POBLING color pore sonic cleanser - veido odos valymo šepetėlis


          Labas.
        
       Toliau tęsiu įrašus apie savo mylimiausius produktus.  Šiandien noriu Su Jumis pasidalinti apžvalga apie Pobling  - veido odos  valymo šepetėlį. Šį prietaisą įsigijau 2016 metais, jį turiu ir naudoju jau treji metai, todėl esu susidariusi tvirtą nuomonę apie produktą ir nusprendžiau, kad Pobling šepetėlis vertas atskiro įrašo mano tinklaraštyje.


              Kiek pamenu, Pobling veido valymo šepetėlis 2016 metais buvo ypač populiarus produktas apie kurį kalbėjo ir rašė nemažai grožio blogerių. Nuo pat paauglystės turėjau problemų su savo veido oda. Nemažai laiko kovojau su akne. Šiuo metu mano veido oda jau nebe tokia problematiška, bet yra riebi, linkusi į inkštirus ir bėrimus. Turiu pakankamai nelygią veido odą, nemažai randelių ant veido odos, likusių nuo aknės, taip pat dideles ir ryškias veido poras. Todėl veido valymas - itin svarbi mano veido odos priežiūros rutinos dalis. Esu išbandžiusi begales visokiausių prausiklių, šveitiklių, tonikų, kremų, deja, stebuklingų produktų taip ir neatradau.  Todėl turėjau didelių vilčių Pobling veido valymo šepetėliui ir nusprendžiau jį įsigyti ir išbandyti pati. 
               Turiu išsaugojusi šio šepetėlio įpakavimą (vis tik šepetėlis nebuvo pigus produktas, todėl pakuotę ir įsigijimo dokumentus išsaugojau). Šepetėlis pagamintas Korėjoje. Aš jį įsigijau iš tuo metu veikusios oficialios Pobling.eu svetainės. Šiuo metu puslapio jau nebėra. Kaina siekė apie 50 eurų. 

                     Pobling veido valymo šepetėlį platina keletas lietuviškų internetinių parduotuvių. Cascada.lt pateikiamas produkto aprašymas:


Prekės informacija

Tobulo veido ir skaisčios odos paslaptis iš Azijos!
Veido valymo šepetėlis „Pobling“ - tai Pietų Korėjos gamintojų išradimas. „Pobling“ – tai pažangi technologija ir kosmetikos naujiena Lietuvoje.
Su šiuo šepetėliu efektyviai išvalysite veido poras bei viso veido odą, nepalikdami jokių nešvarumų likučių.
Kiekvieną dieną valant odą įprastomis veido odos valymo priemonėmis ar prausiant vandeniu, nėra pašalinami visi makiažo priemonių likučiai ir kiti nešvarumai. Dėl riebalų pertekliaus bei besikaupiančių nešvarumų, užsikemša veido odos poros, oda tampa nelygi.
Su šiuo „Pobling“ veido valymo šepetėliu giliai išvalysite odą bei paruošite ją kosmetinių veido priežiūros priemonių naudojimui. Šis šepetėlis yra nepamainomas kovojant su išsiplėtusiomis poromis, sebumo pertekliumi, inkštirais, turint pleiskanojančią ar stipriai užterštą odą.
Pobling“ veido valymo šepetėlio savybės:
  • 52000 ypač švelnių ir itin plonų šerelių, kurių storis – 0,05 mm, giliai įsiskverbia į poras ir lengvai pašalina visus nešvarumus nuo odos.
  • Vibracija - 10 000 judesių per minutę. Tai saugiausias rėžimas veido odai, tuo pačiu metu leidžiantis idealiai išvalyti užteršta odą ir net sunkiai nuvalomą BB kremą. Mikrovibracija gerina kraujo apytaką, todėl sulyginama odos spalva.
  • Šepetėlio forma yra pritaikyta sunkiai pasiekiamoms vietoms valyti, tokioms kaip aplink nosį ir kt.
  • Dėl vandeniui atsparaus korpuso, prietaisu galima naudotis duše.
  • Veikimas: AAA tipo baterija.
Pasiekiami rezultatai:
  • Oda tampa švelnesnė, lygesnė ir glotnesnė;
  • Geriau įsigeria kosmetinės veido priežiūros priemonės, pasireiškia jų tikrasis poveikis ir nauda;
  • Sutraukia ir sumažina išsiplėtusias veido poras;
  • Nepriekaištingai nuvalo net ir vandeniui atsparų makiažą;
  • Gerina kraujo mikrocirkuliaciją ir odą prisotina deguonimi.
Naudojimas: sudrėkinkite veidą šiltu vandeniu ir užtepkite ant šepetėlio savo mėgstamą valomąją veido priemonę. Švelniais sukamaisiais judesiais masažuokite veidą šepetėliu ir nuskalaukite šiltu vandeniu.
Dėmesio: šepetėlio nerekomenduojama naudoti ilgiau negu 1 min, o tų pačių vietų nemasažuoti ilgiau nei 5 sekundes.                


              Pobling veido valymo šepetėlį galima rinktis iš keleto spalvų: mėlynos, raudonos ir auksinės. 


             Aš išsirinkau auksinės spalvos detalėmis dekuoruotą veido valymo šepetėlį. Šepetėlis nėra didelis, su labai patogia rankena, veikia su viena AAA tipo baterija, įjungiamas ir išjungiamas per vidurį esančiu mygtuku. 

                     Pobling šepetėlis turi nedidelį, baltos spalvos, patogų laikymo stovelį. Šepetėlio dizainą taip pat vertinčiau labai gerai: ne tik patogus naudoti, itin lengvas, kompaktiškas, bet ir atrodo labai gražiai. Kalbant apie paties šepetėlio kokybę priekaištų jai neturiu. Šepetėlį naudoju trejus metus, kaip matote nuotraukose, šepetėlis iki šiol atrodo labai gerai, nėra nei itin apsitrynęs, nei išblukęs, gerai matosi visi užrašai ir detalės. 
                      Visa Pobling veido valymo šepetėlio esmė - jo šepetėlyje. Šepetėlio šereliai yra labai ploni ir smulkūs, be galo švelnūs. Vibruodama šepetėlio galvutė švelniai valo veido odą jos nebraižydama. Šepetėlis nedidelis, todėl labai patogu pasiekti net ir sunkiai prieinamas vietas, pavyzdžiui, apie nosį. 
                       Ant įpakavimo nurodyta, kad šepetėlio nerekomenduojama naudoti kiekvieną dieną. Aš šepetėliu veidą plaunu kas antrą dieną. Pirmiausia veidą nuvalau su miceliniu vandeniu, tuomet naudoju kreminį veido prausiklį, juo pašalindama visus veido nešvarumus. Pobling šepetėlį naudoju kaip paskutinį veido valymo žingsnį. Sudrėkinu šepetėlio galvutę, ant jos užpilu nedidelį kiekį gelinės konsistencijos veido prausiklio. Pradedu švelniais judesiais šepetėlio galvute plauti veido odą. Prasiklis naudojant šepetėlį labai gerai suputuoja, taip palengvindamas visą valymo procesą. Ypatingą dėmesį skiriu problematiškiausiai T zonai, veido odai aplink nosį, kaktai bei kitoms veido odos vietos. Visas veido odos valymo procesas užtrunka apie 1 minutę. Po veido odos prausimo ant šepetėlio galvutės užpilu to paties gelinio prausiklio ir gerai ją išplaunu.
                 Pobling veido valymo šepetėlis atsparus vandeniui, todėl jį galima naudoti ir prausiantis duše. Šepetėlis labai patogus naudoti, neužima daug vietos, nedidelis ir kompaktiškas.
                 Šepetėliui naudoti reikalinga viena AAA tipo baterija, kuri dedasi į šepetėlio rankeną. Vienos baterijos užtenka maždaug dviems mėnesiams, priklausomai nuo naudojamų baterijų rūšies ir kokybės.
                Rezultatas. Pirkdama Pobling veido odos valymo šepetėlį stebuklo nesitikėjau. Ilgus metus kovojau su akne, spuogais ir inkštirais. Išbandžiau daugybę priemonių. Supratau, kad stebuklų nebūna. Vien tik veido priežiūros priemonės ir produktai tikrai negali pagelbėti. Teko susireguliuoti mitybą. Atsisakiau pieno produktų, geriu daug vandens. Tai padeda ne tik veido, bet ir viso kūno odai. Pobling veido valymo šepetėlis - tai tik vienas žingsnis švaresnės ir gražesnės  veido odos link. Šepetėlį naudoju jau trejus metus, jis padeda geriau nuvalyti veido odą, pašalina negyvos odos ląsteles, pašerpetojimus ant odos. Po veido valymo šepetėliu oda tikrai jaučiasi gerokai  švaresnė ir gaivesnė.            


               Pobling veido valymo šepetėlio galvutes būtina keisti. Šepetėlio šereliai sintetiniai, lengvai plaunasi, tačiau juose vis tiek kaupiasi nešvarumai, todėl galvutę būtina periodiškai keisti. Aš šepetėlio galvutę keičiu kas 2-3 mėnesius, priklausomai nuo pačių šerelių išvaizdos. Po kiekvieno veido valymo šepetėlį stengiuosi gerai išplauti, taip pat jo nelaikau vonioje, po naudojimo visuomet padedu į spintelę miegamajame.  
              
   
                         Esu pirkusi Pobling veido valymo šepetėlio galvutę iš oficialaus platintojo puslapio vos vieną kartą. Kaina siekė apie 15 eurų. Veido valyto šepetėlio galvutes paprastai perku iš Aliexpress. Kartasi jos atkeliauja dėžutėje (matote nuotraukoje), o kartais tiesiog supakuotos į plastikinį maišelį. Kaina svyruojanti, priklausomai nuo pardavėjo, bet nesu mokėjusi daugiau nei 5 eurų. 
             Perkant iš Aliexpress nei vieno karto nėra pasitaikę, jog Pobling galvutės šereliai būtų nekokybiški. Jie visuomet būna labai minkšti iš švelnūs, beveik niekuo nesiskiria nuo originalių. Yra pasitaikę, jog netiko pats šepetėlio antgalis. Kaip matote nuotraukoje, šepetėlio antgaliai atrodo beveik vienodi, tačiau vienas iš jų yra per mažas, ir tiesiog neužsideda ant paties šepetėlio stovelio. Todėl perkant galvutes iš Aliexpress, ar kitų el. parduotuvių,  svarbiausia pasiskaityti kitų pirkėjų atsiliepimus, ar tikrai produktas tiks, nes kinietiškose parduotuvėse pilna Pobling veido šepetėlio analogų.
          Pobling veido šepetėlio galvutes galima įsigyti EbayAmazon.  Bandžiau ieškoti lietuviškose internetinėse parduotuvėse, tačiau neradau. Anksčiau Pobling šepetėliais prekiavo ir groziodraugas tačiau šiuo metu prekyboje jie šio produkto neturi.

                    Kiekvienas Pobling veido valymo šepetėlis nugarinėje dalyje turi numerį. Kiek teko skaityti, šio numerio pagalba galima sužinoti, ar produktas tikrai yra originalus. Anksčiau tai buvo galima padaryti oficialiame platintojo puslapyje. Dabar šis puslapis nebeveikia, todėl nebežinau, ar yra tokia galimybė pasitikrinti gaminio originalumą. Vis tik jei nusprendėte šį prietaisą įsigyti, rekomenduočiau pirkti iš lietuviškų internetinių parduotuvių, kur turėsite pirkimą įrodančius dokumentus. Tikrai verta investuoti į patį prietaisą, na o keičiamas galvutes tikrai galima pirkti ir siųstis iš  kinietiškų puslapių. 



              Pobling veido valymo šepetėlis tapo nepakeičiamu mano veido priežiūros rutinoje ir tikrai vienas mano mylimiausių grožio prietaisų nuo 2016 metų. Tikrai geros kokybės, vertas savo kainos produktas. Jei svarstote ir galvojate ar verta įsigyti, galiu tik rekomenduoti. Pobling šepetėlio kaina siekia nuo 38 iki 48 eurų, priklausomai nuo puslapio, iš kurio planuojate pirkti. Vis tik rekomenduočiau šepetėlį pirkti iš lietuviškų parduotuvių. Aliexpress pilna Pobling šepetėlių analogų itin nedidelėmis kainomis, tačiau aš rekomenduočiau patį prietaisą vis tik pirkti originalų iš patikimų pardavėjų.  Jeigu norite sužinoti daugiau, užsukite į oficialų gamintojo puslapį
       

 Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Saulėtos ir gražios dienos :)

Komentarai