E.L.F. LIP EXFOLIATOR (SWEET CHERRY) - šveitiklis lūpoms

          Labas.
          Sveika atvykusi į mano tinklaraštį.

        Šiandien dalinuosi apžvalga apie E.L.F. Lip Exfoliator - šveitiklį lūpoms (Sweet Cherry). Šis produktas vasarą gal ir nėra toks itin aktualus, ypač jei neturite problemų su išsausėjusiomis lūpomis. Mano lūpos linkusios išsausėti,  dažnai vargina Herpes virusai (net ir vasaros sezono metu), todėl lūpų šveitiklis man tikrai dažna ir naudojama priemonė, kaip ir lūpų balzamai. 
         E.L.F. kompanijos produktai dabar jau prieinami ir Lietuvoje, jais prekiauja TopBeauty.lt


                  E.L.F. Lip Exfoliator - šveitiklis lūpoms atkeliauja paprastoje, plastikinėje, juodoje pakuotėje (iš išorės atrodo kaip lūpų dažai). Produkto kiekis - 3,2 g. Sunaudoti reikia per 12 mėnesių nuo atidarymo. Produktas pagamintas Kinijoje. 


                  Išorinėje produkto pakuotėje pateikiamas trumpas aprašymas: 

       E.L.F.   lūpų šveitiklis švelniai nušveičia suskeldėjusią ir išsausėjusią lūpų odą, pašalina sausas ir negyvas odos ląsteles, skatina sveikos odos atsinaujinimą. Sudėtis praturtinta vitaminu E, taukmedžio sviestu, avokadų, vynuogių kauliukų ir simondsijų aliejais, kurie pamaitina ir padeda apsaugoti Jūsų lūpų odą.
Naudojimas. Švelniais sukamaisiais judesiais patrinkite lūpas  šveitikliu. Nuvalykite priemonę vatos diskeliu ar servetėle ir patepkite lūpas balzamu.


                  Produkto pateikimas kaip lūpų dažų pakuotėje tikrai labai patogus naudoti - paprasta užtepti šveitiklį ant lūpų




            Sudėtis Produkto pagrindą sudaro sacharozė - drėkiklis, ramina ir kondicionuoja, šveičia odą. Antroji sudėtinė dalis - vynuogių kauliukų sėklų aliejus, trečioji - avokadų aliejus. Ketvirtasis ingredientas - vaškas, gaunamas iš mineralų arba naftos, rišiklis, klampumo reguliavimo medžiaga. Penktoji sudėtinė dalis - emulsijos stabilizatorius, minkštiklis, šeštoji - minkštiklis, tirštiklis. Sudėtyje dar randame taukmedžio  sviesto, simondsijų aliejaus,  vitamino E, kvapą suteikiančias medžiagas, kosmetinių dažiklių.

Sucrose, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Ozokerite, Synthetic Candelilla Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate (ve). neotame, fragrance (parfum).
Gali būti: Blue 1 lake (CI 42090), red 6 lake (CI 15850).

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 


(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


                    

                   iHerb puslapyje E.L.F. Lip Exfoliator - šveitiklį lūpoms galima rinktis iš dviejų rūšių:
  • Mint Maniac;
  • Sweet Cherry
          Aš išsirinkau vyšnių kvapo šveitiklį. Produktas man tikrai tiko ir patiko, puikiai nušveičia lūpas, labai patogus naudoti. Šveitiklio pagrindą sudaro cukrus, taigi jis nėra itin grubus, šveičia švelniai ir gerai. Vienintelis šios priemonės minusas man yra jos kvapas. Itin sintetinis, nenatūralus vyšnių kvapas. 


               E.L.F. Lip Exfoliator - šveitiklis lūpoms man puikiai tiko ir patiko, tikrai sunaudosiu su malonumu. Priemonės sudėtis gera, produktas patogus naudoti, puikiai atlieka savo darbą, o ir kaina tikrai nėra didelė. Kaip jau minėjau, E.L.F. kosmetika prekiauja TopBeauty.lt (šio lūpų šveitiklio prekyboje šiuo metu nėra). Tačiau čia šios kompanijos produktų kainos gerokai aukštesnės, todėl siūlyčiau vis dėlto siųstis iš iHerb, čia kainos gerokai mažesnės. E.L.F. kosmetikos jau galima įsigyti ir Feelunique  (čia kainos taip pat aukštesnės negu iHerb).
               Šiuo metu iHerb šio šveitiklio kaina siekia 2,60 euro. 



Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Saulėtos ir gražios dienos :)

Komentarai