MAKEUP REVOLUTION LONDON X SOPH hailaiterių paletė


   Labas.

   Šios dienos mano apžvelgiamas produktas - Makeup Revolution London ir Soph X hailaiterių paletė. Šį produktą jau galima įsigyti ir Eurokos parduotuvėse.
         Makeup Revolution produktų asortimentas labai platus. Ši kompanija mėgsta kopijuoti brangesnių kompanijų  produktus ir leidžia juos kaip analogus už nedideles kainas.
         Hailaiterių paletė išleista Makeup Revolution   kartu su yotube grožio blogere Soph (jos youtube kanalą galite rasti čia ) praėjusių metų rudenį. Kaip paletę pristato pati Soph, galite pasižiūrėti čia .
       Labai norėjau išbandyti žymiuosius Makeup Revolution maskuoklius (apžvalgą apie Conceal and Define maskuoklius galite rasti čia ). O hailaiterių paletę nusipirkau labai spontaniškai. Šis produktas tikrai nebuvo mano norų sąraše, įsigijau visai  neplanuotai.
          Aš visuomet labai skeptiškai žiūrėjai į hailaiterių paletes. Paprastai jos būna sudarytos iš keleto spalvų, iš kurių, geriausiu atveju galima realiai panaudoti vos kelias. Kitos dažniausiai būna per tamsios.


                        Paletės įpakavimas iš karto patraukė mano akį, kitoks nei įprastų Makeup Revolution produktų - šviesios, nude spalvos, su dalinai permatomu dangteliu viršuje.
                      Hailaiterių paletė pagaminta iš plastiko. Įpakavimas neatrodo labai kokybiškas, tačiau nėra ko stebėtis, juk ir kaina nėra didelė.




                      Paletėje yra net 8 hailaiterių spalvos. Kiekviena spalva po 2 g., taigi viso - 16 g. produkto. Paletė galioja 12 mėnesių nuo atidarymo. Produktas pagamintas UK.

           
            Sudėtis. Priemonės sudėtis pateikiama produkto įpakavimo  nugarinėje dalyje. Hailaiteriai yra dviejų tipų: paprastieji ir taip vadinami baked ("kepti") . Jų sudėtys pateikiamos atskirai.
            Paprastųjų hailaiterių (jų yra trys) pagrindą sudaro žėrutis, natūralus pigmentas. Antroji sudėtinė dalis - talkas. Trečioji sudėtinė dalis - kosmetinis dažiklis, drėkiklis (gali kimšti poras). Ketvirtasis ingredientas - mineralinis aliejus (gaminamas iš naftos, tirpiklis, antistatikas, minkštiklis), penktasis - taip pat  minkštiklis, gali kimšti poras.  Šeštoji sudėtinė dalis - klampumo reguliavimo medžiaga. Sudėtyje dar yra silikonų, absorbentų, konservantų, pigmentų.
               
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Silica, Propylparaben, Methylparaben, Gali būti  [+/-] CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 16035


         "Keptų" hailaiterių (jų yra penki) pagrindą sudaro žėrutis, natūralus pigmentas. Antroji sudėtinė dalis - minkštiklis, gali erzinti jautrią odą. Trečioji sudėtinė dalis - klampumo reguliavimo medžiaga. Ketvirtasis ingredientas - tirštiklis, emulsiklis, penktasis -  mineralinis aliejus (gaminamas iš naftos, tirpiklis, antistatikas, minkštiklis).  Šeštoji sudėtinė dalis - tirpiklis, minkštiklis, gali kimšti poras. Sudėtyje dar yra klampumo reguliavimo medžiagų, silikonų, konservantų, 

MicaNylon 12SilicaMagnesium Aluminum SilicateParaffinum LiquidumEthylhexyl PalmitatePolybuteneDimethiconePhenoxyethanolMethylparaben, Gali būti  [+/-] CI 77891CI 77491,  CI 77492CI 77499CI 75510

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).
  
Hailaiterių sudėtis vidutiniška. Nors pagrindą ir sudaro natūralus pigmentas, tačiau sudėtyje yra talko, mineralinio aliejaus, medžiagų galinčių kimšti poras ar erzinti jautrią odą. Sudėtyje taip pat yra pavojingų konservantų.



                  Taip  Makeup Revolution London ir Soph X hailaiterių paletė atrodo iš arčiau. Ji, kaip minėjau, sudaryta iš trijų paprastų (Pressed) ir 5 "keptų" (Baked) tipo produktų. Kiekvieno produkto yra po du gramus, kiekis nemažas. Taip pat yra keletas produkto atspalvių, kurie gali tikti kaip įšviesinanti priemonė skirtingiems odos atspalviams.




                          Pirmoje eilėje yra 3 paprasti ir vienas "keptas" hailaiteris. Pirmasis - šviesaus atspalvio, šalto tono. Antrasis - šampaninio atspalvio, trečiasis "keptas" - ryškesnio, intensyvesnio auksinio tono, ketvirtasis - taip pat gelsvo, auksinio tono.


                         Taip pirmoji hailaiterių eilė atrodo ją fotografuojant su blykste.Spalvos labai intensyvios, puikiai atspindi šviesą. Produktai labai minkšti, kreminiai, tepasi lengvai, sklaidosi ant odos gerai, reikia labai nedidelio kiekio, produktą galima sluoksniuoti iki norimo intensyvumo, arba maišyti spalvas tarpusavyje.


                       Antroje eilėje visi hailaiteriai yra Baked tipo. Pirmasis - intensyvaus rožinio atspalvio, antrasis - labai šviesus, šviesaus, perlinio atspalvio (puikiai tiktų labai šviesią odą turinčioms merginoms), trečiasis ir ketvirtasis - auksinio tono, tik skirtingo intensyvumo. Šioje eilėje esantys produktai taip pat itin minkšti ir kreminiai, labai intensyvūs, tepasi ir sklaidosi lengvai. 


                                 Taip antroji hailaiterių eilė atrodo ją fotografuojant su blykste. 


                          Makeup Revolution London ir Soph X hailaiteriai mane nustebino. Kaip už tokią kainą, tai tikrai geras pasirinkimas, jei ieškote įsigyti paletę su daugiau hailaiterių atspalvių. Vis gi, tai tikrai nėra produktai kiekvienai dienai (nebent mėgstate labai intensyvius įšviesintojus). Ši paletė man tikrai nebus naudojama kiekvienai dienai, man spalvos pernelyg intensyvios, savyje turi nedidelių blizgučių. Tikiuosi paletę naudoti daugiau ateinančių švenčių metu . Šie hailaiteriai, ypač prie dirbtinio apšvietimo, atrodo labai gražiai: intensyvūs, šlapio efekto. Vis gi, svarbu nepadauginti, kitaip produktas gali išryškinti visus veido odos netobulumus.
                         Makeup Revolution London ir Soph X hailaiterių paletę galima įsigyti lietuviškose Eurokos parduotuvėse arba Eurokos internetinėje parduotuvėje. Taip pat galima siųstis pigiau iš Revolution puslapio. Revolution kosmetiką jau galima įsigyti ir BeautyBay.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai