EUROKOS grožio kalendorius - mano nuomonė ir įspūdžiai


               Labas.

              Šiandien su Jumis dalinuosi savo įspūdžiais, nuomone ir atsiliepimais apie šių metų Eurokos grožio kalendorių. Pamačiusi Eurokos instagram paskyroje pirmąsias kalendoriaus nuotraukas, tvirtai nusprendžiau, kad būtinai įsigysiu ir išbandysiu pati. 
            Adventas - ramus, itin prasmingas laukimo metas. Advento kalendorius ne tik vaikams gali būti papildoma ir džiugi dovana, padedanti įdomiau ir linksmiau sulaukti pačių gražiausių metų švenčių. Pastaraisiais metais itin išpopuliarėjo ir advento grožio kalendoriai. Prisipažinsiu, šiemet pirmieji metai, kada pati nusprendžiau įsigyti grožio kalendorių. Paprastai, tai buvo tik būtinas pirkinys vaikams. Iš pat pradžių mano norų sąraše buvo Rituals ir L'occitane grožio kalendoriai. Rituals kalendoriaus, kol galų gale apsisprendžiau pirkti, nebeliko prekyboje, o dėl L'occitane pasižiūrėjusi apžvalgas youtube persigalvojau. Todėl likau ir apsistojau ties Eurokos advento kalendoriumi, o ir jo kaina buvo itin priimtina - vos 24,99 eurai. 


                  Eurokos grožio kalendorių įsigijau Eurokos parduotuvėje. Dėžutė pakankamai nemaža, o ir tokio dydžio maišelių parduotuvėje nebuvo, todėl teko keliauti namo su išties didoka, itin dėmesį traukiančią dėže. 
                  Kalendoriaus įpakavimas nėra itin sunkus, vidinė kalendoriaus dalis plastikinė, o išorinė pakuotė - popierinė. Kalendorius dekoruotas įvairiausios kosmetikos piešinėliais. Man kalendoriaus dizainas patiko, atrodo labai žaismingai. Vienintelis minusas pačiai pakuotei: didelė ir labai nepatogi laikyti. Kalendorių geriausai laikyti jį paguldžius ant nugarinės įpakavimo dalies. Tam reikia nemažai vietos. Stačiai jį laikyti buvo labai nepatogu, nes kai kurios vidinėje pakuotėje esančios prekės tiesiogine to žodžio prasme krito iš savo vietų. Kartas, atidarius kalendoriaus langelį, jis būdavo tiesiog tuščias, tuomet reikėdavo produkto ieškoti kur nors aplinkui, nes būdavo įstrigęs tarp išorinės ir vidinės įpakavimo dalių. Norėtųsi, kad kitais metais Eurokos pakeistų kalendoriaus dizainą ir padarytų jį galbūt mažesnį ir platesnį, kad būtų papračiau surasti vietą jo laikytumui.
               Taip Eurokos grožio kalendorius atrodė naujas. Kalendoriaus viduje slėpėsi 24 langeliai, 24 ilgoms Šv. Kalėdų laukimo dienoms pradžiuginti.



                Nugarinėje įpakavimo dalyje - labai išsamiai aprašyti visi 24  kalendoriuje rasti produktai. Nurodyti ne tik priemonių pavadinimai, kiekis, galiojimo laikas, bet ir visa informacija apie kosmetikos gaminių sudėtines dalis. 

                 Taip iš arčiau atrodo visi kalendoriuje rasti produktai. 



              Eurokos grožio kalendoriuje rasti produktai      

1. CLINIANS 3 in 1 micelinis vanduo, 50 ml., kelioninės talpos pakuotė.
2. BREEZE freshezza dušo želė, plaukų šampūnas, 50 ml., kelioninės talpos pakuotė.
3. CAMELEO Damaged Ceratin plaukų šampūnas, 50 ml., kelioninės talpos pakuotė. (1,15 eur)
4. CAMELEO Damaged Ceratin plaukų kondicionierius 50 ml., kelioninės talpos pakuotė. (1,15 eur)
5. ALDO Vandini Hydrating veido kaukė, (2 x 7,5 ml.), dvi pilno dydžio pakuotės. (2,29 eur)

6. Tutti Frutti Peach Mango kūno šveitiklis, 100 ml, kelioninės talpos pakuotė.
7. ALDO Vandini Charming kūno losjonas, 75 ml. kelioninio dydžio pakuotė. (100 ml. kaina - 4,19 eur)
8. Dresdner Essenz Vanilla lūpų balzamas, 4,8 g., pilno dydžio produktas.
9. Mercedes - Benz Man, tualetinis vanduo vyrams, 7 ml. mėginuko dydžio pakuotė.


10. CLINIANS Antipollution paakių želė, 15 ml. pilno dydžio pakuotė. (9,99 eur)
11. Gosh Fix It lūpų pagrindas, 1,4 g., pilno dydžio pakuotė. (12,90 eur)
12. Catrice Contouring akių/antakių modeliavimo paletė, 9,5 g., pilno dydžio pakuotė.
13. Prestige Line Artiste akių kontūro plunksnelė, 2,5 ml. pilno dydžio pakuotė. (6,49 eur)


14. GEOMAR Bio Idratante valomasis veido pienelis, 30 ml. kelioninio dydžio pakuotė.
15. Nidra Fresh dezodorantas, 50 ml. kelioninio dydžio pakuotė.
16. Ecodenta juoda balinamoji dantų pasta, 10 ml. kelioninio dydžio pakuotė.
17. Gabriella Salvete Gel Enamel nagų lakas, 11 ml.pilno dydžio pakuotė, spalva 05. (3,79 eur)


18. Gabriella Salvette lūpų šveitiklis, 3,5 g., pilno dydžio pakuotė. (6,29 eur)
19. Eo LAB Brasil rankų kremas, 30 ml. pilno dydžio pakuotė. (1,39 eur)
20. Delia Dermo System dvifazis skystis makiažui valyti, 50 ml. kelioninio dydžio pakuotė. (1,69 eur)
21. Catrice Pret-A-Lumiere akių vokų šešėlis, 2 g., pilno dydžio pakuotė.


22. Catrice Shine Appeal Fluid lūpų dažai, 5 ml. pilno dydžio pakuotė.
23. Women's Secret Eau It's Fresh rutulinis tualetinis vanduo moterims, mėginuko dydžio pakuotė.
24. ALDO VANDINI Sensual kūno balzamas, 75 ml., kelioninio dydžio pakuotė.

                  Iš 24 grožio produktų kalendoriuje - 11 pilno dydžio priemonių ir 13 mėginukų. Ne visas priemones pavyko atrasti Eurokos internetinėje parduotuvėje, tačiau didelę dalį produktų galima rasti Eurokos parduotuvėse. Kalendoriaus kaina siekė 24,99 eurus, taigi žiūrint pagal kalendoriuje rastų produktų vertę, jo kaina tikrai atsipirko.

              Labiausiai patikę  Eurokos grožio kalendoriaus produktai

                Prie labiausiai patikusių produktų priskirčiau kvepalus, ypač patiko vyriški Mercedes Benz kvepaliukai. Labai gražus buteliukas, nedidelis, patogu įsimesti keliaujant, kvapas irgi patiko, pradžiuginau savo antrąją pusę. Moteriški rutuliniai kvepalai - patiko, nedidelė pakuotė, patogu įsimesti į kosmetinę. Tik gaila, kad kvapas  ilgai neišsilaiko. Lūpų balzamų niekada nebus per daug, ypač šaltojo šaltojo sezono metu. Lūpų šveitiklį taip pat naudosiu. Akių kontūro plunksnelės kaip tik ieškojau naujos, tikrai pravers ir bus naudojama, o Prestige kompanijos dekoratyvinė kosmetika man tikrai patinka. Gosh lūpų dažų pagrindas taip pat nedulkės lentynoje. Clinians paakių želė bus naudojama, kaip tik baiginėjų Neutrogenos paakių želė, tai nereikės ieškoti naujo produkto. Raudonas nagų lakas - būtinas švenčių akcentas. 



                Prie vidutiniškai patikusių produktų priskirčiau Clinians micelinį vandenį. Nedidelė pakuotė, pravers kelionių metu. Valomųjų veido pienelių nemėgstu, todėl jų nenaudoju, bet padovanosiu draugei. Catrice vienetinis akių šešėlis, gražios, blizgios ir neutralios spalvos. Jo net nemėginau, nes tokių šešėlių savo kolekcijoje turiu nemažai, todėl jį tikrai padovanosiu draugei. Aldo Vandini kaukes sunaudosiu, bet jų jau turiu ne vieną, esu gavusi keletą kartų kaip dovaną perkant prekes Eurokos parduotuvėse. Tutti Frutti šveitiklio kvapas visai patiko, manau, kad tikrai sunaudosiu. Rankų kremus žiemos metu nešiojuosi su savimi dažnai, todėl tokia nedidelė pakuotė tikrai pravers ir bus naudojama. Kūno losjonus taip pat su mielu noru sunaudosiu, Aldo Vandini produktus pati esu pirkusi ne kartą. 


                   Prie nuvylusių produktų pirmiausia priskirčiau du Catrice produktus. Tai senos kolekcijos produktai, ir juos abu esu gavusi anksčiau dovanų, pirkdama prekes Eurokos parduotuvėse. Nei vienas iš šių produktų man nepatiko, todėl jiems teks ieškoti naujų namų, nes jų pati tikrai nenaudosiu. Breeze dušo želė - plaukų šampūną jau bandžiau, kaip šampūnas tikrai nepasiteisino, beveik jokio putojimo. Nepatiko ir priemonės kvapas. Cameleo produkciją taip pat bandžiau, šių plaukų priežiūros produktų mėginukai dažnai būna kaip dovana, perkant prekes Eurokos parduotuvėse. Jie man nepaliko jokio įspūdžio, todė tikrai nebus naudojami. Delia dvifazis skystis makiažui valyti taip pat nepaliko jokio įspūdžio, tokio tipo produktų aš nenaudoju, teikiu pirmenybę miceliniams vandenims. Ecodentos mėginukas jau tokio mažyčio dydžio, kelionėse gal ir pravers. Na o rasti dezodorantą grožio kalendoriuje - visai neįdomu (o ir purškiamų aš nenaudoju). 


                   Eurokos grožio kalendorių vertinu gerai. Labai smagu, kad už labai prieinamą kainą galima įsigyti grožio kalendorių lietuviškose kosmetikos parduotuvėse. Kalendoriaus kaina siekė 24,99 eurus, jo kaina tikrai atsipirko. Mėginuko dydžio produktus aš paprastai sunaudoju, nebent produktas man visai nepatinka, tuomet stengiuosi jį padovanoti. Didžioji dalis produktų man patiko, yra žinomi, bandyti, ir tikrai nedulkės lentynoje. Vieninteliai šio kalendoriaus minusai - pakuotė. Labai didelė, masyvi ir nepatogi laikyti. Kaip minusą vertinčiau ir kitoje kalendoriaus pusėje esančią informaciją apie produktų eiliškumą. Eurokos galėjo juos surašyti atsitiktine tvarka, ne iš eilės. Labai smagu, kad galima gauti maksimalią informaciją apie kiekvieną priemonę, tačiau labai neįdomu žinoti kiekvienos priemonės eiliškumą. Taip pat nuvylė paskutinis kaleidoriaus langelis. 24 diena - o joje kūno balzamas. Galėjo būti raudonas nagų lakas, galbūt raudoni lūpų dažai, galbūt kvepalai. Norėjosi daugiau staigmenos.
               Labai tikiuosi, kad Eurokos ir kitais metais pradžiugins dar įdomesniu grožio kalendoriumi už tokią prieinamą kainą.
               Tokia mano asmeninė nuomonė. Įdomu būtų sužinoti kaip Jūs vertinate šį kalendorių, kokia Jūsų nuomonė? Pasidalinkite, komentarams skirtoje vietoje.

 Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Saulėtos ir gražios dienos :)

Komentarai