/kili⋅g/ Woman My skin is naked clean & fresh exfoliatinig scrub - šveitiklis veidui

         Labas.

        Šiandien pagaliau sulaukėme pirmojo sniego. Ir nuotaika iš pat ryto gerokai pakylėta, ir šviesiau lauke atrodo. Aš laukiu sniego, ir žiemos. Man sunku išgyventi tą tamsųjį ir niūrų lapkritį. Ypač kai pereiname prie žiemos laiko, kada visai nematytai dienos šviesos, ir nuotaikos nėra, ir įkvėpimo. Tas pats ir su blogo rašymu. Nuotraukų darymui belieka tik savaitgalis, nes darbo dienomis dienos šviesoje gražių nuotraukų padaryti nėra galimybės. Ir šiandien nuo pat ryto jau padariau keliasdešimt nuotraukų būsimoms kitos savaitės apžvalgoms. Labai laukiu savo užsakymų - Black Friday - pirkinių. Pirmųjų tikiuosi sulaukti ateinančios savaitės pradžioje. Ar Jums būtų įdomi apžvalga apie mano didžiojo išpardavimo metu įsigytus produktus? Parašykite savo nuomonę komentarams skirtoje vietoje.
        Po tokios ilgos įžangos pereinu prie šio įrašo esmės - /kili⋅g/ Woman My skin is naked clean & fresh exfoliatinig scrub  - šveitiklio veidui. KILIG - atsinaujinęs Rasos prekinis ženklas ir tiesą pasakius, man KILIG dizainas patinka gerokai labiau nei Rasos. Pirmąjį kartą pamačiusi šio ženklo produktus parduotuvių lentynose pagalvojau, tai tai tikrai kokia nors nauja užsienio kompanija, nes visi užrašai pateikiami anglų kalba. Galiu pagirti pakuočių dizainą: paprastas, bet labai estetiškai žiūrisi. Ir kainos labai priimtinos. Gamintojas tas pats - BIOK laboratorija. Kažkaip visada labiau linkau į Margaritos produkciją, o vat iš Rasos linijos esu bandžiusi vos porą priemonių.


           KILIG oficialiame puslapyje pateikiamas trumpas šveitiklio aprašymas:

VISŲ TIPŲ ODAI

Veido ogą glotninantis ir puikiai išvalantis šveitiklis

kili⋅g/ Woman My skin is naked clean & fresh 

Veido odai, kaip ir tau, tikrai norisi atsinaujinti. Tai lengva. Šveitiklis sy ryžių mikrogranulėmis ir vitaminu E veiksmingai pašalina tai, kas nereikalinga, odos paviršius tampa lygus ir kruopščiai nuvalytas. Dermatologų patikrinta.


        Šveitiklio pakuotė paprasta, plastikinė, su atidaromu dangteliu. Priekinėje produkto dalyje -  visa informacija apie produktą pateikiama tik anglų kalba. 
Nugarinėje šveitiklio įpakavimo dalyje pateikiamas trumpas šveitiklio aprašymas. Pirmiausia informacija apteikiama anglų kalba, tuomet lietuvių, latvių, estų ir lenkų kalbomis. 


                  Šveitiklio kiekis - 75 ml. Gamintojas BIOK  Laboratorija. Produkto galiojimo laikas nurodytas pačioje pakuotės viršuje: Geriausia sunaudoti iki - 2020-07.


                 Sudėtis. Produkto sudėtis nurodyta ant įpakavimo. Labai gaila, kad gamintojas savo puslapyje nepateikia informacijos apie priemonės sudedamąsias dalis. Informaciją apie šveitiklio sudėtį radau Barboros puslapyje (džiugu, kad nereikėjo perrrašinėti). 
                    Šveitiklio vandens pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - minkštiklis, tirpiklis, sudaro plėvelę, trečioji - emulsiklis, minkštiklis, gydo odą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, sukuria barjerą, sulaikantį drėgmę odoje. Ketvirtasis ingredientas - minkštiklis, emulsiklis. Penktoji sudėtinė dalis - emulsiklis, PAM, skatina kitų medžiagų patekimą į odą, šeštoji - emulsiklis, skatina kitų medžiagų patekimą į odą, netinka naudoti ant pažeistos odos.  Sudėtyje dar yra kondicionuojančių medžiagų, glicerino, ryžių miltelių, klampumo reguliavimo medžiagų, vitamino E, žaliosios arbatos ekstrakto, alantoino, rišiklių, plėvelę ant odos sudarančių medžiagų, ph reguliuojančių medžiagų, konservanto fenoksietanolio, konservantų, kvapą` suteikiančių medžiagų. 

Aqua, Hydrogenated Polydecene, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Powder, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Betaine, Cellulose Acetate, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Allantoin, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Parfum.

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

         Šveitiklio sudėtis nebloga. Sudėtyje yra odą drėkinančių, kondicionuojančių medžiagų, drėkiklių, vitamino E,žaliosios arbatos ekstrakto. Yra keletas vidutinio saugumo ingredientų, kurie galėtų erzinti odą ar kimšti poras.  Tarp sudėtinių dalių yra  labai dažnai sutinkamas konservantas - fenoksietanolis. Sudėtinių dalių pabaigoje - kvapą suteikiančios medžiagos.


          KILIG   veido šveitiklio konsistencija kreminė, produktas savyje turi mažyčių šveičiamųjų dalelių. Šios dalelės nedidelės, švelnios.  Šveitiklis veidą šveičia švelniai, nėra intensyvus. Man asmeniškai labiau  patinka grubesni šveitikliai. Tačiau šis šveitiklis man tikrai paliko įspūdį. Mažytės dalelės gerai nušveičia veido odą. Po šveitimo oda tampa ne tik glotnesnė, bet ir jaučiasi šiek tiek padrėkinta. Dar vienas šios priemonės pliusas man - kvapas. Labai subtilus, švelnus, tikrai neerzinantis. Įdomu, ar ir kiti šios linijos produktai turi tokį pat kvapą? 



                    /kili⋅g/ Woman My skin is naked clean & fresh exfoliatinig scrub  - šveitiklį naudoju su malonumu. Smalsu išbandyti ir kitus šios linijos produktus. Gal bandėte Jūs, kokie atsliepimai? Įsigyti galima didesnėse kosmetikos parduotuvėse, kosmetikos prekių skyriuose, internetinėse parduotuvėse. Aš savąjį įsigijau Eurovaistinėje. Kaina be nuolaidos siekia 3,49 euro. 

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui



Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai

Rašyti komentarą