PABAIGTI PRODUKTAI - PABAIGTUKAI # 1

               Labas.
               Sveika atvykusi į mano tinklaraštį.

           Šiandien dalinuosi apžvalga apie savo pabaigtus naudoti produktus ir priemones veido priežiūrai, taip pat paminėsiu keletą vitaminų ir maisto papildų iš iHerb


                  Pradėsiu nuo veido valymo priemonių. Pirmasis mano sunaudotas produktas Bioderma Sebium Gel Moussant putojantis gelinis prausiklis (13,99 eur). Tikrai gera priemonė, puikiai nuplauna veidą (šį prausiklį naudoju kartu su Pobling veido valymo šepetėliu). Jau turiu ir naują tokį pat prausiklį savo vonioje. Kitos dvi priemonės veido prausimui iš Garnier Pur Active linijos: Anti - Blackhead Deep Pore Wash (4,79 eur) ir Fruit Energye Daily Energising Gel Scrub (5,99 eur). Pur Active linijos prausikliai man taip pat labai tinka ir patinka, geras produktas už labai prieinamą kainą, paprasta įsigyti bet kurioje parduotuvėje, jau turiu naują šios linijos prausiklį - kaukę su baltuoju moliu. Dar viena veido priežiūros priemonė, be kurios jau neįsivaizduoju savo veido priežiūros rutinos Bioderma Sebium H2O micelinis vanduo (kaina 9,05 euro). Puikiai nuvalo makiažą, nepalieka lipnumo pojūčio ant odos, gaivina, tonizuoja odą (apžvalgą apie priemonę galite rasti čia ).


                          Toliau seka mano sunaudoti kremai ir serumai veidui. Šioje kategorijoje turiu dvi kremo pakuotes iš Lirene Hydro Moisturizing linijos (kaina 5,99 euro). Apie šį kremą esu parašiusi atskirą apžvalgą (jei įdomu, galite galite rasti čia ). Antrasis produktas iš LUMENE LÄHDE Intense Hydration 24 H Moisturizer drėkinantis kremas veidui (pilną apžvalgą apie kremą galite rasti čia ), Sunaudojau mėginuko dydžio pakuotę ir tikrai manau, kad ateityje įsigysiu  pilno dydžio produktą.
                 Apie Now Foods Solutions Hyaluronic Acid Firming serumą veidui (kaina 16,91 eur) taip pat esu parašiusi apžvąlgą (galite pasiskaityti čia ). Antrasis sunaudotas serumas veidui 
EO LABORATORIE HYDRATING naktinis veido kremas - serumas (kaina 8,49 eur). Gera priemonė, drėkinanti odą, nepaliekanti lipnumo pojūčio, ir sudėtis pakankamai natūrali. Tiko ir patiko. 
                 Sunaudojau du produktus iš Lookfantastic vasario mėnesio grožio dėžutės. Apie ELEMIS Pro - Collagen Marine kremą veidui esu parašiusi apžvalgą (nuoroda čia ). Kremas man paliko gerą įspūdį, bet ne tokį gerą, kad įsigyčiau pilno dydžio pakuotę (kaina tikrai didelė, ir tikrai nemanau, kad verta tiek mokėti už kremą veidui).  CAUDALIE Vinosource SOS Thirst Quenching serumo mėginuką taip pat sunaudojau, produktas taip pat nepaliko tokio didelio įspūdžio, kad įsigyčiau pilną dydį. 


                        Safloros rožių vandens  (kaina 4,80 euro) iki pat dugno nepavyko sunaudoti, produkto liko koks trečdalis, tačiau pasibaigė jo galiojimo laikas. Priemonė kvapo nepakeitė, tačiau nesinori naudoti priemonės su pasibaigusiu galiojimo laiku. Puikus purškiklis veidui atgaivinti, ypač karštomis vasaros dienomis. Taip pat šią priemonę naudojau pasidariusi visą makiažą, sulieti visas makiažo priemones. Geras produktas, tikrai galiu rekomenduoti, ir pati, pasitaikius progai , įsigysiu naują. Čistaja linija veido šveitiklis su abrikosų kauliukais (kaina 2,19 euro) tapo mylimiausiu mano praėjusių metų šveitikliu. Labai gera priemonė, nebrangi, puikiai nušveičia veidą. Jau turiu įsigijusi naują pakuotę.
                  Sunaudojau tris kremus paakiams. Peptide Molodosti  (kaina 6,29 euro) dviejų kremų rinkinuką įsigijau Eurokos parduotuvėje visai neplanuotai, susiviliojau nedidele priemonių kaina. Vienas iš jų (baltoje pakuotėje) dieninis - gelinės tekstūros, turintis gaivinamąjį poveikį man visai patiko, naktinis (juodoje pakuotėje) nepaliko jokio įspūdžio. Mano raukšlelių po akimis tikrai nepanaikino, daugiau šio kremo nepirksiu. Uoga Uoga Žalioji gaiva paakių kremą (kaina 6,95 euro) sunaudojau su malonumu. Priemonę laikiau šaldytuve, patiko gaivus šaldantis poveikis, tačiau gilaus drėkinimo produktas nesuteikia. Tikrai nėra blogas produktas, natūrali sudėtis, pasitaikius progai su mielu noru įsigyčiau dar kartą.


                   Savo sąraše turiu keletą kaukių veidui. Čia tikrai nėra visos, kurias esu sunaudojusi. Mano mylimiausios lakštinės, vienkartinės veido kaukės. Labai paprasta, patogu naudoti. Pamėgau lakštines kaukes pirkti iš Aliexpress. Kiek esu naudojusi kaukių iš kiniečių, tikrai neturėjau su jomis problemų, jokių alergijų ir panašių dalykų, ir kainos ten labai priimtinos. Čia turiu tik vieną, paskutinę naudotą kaukę Caicui, esu bandžiusi ir kitų spalvų šios firmos kaukes, didelio skirtumo tarp jų nepastebėjau.
                 Eveline Cosmetics Expert C Illumination veido kaukė (dviejų kaukių pakuotė, kainavo apie 1 eurą). Dabar šios priemonės Eurokos elektroninėje parduotuvėje neberandu. Paprasta veido kaukė, kreminė, ryškiai oranžinė, kvepianti vitaminu C. Nieko ypatingo, daugiau tikrai nebepirkčiau.
                Šildančią veido kaukę ir serumą iš Cafe Mimi (kaina 1,99 euro) sunaudojau su malonumu. Apie šią priemonę esu parašiusi pilną apžvalgą, galite rasti čia . Cafe mimi kaukė žydroje pakuotėje (kaina 1,99 euro) man tokio įspūdžio  nepaliko, kaukę panaudojau tik vieną kartą, nepaliko visiškai jokio įspūdžio, labai nepatiko kaukės kvapas. Serumą sunaudojau. Žydros tikrai daugiau nepirksiu ir Jums nerekomenduoju.
                Iš Lookfantastic vasario mėnesio grožio dėžutės pabaigiau dar vieną produktą - Filorga Meso Mask kaukę veidui. Apie šią priemonę esu parašiusi atskirą apžvalgą, kurią galite rasti čia


                  Vitaminai iš iHerb. Paskutiniu metu vitaminus perku tik iš iHerb'o. Patinka kainos ir kokybės santykis. Pirmieji iš Madre Labs Omega -3 Premiun Fish oil  (kaina 6,71 euro) - žuvų taukai kapsulėse. Pakuotėje šimtas kapsulių, reikia gerti po dvi kapsules per dieną. Esu sunaudojusi jau dvi šių vitaminų pakuotės, ir tikrai pirksiu dar. Tik pačių vitaminų pakuotė atsinaujinusi.
                Antrasis produktas Natural factors Vitamin C (kaina 8,40 euro) - vitaminas C.  Pakuotėje - 90 tablečių, įprastos, apvalios, baltos rūgščios tabletės. Reikia vartoti po vieną tabletę per dieną. Taip pat tiko ir patiko, tikrai pirkčiau vėl. Beje, šių vitaminų pakuotė taip pat atsinaujinusi.
                Trečiasis produktas Doctor's Best, Best Fully Activ B 12 (kaina 7,59 euro). Pakuotėje - 60 tablečių, reikia vartoti po 1 kapsulę per dieną. Sunaudojau ir tikrai pirkčiau vėl.
                 Ketvirtasis produktas - žuvų taukai vaikams Nordic naturals, Daily Omega 3 (kaina 8,40 euro). Pakuotėje yra 30 kapsulių, jos nėra labai didelės, malonaus braškių kvapo ir skonio. Jau turiu įsigijusi naują šių žuvų taukų pakuotę, mano vaikas juos geria su malonumu, tikrai neturi to bjauraus žuvų taukų poskonio. Taip pat galiu rekomenduoti ir kitus žuvų taukus iš Bioglan, pakuotėje 30 kapsulių. Kiekviena kapsulė žuvytės formos, ją vaikas turi perkąsti ir praryti tik kapsulės turinį, o pačios kapsulės praryti nereikia. Žuvų taukai malonaus, miško uogų skonio. Šios pakuotės neberadau, matyt būsiu išmetusi, bet tikrai geras, malonaus skonio produktas, ir vartojimo būdas labai neįprastas, bet tinkantis ir patinkantis vaikui.
                   Taip pat pabaigiau tepaliuką iš Bepanthen Plus (kaina apie 4 eurus). Labai geras tepaliukas, ypač vaikams, padeda greičiau sugyti visokioms nedidelėms žaizdelėms, nubrozdinimams, įdrėskimams. Greitai susigeria, patogus naudoti. Taip pat galiu rekomenduoti Bepanthen kremą, taip pat labai geras produktas, padeda išsausėjusiai odai, gydo odos išsausėjimus, paraudimus, puikus pagalbininkas šerpetojančioms odos vietoms gydyti.


                     Tiek mano sunaudotų priemonių veido odos priežiūrai, ir keletas vitaminų ir maisto papildų. Dar planuoju parašyti apžvalgas apie pabaigtus plaukų priežiūros produktus, bei dekoratyvinės kosmetikos priemones. Man asmeniškai pabaigtų priemonių apžvalgas skaityti labai įdomu, nes pabaigus produktą, apie jį susidariusi nuomonė būna galutinė, taip galima apsispręsti, ar verta įsigyti tam tikrą priemonę, ar ne.

                         Tikiuosi neprailgo, ir buvo įdomu skaityti.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai