NIVEA FORTIFYING MICELLAR SHAMPOO - micelinis šampūnas pažeistiems ir silpniems plaukams


           Labas.


       Paskutiniu metu visai nebesusitvarkau su savo plaukais. Prie šaknų mano plaukai linkę riebaluotis, o toliau link plaukų galiukų mano plaukai sausi ir linkę lūžinėti. O žiemos metu viskas dar labiau pablogėja, plaukai ne tik sausi, praradę žvilgesį, bet ir linkę šiauštis. Bandau visokiausias priemones savo plaukams gelbėti, bet nežinau kiek dar truks kantrybė, gal paprasčiausiai vėl teks pasitrumpinti plaukus. Parduotuvėje pamačiusi dar nematytą Nivea Fortifying Micellar Shampoo -  micelinį šampūną, skirtą silpniems ir pažeistiems plaukams, susigundžiau įsigyti ir išbandyti. Savo nuomone ir įspūdžiais dalinuosi su Jumis.


                   Eurokos internetinėje parduotuvėje pateikiamas trumpas šampūno aprašymas:

NIVEA FORTIFYING MICELLAR plaukų šampūnas 400 ml

NIVEA FORTIFYING MICELLAR

plaukų šampūnas
NIVEA plaukus stiprinantis micelinis šampūnas su citrusinių vandens lelijomis švelniai valo ir nedirgina galvos odos, sustiprina plaukus ir užtikrina ilgai išliekantį elastingumą, apsaugo natūralią galvos odos pH pusiausvyrą. Naudojant šį šampūną jus džiugins pastebimai lygūs ir stiprūs plaukai bei apsaugota galvos oda.
Sudėtyje yra
Micelių, vandens lelijų.
Naudojimas
Įmasažuokite į šlapius plaukus bei galvos odą, kad gausiai suputotų, ir kruopščiai nuskalaukite.




              Be micelinio vandens savo veido priežiūros rutinos nebeįsivaizduoju.  Micelinio šampūno dar neteko bandyti, todėl buvo labai smalsu kuo šis produktas skirtis nuo įprastų plaukų priežiūros priemonių - šampūnų.


                Šampūno pakuotė paprasta, plastikinė su atidaromu rožiniu  dangteliu. Man pakuotė patiko, patogi naudoti. Šampūno dangtelis lengvai pasispaudžia, patogu dozuoti norimą produkto kiekį.

                 Šampūno kiekis - 400 ml. Sunaudoti reikia per 12 mėnesių nuo atidarymo. Gamintojas - Beiersdorf, Vokietija (nuoroda į oficialų gamintojo puslapį ).



             Sudėtis. Ji pateikiama apatinėje produkto įpakavimo dalyje.  Produkto pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - SLS, PAM, valiklis, sudaro putas, sausina odą ir plaukus. Trečioji sudėtinė dalis - PAM, valiklis, sudaro putas. Ketvirtasis ingredientas - druska, klampumą reguliuojanti medžiaga, sausina oda ir plaukus, penktasis - kvapniųjų vandens lelijų šaknų ekstraktas. Šeštoji sudėtinė dalis - antistatikas, minkštiklis, emulsiklis. Toliau sudėtyje randame alavijų sulčių ekstrakto, plačialapės makadamijos riešutų aliejaus, plaukus kondicionuojančių medžiagų, provitamino B5, emulsiklių, tirpiklių, glicerino, ph reguliuojančių medžiagų, konservantų, kvapą suteikiančių medžiagų, benzilo alkoholio.
            
AquaSodium Laureth SulfateCocamidopropyl BetaineSodium ChlorideNymphaea Odorata Root Extract, Lanolin Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Glyceryl GlucosidePanthenol, Polyquarternium-10, Hydroxypropyltrimoniu chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Propylene GlycolCitronellolLimonene, Alpha - Isomethyl IononeBenzyl alcoholParfum.

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).
(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


           Šampūno sudėtis vidutiniška, yra keletas  plaukus drėkinančių medžiagų ir augalų ekstraktų. Sudėtyje taip pat gausu SLS, druskų (sausina plaukus), kvapą suteikiančių medžiagų ir konservantų. Sudėtinių dalių aprašymo antroje pusėje nemažai odą dirginančių ir erzinančių, kvapą suteikiančių  medžiagų. 



               Šampūno konsistencija yra įprastinė, kaip ir daugumos šampūnų, neturi spalvos, nėra itin tiršta. Šampūnas skalsus, labai gerai putoja, nereikia didelio kiekio, gerai išplauna plaukus. Po plovimo plaukai jaučiasi švarūs, nepalieka jokio sunkumo ant plaukų. Tiesa, šis šampūnas sausina plaukus, todėl po jo būtina naudoti kondicionierių, plaukų balzamą ar kaukę. Man patinka pojūtis po šio šampūno naudojimo, net prie plaukų šaknų plaukai lieka itin švarūs. Turiu riebią galvos odą, prie šaknų mano plaukai linkę riebaluotis, todėl man patinka stipriai putojantys šampūnai, nepaisant to, kad jie turi sausinantį poveikį.  
        Šampūnas turi Nivea produktams būdingą kvapą. Nėra pernelyg intensyvus ar erzinantis. 


            Nivea Fortifying Micellar Shampoo -  micelinis šampūnas man patinka, naudoju su malonumu. Šampūnas gerai išplauna plaukus, po plovimo plaukai jaučiasi itin švarūs. Nors ir turi sausinantį poveikį, tačiau aš po plovimo visuomet naudoju plaukus maitinančius ir glotninančius produktus, todėl stipraus sausinančio poveikio nejaučiu. Pakuotė patogi naudoti, kiekis nemažas, šampūnas itin skalsus, taupiai naudojasi, užteks ilgam laikui. Sudėtis vidutiniška, nemažai plaukus sausinančių ir jautrią galvos odą galinčių erzinti  ingredientų. Jei turite jautrią galvos odą, šio šampūno rinktis nerekomenduočiau. Pliusas, kad šampūno sudėtyje nėra silikonų. Pabaigusi produktą iš karto nebėgsiu pirkti naujos pakuotės, bet tai tikrai nėra blogas produktas, kad ateityje nenorėčiau įsigyti dar kartą. 
           Šampūną galima įsigyti didesnėse kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose. Kaina apie 5 eurus, o su nuolaida galima įsigyti dar pigiau.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai

  1. Mergaites ptikrintas ir naturalus šampūnas jei ka domina užsukit www.ednim.lt

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą