BLING POP PUMPKIN SOOTHING + BRIGHTENING FACE MASK - raminanti ir šviesinanti veido kaukė


              Labas.

               Šios dienos įrašas mano bloge apie Bling Pop Pumpkin Soothing + Brightening - raminančią ir šviesinančią veido kaukę. Bling Pop - tai naujas korėjiečių  prekės ženklas, kurio produktais pradėjo prekiauti Eurokos parduotuvės. Visada įdomu bandyti naujus produktus, todėl ir aš neatsispyriau pagundai įsigyti ir išbandyti vieną iš Bling Pop veido kaukių. Ir, žinoma, savo nuomone bei įspūdžiais dalinuosi su Jumis.


                  Bling Pop veido kaukes Eurokos internetinėje parduotuvėje galima rinktis iš keturių rūšių. Aš niekada nesu bandžiusi kaukės su moliūgų ekstraktu, todėl ir išsirinkau būtent šią lakštinę veido kaukę.
             Veido kaukė atkeliauja standartiniame įpakavime. Pakuotė labai ryški, žaisminga ir iš karto patraukianti dėmesį savo ryškiomis spalvomis. Kaukė lakštinė, vienkartinė, kiekis 20 ml., pagaminta Korėjoje. 



Eurokos internetinėje parduotuvėje pateikiamas trumpas kaukės aprašymas:



BLING POP PUMPKIN SOOTHING + BRIGHTENING veido kaukė 20 ml


Veido kaukė gerina odos būklę.
Sudėtis papildyta moliūgų ekstraktu. Naudojimas. Veido odą nuprausti ir nuvalyti. Kaukę dėti pagal veido kontūrus. Palikti 15 - 20 minučių. Skysčio likučius įmasažuoti į odą.


                                    Lakštines veido kaukes naudoti labai patogu. Nereikia nieko teplioti ant veido. Atsargiai išimi iš pakuotės, užsidedi ant veido, ir visas darbas baigtas. Ant kaukės įpakavimo nurodyta, jog kaukės nederėtų naudoti ant  jautrios ar  pažeistos veido odos ir vengti kaukės skysčio patekimo į akis. 



             
             Sudėtis. Kaukės sudėtis nurodyta ant įpakavimo. Sudėties internete neradau, todėl tenka perrašinėti.  Kaukės  pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - glicerinas, trečioji - tirpiklis. Ketvirtasis ingredientas - paprastųjų moliūgų ekstraktas. Penktoji sudėtinė dalis - bijūnų šaknų ekstraktas, šeštoji - pakalnučių ekstraktas.  Sudėtyje dar yra japoninių magnolijų, lelijų, purpurinio sukučio ekstraktų, drėkiklių, emulsiklių, minkštiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, vitamino E, antioksidantų, hialurono rūgšties, kvapą suteikiančios medžiagos, konservantas fenoksietanolis. 

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Paeonia Lactifora Root Extract, Convalaria Majalis Bub/ Root Extract, Magnola Kubus Branch/ Rlowe /Leaf Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Ipomoea Purpurea Extract, Butylene Glycol, 1,2 Hexanediol, Polysorbate 80, Ethylhexylglycerin,  Xanthan Gum, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Arginine, Sodium Hyaluronate, Fragrance, Phenoexyethanol.

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

         Veido kaukės sudėtis nebloga. Sudėtyje yra įvairiausių augalų ekstraktų, drėkinančių medžiagų, antioksidantų, vitamino E. Yra keletas medžiagų, kurios gali dirginti ar erzinti jautrią ar pažeistą odą. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - kvapą suteikiančios medžiagos ir konservantas - fenoksietanolis.



                  Bling Pop veido kaukė lakštinė, todėl patogi naudoti. Nėra pernelyg drėgna, kad kaukės skystis tiesiog tekėtų per kraštus. Moliūgų kvapo kaukė neturi (nors tikėjausi, kad kaukė turės moliūgų kvapą). Kvepia pakankamai įprastai, šiek tiek parfumuotas kvapas, nėra pernelyg intensyvus ar erzinantis. Uždėjus ant odos kaukę, jaučiasi malonus, drėkinantis ir gaivinantis poveikis. Pagal pateikiamą instrukciją kaukę reikia laikyti apie 15 - 20 minučių. Aš kaukę ant veido palaikiau apie 30 min., kol ji šiek tiek ėmė džiūti. Jokio stebuklingo poveikio tikrai nepajutau: kaukė šiek tiek padrėkino ir atgaivino veido odą. 
               Aš netikiu, kad tokios vienkartinės kaukės turėtų stebuklingą poveikį. Tai greičiau malonus, atpalaiduojantis laikas  sau. Bling Pop  kaukę  su moliūgų ekstraktu sunaudojau su malonumu. Kaukės sudėtis nebloga, o ir kaina nėra didelė. Smalsu išbandyti kitas Bling Pop kaukių rūšis. Gal Jūs bandėte, kokie atsiliepimai?  Įsigyti galima Eurokos parduotuvėse ar Eurokos internetinėje parduotuvėje.  Kaina 0,99 euro.



Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai

  1. Man kažkaip "neprilimpa" tos lakštinės kaukės. Daug patogiau tepamos.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O man priešingai: daug labiau patinka lakštinės, mažiau tepliojimo, išimi iš pakuotės, užsidedi ant veido, palaikai kiek priklauso, nuimi ir viskas, ir nuplauti nieko nereikia. :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą