LOOKFANTASTIC GRUODŽIO MĖNESIO BEAUTY BOX - GROŽIO DĖŽUTĖ

              Labas.


          Gruodžio mėnesio  grožio dėžutė iš Lookfantastic pas mane atkeliavo laiku, tačiau vis neradau laiko nufotografuoti gautų produktų, todėl ir su šio mėnesio dėžutės apžvalga vėluoju.  Tai yra jau vienuoliktoji mano gauta grožio dėžutė (apžvalgas apie Lookfantastic grožio dėžutes galite atrasti čia).  Gruodžio mėnesio dėžutė turėtų būti šventiška ir ypatinga, todėl žiūrim kartu, ar tikrai šio mėnesio grožio dėžutėje rasti produktai bus įdomesni ir labiau verti dėmesio.



         Gruodžio mėnesio LookFantastic grožio dėžutė tokio pat dizaino, kaip ir šių metų  Lookfantastic grožio kalendorius - ryškiai raudonos spalvos, dekoruotas auksiniais taškeliais. Šio mėnesio dėžutės dizainas man labai patiko - ryškus ir šventiškas.



                      Dėžutės viršuje  - ELLE žurnalas - kaip priedas prie visų pridedamų produktų.



Dėžutėje, kaip visuomet - 6 produktai grožiui ir Beauty Box žurnaliukas.


Pirmasis produktas dėžutėje -  Grow Gorgeaus Scalp Detox - galvos odos šveitiklis, kuris turėtų būti naudojamas prieš plaukų plovimą įprastu šampūnu. Produktas mėginuko dydžio -  50 ml., pilna pakuotė - 190 ml. ir jos kaina yra apie 26 eurus. Kompanija man visai negirdėta, o ir pati priemonė atrodo įdomi. Šį produktą tikrai užskaitau. 





        Antrasis produktas -  This Works Deep Sleep Pillow Spray  purškiklis, skirtas purkšti ant pagalvės prieš einant miegoti. Tai mėginuko dydžio pakuotė, kiekis - 10 ml. Pilno dydžio pakuotė - 75 ml. kaina apie 20 eurų.
            Šio produkto kvapas siaubingas - labai stiprus, aštrus ir erzinantis. Bandžiau purkšti ant pagalvės, ir, deja, pagalvės užvalkalą teko mesti į skalbinių dėžę. Ant įpakavimo nurodyta, jog priemonė turėtų padėti atsipalaiduoti, nusiraminti ir pagerinti miego kokybę. Nežinau, bet man šis produktas visiškai nepatiko, negalėčiau naudoti net kaip patalpų kvėpiklio - kvapas pernelyg intensyvus ir stiprus. Nors Lookfantastic puslapyje šio produkto atsiliepimai visai neblogi, tačiau man produktas visiškai nepatiko.          




       Trečiasis produktas -  Karl Lagerfeld + MODEL Co Brow pencil   - antakių pieštukas. Pilno dydžio produktas, spalva - medium/dark. Kaina apie 18 eurų.

           Kaip visuomet, Lookfantastic grožio dėžutėje rasti dekoratyvinės kosmetikos produktai nuvilia. Antakių pieštuko spalva - medium/dark. Ir tiks toli gražu ne visoms. Man šis pieštukas gerokai per tamsus. Atrodo minkštas, kreminis, pigmentuotas, tačiau spalva  - per tamsi. Teks padovanoti draugei. 




          Ketvirtasis produktas - Illamasque Hydra Veil Primer  -  gelinės tekstūros makiažo bazė arba kitaip praimeris . Mėginuko dydžio produktas, kiekis nedidelis, vos 7 ml. Pilno dydžio pakuotė 30 ml.,   kaina siekia apie 44 eurus. Illamasque  kompanijos produktai dėmesį patraukia savo šiek tiek neįprastais produktų įpakavimais. Dar nei vienos priemonės man neteko bandyti. Šį produktą taip pat užskaitau, bus įdomu mėginti, tik gaila, kad pakuotė tokia nedidelė.



             Penktasis produktas - SPA To You Looktantastic Exclusive Beauty Sponge - kempinėlė. Kaip suprantu, šios kempinėlės atskirai įsigyti nėra galimybės, tai limituoto leidimo, grožio dėžutei skirtas produktas. Kempinėlė savo forma man labai primena Real Techniques kempinėlę, tačiau ji gerokai kietesnė. 


          Paskutinysis dėžutėje rastas, labiausiai nudžiuginęs produktas - Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Brightenin Eye Serum - šviesinamasis paakių serumas. Pilno dydžio produktas, kiekis - 15 ml., kaina apie 20 eurų. Šio produkto sudėtis iš pirmo žvilgsnio labai nebloga, kiekis nemažas, o galioja tik 3 mėnesius nuo atidarymo. Įdomus produktas, natūralių ingredientų pagrindu - nudžiugino, tikrai su mielu noru naudosiu. 




         Iš šešių produktų LookFantastic grožio dėžutėje  - trys - pilno dydžio ir trys mėginukai. Gruodžio  mėnesio grožio dėžutę vertinu šiek tiek geriau negu lapkričio. Paakių serumą, šveitiklį galvos odai vertinu puikiai, Illamasque praimerį ir kempinėlę - vidutiniškai, kiti du likę produktai - šiaip sau. Vis tik vien tik paakių serumo kaina viršija visos dėžutės vertę. Tačiau staigmenos tikrai pritrūko. 

                 Kaip Jūs vertinate gruodžio mėnesio grožio dėžutę, ar tiko ir patiko? Kaip manote, ar verta tęsti prenumeratą kitiems metams?
                 Jei norite sužinoti daugiau, užsukite į LookFantastic puslapį (nuoroda čia ).

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 



Komentarai