MAKEUP REVOLUTION CONCEAL & DEFINE - maskuojamoji priemonė

         Labas.
   
        Kaip džiugu, kad dar galime pasidžiaugti gražiomis ir saulėtomis rudens dienomis. Tikra bobų vasara už lango. Kartu ir nuotaika geresnės ir darbingesnė. Savo blogą stengiuosi pildyti devyniais įrašais per mėnesį, praėjusį mėnesį parašiau 10 apžvalgų, ir tikiuosi po truputį didinti įrašų skaičių. Kiekvieną aprašomą produktą stengiuosi bandyti, testuoti, ir tik susidariusi pilną ir galutinę nuomonę, ja dalinuosi su Jumis. Žinoma, pasitaiko, kad pirmasis įspūdis apie priemonę būna apgaulingas, todėl galutine nuomone apie produktus pasidalinu savo pabaigtukų įrašuose.
         Šios dienos apžvalga apie Makeup Revolution Conceal & Define - maskuojamoji priemonė, naujiena Eurokos parduotuvėse, kurią jau pakankamai senai norėjosi išbandyti. Apie šį maskuoklį pirmą kartą išgirdau iš  Youtub'e grožio blogerių. Jis lyginamas kaip žymiojo Tarte  Shape Tape maskuoklio analogas už labai prieinamą kainą.




                     Eurokos  internetinėje parduotuvėje pateikiamas trumpas Conceal & Define maskuoklio aprašymas:


MAKEUP REVOLUTION CONCEAL & DEFINE

maskuojamoji priemonė


Maskuojamoji priemonė padeda paslėpti odos dėmes, netobulumus, negilias linijas, poras, tamsius ratilus po akimis. Sudėtyje gausu pigmentų, todėl ilgai išlieka. Ji gali būti naudojama ir veido bruožams paryškinti. Dėka patogaus aplikatoriaus priemonę paskirstysite lengvai ir tiksliai.

 
         

             Maskuoklio pakuotė paprasta ir įprasta tokio tipo produktams. Plastikinė, su atsukamu Rose Gold spalvos dangteliu viršuje. Įpakavimas atrodo gražiai, ir spalva man tinka ir patinka, tačiau pakankamai sunkiai fotografuojasi.


             Labiausiai mane nustebinęs dalykas - aplikatorius. Paprastai tokio tipo maskuoklių aplikatoriai būna nedideli. Jūs tik pažiūrėkite, kokio dydžio yra Makeup Revolution  maskuoklio aplikatorius. Palyginkite dydį su Maybelline Fit Me maskuoklio aplikatoriumi (pastarasis atrodo visai mažiukas).



                Produkto kiekis yra mažesnis, nei įprasta, vos 4 g. Maskuoklis galioja 12 mėnesių nuo atidarymo, pagamintas UK, netestuotas ant gyvūnų.





                   Sudėtis. Informacija apie priemonės sudėtines dalis pateikiama oficialiame kompanijos puslapyje.  Maskuoklio pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - silikonas, minkštiklis, kondicionuoja odą. Trečioji sudėtinė dalis - silikono pagrindo medžiaga, minkštiklis,  ketvirtoji - taip pat silikono pagrindo, klampumą reguliuojanti medžiaga. Penktasis ingredientas - kondiciuonuojanti medžiaga, šeštasis - tirpiklis. Sudėtyje dar randame odą kondicionuojančių medžiagų, silikonų, minkštiklių, klampumo reguliavimo medžiagų, drėkiklių, emulsiklių, hidrinto ricinos aliejaus, absorbentų, sausinančių medžiagų, konservanto fenoksietanolio, minkštiklių ir tirpiklių, leticino, drėkinančių medžiagų, vitamino E, antioksidantų, erškėčių sėklų aliejaus, drėkinančių medžiagų, žaliosios arbatos arbatžolių ekstrakto, dažiklių.


Aqua, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Phenyl Trimethicone, Isododecane, Isobutylmethacrylate/Bis-Hydroxypropyl Dimethicone Acrylate, Cyclopemtasiloxane, Ethylhexyl Palmitate, Quaternium-90 Bentonite, Propylene Carbonate, Butylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Cetyl PEG-PPG-10/1 Dimethicone, Hydrogenated Castor Oil, Silica, Sorbitan Sesquioleate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethylhexanoin, Cetyl PEG/PGG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hexyl Laurate, Lecithin, Polyhydroxystearic Acid, Isopropyl Myristate, 2-Ethylhexyl Palmitate, Isostearic Acid, Polyglycerol-3 Polyricinoleate, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Rosa Rubiginosa (Rosehip) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Sinensis Leaf Extract, (+/-) CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).
(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje)


              Makeup Revolution Conceal & Define - maskuoklio  sudėtis geresnė nei tikėjausi. Kiek žinau, kompanija siūlo produktus už labai prieinamas kainas, tačiau priemonių sudėtys toli gražu nebūna geros. Maskuoklyje gausu silikonų, yra odą erzinančių medžiagų, gali dirginti ir netikti sausai ar jautriai paakių odai. Taip pat sudėtyje yra ir drėkinančių medžiagų, tačiau jos išdėstytos sudėtinių dalių pabaigoje (matyt, kiekis nėra toks didelis).

            Eurokos internetinėje parduotuvėje maskuoklį galima rinktis iš 12 atspalvių: nuo pačios šviesiausios spalvos (C1) iki tamsiausios - C12. Oficialiame kompanijos puslapyje pasirinkimas gerokai didesnis - net 25 atspalviai. Produkto aprašyme nurodyta, kad maskuoklį galima naudoti ne tik paakių zonai maskuoti, įšviesinti, taip pat galima produktą naudoti kaip kontūravimo priemonę.

          Aš išsirinkau atspalvį C2,  skirtą šviesiai odai  (antra pagal šviesumą spalva).


                          Kaip maskuoklis atrodo ant odos, galite matyti apačioje. Produktas tirštas ir skalsus, reikia nedidelio kiekio, nuo vidutinio iki pilno maskavimo. Produktas pakankamai greit džiūna ant odos, todėl užtepus priemonės, ją reikia greit sklaidyti. Man labiausiai maskuoklius po akimis patinka dengti kempinėle, taip priemonė gražiau pasiskirsto ant odos ir atrodo natūraliau. Aš didelės problemos su pajuodusiais paakiais neturiu, man maskavimo užtenka pilnai. Tiesa, produktas išdžiūna iki matinio efekto, šiek tiek sausina odą, gali išryškinti pasausėjimus ir raukšleles po akimis. Mano paakių oda sausa, jau turiu raukšlelių apie paakių zoną, todėl prieš tepdama maskuoklį, paakių odą gerai sudrėkinu paakių kremu. Taip produktas po akimis atrodo natūraliau ir gražiau.


                 Makeup Revolution maskuoklis turi didžiausią maskavimą, lyginant su kitais mano turimais maskuokliais, yra tirštesnės konsistencijos ir skalsesnis. Taip pat turi patį didžiausią aplikatorių. Negaliu pasakyti, kad jis labai patogus naudoti, sakyčiau kiek per didelis, jeigu jį naudoti tik po akimis. Galbūt labiau tinkamas, jei produktą naudoti kaip kontūravimo priemonę. Aš paprastai maišau maskuoklius tarpusavyje, kad išgaučiau norimą atspalvį.  Akių kampučiuose turiu didesnius patamsėjimus, čia naudoju šviesesnį atspalvį, toliau man didesnė problema ne tamsūs paakiai, o nedidelės raukšlelės po akimis, todėl čia naudoju tamsesnes priemones, nes ko jau ko, o raukšlelių išryškinti tikrai nesinori.



                  Makeup Revolution Conceal & Define - maskuojamoji priemonė man netapo dideliu atradimu. Priemonę tikrai sunaudosiu, juolab, kad kiekis nėra didelis. Nesakau, kad tai blogas produktas, bet taip pat nėra toks, kad baigusi bėgčiau ieškoti naujos pakuotės. 

      Kaina nėra didelė - 5,99 euro, įsigyti galima kai kuriose Eurokos parduotuvėse, internetinėje Eurokos parduotuvėje. Jei domina didesnis spalvų pasirinkimas ar mažesnė kaina, produktą galima siųstis iš oficialaus kompanijos puslapio (čia produkto kaina mažesnė - 4,99 euro). Siuntimas  nemokamas, jei perkate daugiau nei už 45 eurus. Daugiau informacijos apie siuntimą iš Revolution puslapio galite rasti čia .

     
Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai