2018 METŲ VASAROS MYLIMIAUSI DEKORATYVINĖS KOSMETIKOS PRODUKTAI

          Labas.


        Sveika atvykusi į mano tinklaraštį.
     Vasara jau gerokai įpusėjo, prasidėjo paskutinis jos mėnuo. Rugpjūčio mėnesio pirmąją savo apžvalgą norėčiau paskirti savo labiausiai naudotiems ir mylėtiems dekoratyvinės kosmetikos produktams.  Man visuomet būna be galo įdomu pasižiūrėti ar paskaityti kitų merginų apžvalgas apie jų mylimiausius produktus. Todėl ir pati nusprendžiau pasidalinti savo šios vasaros mylimiausiais.


                  Produktai ir priemonės veidui


                Vasarą makiažo pagrindų aš naudoju mažai - paprastai juos renkuosi matizuojančius ir naudoju tik ypatingoms progoms. Kasdienai aš paprastai renkuosi BB kremus. Šios vasaros mano atradimas -  Maybelline Dream Matte BB   kremas. Apie šį produktą, tik šviesesnį jo atspalvį, esu parašiusi pilną apžvalgą, jei įdomu, galite pasiskaityti čia . Šiuo metu naudoju jau antrąją šio produkto pakuotę - mano atspalvis Lihgt/Medium. Labai paprasta ir patogu naudoti, suvienodina veido odos atspalvį, matizuoja, turi šiek tiek maskavimo. Riebią veido odą turinčioms merginoms galiu rekomenduoti.
              Mylimiausias šios vasaros maskuoklis - Nyx Concealer Jar - maskuojamoji priemonė mišriai, riebiai veido odai. Puikiai užmaskuoja paakius, pakankamai neblogai išsilaiko. Šią priemonę dengiu tiesiog su pirštais, tuomet užfiksuoju biria pudra. Mano turima spalva pati šviesiausia (Light). 
                 BB kremą aš taip pat visuomet fiksuoju biria pudra, mano veido oda riebi, vasarą linkusi dar labiau riebaluotis, todėl be birios pudros negaliu išsiversti. Šios vasaros atradimas  - Rimmel Match Perfection Silky Loose Face Powder - biri pudra. Puikiai užfiksuoja ir suteikia matinį efektą.
                 Labiausiai naudojami bronzeriai  - žymusis Butter Murumuru brozeris (pilną apžvalgą apie šį produktą galite paskaityti čia ). Labai minkštas, kreminis, puikiai išsisklaido ant odos, ilgai išlieka, neturi oranžinio atspalvio. Tikrai mylimas ir naudotas. Antrasis mano šios vasaros atradimas iš MAC Extra Dimension Bronzing Powder (pilną apžvalgą galite paskaityti čia ). Turi šiek tiek oranžinio atspalvio, tačiau puikiai atrodo ant įdegusios odos, suteikia švytėjimo, pagyvina veidą. O ir pakuotė itin kompaktiška ir patogi naudoti.
                      Labiausiai mylimas ir naudojamas šios vasaros hailaiteris - Wet n Wild Megaglo Highlighting Powder (spalva Precious Petals). Gražiai atrodo ant įdegusios odos, suteikia švytėjimo efektą, neturi stambių blizgučių, o ir kaina labai priimtina.
                             Paskutinioji priemonė veidui - Pixi BeautyMakeup Fixing Mist - makiažo fiksatorius su rožių vandeniu ir žaliosios arbatos ekstraktu. Puikiai užfiksuoja makiažą, sulieja visus birius produktus, šiek tiek prailgina makiažo išsilaikymą. Man labai patinka šios priemonės kvapas - itin gaivus, rožių ir žaliosios arbatos. Vienintelis šios priemonės minusas man yra dozatorius: produktą purškia pakankamai dideliais lašeliais. 




        Produktai antakiams


              Šios vasaros mylimiausi - du antakių priežiūros produktai. Pirmasis mano atradimas iš kiniečių parduotuvių - automatinis antakių pieštukas, pop feel, spalva 03. Dvipusis antakių pieštukas, vienoje pusėje yra išsukamas produktas, kitoje - šukytės antakiams. Tikrai kokybiška priemonė, ir spalva man kaip tik, šalto tono ruda, nėra itin intensyvi, galima sluoksniuoti, gražiai dengiasi, puikiai išsilaiko. Kaina nesiekė vieno euro, tikrai pasiteisinęs produktas, naudoju su malonumu.
              Antroji priemonė iš L'Oreal Paris - Brow Artist Plumper, antakių tušas (spalva - 04 Dark Brunett).  Puikiai užfiksuoja antakius, nedidelis, patogus naudoti šepetėlis, labai geras produktas už nedidelę kainą.





                       Priemonės akių makiažui


                   Vis dar naudoju ir džiaugiuosi akių šešėlių baze - Milani Eyeshadow primer. Turiu užkritusius ir riebius akių vokus, todėl be akių šešėlių bazės man jokie šešėliai ant akių neišsilaiko. Apie šią priemonę esu parašiusi pilną apžvalgą, kurią, jei įdomu, galite paskaityti čia . Labai taupi priemonė, užtenka tikrai labai ilgam. Šį produktą naudoju nuo maždaug sausio mėnesio, ir dar net neįpusėjau jo sunaudoti.
                 Dienomis, kai su įprastais šešėliais neturiu laiko žaisti, naudoju vienetinį šešėlį iš Colour Pop (spalva Wattles). Produktą labai patogu naudoti, tiesiog pirštais paskirstyti ant akies voko. Spalva labai neutrali, satininio užbaigimo (išsamią apžvalgą galite rasti čia ). Jau beveik pasiekiau šio produkto dugną, tačiau manau, kad iki pabaigos jo nebespėsiu sunaudoti, nes šešėlis jau po truputį pradėjo džiūti.
             Mylimiausia šios vasaros paletė - Colour Pop ir Kathleen Lights Dream St. (išsamią apžvalgą galite rasti čia ). Labai patogi, nedidelė ir draugiška kelionėms paletė. Spalvos labai gražios, šiltų, vasariškų atspalvių. Tinka tiek dienai, tiek ir vakarui. Labiausiai naudojamos spalvos šioje paletėje: Shooting Star ir Magical - akies voko linkiui pabrėžti, Potion ir Elfish - akies kampučiui ir apatinei akies voko linijai, spalva Twinkle - pati gražiausia, itin kreminė Rose Gold tipo spalva, puikiai tinkanti per visą akies voką, o Moony - tiesiog tobula akies kampučiui ir po antakiu. Šiuos šešėlius labai lengva naudoti, spalvos puikiai išsisklaido ir ilgai išlieka. Vienintelė nenaudota spalva šioje paletėje - Spark, matinė, ryški raudona.
           Dar vienas šios vasaros atradimas iš Lookfantastic birželio mėnesio grožio dėžutės - Studio 10, blizgus skystas akių šešėlis. Šis produktas labai tinkamas  naudoti kartu su Dream St. palete, kartu su spalvomis Twinkle ir Sweat Dream, naudojant kaip akcentą. Labai graži, Rose Gold tipo spalva, pagyvina akių makiažą. Vienintelis minusas, kad šis šešėlis ilgokai džiūna ant akių vokų, tačiau išdžiuvęs puikiai išsilaiko, netrupa, nebyra.




                   Blakstienų tušai. Šių metų vasaros mylimiausi - du blakstienų tušai iš labai prieinamų ir nebrangių kompanijų. Pirmasis iš Essence  - Volume Stylist Extension, blakstienų tušas su pailginto pluošto šereliais. Labai įdomus šepetėlis, patogus naudoti, gražiai padažo blakstienas, suteikia apimties, netrupa, nebyra. Antrasis produktas iš Catrice - Glam and Dol, vandeniui atsparus blakstienų tušas. Itin patogus naudoti šepetėlis, gražiai padažo blakstienas, itin atsparus vandeniui. Su šiuo tušu pasidažius blakstienas galima drąsiai maudytis ežere, netepa. Tik prireiks specialaus makiažo valiklio, nes šį produktą itin sunku nuvalyti. 




Priemonės lūpoms


            Šią vasarą daugiausia naudoju tik nude lūpų produktus, kažkaip visai nesinori ryškių lūpų spalvų (ryškias spalvas palieku rudeniui ). Daugiausia naudoju lengvus, neapsunkinančius lūpų produktus. Mano labiausiai naudojami skysti lūpų dažai - Kathleen Lights ir ColourPop, spalva Dreamy.  Išsamią apžvalgą galite rasti čia. Labai komfortiški, nesausinantys lūpų, satininio užbaigimo lūpų dažai. Nėra itin ilgai išliekantys, nusivalo po truputį. Kartu su šiais lūpų dažais naudoju lūpų pieštuką iš Nyx, spalva - 860 Pekaboo Neutral.
         
         



             Antrasis produktas lūpoms iš MAC, kreminiai lūpų dažai, spalva Pure Zen. Labai malonios tekstūros, kreminiai, lengvo persikinio nude atspalvio lūpų dažai, puikiai tinka kasdienai.
            Trečiasis produktas iš Kiko MilanoColoured Lip Balm, lūpų balzamas su spalva (01 Coconut). Labai lengvas, skaniai kvepiantis ir drėkinantis produktas. Be galo graži ir patogi naudoti pakuotė.




             Ketvirtasis produktas lūpoms iš Carmex, vyšnių kvapo balzamas lūpoms. Skaniai kvepiantis, šaldančio efekto, patogus naudoti aplikatorius.

            Mylimiausi šios vasaros kvapai. Pirmasis - iš Elizabeth Arden, Sunflowers. Vasariškas, gaivus ir kartu saldus, gėlių kvapas,  naudoju su malonumu, nors kvapas ir neišsilaiko ilgai, bet man labai patinka. Antrasis produktas - aliejiniai kvepalai iš save24.lt el. parduotuvės. Euphoria kvepalų analogas. Be galo taupus produktas, labai patogu nešiotis su savimi rankinuke. Naudoju jau antrus metus, ir dar liko apie trečdalis buteliuko. 





             Tiek būtų mano mylimiausių šios vasaros dekoratyvinės kosmetikos produktų. Tikiuosi, kad neprailgo ir buvo įdomu skaityti. Kokie būtų Jūsų šios vasaros favoritai?


                   Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Saulėtos ir gražios dienos :)

Komentarai