MONU SKIN Night Renewal Complex - naktinis kremas su kolagenu ir vitaminu E mišriai veido odai


           Labas.
         
          Šiuo metu ruošiu Jums apžvalgą apie savo mylimiausius veido, kūno odos, plaukų priežiūros produktus. Pasirodo tai nelengva užduotis, nes lyginant su praėjusiais metais tapau gerokai išrankesnė, ypač veido priežiūros produktams. Kartais naudojant produktą, jis tikrai patinka ir tinka, bet pasitaiko, kad pasižiūrėjus į sudėtinių dalių sąrašą, nuomonę galiausiai pakeičiu. Baigiu naudoti Lookfantastic spalio mėnesio grožio dėžutėje rastą kremą veidui - MONU SKIN Night Renewal Complex ir noriu savo įspūdžiais ir nuomone pasidalinti su Jumis. 


                     Labai džiaugiausi Lookfantastic spalio mėnesio grožio dėžutėje atradusi naktinį veido kremą. Kaip tik baiginėjau Neutrogenos naktinį kremą veidui (apžvalgą galite rasti čia) ir ieškojau naujo produkto. MONU SKIN Night Renewal Complex with Marine Collagen and Vitamine E - naktinis atnaujinamasis kremas veidui, skirtas mišriai veido odai. Mano veido oda riebi, tačiau žiemos metu yra linkusi sausėti, todėl kartasi esu linkusi naudoti ir mišriai veido odai skirtus produktus. 
              MONU SKIN kompanija man buvo negirdėta, tačiau kompanijos veido odos priežiūros produktai yra nepigūs, o brangesnes priemones visuomet yra smagu bandyti.
                 Veido kremas atkeliavo nedideliame, plastikiniame įpakavime, su atsukamu kamšteliu. Kiekis - mėginuko dydžio, tačiau nemažas - 30 ml. Sunaudojus tokį mėginuką jau tikrai galima susidaryti įspūdį ir nuomonę  apie produktą. Kremas pagamintas UK, netestuotas ant gyvūnų. Galiojimo laikas - 12 mėnesių nuo atidarymo. 
            Pilno dydžio kremo pakuotė - 50 ml ir atrodo taip:



Vaizdo rezultatas pagal užklausą „monu night renewal complex ingredients“

              Kremo įpakavimas atrodo solidžiai, labai įdomus kremo dozatorius, kaip atrodo, galite pasižiūrėti čia
                Oficialiame MONU SKIN puslapyje pateikiamas naktinio veido kremo aprašymas. Nurodyta, kad naktinis kremas lygina ir stangrina veido odą, užtikrindamas, jog kiekvieną rytą pabusite su šviesesne ir labiau spindinčia veido oda. Kremo sudėtyje esantis saldžiųjų migdolų ir kviečių gemalų aliejai ir kolagenas atkuria drėgmės balansą odoje ir atgaivina veido odą, padeda kovoti su pirmaisiai odos senėjimo požymiais. 
              Kremas tinkamas naudoti normaliai - mišriai veido odai. 
        Gamintojas nepateikia visų sudėtinių kremo dalių sąrašo. Nurodytos tik veikliosios medžiagos, esančios produkte ir jų poveikis odai: polisacharidai, saldusis migdolų aliejus, kviečių gemalų aliejus, kolagenas. 


            Sudėtis. Labai liūdna, kad oficialiame gamintojo puslapyje neradau informacijos apie kremo sudėtines dalis. Todėl tenka perrašinėti. Kremo kaina nėra maža, todėl ir lūkesčiai jo sudėčiai žymiai didesni.  
              Produkto pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - minkštiklis, tirpiklis, kondicionuoja odą, trečioji - minkštiklis, emulsiklis. Ketvirtasis ingredientas - tirpiklis, drėkiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, gali dirginti ir erzinti jautrią odą. Penktoji sudėtinė dalis - minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga (gali kimšti poras), šeštoji - saldžiųjų migdolų aliejus, minkštiklis, kondicionuoja odą (gali kimšti poras). Sudėtyje dar randame paprastųjų kviečių gemalų aliejaus, minkštiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, silikonų, konservanto fenoksietanolio, PAM, vitamino B3, kvapą suteikiančias medžiagas, hialurono rūgšties, vitamino C, vitamino E, lecitino, drėkiklių, tirpiojo kolageno, konservantų, ph reguliuojančių medžiagų, kvapiklių. 
               
Aqua (Water)Dicaprylyl Maleate, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil
Cetearyl Alcohol, DimethiconePhenoxyethanolCeteareth-30, Niacinamide, EthylhexylglycerinParfum,  Sodium HyaluronateSodium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Polysorbate 20, Lecithin, GluconolactoneSoluble Collagen, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Limonene, Linalool.
 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 


(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

           Veido kremo  sudėtis vidutiniška. Produkto pagrindą sudaro minkštikliai, drėkikliai bei saldžiųjų migdolų aliejus - drėkina, maitina odą, tačiau gali kimšti poras, propileno glikolis gali  dirginti ir erzinti jautrią odą. Hialurono rūgšties, vitaminų B3,  C ir E trokserutino (akcentuotų priemonės aprašyme) sudėtyje nėra itin didelė koncentracija, juolab, kad jie sudėtyje nurodyti jau po konservanto fenoksietanolio. Kolegenas nurodytas sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje, todėl tikėtina, jo kiekis taip pat nėra didelis. Kremo sudėtyje nemažai kvapą suteikiančių medžiagų, kurios gali dirginti jautrią odą. 



                  Veido kremas yra kreminės konsistencijos, labai skalsus, lengvai pasiskirsto ant veido odos, itin greit susigeria, nepalieka lipnumo pojūčio ant odos. Kremas turi brangiems veido kremas būdingą kvapą, tačiau jis nėra intensyvus ar erzinantis.  Po veido kremo oda jaučiasi sudrėkinta ir atgaivinta.
             


                Naktinį MONU SKIN veido  kremą jau baigiu naudoti. Po šio įrašo kremas keliaus į pabaigtukų dėžę.  30 ml pakuotės man užteko trims mėnesiams, naudojant kiekvieną vakarą. Kremas tikrai labai skalsus, taupiai naudojasi. Jokio ypatingo  poveikio odai  nepajutau: paprastas kremas veidui. Nekimšo veido porų.  Nepastebėjau, kad būtų sumažėjusios raukšlelės.   Produktas man tiko ir patinko, naudojau su malonumu. Šis veido kremas brangus produktas ir jei Jūs paklaustumėte manęs ar jis vertas savo kainos? Mano nuomone, tikrai ne. Produktas nėra blogas, tačiau žiūrint į sudėtines dalis, norėtųsi matyti daugiau naudingų drėkinančių medžiagų ir jokių pavojingų konservantų. Manau, kad galima įsigyti žymiai geresnės sudėties produktų už gerokai mažesnę kainą. 

               MONU SKIN Night Renewal Complex naktinį kremą galima įsigyti  Lookfantastic, Feelunique. Kaina, priklausomai nuo puslapio, siekia apie 50 eurų. 

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai