INVISIBOBBLE plaukų gumytės

              Labas.

            Šios dienos mano apžvalga apie jau tikrai daugeliui žinomas Invisibobble plaukų gumytes. Visai nesenai įsigijau porą šių plaukų gumelių pakuočių  ir pagalvojau, kodėl gi nepadarius apie jas įrašo savo tinklaraštyje.


             Invisibobble plaukų gumytes atradau turbūt prieš kokius pusantrų metų. Jas siunčiausi iš kažkokio užsienietiško puslapio. Kaina buvo pakankamai nemaža, bet buvau skaičiusi daugybę apžvalgų ir norėjau išbandyti pati - ar tikrai produktas toks geras ir vertas dėmesio.

          Pirmosios mano įsigytos Invisibobble plaukų gumytės  buvo skaidrios, visai be jokios spalvos.
Tikrai pamenu, kad prie jų man teko pratintis, nes buvau įpratusi nešiotis paprastas plaukų gumeles, kurios labai tvirtai suriša ir suspaudžia plaukus. Invisibobble, priešingai, suriša plaukus, tačiau pačių plaukų visai nespaudžia. Todėl iš pradžių man atrodė, kad mano plaukai tuoj tuoj išsileis, arba aš tą gumytę kur nors pamesiu.

        Prie šių plaukų gumyčių taip įpratau, kad jau daugiau kaip metus nešioju tik jas. Porą kartų teko bandyti nešiotis įprastas plaukų gumeles, tačiau jos man taip spaudė ir veržė galvą, kad mečiau į šoną ir grįžau prie Invisibobble .

         Aš labai retai kada nešioju plaukus, surištus į kuodą viršugalvyje. Dažniausiai, eidama į darbą, plaukus susirišu į paprastą uodegėlę apačioje arba aukščiau, arba pinuosi kasą, arba tiesiog susuku plaukus į kuoduką. Šios gumytės nespaudžia plaukų (todėl jas nešiojant, ypač plaukus sukeliant viršugalvyje, neskauda galvos odos). Šios gumytės nenuspaudžia plaukų, todėl net juos ir laikant surišus, toje vietoje matosi tik nedidelė bangelė. Plaukus suriša tvirtai, tačiau jų taip stipriai nesuspaudžia kaip paprastos plaukų gumelės.


                     Šiuo metu galima įsigyti visokiausių Invisibobble   plaukų gumyčių modelių ir spalvų, pasirinkimas labai didelis. Ar šios plaukų gumelės tinka ir patinka visoms, vėlgi, čia turbūt ir skonio reikalas: vienoms gražu, kitoms nelabai. Man Invisibobble gumytės gal ir nėra pačios gražiausios, tačiau be galo patogios, ypač jas naudoti kiekvienai dienai.
             
             Invisibobble   plaukų gumytės parduodamos plastikinėse pakuotėse (po tris vienetus). Aš apie pusę metų nešiojau ir buvau įsigijusi juodos spalvos, o visai nesenai įsigijau dvi naujas pakuotes: pirmoji - skaidrios spalvos, su auksniu viduriuku, antroji - ryškios rožinės spalvos. Pirmosios, netokios ryškios, tiks prie mano šviesios plaukų spalvos (nešiosiu į darbą), o ryškiosios puikiai tiks nešiojimui namuose.


                 Pigu.lt internetinėje parduotuvė pateikiamas Invisibobble gumyčių aprašymas:




Plaukų gumytės Invisibobble 3 vnt.


Leidžia išvengti galvos skausmo. Galvos skausmas yra dažna problema nešiojančioms tvirtai surištus plaukus. Dėka išskirtinės formos, Invisibobble plaukų gumytės užtikrina tvirtą plaukų surišimą be plaukų ir galvos odos tempimo.

Tvirtas surišimas. Spiralės formos ir tamprios medžiagos rezultas - tvirtas plaukų surišimą, kuris išsilaikys net stresinėse situacijose.

Tausoja plaukus. Dėka lygaus paviršiaus (net ir ištempus), Invisibobble plaukų gumytės netrina plaukų paviršiaus ir saugo juos nuo lūžinėjimo. Be to, jos neturi žalingų metalinių jungčių, kurios naudojamos įprastoms gumytėms sujungti.
Lengvai išsiima iš šlapių plaukų ir yra atsparios prakaitui. Invisibobble plaukų gumytės yra puikus kompanionas paplūdimyje ar aktyviai sportuojant. Jos nesugeria fluidų, neiškrenta iš plaukų ir lengvai, be jokio tempimo, išsiima iš drėgnų.

Nesivelia į plaukus. Dėka lygaus paviršiaus šios plaukų gumytės neįsipainioja į plaukus kaip, kad tai dažnai nutinka su įprastomis.

Naujoviška šukuosenų formavimo priemonė. Tik naudojant Invisibobble plaukų gumytes greitai ir lengvai sukursite šiuolaikiškas šukuosenas kiekvienai progai. Nereikia jokių plaukų segtukų ar smeigtukų. 

Puikiai tinka visų tipų plaukams. Invisibobble plaukų gumytės puikiai tinka visų tipų plaukams. Nesvarbu jie garbanoti ar tiesūs, stori ar ploni - Invisibobble plaukų gumytės visus juos suriša ir laiko tvirtai.


Plaukų gumytės Invisibobble tvirtai suriša plaukus, nepalieka žymių, lengvai išsiima iš plaukų, nepažeidžia jų. Puikiai tinka visų tipų plaukams.
Nepalieka bangelių plaukuose. Paslaptingas Invisibobble gumyčių plaukams triukas slypi keistoje, telefono laidą primenančioje, formoje. Kai su Invisibobble plaukų gumyte surišate plaukus į uodegą, plaukai spaudžiami netolygiai skirtingose vietose, o tuo tarpu paprastos plaukų gumytės spaudžia plaukus vienodai ir palieka akivaizdžią žymę plaukuose.





                        Invisibobble plaukų gumytės su sukurtos Vokietijoje, tačiau gaminamos Kinijoje. Mūsų parduotuvėse gausu panašių į šias gumytes analogų, kurias galima įsigyti tikrai gerokai pigiau. Analogų taip pat yra visokiausių modelių, spalvų ir kainų.


           Taip mano įsigytos plaukų gumytės iš arčiau. Permatomos su geltonu viduriuku yra Original modelio, o rožinės truputį skiriasi, jos yra ne tik ryškios spalvos, bet ir storesnės. 


     
                         Nežinau kaip Jūs mielos skaitytojos, bet aš esu pakankamai išsiblaškiusi ir labai dažnai sugebu pamesti plaukų gumytes. Nešiojant Invisibobble , teko pratintis daug atidžiau saugoti ir nemėtyti gumelių bet kur, vis gi jų kaina nemaža, todėl ir pamesti labai gaila. Taip pat šias gumeles galima nešioti kaip aksesuarą, pavyzdžiui, kaip apyrankę. Aš mėgstu nešioti gumeles ant riešo, ypač kai einu kur nors palaidais plaukais, ir kai man norisi, galiu bet kada juos susirišti.


                         Šias juodas gumeles nešiojau apie pusę metų. Vieną kažkur sugebėjau pamesti, viena gyvena mano kosmetinėje, o trečiąją nešioju kiekvieną dieną jau maždaug du mėnesius.


                      Taip atrodo Invisibobble gumyčių analogai. Šias juodas įsigijau vienoje iš Aliexpress kiniečių parduotuvių. Dešimties vienetų šių gumyčių kaina nesiekė vieno euro.


                  Juodos plaukų gumytės iš kiniečių dar sakyčiau neblogos kokybės, nors iš dešimties, man beliko tik dvi. Didelis minusas, kad jos žymiai greičiau išsitampo, tampa nebepatogios naudoti ir žinoma, žymiai greičiai suplyšta.
                Esu įsigijusi geltonos ir skaidrios spalvos analogus iš lietuviškų parduotuvių. Geltonas dar iš bėdos galiu nešioti, bet jos pakankamai storos ir kietos, taip pat šiek tiek veliasi į plaukus. O baltos papuolė visai niekam tikusios: labai veliasi į plaukus, taip pat labai kietos ir labai mažai tempiasi, taip pat veliasi į plaukus.
         
                           Labai didelis Invisibobble gumyčių pliusas, kad jos atgauna pradinę savo formą: tereikia jas trumpam įmesti į karštą vandenį. Plaukų gumytė bemat susitraukia iki savo pradinės formos.
                    Priešingai, plaukų gumeles iš kiniečių parduotuvių, įmetus į karštą vandenį, jos savo formos nepakeičia, ir toliau lieka tokios pat, kaip buvo.
                      Invisibobble plaukų gumytes nešioju kiekvieną dieną. Taip pripratau prie jų, kad įprastų plaukų gumelių naudoti nenoriu. Įsigyti Invisibobble galima daugelyje lietuviškų internetinių parduotuvių (pigu.ltdouglas.lttopbeauty.ltinbeauty.ltgarbane.lt ). Kaina siekia tarp 3-6 eurų, priklausomai nuo dydžio ir modelio. Žinoma, kaip už tokią kainą pirkti plaukų gumeles tikrai nėra pigu, bet galima įsigyti su nuolaida. Taip pat šios gumylės labai gerai nešiojasi, yra kokybiškos, todėl užtenka ilgam. Žinoma, galima įsigyti analogų lietuviškose ir kinietiškose parduotuvėse, tačiau analogai nėra tokie kokybiški, greičiau plyšta ir daug stipriau suveržia plaukus.
                  Kaip Jūs mielos skaitytojos, ar nešiojate Invisibobble? Ar Jums patinka šios plaukų gumelės? O gal turite kitų mėgstamų, pasidalinkite komentarams skirtoje vietoje.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai