KIKO MILANO KOSMETIKOS PIRKINIAI

          Labas.

          Įrašai apie Kiko Milano kosmetiką yra vieni iš skaitomiausių mano tinklaraštyje, todėl dalinuosi su Jumis dar vienu įrašu apie naujausius Kiko Milano kosmetikos pirkinius (apžvalgas apie Kiko Milano kosmetiką galite rasti čia).





          Šiuo metu Kiko Milano  puslapyje galima rasti dvi naujas kolekcijas.

              Pirmoji, Sweetheart Valentine's Collection, skirta Šv. Valentino, arba kitaip Meilės dienai, prekyboje pasirodė pačioje sausio mėnesio pabaigoje. 
null
           Antroji, pavasario kolekcija - Waterflower Magic Collection - prekyboje pasirodė vasario mėnesio pradžioje. 


null


                Norėjau įsigyti keletą naujų kosmetikos produktų.  Kaip visuomet, mane be galo žavi naujų Kiko Milano kolekcijų dizainas: gražu, estetiška. Ir labai gaila, kad ne visas priemones siunčia į Lietuvą. Kalbant apie siuntimo kainas, jos priklauso nuo pirkinių krepšelio sumos. Kuo didesnė pirkinių krepšelio vertė, tuo mažesnės siuntimo išlaidos, o pirkiniams nuo 60 eurų taikomas nemokamas siuntimas. Kartais Kiko paskelbia nemokamą siuntimą, pirkiniams virš 25 ar 30 eurų. Todėl verta prenumeruoti naujienlaiškius arba sekti Kiko Milano instagrame.  

       Siuntimo kainos:
  • iki 25 eurų - 9,90 eur.;
  • 25-49 eurai - 6,90 eur.;
  • 49-59 eurai - 1,00 eur.;
  • daugiau kaip 60 eurų vertės užsakymai pristatomi nemokamai. 

     Daugiau informacijos  apie pristatymą, mokesčius, mokėjimus galite rasti čia .  Perkant pirmąjį kartą, ir užsiprenumeravus kompanijos naujienlaiškį, galima gauti 5 eurų nuolaidos kodą.    
                                               
         Šį kartą mano siuntinys atkeliavo itin  greitai, per 4 darbo dienas. Vėlgi, džiugu, kad nei viena prekė nebuvo pažeista ar kitaip sugadinta. Viskas labai saugiai ir tvarkingai supakuota.

        Produktai  atkeliavo popieriniuose įpakavimuose. Skirtingos pakuočių spalvos, žymi skirtingas priemonių kolekcijas. Juodami įpakavime pateikiami Kiko Milano standartiniai, visuomet prekyboje esantys produktai, o kitų spalvų įpakavimuose -  limituotų kolekcijų produktai. Iš viso iš Kiko Cosmetics įsigijau 14 kosmetikos priemonių.

Visos mano įsigytos priemonės iš arčiau:



                    Pirmieji trys produktai - vienkartinės, lakštinės veido kaukės:
  • Girls Nigth Out - gelinė kaukė su kavos ekstraktu. Kiekis - 45 ml, kaina be nuolaidų - 4,95 euro;
  • Chill Out Session - gelinė kaukė su žaliosios arbatos ekstraktu. Kiekis - 45 ml., kaina be nuolaidų - 4,95 euro;
  • Bubble Maker - lakštinė juodoji valomoji kaukė. Kiekis - 29 ml., kaina be nuolaidų - 3,95 euro.

            Teko skaityti neblogų atsiliepimų apie šias veido kaukes, be to, joms buvo taikoma nuolaida, todėl buvo smalsu išbandyti pačiai. Ypač viliojo hidrogelinės kaukės. Be to, Jūs ik pažiūrėkite į šių kaukių įpakavimus. Nekantrauju jas išbandyti.

               Sweetheart Valentine's Collection, kolekcija , skirta Šv. Valentino, arba kitaip Meilės dienai savo įpakavimais taip nesužavėjo kaip naujoji pavasario, tačiau buvau nusižiūrėjusi keletą produktų. Skubėjau įsigyti, nes tai limituotos kolekcijos produktai.

                Iš Valentino kolekcijos įsigijau tris priemones. Pirmoji - Sweetheart baked highlihgter, taip vadinamas keptas hailaiteris. Pati pakuotė manęs taip nesužavėjo, tokia labai jau sweet, švelniai rožinės spalvos, dekoruota širdelėmis. Įpakavimas pagamintas iš plastiko, itin lengvas, tačiau žiūrint į produkto kiekį (3,5 g.) - galėtų būti ir mažesnis. Hailaiterio kaina - 11,95 euro.


             Baked tipo Kiko Milano produktai man labai patinka. Bronzeris iš praėjusių metų vasaros kolekcijos tapo vienu iš mylimiausių ir labiausiai naudojamų.



           Sweetheart bronzeris buvo parduodamas tik vieno atspalvio - auksinio. Šiuo metų laiku  spalva man per tamsi, tačiau vasarą ant įdegusios odos turėtų atrodyti puikiai, suteikia švytėjimo efektą, savyje neturi blizgučių. 




                    Kiti du produktai iš Sweetheart kolekcijos - skirti lūpoms. Skiriasi jų įpakavimų spalvos. Lūpų blizgis atkeliauja rausvame įpakavime, o lūpų dažai - raudoname. 



              Sweethearth Lip Gloss atkeliauja standartiniame įpakavime, taip pat dekoruotas širdelėmis.   Lūpų blizgio kiekis - 3 ml, kaina siekė 6,95 euro. Šis produktas savyje turi labai mažyčių blizgučių, tačiau užtepus ant lūpų blizgučių nesimato. Šis blizgesys - bespalvis, tačiau yra šiek tiek sunkesnis, jaučiasi ant lūpų ir išlieka ilgiau, svarbu nepadauginti. Man tokia formulė patinka, ypač šaltojo sezono metu. Aplikatorius - standartinis, patogus naudoti. Labiausiai man patiko šio produkto kvapas: pakankamai intensyvus, labai primena kažkokių ledinkų iš vaikystės kvapą. 

            Antrasis  lūpų produktas iš Sweethearth kolekcijos - Sweethearth lipstick - lūpų dažai. Vėlgi, Jūs tik pažiūrėkite į įpakavimą, toks valentiniškas, pagamintas iš tvirto plastiko, su raudona širdele per vidurį dangtelio, tvirtu standartiniu uždarymu. Lūpų dažų kiekis - 3,5 g. ir kaina siekė 6,95 euro.


               Šiuos lūpų dažus galima rinktis iš šešių atspalvių. Man buvo sunku atspalvį išsirinkti, nes norėjau tokio, kuris tiktų kasdienai. Šie lūpų dažai kreminio užbaigimo, labai komfortiški. Nenorėjau ryškaus atspalvio (paprastai ryškesnius renkuosi matinio užbaigimo). Mano išsirinkta spalva - 06 Sweet Syrup
          Lūpų dažai - širdelės formos. Atrodo žiauriai gražiai. Yra dviejų atspalvių: iš išorės tamsesnio, iš vidaus - šviesesnio. Mano išsirinkta spalva tokia sakyčiau rusvai violetiniai rožinė. Labai įdomus gaunasi atspalvis sumaišius dvi spalvas. Aš tikėjausi, kad šis produktas bus daugiau panašesnis į lūpų balzamą su spalva, tačiau šie lūpų dažai - pigmentuoti. Ir su tokia širdelės forma juos tikrai nėra lengva aplikuoti. Ką dar pastebėjau, kad juos geriau naudoti kartu su lūpų pieštuku, nes linkę nutekėti į kraštus, kas neatrodo itin gražiai. Šiuo produktu nenusivyliau labai stipriai, bet nėra lengva naudoti, reikia šiek tiek pasižaisti. 


               Priešingai nei Sweethearth kolekcija, Kiko Milano Waterflower Magic Collection mane sužavėjo gerokai labiau. Šios kolekcijos produktai įdomesni. Visai patiko bronzeris, tačiau bronzerių ir taip turiu pakankamai, taip pat patiko hailaiterių paletė. Tačiau ji nesužavėjo taip stipriai, kad už ją mokėčiau pilną kainą. Produktai lūpoms taip pat pasirodė įdomūs, ypač blizgesys lūpoms.

                Iš Waterflower Magic Collection  - pavasario kolekcijos įsigijau du produktus. 



              Pirmasis - Waterflower Magic Blush - dviejų tonų, pereinančių atspalvių skaistalai. Vėlgi, įpakavimas žiauriai gražiai atrodo, švelniai rožinio atspalvio, dekoruotas vandens lelijomis.


                 Pačių skaistalų pakuotė - plastikinė, rauso atspalvio, tvirtu uždarymu. Pakuotės viduje - kokybiškas veidrodėlis. Įpakavimas lengvas, nedidelis, patogus nešioti su savimi rankinuke ar keliaujant. 
 Skaistalų kiekis - 10 g. ir kaina siekė 14,95 euro. 

                    Šiuos  skaistalus buvo galima rinktis iš trijų atspalvių. Aš išsirinkau atspalvį - 01 Peach Tree. Tai švelnaus, persikinio atspalvio skaitalai, puikiai tinkantys kasdienai, matinio užbaigimo. Galima naudoti šviesesnį arba tamsesnį atspalvį, arba juos abu maišyti. 
 Man Kiko Milano skaitalai taip pat patinka, minkšti, kreminiai, gerai sklaidosi, lengva naudoti, nėra pernelyg stiprios pigmentacijos, galima sluoksniuoti. 


                Antrasis produktas iš Waterflower kolekcijos - Magic Face Mask - valomoji molio veido kaukė su lotoso gėlių ekstraktu. 


                          Kaukės kiekis - 50 ml. ir kaina siekė 5,95 eurus.

                           Devintasis įsigytas produktas iš praėjusių metų pavasario kolekcijos - Candy Split Eye Pencil. Man patinka Kiko Milano akių pieštukai: minkšti, kreminiai, pigmentuoti, gerai išlieka. Pieštukas išsukamas, patogus naudoti, mėlynos turkio spalvos, puikiai tiks vandens linijai prie ryškesnių akių makiažų. O ir kaina siekė tik 1,75 euro. 
   
                  Jau ne kartą savo tinklaraštyje minėjau, kad tiesiog įsimylėjau Kiko Milano Velvet Passion lūpų dažus. Labai geros kokybės, matinio užbaigimo, komfortiškai jaučiasi ant lūpų, nebloga sudėtis, didelis spalvų pasirinkimas ir labai prieinama kaina, gražus įpakavimas.
                Todėl neatsispyriau pagundai įsigyti naują šių lūpų dažų atspalvį - 330 Coral. Juk koralinė šio sezono spalva. Itin ryški spalva, puikiai tiks pavasariui, tikra, ryški ir itin pigmentuota koralinė, nors nuotraukose atrodo daugiau raudona. 
           Kiti produktai - iš standartinės, pastoviosios kolekcijos. 

           Įsigijau du paprastus lūpų blizgius - Smart Fusion Lipgloss. Jie atkeliauja paprastame, plastikiniame įpakavime. Turi labai lengvą atspalvį, patogūs naudoti, tiesiog nešiotis su savimi kišenėje. Kiekis - 10 ml, kaina vos vienas euras. 

                     Dar vienas įsigytas Kiko produktas, skirtas veidui - Daily Protection BB Cream. Šį BB kremą buvo galima rinktis iš 7 atspalvių. Aš išsirinkau patį šviesiausią - 01 Ivory. Kremo kiekis standartinis - 30 ml., kaina siekė 9,95 eurus. Pliusas, kad su spalva neprašoviau, itin šviesi spalva, šiuo metu esu balta kaip popierius, taigi produkto atspalvis tinka puikiai. Dar vienas pliusas, kad priešingai nei mano prieš tai bandymas BB kremas iš vasaros kolekcijos, šis neturi tokio geltono potonio (pastebėjau, kad dauguma kreminių produktų, skirtų veidui, yra intensyvaus geltono atspalvio). Deja, šį kremą jau spėjau išbandyti ir jis man nepatiko visiškai. Labai sunkus, matosi ant veido, išryškina visus netobulumus, sunkiai sklaidosi ir išlieka labai prastai. Bandžiau vos vieną sykį ir labai nusivyliau. Daugiau Kiko kreminių pudrų, BB ar CC kremų ar maskuoklių tikrai nebepirksiu. Nežinau, galbūt sausą odą turinčioms merginoms labiau pasiteisintų. Tačiau mano riebiai veido odai šis BB kremas netiko visai. 

                Paskutinioji priemonė, skirta antakiams - Eyebrow Expert Styling Kit. Šį rinkinį, skirtą antakiams, gavau dovanų. Labai kompaktiška pakuotė, viduje yra trys produktai antakiams: dvi pudros, viena šviesesnė, kita tamsesnė ir vaškas. Rinkinyje yra trys priedai: šukytės antakiams, šepetėlis bei pincetas, kuriuos iš bėdos netgi galima naudoti. Šis rinkinys vis dar yra prekyboje, jo kaina - 4,15 euro. Iš pirmo žvilgsnio, pasirodė visai neblogas produktas. 



           Tiek būtų šį kartą mano pirkinių iš Kiko Milano. Tikiuosi buvo įdomu skaityti, gal ir Jūs atrasite produktų, kuriuos norėsite išbandyti. Pirmas įspūdis labai neblogas, vienintelis BB kremas, kuris mane nuvylė. Jeigu susidomėjote kuriuo nors produktu iš limituotų kolekcijų, siūlyčiau paskubėti įsigyti, nes jos pakankamai greit išparduodamos. Kiko Milano produktai visada žavi savo įpakavimais, produktų dizainu ir pateikimu, todėl jei norite palepinti save ar ieškote kažko dovanai, galiu rekomenduoti, ypač lūpų produktus. 

 Gal kurios mano įsigytos kosmetikos priemonės norėtumėte išsamesnės apžvalgos? Rašykite komentarams skirtoje vietoje, be galo smalsu išgirsti Jūsų nuomonę.
          Šiuo metu Kiko puslapyje  taikoma 25 procentų nuolaida Valentino kolekcijai. Tad jei susidomėjote, verta pasinaudoti ir sutaupyti. 

With the purchase of 2 Sweetheart products - valid online only until 14/02/2019


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.




Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai