KIKO MILANO SPARKLING HOLIDAY BAKED BLUSH - skaistalai veidui

                Labas.
       
             
             Kiko Milano kosmetika tapo mano praėjusių metų atradimu. 2018 metų žiemos kolekcijoje - Sparkling Holiday - atradau keletą labai neblogų produktų, todėl skubu dalintis, nes dalis šios limituotos kolekcijos produktų jau išparduotos (jei dar neskaitėtė mano įrašo apie naujausius Kiko Milano kosmetikos pirkinius, nuoroda čia ).  Šiuo metu Kiko Milano puslapyje - žiemos vidurio išpardavimas, todėl nemažą dalį prekių galima įsigyti su nuolaidomis. Dar vienas labai patikęs pirkinys iš  Kiko Milano Sparkling Holiday Baked Blush - baked tipo (kepti) skaistalai. 


                  Sparkling Holiday - limituota, 2018 metų žiemos kolekcija. Mane labai žavi visa kolekcija, be galo gražūs produktų įpakavimai. Ne išimtis ir šis. Skaistalai atkeliauja raudonos, ryškios spalvos auksinėmis detalėmis dekoruotame įpakavime. 


          Nugarinėje įpakavimo pusėje pateikiama trumpa informacija apie produktą. Žinoma, lietuvių kalba informacijos nerasime.


                  Kiko Milano puslapyje pateikiamas trumpas skaistalų aprašymas. Skaistalai yra baked tipo, taip vadinami kepti skaistalai, turintys metališką, spindintį užbaigimą (praturtinti aukso dalelėmis). Idealiai tinka veido odos spalvai pagyvinti bei paryškinti tam tikrus veido bruožus. Skaistalai itin pigmentuoti, jų formulė praturtinta aukso dalelėmis, suteikia odai sveiko švytėjimo. Priemonė turi itin švelnią, šilkinę tekstūrą, lengvai sklaidosi, galima sluoksniuoti iki norimo intensyvumo, turi švelnų, lengvą kvapą, dermatologiškai patikrinti. Skaistalų įpakavimas, lengvas, itin kompaktiškas, turi nedidelį veidrodėlį, puikiai tinka nešiotis su savimi. 
                   Skaistalus buvo galima rinktis iš trijų atspalvių, tačiau šiuo metu belikusios dvi spalvos:
  • 01 Morning Star Biscuit;
  • 02 Dreaming Coral.
            Trečiasis skaistalų atspalvis buvo tamsiausios spalvos, todėl, matyt, buvo greičiausiai išpirktas. Pirmoji spalva man pasirodė pernelyg šviesi, galbūt net šiek tiek primenanti  hailaiterį, todėl aš išsirinkau būtent antrąją, koralinio atspalvio spalvą - 02 Dreaming Coral



                      Sparkling Holiday skaistalai atkeliavo įpakuoti į vidinį, popierinį įpakavimą su lipduku. Skaistalų kiekis nemažas - 8 g., produktas galioja 18 mėn. nuo atidarymo ir žinoma, pagamintas Italijoje.



                Skaistalų pakuotė man pasirodė labai graži, sidabrinės spalvos,  pagaminta iš plastiko, lengva, tačiau tvirta, turi tvirtą magnetinį uždarymą. Pakuotės viduje - kokybiškas, nedidelis veidrodėlis. Pakuotė labai kompaktiška, užsidaro lengvai ir tvirtai, todėl draugiška kelionėms ar nešiojimuisi su savimi kosmetinėje. 
             Sudėtis. Skaistalų pagrindą sudaro natūralus pigmentas žėrutis. Antroji sudėtinė dalis - talkas, trečioji - minkštiklis,  emulsiklis. Ketvirtasis ingredientas - silikono pagrindo medžiaga, minkštiklis, penktasis - minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga (gali kimšti poras). Šeštoji sudėtinė dalis - kukurūzų krakmolas, absorbentas, klampumo reguliavimo medžiaga. Sudėtyje dar yra minkštiklių, emulsiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, hialurono rūgšties, kininių simondsijų sėklų aliejaus, UV filtrų, antioksidantų, vitamino E, vitamino A, saulėgrąžų sėklų aliejaus, medžiagų, didinančių tūrį, aukso nanodalelių (padeda į odą pernešti kitas medžiagas), drėkiklių, konservanto fenoksietanolio, kitų konservantų, kvapą suteikiančių medžiagų, pigmentų.

MICA, TALC, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ZEA MAYS STARCH (ZEA MAYS (CORN) STARCH), DIISOSTEARYL MALATE, POLYSORBATE 20, SORBITAN STEARATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, NYLON-12, ISOPROPYL PALMITATE, SODIUM HYALURONATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TIN OXIDE, BHT, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, MALTODEXTRIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL), CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, TOCOPHEROL, SILICA, COLLOIDAL GOLD, ACETYL HEPTAPEPTIDE-9, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, PARFUM (FRAGRANCE). +/- (GALI BŪTI): CI 15850 (RED 7), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491 - CI 77492 - CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).



(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


                   Skaistalų sudėtis vidutiniška. Jų pagrindą sudaro žėrutis ir talkas,  silikono pagrindo medžiagos. Sudėtyje yra drėkinančių medžiagų, minkštiklių, hialurono rūgšties, vitaminų A ir E, keletas augalų ekstraktų. Sudėtyje yra ir odą erzinančių, poras galinčių kimšti ingredientų. Džiugu, kad bent konservantas fenoksietanolis sudėtinių dalių pabaigoje, todėl tikėtina, kad jo kiekis nėra didelis. Įdomus ingredientas, kurį pirmą kartą pastebėjau kosmetikos priemonėje  - aukso nanodalelės. Galbūt jos ir suteikia produktui tokį intensyvų švytėjimą.


                 Kiko Milano skaistalai yra baked tipo. Kepti šios kompanijos produktai man paliko labai gerą įspūdį, todėl turėjau didelių vilčių ir šiam produktui. Tokio tipo produktai yra sausesnės formulės, todėl užtenka ilgesniam laikotarpiui. 
                 Skaistalai yra itin pigmentuoti, reikia labai nedaug produkto. Juos reikia naudoti labai lengva ranka. Aš aplikuodama produktą šepetėliu, prieš dedama jį ant skruostų, perteklių palieku ant rankos, ir tik produkto likučius sklaidau ant veido. Man šis produktas atstoja ne tik skaistalus, bet ir hailaiterį, nes priduoda pakankamai intensyvų švytėjimą. Produktą naudoju kartu su matiniais skaistalais, kaip toperį.  Turiu nelygią veido odą, todėl labai stengiuosi šių skaitalų nepadauginti, nes kaip žinome, taip galima  dar labiau paryškinti veido odos trūkumus.  


             Skaistalai pakuotėje atrodo itin ryškūs, daugiau rožinio, nei koralinio atspalvio. Kaip matote, ant odos produktas persiduoda labai intensyviai, aš skaistalus aplikavau tris kartus, todėl matote intin intensyvią ir ryškią jų spalvą. Priemonė yra koralinės spalvos su auksiniu atspalviu, labai intensyvi, ir kaip minėjau man netgi primena hailaiterį


                Savo kosmetikos kolekcijoje atradau šio produkto analogą: skaistalus iš mano labai mylėtos Sleek  Face Form  kontūravimo ir skaistalų paletės (spalva Light 373). Ši paletė buvo mano labai mylėta ir naudota, šiuo metu ji jau yra pasenusi, ir jos ant veido jau nebenaudoju. Kaip matote nuotraukoje, skaistalų spalvos yra labai panašios, tik Kiko Milano yra gerokai intensyvesnės spalvos, turi daugiau švytėjimo.  


                      Kiko Milano Sparkling Holiday Baked Blush - skaistalus su mielu noru naudojau švenčių metu. Šiuo metu mano veido oda yra itin šviesi, todėl norisi jai suteikti daugiau sveiko spindesio. Skaistalai yra itin pigmentuoti, lengvai sklaidosi ant odos, ilgai išlieka, suteikia veidui sveiko švytėjimo. Tiesa, dienos metui šio produkto nesirinkčiau (pernelyg intensyvus), kasdienai mieliau naudoju Physicians Formula Butter skaistalus. Šiuos skaistalus reikia naudoti labai lengva ranka, o kadangi produktas yra baked formulės, jo užteks tikrai ilgam. Man šie skaistalai tikrai patiko, naudoju su malonumu, ir Jums galiu rekomenduoti, jei ir jūms mėgstate švytėjimo efektą suteikiančius skaistalus. Jei esate matinių skaistalų mylėtoja - šis produktas tikrai netiks  ir nepatiks.   Jei ir Jūs susidomėjote, siūlyčiau skubėti į Kiko Milano puslapį. Tai limituotos kolekcijos produktas, ir tikrai gali būti, kad jis bus išparduotas. Pilna kaina siekė 16,95 euro. Šiuo metu produktui galioja nuolaida, ir jo kaina - 11,85 euro. 

                         Kiko Milano  puslapyje yra ir daugiau įdomių produktų itin patraukliomis kainomis. Pati noriu pasipildyti matinių Velvet Passion lūpų dažų kolekciją (mačiau, kad yra naujų atspalvių). Dar gundausi veido priežiūros priemonėmis. Jei ir Jums įdomu, galite užsukti, nuoroda čia.


                      Man be galo smalsu, kokia bus Kiko Milano pavasario kolekcija. Bet kuriuo atveju, šios kompanijos produktų apžvalgų mano tinklaraštyje galite tikėtis nemažai. 
                            Dėkoju, kad užsukate į mano tinklaraštį, kad skaitote. 







Saulėtos ir gražios dienos :)

Komentarai