KIKO MILANO WATER EYESHADOW - akių šešėlis (spalva 200)


      Labas.

        Mano tinklaraštyje yra keletas Kiko Milano kosmetikos apžvalgų ir galiu Jums pažadėti, kad jų bus dar daugiau. Šiuo metu testuoju keletą Kiko Milano produktų, ir apžvalgos apie juos būtinai bus mano bloge. Ši kosmetika man - metų atradimas. Labai džiaugiuosi, kad pagaliau ryžausi išbandyti Kiko kompanijos produktus. Kas man iš Kiko produktų nepatiko - kreminės pudros. Turiu keletą, jos nors yra vos ne pačios šviesiausios iš jų asortimento , tačiau yra labai geltono atspalvio. Jas naudoju maišydama kartu su kitomis pudromis, tačiau nežinau ar dar ateityje jų įsigysiu daugiau. Gal Jūs turite kokių rekomendacijų, ar bandėte kremines pudras? Mane dar labai viliojo Kiko BB kremai, tačiau pabijojau pirkti, galvodama, kad ir šie produktai turės stiprų geltoną atspalvį. Lūpų produktus galiu drąsiai rekomenduoti, puikus kainos ir kokybės santykis, o produktų įpakavimai - itin gražūs ir kokybiški. Dėl Kiko šešėlių, dar tik pradedu pažintį su jais. Esu įsigijusi vieną šešėlį iš jų pastoviosios  Smart Colour  (10 Matte cream)  linijos, šviesaus atspalvio. Šis produktas man šiaip sau, labai pudrinis, dengiasi netolygiai. Vis tik buvo labai smalsu išbandyti Kiko Water šešėlius. Skaičiau nemažai gerų atsiliepimų apie šį produktą, todėl įsigijau pati, ir dalinuosi savo nuomone su Jumis.


                 Kiko Milano Water Eyeshadow - šešėliai, nuolatinės kolekcijos produktai, atkeliauja standartiniame, juodame įpakavime. 


                            Šešėlio pakuotė pagaminta iš tvirto plastiko, juodos spalvos, su tvirtu uždarymu. Mane labai nustebinęs dalykas, kad rodos tokioje nedidelėje vienetinio šešėlio pakuotėje - kokybiškas veidrodėlis. 

                    Šešėlio kiekis - 3 g., sunaudoti reikia per 18 mėnesių nuo atidarymo, produktas pagamintas Italijoje. 


                          Kiko puslapyje pateikiamas trumpas šešėlių aprašymas. Nurodyta, jog tai revoliucinės formulės, dvigubo naudojimo (sauso ar šlapio), naujoviškų sferinių pudrų mišinys, užtikrinantis išskirtinį spalvų efektą, intensyvumą. Šių šešėlių itin minkšta ir kreminė struktūra, jie lengvai dengiasi, sklaidosi ir ilgai išlieka. Išskirtinė erdvinė šešėlio forma palengvina šešėlio naudojimą, leidžia lengvai ir patogiai naudoti produktą. Šešėlių sudėtis praturtinta drėkinančiomis medžiagomis, lengvai dengiasi ant akių vokų, sulygina akies vokų struktūrą jų neapsunkindama. Water šėšėlius galima rinktis iš 32 atspalvių. Produktas patikrintas oftalmologų.


                   Kiko puslapyje Water šešėlių spalvų pasirinkimas - 22 atspalviai. Aš išsirinkau pakankamai populiarų atspalvį - 200 Champagne.



        Sudėtis. Prie Water akių šešėlių  sudėtinių dalių aprašymo Kiko puslapyje nurodyta, jog pateikiama tik bendra informacija apie sudėtines dalis, tačiau kiekvieno atskiro produkto tiksli sudėtis pateikiama ant produkto įpakavimo. Šešėlio pagrindą sudaro žėrutis, natūralus pigmentas. Antroji sudėtinė dalis - minkštiklis, emulsiklis, trečioji - tirštiklis. Ketvirtasis ingredientas - glicerinas. Penktoji sudėtinė dalis - minkštiklis, antioksidantas, emulsiklis (gali kimšti poras), šeštoji - minkštiklis, klampumo reguliavimo medžiaga. Sudėtyje dar yra klampumo reguliavimo medžiagų, absorbentų, emulsiklių, drėkiklių, minkštiklių, tirpiklių, Islandijos kerpenos ekstrakto, rišiklių, antioksidantų, UV absorbentų, pigmentų, dažiklių, 


MICA, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, GLYCERIN, SQUALANE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SILICA, POLYSORBATE 80, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), XANTHAN GUM, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, DICALCIUM PHOSPHATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE. +/- (Gali būti ): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE/DIOXYDE DE TITANE), CI 77491 - CI 77492 - CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE, FERRIC FERROCYANIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

         Šešėlių  sudėtis nebloga, produkto pagrindą sudaro natūralus pigmentas, yra nemažai drėkinančių medžiagų, devintoji sudėtinė dalis - Polysorbate 80, vienintelis vidutinio saugumo ingredientas. Tarp sudėtinių dalių pabaigoje esančių dažiklių yra keletas vidutinio saugumo ingredientų, vienintelis pavojingas - aliuminio milteliai, sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje, todėl tikėtina, kad šios medžiagos kiekis nėra didelis.


                            Taip Water šešėlis (spalva 200 Champagne) atrodo iš arčiau. Jūs tik pažiūrėkite, kaip gražiai atrodo šešėlio išorė, tarsi 3D formato, erdvinė struktūra, net gaila tokį gražų produktą liesti  (prisipažinsiu, kad ir pati neištvėriau ir pačiupinėjau šešėlį, dar prieš darydama jo nuotraukas). 


                            Šešėlis labai gražiai atspindi šviesą, savyje turi labai mažų, smulkių, auksinių blizgučių.


                           Taip šešėlis atrodo ant odos. Produkto aprašyme nurodyta, kad jį galima naudoti dviem būdais: sausą arba šlapią. Geriausia naudoti šepetėlį sintetiniais šereliais. Kaip matote nuotraukose -  naudojant šešėlį sausu arba šlapiu būdu, skiriasi jo intensyvumas: dengiant sausu šepetėliu, spalva nėra tokia intensyvi, naudojant šlapią šepetėlį, spalva gerokai intensyvesnė. 


         Šešėlis Champagne 200 - šampaninio atspalvio, savyje turi labai nedidelių ir smulkių blizgučių, labai gražiai blizga prie dirbtinio apšvietimo (matote, kaip spalva atrodo ant odos, fotografuojant su blykste).  Pats šešėlio pigmentas nėra labai intensyvus, bet sudėtyje esantys blizgučiai labai reflektyvūs, puikiai atspindi šviesą. Champagne 200 labai tinka naudojant su neutraliomis, šampaninio bronzinio atspalvio spalvomis, lengvam smokey eyes makiažui, šią spalvą taip pat galima naudoti kaip toperį, naudojant pačioje akių makiažo pabaigoje, kaip akcentą. 
               Šešėlis su akių šešėliu pagrindu man puikiai išsilaiko, nesubėga į raukšleles. Tiesa, blizgučiai, esantys šešėlyje, dienos eigoje šiek tiek byra, veidas nuo jų gali šiek tiek blizgėti, todėl dieniniams makiažams, jei nemėgstate blizgučių, gali ir netikti, tačiau vakariniams makiažams puikiai tinka.
                Byrėjimas nėra itin didelis, blizgučiai labai smulkūs. Man šis byrėjimas netrukdo. Tačiau jei Jūs nemėgstate blizgučių, šis produktas gali nepatikti ir netikti.



             Kiko Milano Water šešėlis (spalva 200 Champagne) man labai patiko. Šį šešėlį lengva naudoti, labai gražiai atrodo ant akių, puikiai atspindi šviesą, pati spalva nėra itin intensyvi, todėl tikrai galima naudoti kaip šešėlių toperį, norint pridėti akių makiažui intensyvumo. Šešėlis  tikrai nedulkės lentynoje, bus naudojamas, ypatingai ateinančių švenčių metu. Pakuotė labai kompaktiška, tvirta, patogi keliaujant. Įsigyti galima Kiko Milano puslapyje, kaina - 8,95 euro. Kaip už vienetinį šešėlį suma gal ir neatrodo maža, tačiau paties produkto gaunate nemažai (3 g., kai standartiniai šešėliai būna 1,5 -2 g., šio kiekis didesnis).
              Džiaugiuosi atradusi produktą, dabar noriu įsigyti daugiau spalvų (reikia sulaukti, galbūt bus nuolaidų). Ar Jūs bandėte Kiko Water šešėlius? Kokie atsiliepimai, gal turite rekomendacijų, kokias spalvas dar galėčiau įsigyti? Lauksiu nuomonių komentarams skirtoje vietoje.


       Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Saulėtos ir gražios dienos :)

Komentarai