KIKO MILANO KOSMETIKOS PIRKINIAI

           Labas.

          Sveika atvykusi į mano tinklaraštį. Šiandien dalinuosi  savo antruoju užsakymu iš Kiko Cosmetics. Šiuo metu Kiko puslapyje didžiulis išpardavimas, ir aš pasidaviau pagundai įsigyti daugiau šios kompanijos produktų. Tuo metu taip pat galiojo nemokamas siuntimas, perkant produktų daugiau nei už 25 eurus. Todėl iš tiesų labai verta prenumeruoti naujienlaiškius ir nepraleisti gerų pasiūlymų.





         Siuntinys atkeliavo per 9 darbo dienas. Vėlgi, džiugu, kad nei viena prekė nebuvo pažeista ar kitaip sugadinta. Viskas labai saugiau ir tvarkingai supakuota. 





       Sekti siuntinio galimybės nebuvo, keliavo neregistruota siunta. Kalbant apie siuntimo kainas, jos priklauso nuo užsakymo vertės:
  • iki 25 eurų - 9,90 eur.;
  • 25-49 eurai - 6,90 eur.;
  • 49-59 eurai - 1,00 eur.;
  • daugiau kaip 60 eurų vertės užsakymai pristatomi nemokamai. 

     Daugiau informacijos  apie pristatymą, mokesčius, mokėjimus galite rasti čia .  Perkant pirmąjį kartą, ir užsiprenumeravus kompanijos naujienlaiškį, galima gauti 5 eurų nuolaidos kodą.    


                                               Visos mano įsigytos priemonės iš arčiau:




                Visi produktai  atkeliavo popieriniuose įpakavimuose. Skirtingos pakuočių spalvos, žymi skirtingas priemonių kolekcijas. Juodami įpakavime pateikiami jų standartiniai, visuomet prekyboje esantys produktai, o kitų spalvų įpakavimuose limituotų kolekcijų produktai. Iš viso iš Kiko Cosmetics įsigijau 12 kosmetikos priemonių.
             

            Labiausiai mano norėti pirkiniai-  Kiko šios vasaros limituoto leidimo kolekcijos - Gold Waves. Mane labai žavi šios kolekcijos įpakavimai: be galo estetiški ir gražūs.


             Pirmasis produktas iš  Gold Waves kolekcijos  - Powder Foundation SPF 50 -  kompaktinė pudra, spalva 02 Light  (kaina šiuo metu  - 5,65 eur).  Pakuotė nedidelė, kompaktiška, nėra sunki, pagaminta iš plastiko, atrodo labai estetiškai. Viduje yra kokybiškas veidrodėlis, taip pat pakuotė su produktu atsidaro į viršų ir apačioje slepiasi kempinėlė. Pakuotė kompaktiška, bus labai patogu nešiotis rankinuke. 




            Antrasis produktas iš  Gold Waves kolekcijos  - Cream Foundation SPF 30 -  kompaktinė kreminė pudra, spalva 02 Light  (kaina šiuo metu  - 5,65 eur).  Pakuotė tokia pat kaip ir kompaktinės pudros. Skiriasi tik kiekis. Kompaktinės pudros kiekis - 11 g., o kreminės kompaktinės - 9,5 g. 
       


              Trečiasis produktas iš  Gold Waves kolekcijos  - Fluid Foundation SPF 25 -  skysta, kreminė pudra, spalva 02 Natural (kaina šiuo metu  - 3,85 eur).  Pudros pakuotė  - plastikinė tubelė, su atsukamu kmšteliu apačioje. Kiekis - 25 ml. Pakankamai sunku buvo išsirinkti produkto spalvą. Galimi 4 atspalviai, išsirinkau antrąjį. Visgi su spalva matyt būsiu prašovusi - nors rašo, kad tai natūralus atspavis, tačiau pati pudra turi labai geltoną atspalvį. Bandysiu maišyti su kitomis savo turimomis pudromis, ir taip naudoti.





               Ketvirtasis produktas iš  Gold Waves kolekcijos  - Matte LipStylo -  matinio užbaigimo lūpų dažai, spalva 06 Mauve Mosaic (kaina šiuo metu  - 3,25 eur).  Pirmiausia vėlgi, įpakavimas: pakuotė - graži, atrodo labai solidžiai, magnetiniu uždarymu. Spalva tamsi, raudonai violetinė (mauve).  Lūpdažio formulė - kreminė, pigmentuota, ant lūpų dengiasi lengvai, tačiau norint, kad spalva atrodytų gražiai, būtinas lūpų pieštukas. Maloniai jaučiasi ant lūpų, nesausina jų, puikiai tiks rudeniui.





               Penktasis produktas iš Free Soul  kolekcijos  - Makeup Blender -  labai įdomios formos makiažo kempinėlė  (kaina šiuo metu  - 2,05 eur).  Tai vienintelis mane nuvylęs produktas. Kempinėlė labai kieta, ją sušlapinus, ji praktiškai visai nesugeria į save vandens. Aplikuoti su ja pudrą sudėtinga, toks jausmas, kad su akmeniu daužai savo veidą :). Šio produkto tikrai nerekomenduoju.



              Šeštasis produktas iš Free Soul  kolekcijos  - Eyliner - automatinis, išsukamas  akių pieštukas, spalva  03 Navy Kinship  (kaina šiuo metu  - 2,35 eur.).  Spalva itin pigmentuota ir kreminė, tepasi labai lengvai, kreminis ir minkštas.




             Septintasis produktas iš Free Soul  kolekcijos  - Blurring and Moisturizing Face Cream - drėkinamasis kremas veidui, kiekis - 40 ml. Šio produkto prekyboje jau nebėra. Vėlgi, kremo pakuotė mane labai nustebino, itin kokybiška, tvirto sunkaus plastiko. Apie patį produktą plačiau nerašau, nes, deja, jo įsigyti jau nebėra galimybės.


               Aštuntasis produktas  - Sublime Youth Mask - intensyvi, antioksiduojanti kaukė su retinoliu, skirta visiems odos tipams, kiekis 50 ml.  (kaina šiuo metu  - 2,95 eur.). Bus labai įdomu bandyti.  Šiuo metu kaukės prekyboje taip pat nebėra, bet produktas dar nėra išimtas iš prekybos, todėl gali būti, kad ją įsigyti dar bus galimybė.



               Devintasis produktas, skirtas antakiams  - Eyebrow Marker, Tattoo effect pen  - markerio tipo antakių pieštukas, spalva 04 Chocolate  (kaina šiuo metu  - 1,75 eur.). Šį produktą pirkau ir norėjau jį naudoti visai ne pagal paskirtį, ne antakiams, bet kaip skystą akių pravedimą. Naudosiu ir savo įspūdžiais būtinai pasidalinsiu su Jumis ateityje. Pieštuko plunksnelė itin plona, piešia tolygiai, spalva pigmentuota, labai įdomu, ar produktas greit nesudžius. 



               Dešimtais produktas iš Kiko praėjusių metų žiemos kolekcijos  (Fall 2.0 - Creamy Lip Stylo  - ilgai išliekantys lūpų dažai, spalva  04 Deep Kiss  (kaina šiuo metu  - 2,95 eur.).Esu įsigijusi iš tos pačios kolekcijos, tik kitos spalvos, nude tipo lūpų dažus (plačiau galite pasiskaityti čia ). Deep Kiss - itin sodri, tamsi, burgundiška spalva (puikiai tiks šaltajam sezonui). Lūpų dažų formulė man labai patiko: tepasi lengvai, itin kreminiai ir pigmentuoti, maloniai jaučiasi ant lūpų. Spalva tamsi, todėl kartu būtinai reikia naudoti lūpų pieštuką.



               Vienuoliktasis produktas iš Kiko praėjusių metų žiemos kolekcijos  (Fall 2.0 - Lip Liner   - lūpų pieštukas, spalva  04 Deep Kiss  (kaina šiuo metu  - 1,75  eur.). Lygiai tokia pat sodri ir ryški spalva, kaip ir to paties pavadinimo lūpų dažų. Labai pigmentuotas, minkštas ir kreminis.




              Dvyliktasis produktas  - Pure Clean Scrub and Peel Wipes - servetėlės  makiažui valyti (kaina šiuo metu - 5,95 eur). Servetėles gavau dovanų (pirkimo metu buvo akcija, kuomet perkant už tam tikrą sumą, vieną priemonę buvo galima išsirinkti dovanų). Viso servetėlių pakuotėje yra 20 vienetų. Visuomet smagu gauti priemonių nemokamai. :)



          Pirmasis įspūdis labai geras, vienintelė man nepatikusi prekė - makiažo kempinėlė. Tikrai užskaitau ir džiaugiuosi antruoju užsakymu iš Kiko Cosmetics. Ar Jūs esate ką nors bandžiusios iš šios kompanijos produktų, į ką verta atkreipti dėmesį? Gal kurios mano įsigytos kosmetikos priemonės norėtumėte išsamesnės apžvalgos? Rašykite komentarams skirtoje vietoje, be galo smalsu išgirsti Jūsų nuomonę.
          Šiuo metu Kiko puslapyje  vis dar vyksta išpardavimas, taip pat, užsakymams, didesniems nei 25 eurai, taikomas nemokamas siuntimas. 


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.



Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai

  1. pabandykit piestukinius seselius - geriausi ever. laikosi, netepa (aktualu toms, kuriu vokai kiek uzkrite)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėkoju už rekomendaciją. Buvau atkreipusi į juos dėmesį, reikės išbandyti. :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą