LOOKFANTASTIC VASARIO MĖNESIO BEAUTY BOX - GROŽIO DĖŽUTĖ

           Labas.


          Šiandien dalinuosi apžvalga apie 2019 metų vasario mėnesio Lookfantastic Beauty Box grožio dėžutę (apžvalgas apie visas  Lookfantastic grožio dėžutes galite atrasti čia).  Prenumeratą tęsiau metus laiko, tai jau dvyliktoji mano gauta grožio dėžutė. 


            Vasario mėnesio LookFantastic grožio dėžutė - rožinės spalvos, skirta meilės mėnesiui - vasariui. Dėžutės dizainas man patiko, gražiai ir estetiškai žiūrisi.

            Kaip visuomet, grožio dėžutėje ELLE žurnalas - kaip priedas prie visų pridedamų produktų.


                         Dėžutės viršuje, tokios pat pastelinės, šviesiai rožinės spalvos Beauty Box žurnaliukas.


                                 Po Beauty Box žurnaliuku slepiasi 6 produktai grožiui.


           Pirmasis produktas dėžutėje - Philip Kingsley Maximizer  - apimties suteikiantis purškiklis plaukams. Produkto kiekis - 60 ml., mėginuko dydžio pakuotė. Pilnos pakuotės kiekis - 125 ml. ir kaina siekia apie 20 eurų.
           Mėginuko dyžio pakuotė nemaža, pusė įprasto dydžio. Plaukų purškikliai paprastai naudojasi taupiai, todėl, manau, kad užteks ilgam. Įdomus produktas - užskaitau.



        Antrasis produktas -  Doucce Punk Volumiser Mascara   tankinamasis blakstienų tušas. Produkto kiekis - 6  ml, mėginuko dydžio pakuotė. Pilno dydžio pakuotė - 11,5 ml talpos, kaina siekia apie 20 eurų. 
        Tai jau trečiasis Doucce produktas, kurį randu grožio dėžutėse. Akių šešėliai, rasti kovo mėnesio dėžutėje, man įspūdžio nepaliko visai, juos padovanojau draugei. O štai liepos mėnesio dėžutėje rastas hailaiteris - visai neblogas produktas. Bus įdomu išbandyti ir blakstienų tušą, nors ir mėginuko dydžio, tačiau turėtų kokiems trims mėnesiams tikrai užtekti. Kol kas tušo dar nepradariau, nes šiuo metu naudoju Physicians formula ir Too Faced Better Than Sex blakstienų tušus. Iš paveikslėlio matyti, kad šepetėlis - standartinis, tačiau vis tiek bus įdomu bandyti. 



                Trečiasis produktas -  Emite Rose Gold Eye Lash Curler- blakstienų rietiklis. Pakuotėje prie blakstienų rietiklio pridėtos dar trys pakeitimui skirtos gumelės. Oficialiame Emite puslapyje šio rietiklio kaina 25 doleriai, plius dar gumelės pakeitimui - 5 doleriai. 
            Jau vien šio įrankio kaina atperka visos dėžutės vertę. Šiuo blakstienų rietiklių labai džiaugiuosi. Atrodo kokybiškas, tvirtas, gražios Rose Gold spalvos. Blakstienų rietiklį naudoju kiekvieną mielą dieną, nes turiu ilgas, tiesias blakstienas, kurias visuomet stengiuosi užriesti į viršų, kad akys atrodytų išraiškingesnės. Bus labai įdomu palyginti su pigesniais rietikliais, nes už blakstienų rietiklį esu mokėjusi daugiausiai turbūt apie 2 dolerius, nes juos visuomet perku iš kiniečių parduotuvių. 


           Ketvirtasis produktas - Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar - valomasis muilas su Negyvosios jūros purvu. Mėginuko dydžio produktas, vos 17 g., pilno dydžio muilas - 100 g ir pilno dydžio muilo kaina beveik 35 eurai. 
              Jūs tik pažiūrėkit kokio mažyčio dydžio šis muiliukas. Atrodo net šiek tiek juokingai, nežinau, galbūt pravers kelionėje, tačiau iš tiesų muilas -  labai jau mažiukas. Tačiau pilno dydžio muilo kaina - įspūdinga, niekada nepirkčiau muilo už tokią sumą. Vargu ar bus stebuklingas produktas ir vertinu šiaip sau.
       Penktasis produktas - Lord and Berry Matte Lipstick - matinio užbaigimo pieštukas - lūpų dažai. Panašu, kad tai pilno dydžio produktas, jo  kaina siekia apie 20 eurų.
            Lūpų dažų - pieštuko spalva man patiko, graži,  rausvai violetinė, mauve spalva. Tepasi lengvai, minkštas ir kreminis, nedidelis, patogus nešioti su savimi rankinuke, tinkantis kasdienai. Užskaitau.  




            Paskutinysis dėžutėje rastas produktas  - Sleek Makeup Face Form- kontūravimo paletė veidui, spalva Light.  Tai pilno dydžio produktas, kiekis - 20 g ir kaina siekia apie 12 eurų.
                Tai labiausiai patikusi priemonė iš visos grožio dėžutės. Labai tikėjausi ir laukiau, kad paletė bus būtent Light atspalvio. Šią paletę esu naudojusi anksčiau, labai patiko ir spalvos, ir formulė, ir tekstūra. Pat paletė nedidelė, labai kompaktiška, patogi nešiotis rankinuke ar keliaujant, turi nedidelį ir kokybišką veidrodį. Paletėje -  trys produktai:  ideali spalva kontūravimui, šampaninio atspalvio hailaiteris ir koralinio - rožinio  atspalvio skaistalai. Labai džiaugiuosi šiuo produktu, ir kad atspalvis kuo puikiausiai man tinka. Žinoma, turbūt ne visos merginoms ši paletė tiks ir patiks, ypač turinčioms tamsesnio atspalvio odą, tačiau man šį kartą pasisekė. 


                      Paskutiniajame Beauty Box žurnaliuko puslapyje - užuomina kovo mėnesio grožio dėžutei, kurioje turėtų būti The Ordinary kompanijos hialurono rūgšties serumas.



             Iš šešių produktų LookFantastic grožio dėžutėje  - trys pilno dydžio ir trys mėginukai. Tiesą pasakius, šio mėnesio dėžutė man tikrai patiko. Plaukų purškiklį - naudosiu, blakstienų rietiklį taip pat užskaitau, tušas blakstienoms ir lūpų pieštukas  nedulkės lentynoje. Sleek paletę veidui naudosiu su malonumu. Vienintelis nuvylęs produktas - juokingo dydžio muiliukas. 
              Mane grožio dėžutės ir žavi tuo, kad kartais jose galima atrasti labai įdomių ir dėmesio vertų priemonių, į kurias paprastai neatkreipiu dėmesio. Planuoju parašyti  atskirą įrašą apie visas mano gautas Lookfantastic dėžutes ir jų palyginimą. Labai įdomu pačiai palyginti visas 12 dėžučių (prenumeratą tęsiau lygiai metus laiko), atidžiai pasižiūrėti, kiek priemonių aš sunaudojau, kas patiko, o kas ne, ir tada nuspręsti, ar toliau tęsti Lookfantastic Beauty Box prenumeratą.
              Kaip Jums šio mėnesio grožio dėžutė, ar patiko?
                 Jei norite sužinoti daugiau, užsukite į LookFantastic puslapį (nuoroda čia ).

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai