BLACK FRIDAY - didžiojo metų išpardavimo - rekomendacijos: nuolaidos, specialūs pasiūlymai ir mano rekomendacijos Jums


                   Labas.
 
          Įkvėpta besameapzvalgos.lt įrašo apie BlackFriday didįjį metų išpardavimą ir aš noriu pasidalinti su Jumis savo rekomendacijomis: kokie pasiūlymai labiausiai verti dėmesio ir ką verta įsigyti.


               
Pirmiausia pradėsiu nuo vienos mylimiausių elektroninių parduotuvių: BeautyBay



           Šiemet BeautyBay didįjį išpardavimą paskelbė gerokai anksčiau, maždaug nuo lapkričio mėnesio pradžios šioje parduotuvėje prasidėjo įvairios akcijos. Aš pati pasinaudojau vienu iš pasiūlymu, kuomet buvo taikoma nuolaida Bh cosmetics produktams, kuomet perkant du produktus, trečią buvo galima gauti nemokamai. 

Verti dėmesio pasiūlymai:

30 proc. nuolaida taikoma šioms kompanijoms:

  1. Jefrre Star cosmetics. Aš nesu bandžiusi Jefrre Star kosmetikos produktų, tačiau youtube grožio blogerės labai giria jo lūpų produktus, hailaiterius ir akių šešėlius. Su nuolaida galima įsigyti ir pakankamai nesenai naujai pasirodžiusios jo lūpų pieštukus bei skystus hailaiterius. Vienai iš senųjų Jefrre išleistų palečių - Androginy palette - taikoma nemaža nuolaida. Gaila, kad naujai išleistoms akių šešėlių paletėms nuolaidos nėra. Tačiau jei svarstote ir norite išbandyti Jefrre Star kosmetikos produktus, puiki proga įsigyti juos su nemaža nuolaida.
  2. Makeup Revolution. Nors kompanijos produktus turime galimybę įsigyti ir Lietuvoje, tačiau BeautyBay siūlo didesnį prekių asortimentą. Šios kompanijos produktai yra pakankamai draugiški piniginei, o šiuo metu kainos itin sumažintos. Esu bandžiusi nemažai kompanijos produktų. Conceal and Define maskuoklius šiuo metu naudoju, visai neblogas produktas, kaip už tokią kainą (apžvalgą galite rasti čia). Visos akių šešėlių paletės -  sumažintomis kainomis, todėl jei kuri patraukė dėmesį, galite mėginti įsigyti. Revolution ir Soph išleista hailaiterių paletė taip pat verta dėmesio, apie šią paletę apžvalgą galite rasti mano bloge. Kaina nedidelė, o patys hailaiteriai tikrai pigmentuoti, nors ir ne skirti kasdienai, tačiau jei norite spindėti per šventes - puiki proga išbandyti. Youtube labai giriami Revolution pigmentai ir blizgučiai akims, labai gaila, kad beliko vos keletas spalvų, tad jei susidomėjote, skubėkite įsigyti. 
  3. Mario Badescu. Populiari kompanija, prekiaujanti veido priežiūros priemonėmis. BeautyBay rasite nemažai rinkinių su nuolaida. Puikiai tinka įsigyti pabandyti, jei kompanija įdomi, arba įsigyti rinkinių dovanai. 
  4. Juvia's Place. Kompanija, taip giriama NikkiTutorials, žymi savo itin pigmentuotomis akių šešėlių paletėmis. Kaina labai priimtina, todėl jei kurie nors šešėliai jau senai patraukė Jūsų akį, puiki proga sutaupyti. Šios kompanijos šėlėlius ir pati norėčiau išbandyti, ypač vilioja The Douce Palette arba Mini Magic Palette
  5. BeautyBay. Kompanija pakankamai nesenai pradėjo prekiauti savo ženklo akių šešėlių paletėmis. Viena iš jų - Going Out - atrodo verta dėmesio. 42 spalvų akių šešėlių paletę šiuo metu galima įsigyti vos už 24,50 euro. 
  6. Bh Cosmetics. Ši kompanija yra mano šių metų atradimas. Galiu rekomenduoti Brilliance bronzerį bei akių šešėlių paletes: Weekend Festival (apžvalgą apie šešėlius galite rasti čia), Royal Affair. BH Cosmetics garsėja savo baked tipo akių šešėliais (aš asmeniškai nesu keptų šešėlių mylėtoja). Taip pat galima įsigyti nemažai makiažo šepetėlių ar jų rinkinių  geromis kainomis.
  7. L.A. Girl. Esu bandžiusi tik keletą kompanijos produktų, todėl didelių rekomendacijų neturiu. Tačiau ši kosmetika parduodama labai prieinamomis kainomis, todėl gal atrasite kokį įdomesnį ar vertą dėmesio produktą.
  8. Dose of Colors. Labai geros kainos taikomos visiems produktas, tik gaila, kad asortimentas nėra itin didelis.
  9. Zoeva. Kompanija, žymi savo makiažo šepetėliais. Aš, deja, nei jų šepetėlių, nei dekoratyvinės kosmetikos nesu bandžiusi. Puiki galimybė suteikiama BeautyBay įsigyti  atskirų šepetėlių ir jų rinkinių sumažintomis kainomis.

       25 proc. nuolaida taikoma šioms kompanijoms


  1. Wet n Wild. Mūsų Eurokos parduotuvėse jau galima įsigyti kompanijos produktų, todėl manau, kad nelabai verta siųstis. Eurokos parduotuvėse kai kurių kosmetikos priemonių kaina dar mažesnė. Nebent atrasite produktų, kurių nėra Eurokos asortimente. 
  2. Anastasia Beverly Hills. Labai gera kaina žymiesiems antakių produktams, lūpų produktams. Yra keletas palečių, kurias galima įsigyti su nuolaida. Gera kaina skaistalų, kontūravimo  bei hailaiterių paletėms, tad jei buvote nusižiūrėjusi kurią, verta įsigyti ir sutaupyti. Vienetiniai ABH šešėliai parduodami su nuolaida. Mačiau, kad netgi ABH Modern  Renaissance, Soft Glam ir netgi Norvina taikoma nuolaida.  Iš esmės beveik visi ABH produktai verti dėmesio, savo kainos, ir jei kurį iš jų norite įsigyti, dabar gera proga sutaupyti. 
  3. Makeup Geek. Galiu drąsiai rekomenduoti kompanijos vienetinius akių šešėlius, taip pat jų foiled tipo akių šešėlius, ypač spalvas Granstand, Magic Act. Esu parašiusi apžvalgą, galite rasti čia. Flawless Ever After paletė taip pat vertas dėmesio produktas, arba kompanijos vienetiniai skaistalai ar produktai kontūravimui. 

Kiti, verti dėmesio, pasiūlymai

  • 35 proc. nuolaida taikoma plaukų priežiūros priemonėms. Žymieji Briogeo plaukų priežiūros produktai parduodami su nuolaida. Puiki galimybė išbandyti norimus produktus pigiau.
  • BeautyBay nurodytoms Bh cosmetics produktams taikoma iki 50 procentų nuolaida.
  • Perkant bet kurį Ofra ir Nikki Tutorials hailaiterį, bronzerį galima gauti dovanų. Šie hailaiteriai itin populiarūs, kaip ir pati Nikki, o ir kaina mažesnė beveik 10 eurų. 
  • Ofra kompanijos ir kitus hailaiterius (žymieji Rodeo Drive, Glow, Baby Glow, Pillow Talk) galima įsigyti už mažesnę kainą.
  • Naujoji The Balm Alternative Rock palėtės kaina sumažinta trečdaliu. Take Home the Bronzer bronzeriui taikoma ypač gera kaina, kaip ir kitoms The Balm paletėms. Meet MatteTrimony galiu rekomenduoti ieškančioms geros kokybės, matinių akių šešėlių kiekvienai dienai. 
  • Stila kompanijos produktai. Žymieji Magnificent Metals Glitters and Glow ir Shimmer and Glow sumažinta kaina (jiems nuolaidos būna gana retai). Šiuos skystus akių šešėlius galima įsigyti mažesnio dydžio rinkinukuose
  • Tikras rojus dirbtinių blakstienų mylėtojoms. Daug gerų pasiūlymų rasite čia.
  • Žymiuosius Isle Of Paradise ir St. Tropez savaiminio įdegio produktus galima įsigyti pigiau.  
  • O.P.I. nagų lakams taikoma nuolada. 

Akių šešėlių palečių mylėtojoms 

  • Coloured Raine Queen of Hearts ir Cheers To The Beauty akių šešėlių palečių kaina sumažinta nuo 50 iki 35 eurų. Paletėje esančios spalvos be galo gražios. 
  • Lunar Beauty Life's A Drag akių šešėlių paletei vėl taikoma 50 procentų nuolaida. Šiems šešėliams dažnai taikoma nuolaida, tačiau atsliepimai apie šešėlius neblogi. Todėl taip pat vertas dėmesio pasiūlymas.
  • Violet Vos kompanijos akių šešėlių paletėms: Holy Grail, HashTag, Taupe Notch, Matte About taikoma didelė nuolaida: pigiau galima įsigyti net ir naująją kompanijos Flamingo akių šešėlių paletę. 
  • Žymiuosius Viseart akių šešėlius galima įsigyti pigiau. 
  • Zoeva akių šešėlius galima įsigyti ir išbandyti už gerokai mažesnę kainą. 
  • PUR akių šešėlių paletės Love Your Selfie III ir Creator Face Palette vilioja savo sumažinta kaina.

        BeautyBay - viena mylimiausių mano el. parduotuvių. Siuntimas nuo 25 eurų nemokamas. Siunčia neregistruota siunta. Norint siųsti registruota siunta, už siuntimą reikia mokėti 7,95 euro, o nemokamas siuntimas taikomas nuo 100 eurų. Daugiau informacijos rasite čia. Nėra jokių muitų ar papildomų mokesčių. Siuntinys keliauja apie dvi savaites.  Aš iš šios parduotuvės prekes gaunu neregistruota siunta, dar nėra buvę, kad prekės būtų pasimetusios. Šią el. perduotuvę tikrai galiu rekomenduoti.


CultBeauty šiuo metu taikomos nuolaidos:


  1. CultBeauty atnaujino pasiūlymus ir dabar nuolaida taikoma priklausomai nuo išleistos pinigų sumos:
  2. Black Out
  3. Keletą  Morphe (35O2 Second Nature, 35F Fall Into Frost, 35 OM Matte Nature, 35 OM Nature Glow ir dar keletas kitų didžiųjų Morphe palečių)   akių šešėlių galima įsigyti pigiau.
  4. Black Out Sale. Galima įsigyti nurodytų produktų su nuolaida.

            CultBeauty siuntimas į Lietuvą virš 40 eurų nemokamas. Kartais, tam  tikros (mėnesio kompanijos) produktams taikomas nemokamas siuntimas. Šį mėnesį nemokamai siunčia HudaBeauty  ir ABH kompanijos produktus.  Siunčia per kurjerių tarnybą, prekės atkeliauja per maždaug 5 darbo dienas. Daugiau informacijos galite rasti čia
(Labai tikiuosi, kad CultBeauty pasiūlys ir daugiau gerų nuolaidų (įrašas bus pildomas :) ). 


                  Kiko Milano kosmetika - mano šių metų atradimas. Pavasarį įsigijau keletą Kiko produktų, didžioji jų dalis man paliko labai gerą įspūdį. Mano bloge galite rasti keletą Kiko kompanijos produktų apžvalgų



            Šiuo metu Kiko puslapyje taikoma akcija -  perkant 6 produktus, tris iš jų (pagal kainą mažiausius) gausite nemokamai. Nuolaida galioja visiems Kiko produktams. Tačiau labiausiai verta įsigyti naujos kolekcijos (nesumažintomis kainomis) produktus.

           Aš galiu drąsiai Jums rekomenduoti jų lūpų dažus (ypač Velvet Passion Matte lipstick, Gossamer Creamy lipstick), pieštukus lūpoms (itin minkšti, kreminiai ir pigmentuoti), baked tipo skaistalus ir bronzerius. 3D Hydra lip Gloss - lūpų blizgius taip pat esu bandžiusi, tik jie šiek tiek lipnoki, sunkesni ant lūpų, bet žiemos sezono metu man jie patinka.  Skystų matinių lūpų dažų iš Kiko nesu bandžiusi. Nerekomenduoju tik Kiko skystų pudrų, mažas spalvų pasirinkimas, labai geltono atspalvio.

            Naujoji Kiko Milano limituoto leidimo žiemos kolekcija -  Sparkling Holiday. Be galo gražūs produktų įpakavimai (man produktų  sidabrinė spalva truputį primena šių metų MAC žiemos kolekciją).
            Čia galite rasti keletą rinkinukų, kurie puikiai tiktų dovanai. Kiko Milano instagram paskyroje mačiau, kad prekyboje kompanija turi advento kalendorių. Deja, į Lietuvą nesiunčia. Matyt dėl to, kad jame yra keletas nagų lakų. Nagų lakų į Lietuvą kompanija nesiunčia. 

             Siuntimo kaina priklauso nuo užsakymo vertės. Perkant virš 60 eurų į Lietuvą siunčia nemokamai. Siuntinys keliauja neregistruota siunta iki 10 darbo dienų. Prekės visuomet saugiai ir tvarkingai supakuojamos. Daugiau informacijos apie siuntimo išlaidas galite rasti čia.




     Lookfantastic  paskelbė nuolaidos kodą, kuriuo galima gauti iki 25 proc. nuolaidą. Daugiau informacijos rasite čia.

              Šiuo metu kai kuriems kalėdiniams rinkiniams Lookfantastic taikoma nuolaida. 
Verti dėmesio rinkiniai, kurie puikiai tiktų dovanai sau ar artimajam bei kiti geri pasiūlymai:



  • 3 for 2 - pasiūlymas taikomas žymiesiems prekių ženklams: ELEMIS, Aveda, Omorovicza, Christophe Robin, Dermalogica, Firsta Aid Beauty ir kt. 
  • 3 for 2 - pasiūlymas taikomas kosmetikos kompanijų Lime Crime, Real Techniques, Kevyn Aucoin, Lipstique Queen ir kt. 
  • Nuolaidos iki 40 proc. taikomos kai kuriems Urband Decay kompanijos produktams;
  • 30 proc. nuolaida taikoma FOREO  prietaisams;
  • Lookfantastic suteikia galimybę įsigyti  spec. leidimo "Back for Black" grožio dėžutę.

  • Dekoratyvinė kosmetika ir veido priežiūra:
    • L'oreal Paris Skin Expert dovanų rinkinys - Beauty like a boss
    • Laura Geller The Weekender Face, Eye and Cheek Palette - trijų mini palečių rinkinukas, labai gražiai, kalėdiškai įpakuotas;
    • Rimmel 360 Slay Kit - 5 Rimmel dekoratyvinės kosmetikos produktų rinkinukas, gražioje, raudonoje dėžutėje;
    • Smashbox Holidaze Lash + Liner Set - 3 dalių rinkinys;
    • Smashbox Holidaze Primer Set - 3 dalių rinkinys;
    • Smashbox Holidaze Be Legendary Lipstick Set - lūpų dažų  rinkinys;
    • First Aid Beauty Brighten Park - trijų dalių rinkinukas veido priežiūrai;
    • First Aid Beauty Priming Paradise - trijų dalių rinkinukas;
    • Bioderma Beauty Essentials - Biodermos mylėtojoms, trijų dalių rinkinys;
    • Lumene Nordic Hydra Pure Hydration Ritual Set - dviejų dalių, micelinio vandens ir drėkinamojo kremo, rinkinukas, gražioje, elegantiškoje dėžutėje;
    • Lumene Nordic C Gift Set - 3 dalių rinkinys;
    • Origins Our Best of The Best - Origins mylėtojoms, 7 dalių rinkinys; 
    • GlamGlow Defy Gravity Set - GlamGlow kaukių mylėtojoms, dviejų  kaukių rinkinys;
    • The Balm produktams 20 proc. nuolaida;
    • Garnier kosmetikos produktams 30 proc. nuolaida;
    • Decleor veido priežiūros produktams 30 proc. nuolaida;
    • Maybelline kosmetikai 30 proc. nuolaida;
    • L'oreal Paris kosmetikai 30 proc. nuolaida;
    • Illamasque kompanijos produktams iki 50 proc. nuolaida;
    • Skinchemists produktams 50 proc. nuolaida;
    • NIP+FAB kosmetikai 60 proc. nuolaida;
    Kūno priežiūra:
    • Neutrogena Norvegian formula Deep Moisture Gift Set
    • Rituals The Ritual of Hamman Purifying Treat - dovanų rinkinys. The Rituals rinkinukai tikrai verti dėmesio: labai gražiai įpakuoti, tikrai puikiai tinka dovanai. 
    • Rituals The Ritual of Happy Budha Energising Collection Gift Set - 4 dalių rinkinys;
    • Decleor kuno priežiūros produktams 30 proc. nuolaida;
    • Garnier kūno priežiūros produktams 30 proc. nuolaida;
    • La Roche Posay kūno priežiūros produktams 33 proc. nuolaida;
    Plaukų priežiūra:
    • Aveda Shampure Haif Gift Set - 3 dalių rinkinys;
    • Matrix plaukų priežiūros priemonių rinkiniams  30 procentų nuolaida;
    • Philip Kingsley Faboulous Foundations: Stunningly Sleek and Shiny Kit - 4 dalių rinkinys;
    • Philip Kingsley Faboulous Foundations: Beautiful Body and Volume Kit - 4 dalių rinkinys;
    • Christophe Robin Volume Hair Ritual Gift Set - 3 dalių rinkinys;
    • Philip Kingsley plaukų priežiūros priemonėms 15 proc. nuolaida;
    • Tangle Teezer limituoto leidimo plaukų šukos su 20 proc. nuolaida;
    • L'Oreal Professionnel plaukų priežiūros priemonės su 33 proc. nuolaida;
    • Pureology plaukų priežiūros priemonėms iki 30 proc. nuolaida;
    • Kerastaseplaukų priežiūros priemonėms 36 proc. nuolaida;
    • Vichi plaukų priežiūros priemonėms 33 proc. nuolaida;
    • REDKEN plaukų priežiūros priemonėms 35 proc. nuolaida;
    • Tigi  plaukų priežiūros priemonėms 50 proc. nuolaida;

    Nagų lakų mylėtojoms:
    • Essie Nail Polish Birthday Kit - 6 nagų lakų rinkinys šventiškoje pakuotėje;
    • Essie Merry Mani Nail Polish Christmas Bauble Gift - 2 dalių nagų lakų rinkinys;
    • O.P.I. The Nutcraker Collection Infinite Shine - 4 mini dydžio nagų lakų rinkinys;
    • Seche ViteDry Fast Top Coat 20 proc. nuolaida;
    • Sally Hansen produktams 20 proc. nuolaida;
    • Essie produktams 30 proc. nuolaida;
    Real Techniques rinkiniai:
    • Real Techniques Party Favors - limituoto leidimo kempinėlių rinkinys;
    • Real Techniques Brush Goals - limituoto leidimo penkių šepetėlių rinkinys;
    • Real Techniques Neon Lights - 5 dalių, limituoto leidimo šepetėlių ir kempinėlės rinkinys;


         
                     Feelunique šiuo metu taikomos nuolaidos:

    Top Brands Offers - specialūs pasiūlymai šių kompanijų produktams:

    1. Elizabeth Arden 3 for 2 - trys produktai už dviejų kainą;
    2. TIGI plaukų priežiūros priemonėms 50 proc. nuolaida; 
    3. Urban Decay - iki 40 proc. nuolaida nurodytiems produktams;
    4. ELEMIS produktams 20 proc. nuolaida;
    5. Bourjois nurodytiems produktams 30 proc. nuolaida;
    6. YSL nurodytiems produktams 33 proc. nuolaida;
    7. Lancome Paris nurodytiems produktams 40 proc. nuolaida;
    8. Kerastase plaukų priežiūros produktams 30 proc. nuolaida;
    9. L'oreal Paris produktams nuolaidos iki 50 proc. nuolaida;
    10. La Roche Posay priemonėms iki 33 proc. nuolaida;
    11. REDKEN plaukų priežiūros priemonėms iki 35 proc. nuolaida;
    12. Maybelline kosmetikai nuolaidos iki 30 proc.;
    13. Caudalie nurodytiems produktams 20 proc.  nuolaidos;
    14. Vichy produktams nuolaidos iki 33 proc.; 
    15. Tangle Teezer plaukų šepečiams nuolaidos iki 20 proc.;
    16. St.Tropez savaiminio įdegio produktams nuolaidos iki 33 proc.;
    17. Pureology plaukų priežiūros produktams iki 30 proc. nuolaida;
    18. Rimmel London kosmetikai nuolaidos iki 30 proc.;
    19. Max Factor kosmetikai nuolaidos iki 30 proc.;
    20. ABH nurodytiems produktams nuolaidos iki 40 proc. 

    Timed Beauty Deals - limituoto laiko pasiūlymai tam tikriems produktams.


    Eurokos

    Akcija apsiperkant el. parduotuvėje, papildoma 10 proc. nuolaida, taikoma visam prekių krepšeliui.

    JUODASIS

    40 proc. nuolaida vyriškai kosmetikai, perkant su Eurokos nuolaidų kortele.

    12VYRAMS

    Nuolaidos Gosh lūpų produktams iki 35 proc. 

    11gosh

    Nuolaidos Prestige dekoratyvinei kosmetikai iki 35 proc. 

    12PRESTIGE


    Nuolaidos taikomos kai kuriems rinkiniams. Puiki proga įsigyti, jei ieškote dovanų.

    11Rinkiniai
                   


    Su nuolaidos kodu taikoma iki 15 proc. nuolaida - VISKAM.

    Grožio penktadienis - 15% VISKAM

       


    • Iki 40 proc. nuolaida taikoma pažymėtiems MAC produktams. 
    • Iki 50 proc. nuolaida taikoma Douglas Makeup produktams;
    • Iki 50 proc. nuolaida taikoma ISADORA produktams;
    • Iki 60 proc. nuolaida taikoma L'Oreal produktams;
    • ir kiti geri pasiūlymai, kuriuos galite rasti čia




    Taikomos iki 40 proc. nuolaidos.

    BLACK FRIDAY




    Iki 25 proc. nuolaidos taikomos robotą laiką visoms prekėms.




                 Beje, merginos, nepamirškite pasinaudoti Bonusway suteikiama galimybe susigrąžinti dalį išleistų pinigų perkant Cultbeauty, Lookfantastic bei kitose el. parduotuvėse. :)



    (Įrašas Bus pildomas).


    Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



    Saulėtos ir gražios dienos bei gerų pirkinių  :) 

    Komentarai