PHYSICIANS FORMULA BUTTER HIGHLIGHTER (spalva Champagne)

                     Labas.

      Šiandien dalinuosi apžvalga apie Physicians Formula  Butter Highlighter hailaiterį (spalva Champagne).  Butter murumuru bronzeris tapo labiausiai mano mylimu ir naudojamu bronzeriu  (plačiau galite pasiskaityti čia ) kaip ir mylimi Butter  skaistalai kasdienai (apžvalgas galite rasti čia). 
                   Physicians Formula Butter produktai man paliko labai gerą įspūdį. Šias priemones naudoju labai dažnai ir džiaugiuosi jomis. Todėl, vos pamačiusi iHerb puslapyje Butter hailaiterius, nė nedvejodama nusprendžiau įsigyti ir išbandyti. Savo įspūdžiais dalinuosi su Jumis.





        Butter Highlighter -  hailaiteris atkeliauja popieriniame įpakavime. Viršuje matosi produkto viršutinė dalis, o kitoje įpakavimo pusėje pateikiama informacija apie produktą.



                     Taip atrodo visi mano turimi Physicians Formula  Butter produktai. Kaip matome, hailaiterio pakuotė skiriasi nuo kitų produktų ne tik savo spalva, dydžiu, bet ir pakuote.


                        Taip priemonė atrodo iš arčiau. Produkto įpakavimas daug kompaktiškesnis ir patogesnis naudoti: plastikinis, su atsukamu dangteliu viršuje (man labai primena ColourPop Super Shock produktų  pakuotes).  







     Deja, Lietuvoje šių hailaiterių prekyboje kol kas nėra. Aš produktą siunčiausi iš iHerb.  Šioje internetinėje parduotuvėje hailaiterį galima rinktis iš keturių atspalvių: Rose Gold , Pink Pearl ir Champagne.

       iherb internetinėje parduotuvėje pateikiamas trumpas Butter Highlighter aprašymas. Nurodyta, jog tai hipoalerginis, be parabenų, be gliuteno, kliniškai ir dermatologiškai patvirtintas, netestuotas ant gyvūnų produktas. Unikali kreminė - pudrinė tekstūra, papildyta žymiuoju Murumuru sviestu suteikia ypatingą, braziliškos deivės švytėjimą. Produktas yra lengvos tekstūros, gražiai padengia odą, įšviesina ir suteikia odai švytėjimo. Hailaiterio sudėtyje yra Murumuru, Tukumos ir Cupuacu sviestų, taip pat vitaminų, kurie minkština, kondicionuoja  ir glotnina odą.




      Sudėtis.  (Detalią informaciją apie produktą galima rasti oficialiame Physicians formula puslapyje) . Produkto pagrindą sudaro minkštiklis, kondicionuoja odą . Antroji sudėtinė dalis - minkštiklis, gali kimšti poras, trečioji - minkštiklis, emulsiklis. Ketvirtasis ingredientas - taip pat minkštiklis. Penktoji sudėtinė dalis - absorbentas, emulsiklis, šeštoji - klampumo reguliavimo medžiaga. Sudėtyje dar randame silikonų, odą kondicionuojančių medžiagų, tirštiklių, konservantų, kvapą suteikiančias medžiagas, žymiojo MurumuruTukuma ir   sviesmedžio  sviestų, saulėgrąžų aliejaus, Cupuacu sviesto, emulsiklių, vitamino E, klampumo reguliavimo medžiagų, minkštiklių, tirpiklių, drėkiklių, hialiurono rūgšties, pigmentų, žėručio, UV absorbentų.

Isononyl isononanoate, trimethylsiloxysilicate, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, ethylhexyl isononanoate, alumina, silica, dimethicone, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, disteardimonium hectorite, sorbic acid, phenoxyethanol, fragrance/parfum, astrocaryum murumuru seed butter, astrocaryum tucuma seed butter, butyrospermum parkii (shea) butter, helianthus annuus (sunflower) seed oil, theobroma grandiflorum seed butter, pentaerythrityl tetraisostearate, tocopherol, tin oxide, caprylic/capric triglyceride, propylene carbonate, palmitoyl hexapeptide-12, sodium hyaluronate. Gali būti: iron oxides (ci77491, ci77492, ci77499), mica, titanium dioxide (ci 77891).


 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).



          Hailaiterio pakuotėje yra 5 g (palyginimui - bronzerio - 11 g., skaistalų - 7 g.). Priemonė pagaminta JAV. Sunaudoti reikia per 24 mėnesius nuo pakuotės atidarymo.



         Butter hailaiteris - labai įdomios tekstūros (cream-to-powder), itin kreminis ir minkštas. Man produkto formulė labai primena ColourPop Super Shock produktus.   Kvapas identiškas, kaip kitų Butter linijos produktų: intensyvus, saldus ir tropiškas.
          Toliau matote kaip priemonė atrodo ant odos: mano turima spalva - Champagne. Tikėjausi šampaninio tono spalvos, tačiau ant mano odos šis produktas tikrai per tamsus jį naudoti kaip hailaiterį. Priemonės atspalvis visai neatitinka pavadinimo, tikrai ne šampaninis, turi daugiau auksinio tono. Hailaiteris itin pigmentuotas, reikia visai nedaug produkto.  Man patogiausia priemonę ant odos dengti tiesiog pirštais, ir išsklaidyti. Hailaiteris tikrai netiktų naudoti kiekvienai dienai, yra itin intensyvus, savyje turiu smulkių, nedidelių blizgučių, puikiai įšviesina, gražiai atspindi šviesą.



Taip produktas atrodo palyginus jį su kitais mano turimais hailaiteriais. Kaip jau minėjau, su spalva tikrai prašoviau, man ji gerokai per tamsi. Nepaisant to, pati tekstūra, formulė man patiko, ateityje bandysiu įsigyti šviesesnį atspalvį.

  


          Physicians Formula  Butter Highlighter  - hailaiterį galima įsigyti iHerb  (nuoroda čia ) . Kaina siekia apie 9 eurus. Reikia tikėtis, kad produktas netrukus pasirodys ir lietuviškose Eurokos parduotuvėse.



Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :)

Komentarai