KIKO MILANO KOSMETIKOS - BLACK FRIDAY, DIDŽIOJO IŠPARDAVIMO - PIRKINIAI

          Labas.


          Viename iš savo blogo įrašų teiravausi Jūsų, ar norėtumėte įrašo apie mano Black Friday - didžiojo metų išpardavimo - pirkinius. Atsakymo iš Jūsų nesulaukiau, tačiau blogo įrašai apie Kiko Milano pirkinius yra vieni iš skaitomiausių, todėl nusprendžiau su Jumis pasidalinti savo Kiko kosmetikos Black Friday pirkiniais. Didžiojo išpardavimo metu Kiko puslapyje buvo galima įsigyti 6 prekes ir tris iš jų -  gauti nemokamai. Aš įsigijau keletą naujosios Sparkling Holiday žiemos kolekcijos produktų. 



          Savo užsakymą Kiko puslapyje pateikiau lapkričio 17 d. Jau sekančią dieną prekės buvo išsiųstos. Kaip jau minėjau, siuntinys keliauja neregistruota siunta, todėl jo sekti galimybės nėra. Prekės atkeliavo per 7 darbo dienas. Kaip visuomet, viskas buvo saugiai ir tvarkingai supakuota, nei vienas produktas nebuvo pažeistas ar kitaip sugadintas.



Kalbant apie siuntimo kainas, jos priklauso nuo užsakymo vertės:

  • iki 25 eurų - 9,90 eur.;
  • 25-49 eurai - 6,90 eur.;
  • 49-59 eurai - 1,00 eur.;
  • daugiau kaip 60 eurų vertės užsakymai pristatomi nemokamai. 
      Galiu rekomenduoti prenumeruoti Kiko naujienlaiškius. Kartais kompanija suteikia galimybę gauti nemokamą siuntimą ir perkant už mažesnę sumą. Taip pat, registruojantis Kiko puslapyje ir perkant pirmąjį kartą, galima gauti 5 eurų vertės nuolaidą pirkinių krepšeliui. 

          Daugiau informacijos  apie pristatymą, mokesčius, mokėjimus galite rasti čia .  


Visos mano įsigytos priemonės iš arčiau:


                 Prekės atkeliavo popieriniuose įpakavimuose. Skirtingos pakuočių spalvos, žymi skirtingas priemonių kolekcijas. Juodame įpakavime pateikiami Kiko Milano standartiniai, visuomet prekyboje esantys produktai, o kitų spalvų įpakavimuose limituotų kolekcijų produktai. Šiame mano užsakyme tik vienas produktas juodame įpakavime yra iš pastoviosios kolekcijos, o visi kiti produktai - iš naujosios Sparkling Holiday žiemos kolekcijos. 

           Pirmasis produktas iš  standartinės kolekcijos juodame įpakavime Invisible Touch Face Fixing Powder  -  biri, matizuojanti pudra veidui (kaina šiuo metu  - 12,95 eur, kiekis - 13,5 g.). Šį produktą jau senokai buvau nusižiūrėjusi. Turiu riebią veido odą, todėl birią pudrą naudoju kiekvieną kartą darydamasi makiažą. Mane labai sudomino pats produktas, nes šios pudros sudėtyje nėra talko ir kitų pavojingų konservantų. Taip pat labai įdomus pudros įpakavimas: su atsukamu dangteliu prie kurio  pritvirtinta pati kempinėle pudrai aplikuoti. Tokių kempinėlių aš nesu linkusi naudoti, man daug labiau patinka birią pudrą dengti tiesiog su šepetėliu.



              Pati pudra yra baltos spalvos, labai smulkaus malimo. Įpakavimas atrodo labai gražiai, estetiškai. Tačiau  kaip matote nuotraukoje, aš  jau dalį produkto jį atidarydama išpyliau ant stalo, todėl su pakuote reikia elgtis atsargiai. Labai įdomu, kaip produktas atrodys ir jausis ant veido odos. Turėtų matizuoti, tačiau įdomu, ar ta balta spalva nepersiduos ant veido odos. Bandysiu naudoti šią pudrą ir savo atsiliepimais būtinai pasidalinsiu su Jumis kitose apžvalgose. 



                Antrasis produktas iš  Sparkling Holiday žiemos kolekcijos -  Sparkling Holiday Baked Blush -  baked tipo skaistalai, spalva 02 Dreaming Coral (kaina šiuo metu  - 16,95 eur).  Skaistalų kiekis   nemažas  - 8 g.



          Jūs tik pažiūrėkite į įpakavimą - labai gražus, sidabrinės spalvos . Pakuotė nėra sunki, pagaminta iš plastiko, su tvirtu uždarymu. Pakuotės viduje - kokybiškas veidrodėlis. 



          Skaistalų spalvą galima rinktis iš trijų variantų. Aš išsirinkau spalva - 02 Dreaming Coral. Tai graži, spindinti koralinė spalva. Skaistalai  pigmentuoti, reikia visai nedaug produkto. Skaistalai nėra matiniai, tačiau neturi ir stambių blizgučių. Suteikia odai lengvo, sveiko švytėjimo. 


             Baked tipo Kiko produktai man tikrai patinka. Su mielu noru naudoju iš šios vasaros Gold Waves kolekcijos keptą bronzerį. Šio produkto prekyboje jau nėra, tačiau Dark Treasure kolekcijos baked tipo bronzeris  atrodo labai panašus, mano manymu, skiriasi tik pakuotė. O ir kiekis didžiulis - 20 g. produkto turėtų užtekti labai ilgam. 

                  Trečiasis produktas iš  Sparkling Holiday kolekcijos  - Sparkling Holiday Double Eyeliner -  dvipusis akių pieštukas, spalva 01 Hazelnut and Champagne (kaina šiuo metu  - 9,95  eur).  Kiko pieštukai akims man taip pat patinka, turiu įsigijusi keletą kitų standartinės kolekcijos spalvų. Pieštukai yra  minkšti, kreminiai, pigmentuoti ir ilgai išliekantys. 



             Aš išsirinkau spalvą 01 Hazelnut and Champagne. Viena pieštuko pusė švelniai rusvos, kakavinės spalvos, o kita - spindinti, šampaninė spalva. Labai lengvai tepasi, kreminis ir minkštas. Tikrai galiu rekomenduoti.

               Ketvirtasis produktas iš Sparkling Holiday  kolekcijos  - Sparkling Holiday Water Drop Face Base  -  makiažo bazė (kaina šiuo metu  - 19,95 eur).  Pirmiausia norėčiau pagirti įpakavimą. Makiažo bazė atkeliauja stikliniame įpakavime. Produktas saugiau įpakuotas.


              Makiažo bazės buteliukas atrodo labai gražiai, solidžiai, stiklinė pakuotė sunki, jaučiasi itin tvirtai. Pats produkto dizainas irgi labai gražus: kamštelis sidabrinis, viršuje - Kiko logitipas. Makiažo bazė - su dozatoriumi,  patogi naudoti, skystos konsistencijos, savyje turi mažyčių, smulkių auksinių dalelių. Sklaidant produktą ant odos auksinės dalelės pamažu tirpsta, suteikia odai lengvo, sveiko švytėjimo.

        Skaičiau keletą apžvalgų apie šią bazę. Ir vis tik nežinau ar su šiuo produktu nebūsiu prašovusi. Sausą ar normalią odą turinčioms merginoms produktas pasiteisino. Mano veido oda - riebi. Todėl nežinau ar produktas nebus pernelyg riebus mano ir taip riebaluotis linkusiais veido odai. 

               Penktasis produktas iš Sparkling Holiday  kolekcijos  - Sparkling Holiday Fabulous Eyeshadow Palette -  akių šešėlių paletė (kaina šiuo metu  - 22,95 eur). Šešėliai atkeliauja paprastame švelniai auksinės spalvos kartoniniame įpakavime. 
                    Pati paletė pagaminta iš kartono (primena ColourPop šešėlių paletes), su tvirtu, magnetiniu uždarymu. Minusas, kad paletė neturi veidrodžio. Viršutinėje paletės dalyje, vietoj veidrodžio, trumpa instrukcija, kaip naudoti šešėlius. 

                   Šešėlių paletėje yra 12 spalvų: 7 matinės spalvos, 3 blizgios spalvos ir 2 metališkos spalvos. Šešėliai yra neutralių spalvų, tik du šešėliai  yra itin metališki ir blizgūs. Matinės spalvos iš pirmo žvilgsnio atrodo minkštos ir kreminės, lengvai tepasi ant odos. Blizgios spalvos taip pat gražios, galima naudoti ir kasdienai. Spalva Let's Party - auksinė, itin pigmentuota ir blizgi, su daugybe blizgučių, puikiai tiktų vakariniam, ryškiam akių makiažui, kaip akcentas. Spalva Wild neturi tiek daug pigmento, daugiau turi savyje smulkių blizgučių.




               Šeštasis produktas iš Sparkling Holiday   kolekcijos  - Sparkling Holiday Cream Lipstick kreminio užbaigimo lūpų dažai, spalva  02 Enthusiastic Mauve  (kaina šiuo metu  - 9,95 eur).  



                  Vėlgi, norėtųsi pagirti lūpų dažų įpakavimą. Pagamintas iš plastiko, tvirtas, sidabrinės spalvos, magnetiniu uždarymu.
                  Kiko puslapyje šiuos lūpų dažus galima rinktis iš 4 atspalvių. Aš išsirinkau spalvą 02 Enthusiastic Mauve. Tai rausvai violetinė, mauve spalva, kreminė, minkšta, puikiai tinkanti šaltuoju sezonu spalva. Tokiame pat Sparkling Holiday kolekcijos įpakavime galima įsigyti ir matinio užbaigimo lūpų dažus. Matinius lūpų dažus galima rinktis iš 7 atspalvių



                  Pirmasis įspūdis geras, džiaugiuosi dar vienu sėkmingu Kiko Milano užsakymu. Gal kurios mano įsigytos kosmetikos priemonės norėtumėte išsamesnės apžvalgos? Rašykite komentarams skirtoje vietoje, be galo smalsu išgirsti Jūsų nuomonę.
         


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.







Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai