ORGANIC SHOP ORGANIC JOJOBA AND ORCHID GLOWING COLOUR SHAMPOO - šampūnas plaukams su jojobos aliejumi ir orchidėjų ekstraktu

          Labas.
          Sveika atvykusi į mano tinklaraštį.


       Šiandien dalinuosi apžvalga apie Organic shop Organic jojoba and orchid Glowing colour shampoo -  šampūną su jojobos aliejumi ir orchidėjų ekstraktu. Šampūnas skirtas dažytiems plaukams, turėtų padėti išsaugoti dažytų plaukų spalvą. Paskutiniu metu su savo plaukais visai nebesusitvarkau, prie šaknų mano plaukai labai greit susiriebaluoja, tačiau plaukų galiukai  - išsausėję, linkę šiauštis ir veltis. Sunku išsirinkti ir tinkamą šampūną, kuris gerai išplautų plaukus prie šaknų, ir tuo pačiu dar labiau nesausintų mano plaukų. Organic shop kompanija vilioja savo nedidelėmis kainomis ir pakankamai saugiomis produktų sudėtimis. 
             





        Organic Shop - natūrali bei kvapni veido, kūno bei plaukų priežiūros priemonių serija, pagaminta sertifikuotų natūralių ingredientų pagrindu, kuri vilioja itin nepakartojamais aromatais bei plačiu produktų asortimentu.


Kosmetikos sudėtyje yra tik 100 % natūralūs ingredientai. Tad čia nerasite tokių kenksmingų ingredientų, kaip parabenai, SLS, silikonai, šiose priemonėse naudojami tik natūralūs konservantai, dažikliai ir kvapai, kurie suteikia nepakartojamą aromatą bei viliojantį atspalvį. Kosmetikos natūralumą įrodo ir pakuotė. Kūno priežiūros priemonės yra pakuojamos maistinėje pakuotėje, kas užtikrina ne tik produkto natūralumą, bet ir kokybę bei saugų naudojimą.
           


           Oficialiame Organic Shop kompanijos platintojo puslapyje  (Elevita) pateikiamas trumpas produkto aprašymas:


  Organic Shop šampūnas, praturtintas orchidėjos ir jojobos ekstraktais, suteikia ryškią spalvą ir nepaprastą elastingumą. Organic Shop šampūnas dažytiems plaukams saugo plaukus, suteikia žvilgesį, elastingumą. Orchidėjos ekstraktas išlygina plaukus, suteikia jiems natūralų žvilgesį ir švelnumą. Jojobos aliejus stiprina plaukų struktūrą, išsaugo jų spalvą.

Sudėtyje nėra SLS, parabenų, silikonų.


Talpa - 280 ml.         

            

             Šampūno pakuotė paprasta, plastikinė su atsukamu juodu dangteliu. Man pakuotė labai nepatiko, nepatogi naudoti. Priemonė galėtų turėti dozatorių viršuje, nes pilant šampūną, dalis jo lieka aplink viršutinę pakuotės dalį, jis nuteka žemyn, todėl net ir užsukant pakuotę, buteliukas  lieka lipnus nuo produkto likučių, taip pat lipnus lieka ir paviršius, ant kurio stovi šampūnas. 







          Šampūno kiekis - 280 ml. Sunaudoti reikia per 12 mėnesių nuo atidarymo. Gamintojas - Eurobio Lab, Estija (nuoroda į oficialų gamintojo puslapį ).





        Sudėtis. Ji pateikiama apatinėje produkto įpakavimo dalyje. Produkto pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - valiklis, emulsiklis. Trečioji sudėtinė dalis - PAM, valiklis. Ketvirtasis ingredientas - PAM, valiklis, sudaro putas, penktasis -  minkštiklis, emulsiklis, kondicionuoja odą ir plaukus. Šeštoji sudėtinė dalis - damaskinių rožių žiedų vanduo, antioksidantas, kvepalų ingredientas. Toliau sudėtyje randame miškinių dedešvų ekstrakto, hidrolizuotų kviečių baltymų, kininių simondsijų sėklų aliejaus, antioksidantų, glicerino, druskų, kvapą suteikiančias medžiagas, konservantų, vitamino E, ph reguliuojančių medžiagų.
           Šampūno sudėtis pakankamai nebloga, yra nemažai naudingų, plaukus drėkinančių medžiagų. Sudėtyje taip pat yra druskų (sausina plaukus), kvapą suteikiančių medžiagų ir konservantų. Gali dirginti jautrią galvos odą. 
            
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Rosa Damascena Flower Water*, Malva Sylvestris Flower Extract*, Hydrolyzed Wheat Protein, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Vanda Coerulea Extract, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum**, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Citric Acid

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).
(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


Kosmetikos DNR puslapyje galite rasti daugiau atsiliepimų apie šį produktą (nuoroda čia ).






      Šampūno konsistencija yra įprastinė, kaip ir daugumos šampūnų, gelsvos spalvos, nėra itin tiršta. Produktas  putoja vidutiniškai, reikia šiek tiek daugiau priemonės, kad produktas gerai suputotų. (man asmeniškai labiau patinka šampūnai, kurie stipriai putoja, tada plaukus geriau išplauna, ypač prie šaknų). Produktas naudojasi pakankamai greitai, mano buteliukas jau beveik tuščias, užteko maždaug trims savaitėms (aš savo plaukus plaunu kas antrą dieną). 
      Šampūnas turi pakankamai intensyvų ir stiprų, saldų gėlių kvapą, man jis tinka ir patinka. Gerai išplauna plaukus, nepastebėjau, kad ši priemonė padėtų išsaugoti dažytų plaukų spalvą ilgiau, nei kiti mano naudojami šampūnai. 







          Organic shop Organic jojoba and orchid Glowing colour shampoo -  šampūną jau beveik sunaudojau, liko vos porai kartų. Tikrai neblogas produktas, ir jo kaina nėra didelė. Nesužavėjo taip, kad bėgčiau pirkti kitos pakuotės, tačiau tikrai negaliu sakyti, kad ateityje šio produkto nepirkčiau. Sudėtis nebloga, produktas kvepia skaniai, plaukus išplauna gerai. Didžiausias minusas man - pakuotė, kuri tikrai nepatogi naudoti, šampūnas galėtų turėti dozatorių. 
           Šampūną galima įsigyti didesnėse kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose. Kaina apie 2,39 euro, o su nuolaida galima įsigyti dar pigiau.


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai