Shop - natūrali bei kvapni veido, kūno bei plaukų priežiūros priemonių serija, pagaminta sertifikuotų natūralių ingredientų pagrindu, kuri vilioja itin nepakartojamais aromatais bei plačiu produktų asortimentu. Organic Shop kosmetika sertifikuota Cosmos Soil Association.



          Kosmetikos sudėtyje yra tik  100 % natūralūs ingredientai. Tad čia nerasite tokių kenksmingų ingredientų, kaip parabenai, SLS, silikonai, šiose priemonėse naudojami tik natūralūs konservantai, dažikliai ir kvapai, kurie suteikia nepakartojamą aromatą bei viliojantį atspalvį. Kosmetikos natūralumą įrodo ir pakuotė. Kūno priežiūros priemonės yra pakuojamos maistinėje pakuotėje, kas užtikrina ne tik produkto natūralumą, bet ir kokybę bei saugų naudojimą.

            Oficialiame Organic Shop kompanijos platintojo puslapyje  (Elevita) pateikiamas labai trumpas produkto aprašymas:
·         Apie prekę
Ekologiškas Organic Shop šveitikilis praturtintas cinamono, medaus ekstraktais ir natūraliu cukrumi švelniai valo, glotnina odą, maitina, atstato ir prisotina ją vitaminais. Pasižymi nuostabiu aromatu.
Sertifikuota BDIH Cosmos Natural sertifikatu.
Naudojimas: masažuojant paskirstyti ant drėgnos kūno odos, nuplauti vandeniu. Rekomenduojama naudoti 2-3 kartus į sav.
Talpa: 250 ml.
Gamintojas: Eurobio Lab.

        
           Šveitiklio pakuotė labai paprasta, plastikinė, su atidaromu dangteliu viršuje. Nelabai patogi naudoti, ypač kai pakuotė pilna. Nedraugiška kelionėms, nes gali netyčia atsidaryti ir išbėgti. Pliusas tame, kad produktą galima sunaudoti iki pat paskutinio lašo. Šveitiklio kiekis - 250 ml. Sunaudoti reikia per 12 mėnesių nuo atidarymo. Gamintojas - Eurobio Lab, Estija (nuoroda į oficialų gamintojo puslapį ).
             Sudėtis. Ji pateikiama apatinėje produkto įpakavimo dalyje. Produkto pagrindą sudaro cukrus, drėkiklis, šveitiklis, kondicionuoja odą. Antroji sudėtinė dalis - glicerinas, drėkiklis. Trečioji sudėtinė dalis - minkštiklis, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga. Ketvirtasis ingredientas - taukmedžių sviestas, penktasis - medus, drėkiklis, minkštiklis, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis. Šeštoji sudėtinė dalis - ceiloninio cinamono žievės ekstraktas, kondicionuoja odą.  Toliau sudėtyje randame saulėgrąžų sėklų aliejaus, emusiklių, PAM, vandens, kvapą suteikiančias medžiagas, kosmetinius dažiklius, Žvaigždute pažymėti ingredientai gaunami iš ekologinių ūkių.
               Kūno šveitiklio sudėtinių dalių nėra daug. Pagrindą sudaro cukrus ir glicerinas, cetearilio alkoholis bei taukmedžių sviestas. Medus ir cinamono žievės ekstraktas Kosmetikos dnr puslapyje priskiriami prie vidutinio saugumo (gali pasitaikyti pavojingų priemaišų), tačiau EWG Skin Deep medus priskiriamas prie saugių, o cinamono žievės ekstraktas čia taip pat priskiriamas prie vidutinio saugumo ingredientų. Iš esmės šveitiklio sudėtis labai nebloga, vienintelis erzinantis ingredientas, mano manymu, gali būti kvapą suteikiančios medžiagos. Galbūt šio produkto nevertėtų rinktis jei esate alergiška medui ar cinamonui.


SucroseGlycerin, Cetearyl AlcoholButyrospermum Parkii ButterMel*, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract*, Helianthus Annuus Seed OilCocamidopropyl BetaineAquaParfumCI 77491CI 77492CI 77499.(*) – issued from organic agriculture


(žalia spalva - saugus ingredientasoranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas).


(Rėmiausi informacija, pateikta KosmetikosDNR tinklapyje).



Šveitiklis yra tirštos konsistencijos, sudėtyje turi nemažai pakankamai didelių cukraus dalelių, kurios priemonę sklaidant ant odos po truputį tirpsta. Priemonė odą šveičia pakankamai grubiai ir intensyviai, tačiau cukraus dalelėms tirpstant ant odos jaučiasi labai malonus odai, drėkinantis poveikis. Šveitiklis turi itin intensyvų ir saldų medaus ir cinamono kvapą, kuris jaučiasi ant odos, tačiau ilgai neišlieka. Man šios priemonės kvapas - fantastiškas: saldus, intensyvus, kvepia kaip tikras medus su cinamonu. Aš esu smaližė, mėgstu medų, saldumynus, patinka saldūs kvapai. Jei nemėgstate intensyvų kvapą turinčių produktų, šio patarčiau nesirinkti, arba bent jau prieš perkant pauostyti.
Vienintelis šio šveitiklio trūkumas man yra pakuotė: plastikinė, labai paprasta ir lengvutė, atidaroma iš viršaus plastikiniu dangteliu. Bet už tokią juokingą kainą nereikia tikėtis kažkokio ypatingo įpakavimo.




      Organic shop Organic cinnamon and honey kūno šveitiklį tikrai ateityje pirksiu vėl. Man ši priemonė tiko ir patiko, gerai nušveičia kūną, oda po šveitimo jaučiasi padrėkinta, be galo skaniai kvepia, saugi sudėtis. Esu naudojusi šios kompanijos mangų kvapo šveitiklį, kavos, apelsinų kvapo. Visi jie man tiko ir patiko. Jei ieškote gero produkto už tikrai labai nedidelę kainą, siūlyčiau atkreipti dėmesį į Organic shop kompanijos priemones. Šveitiklį galima įsigyti didesnėse kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose. Kaina iki 3 eurų, o su nuolaida galima įsigyti dar pigiau. Aš savąjį isigijau Elevitoje, kaina siekė 2,89 eur.
Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :)


Komentarai