MARGARITA micelinis vanduo su šermukšniu ekstraktu ir biokolagenu


        Labas.

        Šiandieninė mano apžvalga apie dar vieną Margaritos kompanijos produktą - micelinį vandenį su šermukšnių ekstraktu ir biokolagenu. Pabaigusi naudoti Čistaja linija micelinį vandenį (apžvalgą apie šį produktą galite rasti čia) jau norėjau įsigyti savo taip mylėtą Biodermos micelinį vandenį, tačiau pamačiusi parduotuvėje man dar nematytą  Margaritos micelinį vandenį, susigundžiau nuolaida, ir įsigijau šį produktą. Taip kartais jau būna su tais pirkiniais, kad galvoji nusipirkti vieną, bet nusiperki visai kitą produktą (ypač jei atrandi ką nors dar nematyto, ar su ypač gera nuolaida). Juolab, kad Margaritos produktai yra tokie draugiški piniginei.


           Oficialiame Margaritos puslapyje pateikiamas trumpas produkto aprašymas:
MARGARITA Micelinis vanduo su šermukšnių ekstraktu ir biokolagenu 


Micelinis vanduo su šermukšnių ekstraktu ir biokolagenu skirtas valyti makiažą, drėkinti ir gaivinti veido bei kaklo odą.Mažytės dalelės, esančios miceliniame vandenyje, kaip magnetas nuo odos paviršiaus sugeria odos riebalų perteklių, makiažo priemonių likučius bei negyvas odos ląsteles. Nuvalius veidą miceliniu vandeniu nejausite odos tempimo. Po valymo nebūtina nuplauti vandeniu. Tinka naudoti nešiojant kontaktinius lęšius.MARGARITA micelinis vanduo praturtintas šermukšnių ekstraktu, kuris skatina odos atsinaujinimą. Vandens sudėtyje esantis augalinis kolagenas – šiuolaikinė gamtos dovana odai – intensyviai drėkina, padeda išlaikyti odos elastingumą.Dermatologų ir oftalmologų patikrinta.Geriausiam rezultatui pasiekti rekomenduojama kartu naudoti MARGARITA naktinį ir dieninį kremus su šermukšnių ekstraktu bei paakių kremą su alavijų ekstraktu.




                  Micelinio vandens pakuotė paprasta, plastikinė su atidaromu kamšteliu viršuje. Produkto kiekis 200 ml. Ant pakuotės nurodyta data, iki kurios produktas turi būti sunaudotas. Gamintojas - BIOK laboratorija.



        Sudėtis. Priemonės sudėtis pateikiama produkto įpakavimo  nugarinėje dalyje. Micelinio vandens pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - glicerinas, drėkiklis. Trečiasis ingredientas - emulsiklis, minkštiklis, kondicionuoja odą, gali dirginti odą, ketvirtasis - drėkiklis, tirpiklis, gali erzinti odą ir kimšti poras. Penktoji sudėtinė dalis - kukurūzų krakmolas, šeštoji - klampumo reguliavimo medžiaga, sudaro plėvelę. Sudėtyje dar yra konservanto fenoksietanolio, šermukšnių ekstrakto, minkštiklių, tirpiklių, drėkiklių, odą kondicionuojančių medžiagų, emulsiklių, kvapą suteikiančių medžiagų, konservanto.
               
Aqua, Glycerin, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Butylene Glycol, Zea Mays (Corn) Starch, Natto Gum, Phenoxyethanol, Sorbus Aucuparia Fruit (Rowanberry) Extract, Ethylhexylglycerin, 1, 3-Propanediol, Disodium Cocoamphodiacetate, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Oleth-10, Disodium EDTA.


(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Micelinio vandens sudėtis vidutiniška. Pakankamai aukštai sudėtyje konservantas fenoksietanolis. Taip pat sudėtyje yra odą erzinančių medžiagų. Tarp sudėtinių dalių yra  drėkinančių medžiagų, šermukšnių ekstrakto, veikiančio priešuždegimiškai, tačiau šermukšnių ekstraktas sudėtyje yra po konservanto fenoksietanolio.

Daugiau atsiliepimų apie šį produktą galite atrasti čia .


                            Micelinis vanduo yra skystas, įprastos konsistencijos. Pakankamai gerai nuvalo makiažą, pašalina nešvarumus nuo veido odos. Tačiau man šis produktas dirgina akis. Bandžiau jį naudoti keletą kartų, ir valant akių makiažą, priemonė man graužia akis. Po valymo akys jaučiasi sudirgintos. Ant veido odos tokios reakcijos nepastebėjau. Produktas palieka nedidelį lipnumo pojūtį ant odos, todėl norisi po šios priemonės dar kartą plauti veidą su vandeniu. Micelinis vanduo turi pakankamai intensyvų kvapą (šiek tiek erzinantis, primena alkoholio kvapą).


                       Margaritos micelinį vandenį su šermukšniu ekstraktu sunaudosiu, tačiau antrą kartą šio produkto tikrai nepirksiu. Mano akys nėra itin jautrios, jau senai nebuvau naudojusi micelinio vandens, kuris man dirgintų akis. Šis produktas man graužia akis, todėl akių makiažo valymui jo tikrai nenaudosiu. Labai gaila, kad šis produktas man netiko. Tačiau Margaritos kompanijos priemonės man vis tiek patinka, su mielu noru šiuo metu naudoju kūno sviestą ir dušo želę su spanguolių ekstraktu.


                      Margaritos  micelinio vandens su šermukšnių ekstraktu ir biokolagenu aš nerekomenduoju, ypač jei turite jautrias akis ar jautrią veido odą. Tačiau tarp šios kompanijos kosmetikos produktų tikrai galima atrasti gerų ir nebrangių priemonių.
                 Man labai smalsu išbandyti naujas Margaritos ir Beatos išleistas kosmetikos priemones. Galbūt jau Jūs jau bandėte? Pasidalinkite atsiliepimais, labai smalsu sužinoti Jūsų nuomonę.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai