URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION ANTI - AGING - akių šešėlių bazė


    Labas.

    Praėjęs mėnuo buvo pakankamai intensyvus ir darbe, ir namuose, todėl apžvalgų skaičius buvo mažesnis - tik aštuonios, vietoj mano žadėtųjų dešimties. Šį mėnesį tikrai pasistengsiu atsigriebti ir pasidalinti didesniu kiekiu apžvelgiamų produktų.
       Vis dar testuoju ir ruošiuosi pasidalinti su Jumis apžvalga apie dvi akių šešėlių paletes: ColourPop ir Kathleen Lights The Zodiac paletę ir ABH Norvina akių šešėlius. Kurią paletę man apžvelgti plačiau pirmiau? Lauksiu nuomonių komentaruose.
       Tikrai neslėpsiu, mylimiausia dekoratyvinė kosmetika man  - akių šešėliai. Labai patinka bandyti ir testuoti naujas akių šešėlių paletes. Savo nuomone stengiuosi dalintis su Jumis. Apžvalgas apie mano turimas akių šešėlių paletes galite surasti čia.
        O net ir bandant naujus akių šešėlius - būtinas dalykas, be kurio niekaip negaliu išsiversti, geras akių šešėlių pagrindas. Turiu ne tik riebią veido odą, bet ir riebius, bei užkritusius akių vokus, todėl be akių šešėlių bazės man jokie šešėliai neišsilaiko.
       Šiuo metu dar naudoju Milani akių šešėlių bazę (apžvalgą apie šį produktą galite atrasti čia). Tikrai gera priemonė, puikiai atlieka savo darbą, ir kaina priimtina. Tačiau pastebėjau, kad Milani akių šešėlių bazė pradėjo keisti savo konsistenciją - ženklas, kad produkto galiojimo laikas eina į pabaigą. Šią priemonę įsigijau prieš beveik metus laiko, o jo galiojimo laikas tėra 12 mėnesių. Labai gaila, nes per šį laiką sugebėjau sunaudoti tik apie pusę produkto. Ir greičiausiai, greitu laiku su šiuo produktu teks atsisveikinti (nesinori naudoti priemonės su pasibaigusiu galiojimo laiku, o ypač ant akių vokų).
         Jau senai norėjau išbandyti taip Youtube išgirtą Urban Decay akių šešėlių bazę. Todėl radusi produktą Feelunique su nuolaida, nusprendžiau įsigyti. Šį šešėlių pagrindą galima rinktis iš dviejų rūšių: originalų Primer Potion arba Anti - Aging. Taip pat galima įsigyti dviejų dydžių akių šešėlių bazes: Travel size (5 ml) arba pilną priemonės pakuotę - 10 ml. Akių šešėlių bazė - produktas, kurio reikia labai nedaug kiekio (net ir naudojant kiekvieną dieną), nusprendžiau įsigyti mažesnio dydžio Travel size pakuotę, juolab, kad produkto galiojimo laikas tėra tik 6 mėnesiai nuo atidarymo.
     


                        Douglas internetinėje parduotuvėje pateikiamas trumpas akių šešėlių bazės aprašymas:

Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging
Akių šešėlių bazė

Gauk 24 valandas ryškių, į raukšleles nesubėgančių akių šešėlių tuo pat metu kovodama su senėjimo požymiais. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion akių šešėlio pagrindo prieš senėjimą kovojanti formulė užfiksuoja akių šešėlius, užtikrina jų spalvos ryškumą ir neleidžia subėgti akių šešėliams į raukšleles visą dieną. Aukščiausios kokybės ingredientai kovoja su raukšlelėmis, pagerina odos toną ir tekstūrą, o optiškai vaizdą suliejantys pigmentai tarsi išblukina netobulumus, akimirksniu "pažadindami" pavargusias akis ir sumažindami raudonį bei suglebimą. 8 savaičių klinikiniai tyrimai parodė: 100% dalyvių žymiai sumažėjo raukšlelių matomumas, 100% dalyvių oda tapo skaistesnė, 97% dalyviai pastebėjo, jog jų oda tapo labiau spindinti.



                 Urban Decay Eyeshadow Primer Potion  - 
akių šešėlių bazės pakuotė paprasta, plastikinė, su įdomios formos, atsukamu dangteliu.


                        Akių šešėlių bazės kiekis Travel size - 5 ml., produktas pagamintas JAV, galioja 6 mėnesius nuo atidarymo.



                    Aš išsirinkau ANTI - AGING akių šešėlių bazę, kuri turi ne tik padėti ilgiau išsilaikyti akių šešėliams, bet ir apsaugoti odą nuo senėjimo požymių, raukšlelių atsiradimo.


              Sudėtis. Priemonės sudėtis pateikiama produkto įpakavimo  nugarinėje dalyje. Akių šešėlių bazės pagrindą sudaro minkštiklis, tirpiklis. Antroji sudėtinė dalis - talkas. Trečiasis ingredientas - žėrutis, natūralus pigmentas. Ketvirtoji sudėtinė dalis - silikono pagrindo medžiaga, penktoji - minkštiklis, emulsiklis, gali kimšti poras. Šeštasis ingredientas -  ryžių lipidai. Sudėtyje dar randame minkštiklių, tirpiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, tirštiklių, polietileno (netinka naudoti ant pažeistos odos), emulsiklių, antistatikų, odą kondicionuojančių medžiagų, dimetikono, absorbentų, odą drėkinančių medžiagų,  konservanto fenoksietanolio, sintetinio bičių vaško, tirpiklių, minkštiklių, drėkiklių, emulsijos stabilizatorių, konservantų, odai atsinaujinti padedančių medžiagų, dumblių ekstrakto, kondicionuojančių medžiagų, UV absorbentų, pigmentų, ph reguliuojančių medžiagų.
               
Isododecane, Talc, Mica, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Oryza Sativa (Rice) Lipids, Triethylhexanoin, Trihydroxystearin, Disteardimonium Hectorite, Polyethylene, Sorbitan Sesquioleate, VP/Hexadecene Copolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Alumina, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, PEG-40 Stearate, Synthetic Beeswax, Propylene Carbonate, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Tribehenin, PEG-10 Dimethicone, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Ceramide 2, Alaria Esculenta Extract, PEG-10 Rapeseed Sterol, Palmitoyl Oligopeptide. <+/- (Gali būti) : CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491/77492/77499 (Iron Oxides), CI 77163 (Bismuth Oxychloride)>.



(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Akių šešėlių bazės sudėtis nebloga. Produkto pagrindą sudarantys ingredientai: minkštiklis isodekanas, talkas, žėrutis ir silikonai padeda šešėliams ant akių vokų išsilaikyti ilgiau. Sudėtyje taip pat yra odą drėkinančių, kondicionuojančių medžiagų. Sudėtyje gana aukštai yra polietilenas (netinka naudoti ant pažeistos odos) ir  vienintelis pavojingas ingredientas - konservantas fenoksietanolis. 


                   Urban Decay akių šešėlių bazė su atsukamu dangteliu, turi patogų naudoti šepetėlį (primena lūpų blizgio aplikatorių).




                      Vienintelis minusas dėl produkto įpakavimo, kad aplikatorius pakankamai didelis ir sunkokai telpa į pakuotę, todėl traukiant priemonę jos išsispaudžia gerokai per daug, ir taip išsiterlioja pakuotės kraštai, ir taip būna kiekvieną kartą naudojant priemonę. Nežinau, gal tik man papuolė tokia pakuotė, o gal tik Travel size aplikatoriaus dydis nepritaikytas pakuotei. Atrodo smulkmena, bet ji kartais tikrai erzina, nes ne tik, kad pastoviai reikia valyti pakuotę, bet ir taip eikvojasi dalis produkto.


                      Akių šešėlių bazės konsistencija nėra tiršta, daugiau kreminės tekstūros, sklaidant produktą, jaučiasi, kad sudėtyje nemažai silikonų. Bazė yra nude spalvos, tačiau ją išsklaidžius ant odos, spalvos nebelieka. Produktas lengvai pasiskirsto ant akių vokų, taupiai naudojasi, greit susigeria į odą.
                  Akių šešėlių pagrindas puikiai atlieka savo darbą - padeda šešėliams išsilaikyti ilgiau, apsaugo nuo akių šešėlių subėgimo į raukšleles. Vienintelis minusas man, norėtųsi iš produkto šiek tiek daugiau maskavimo. Mano akių vokai nėra tolygios spalvos, matosi šiokie tokie patamsėjimai, taip pat smulkūs kapiliarai. Todėl aš dažnai užtepusi akių šešėlių bazės, jai nudžiūvus, ant viršaus tepu šiek tiek maskuoklio ir tik tada tvirtinu viską biria pudra arba šviesios spalvos matiniu akių šešėliu.
             Produkto aprašyme rašoma, kad akių šešėlių bazės nereikia tvirtinti biriu produktu, taip galima išgauti ryškesnę akių šešėlio spalvą. Tačiau aš visada tvirtinu kreminį produktą biriu, taip man priemonė išsilaiko ilgiau, ir kiti produktai ant viršaus pasiskirto tolygiau.
               
                   

               Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti - Aging akių šešėlio pagrindą vertinu gerai. Produktą tikrai naudoju su malonumu. Akių šešėlių bazė padeda šešėliams išsilaikyti ilgiau.  Ar priemonė tikrai apsaugo nuo senėjimų požymių? Labai abejoju. Galutine nuomone būtinai pasidalinsiu, kai sunaudosiu produktą iki pabaigos, savo pabaigtukų įraše. 
              Įsigydama produktą, prisiskaičiusi ir prisižiūrėjusi tiek gerų atsiliepimų - tikėjausi didesnio įspūdžio. Produktas geras, tačiau ar pabaigusi bėgsiu įsigyti naujo - nežinau. 
             Akių šešėlių pagrindą galima įsigyti mūsų lietuviškose Douglas parduotuvėse arba internetinėje Douglas parduotuvėje, arba siųstis iš Feelunique, arba Lookfantastic. Pilno dydžio pakuotės kaina siekia tarp 21-26 eurų, priklausomai nuo to, iš kur pirksite, Travel size pakuotės kaina perpus pigesnė. Jeigu svarstote įsigyti, tikrai rekomenduoju įsigyti mažesnę pakuotę, nes galiojimo laikas tik 6 mėnesiai, o pilnos pakuotės per šį laiką greičiausiai nespėsite sunaudoti.


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai