LOOKFANTASTIC LIEPOS MĖNESIO BEAUTY BOX - GROŽIO DĖŽUTĖ

               Labas.
               Sveika atvykusi į mano tinklaraštį. 
           Šiandien dalinuosi apžvalga apie LookFantastic  liepos mėnesio Beauty Box - Grožio dėžutę. Tai yra jau šeštoji mano gauta grožio dėžutė (vasario mėnesio dėžutės apžvalga čia, kovo mėnesio - čia, balandžio mėnesio - čia, gegužės mėnesio - čia, birželio mėnesio - čia ).
      LookFantastic puslapyje galima rinktis Grožio dėžučių prenumeratą. Vieno mėnesio prenumeratos kaina yra 20 eurų. Tačiau yra galimybė iš karto rinktis kelių mėnesių prenumeratą, tuomet vienos dėžutės kaina tampa dar mažesnė - kuo ilgesnė prenumerata, tuo mažesnė dėžutės kaina.
            Kaip visuomet, negalėjau sulaukti savo grožio dėžutės ir jau pasiskaičiau ir pasižiūrėjau keletą apžvalgų apie liepos mėnesio dėžutėje rastus produktus. Ir, deja, šio mėnesio dėžutės turinys mane ir vėl  nuvylė.


       Liepos mėnesio LookFantastic grožio dėžutė turėtų būti vasariška, tačiau ir pačios dėžutės dizainą vertinu labai jau vidutiniškai (kaip jau ne kartą minėjau, šių dėžučių aš neišmetu, jos pakankamai geros kokybės, puikiai tinka visokioms smulkmenoms susidėlioti).




Grožio dėžutės viršuje, kaip visuomet - ELLE žurnalas - kaip priedas prie visų pridedamų produktų.




         Kiekviena LookFantastic grožio dėžutė išleidžiama tam tikra tema. Liepos mėnesio grožio dėžutė auksinės spalvos, produktai ir priemonės skirti padėti pasiruošti vasarai, apsaugoti nuo saulės ir suteikti spindesio.





                                             Dėžutėje 6 produktai grožiui ir Beauty Box žurnaliukas.


            Pirmasis produktas dėžutėje - First Aid Beauty Face Cleanser - prausiklis veidui. Produkto kiekis - 28,3 g.,  mėginuko dydžio.  Pilnos pakuotės kiekis 142 g. ir kaina siekia apie 17,95  euro.
            Bus labai įdomu išbandyti, nes kompanija man nėra žinoma. Kiekis nedidelis, tačiau labai praverčia keliaujant.



         Antrasis produktas - SVR Laboratoires SebiaClear Gel Moussant Cleanser  prausiklis veidui.  Produkto kiekis - 10 ml., mėginuko dydžio. Pilna pakuotė - 200 ml. Kaina - apie 12,95 euro.  
           Antras prausiklis veidui? Neįdomu ir neišradnga, juolab, kad ir kiekis labai mažas - vos 10 ml. Labai nuvylė. 




Trečiasis produktas - Kérastase Reflection Bain Chromatique Shampoo - šampūnas plaukams.  Kiekis - 80 ml., mėginuko dydžio. Pilnos pakuotės kiekis - 250 ml ir kaina siekia apie 15,45 euro.
Šios kompanijos plaukų priežiūros priemonių dar neteko bandyti, bus labai įdomu testuoti. Kiekis nedidelis, taip pat pravers keliaujant.



Ketvirtasis produktas -  Filorga UV Bronze After Sun Gel  - gelis po deginimosi. Kiekis - 50 ml. Pilna pakuotė - 200 ml. Kaina - 29,45 euro.
Filorga - prabangesnė kompanija, nors priemonė galėjo būti ir įdomesnė, bet vis tiek bus įdomu testuoti.




Penktasis produktas - Doucee Freematic Highlighter  - švytėjimo suteikianti priemonė (hailaiteris), spalva - Sparked Ray . Kiekis - 6,8 g., pilnas produktas. Kaina - apie 14 dolerių.
Kovo mėnesio grožio dėžutėje buvo įdėti du šios kompanijos akių šešėliai, jie didelio įspūdžio man nepaliko. Įdomu, ar šis hailaiteris pasiteisins?



          Šeštasis dėžutėje rastas produktas - Lancer Omega Hydrating Oil -drėkinantis aliejukas. Kiekis - 5 ml. Pilnas kiekis - 30 ml. Kaina - apie 90 eurų.
    Pati įdomiausia priemonė šioje dėžutėje. Kiekis nedidelis, bet be galo įdomu bandyti, juolab - kad tai pakankamai brangus aliejukas. Labai įdomus produktas, ryškios spalvos, patogus naudoti dozatorius.




         Iš šešių produktų LookFantastic grožio dėžutėje  - vienas - pilno dydžio ir penki mėginukai. Šią dėžutę vertinčiau vidutiniškai, yra įdomių priemonių, tačiau vietoj dviejų prausiklių tikrai galėjo būti koks įdomesnis produktas. Hailaiterį taip pat vertinu labai vidutiniškai, vienos spalvos, daliai merginų tikrai gali netikti. LookFantastic grožio dėžutėje rasti dekoratyvinės kosmetikos produktai neįdomūs, tikrai galėtų dėžutėse būti įdomesnių, žinomesnių kompanijų produktų.
              Visas priemones testuosiu ir savo nuomone pasidalinsiu su Jumis savo kitose apžvalgose.


      Ar dėžutė verta savo kainos? Man vieno mėnesio dėžutė kainavo 18 eurų. Suskaičiavus produktų kainas dėžutės vertė tikrai atsiperka. Tačiau iš grožio dėžutės vis dėlto norėtųsi daugiau staigmenos, įdomesnių priemonių naudojimui. Todėl šio mėnesio dėžutės turinys mane nuvylė. Labai tikiuosi, kad rugpjūčio mėnesio grožio dėžutėje bus įdomesni, daugiau dėmesio verti produktai.
         Jei nori sužinoti daugiau, užsuk į LookFantastic puslapį (nuoroda čia ).

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai