LOOKFANTASTIC GEGUŽĖS MĖNESIO BEAUTY BOX GROŽIO DĖŽUTĖ

               Labas.
               Sveika atvykusi į mano tinklaraštį. 
           Šiandien dalinuosi apžvalga apie LookFantastic gegužės mėnesio Beauty Box - Grožio dėžutę. Tai yra jau ketvirtoji mano gauta grožio dėžutė (vasario mėnesio dėžutės apžvalga čia, kovo mėnesio - čia, balandžio mėnesio - čia  ).
      LookFantastic puslapyje galima rinktis Grožio dėžučių prenumeratą. Vieno mėnesio prenumeratos kaina yra 20 eurų. Tačiau yra galimybė iš karto rinktis kelių mėnesių prenumeratą, tuomet vienos dėžutės kaina tampa dar mažesnė - kuo ilgesnė prenumerata, tuo mažesnė dėžutės kaina.
            Kaip visuomet, negalėjau sulaukti savo grožio dėžutės ir jau pasiskaičiau ir pasižiūrėjau keletą apžvalgų apie gegužės mėnesio dėžutėje rastus produktus. Ir, deja, šio mėnesio dėžutės turinys mane šiek tiek nuvylė.
     

           Gegužės mėnesio LookFantastic grožio dėžutė labai vasariška, ryškios rožinės ir oranžinės spalvos Kaip jau ne kartą minėjau, šių dėžučių aš neišmetu, jos pakankamai geros kokybės, puikiai tinka visokioms smulkmenoms susidėlioti.





  Grožio dėžutės viršuje, kaip visuomet - ELLE žurnalas - kaip priedas prie visų pridedamų produktų.




           Kiekviena LookFantastic grožio dėžutė išleidžiama tam tikra tema. Gegužės  mėnesio grožio dėžutė įkvėpta artėjančios vasaros, spalvota ir ryški.




                                       Dėžutėje 6 produktai grožiui ir Beauty Box žurnaliukas.



               Pirmasis produktas dėžutėje - Avant RNA Serum - serumas. Produkto kiekis - 5 ml.,  mėginuko dydžio.  Pilnos pakuotės kiekis 30 ml. ir kaina siekia apie 121,95 euro.
                     Bus labai įdomu išbandyti, nes kompanija man nėra žinoma. Bet kiekis - 5 ml., kiek mažokas. 





Antrasis produktas - THIS WORKS In Transit Camera Closeup  kaukė, drėkinamasis kremas ir praimeris viename.  Produkto kiekis - 20 ml., mėginuko dydžio. Pilna pakuotė - 40 ml. Kaina - apie 35,45 euro.  Taip pat bus įdomu išmėginti. Čia kiekis jau didesnis, puse įprasto dydžio pakuotės. 




Trečiasis produktas - SKINREPUBLIC Bubble Purifying + Charcoal Face Sheet Mask  - lakštinė, burbuliuojanti veido kaukė.  Kaina - 6,45 euro.
Lakštinės burbuliuojančios kaukės dar neteko bandyti. Turiu vieną burbuliuojančią  korėjietišką kaukę, didelio efekto po šios kaukės nepastebėjau, bet burbuliuojantis jausmas ant odos labai malonus.



Ketvirtasis produktas - Sleek Makeup Face Contour Kit - spalva Medium, veido kontūravimo rinkinys. Kiekis 14 g. Pilnas produktas. Kaina - 8,39 euro.
Viena iš Sleek kontūravimo palečių -  mano mylimiausia praėjusių metų kontūravimo priemonių. Tikrai labai geros priemonės, lengvai sklaidosi, pigmentuotos, ilgai išlieka. Tačiau Medium spalva, ko gero, bus per tamsi man. Galbūt į vasaros pabaigą ( jei pavyks įdegti, nes saulės paprastai vengiu, turiu šviesią odą, todėl dažniausiai tenka nudegti, o ne įdegti). Apačioje įkeliu nuotrauką, kaip Medium spalvos atrodo ant odos, lyginant su Light spalvos palete, kuri jau gerokai naudota ir mylėta. Kontūravimo spalva tamsoka, o ir hailaiteris turi daugiau auksinį atspalvį.
Tikrai keista, kaip tokius produktus deda į grožio dėžutes. Kiek teko matyti apžvalgų, visur ši paletė buvo Medium spalvos, tačiau juk visų odos tipas skirtingas, priemonė gali būti per tamsi, arba per šviesi, o tada tos priemonės naudoti galimybės nėra. 






Penktasis produktas - EYEKO Eye Do Liquid Eyeliner - flomasterio tipo skystas akių pravedimas. Kiekis - 2 g., pilnas produktas. Kaina - 10,95 euro.
Bus įdomu išbandyti, bet paprastai tokio flomasterio tipo akių pravedimų nenaudoju, nes jie ant mano riebių vokų neišsilaiko, o su ratilais aplink akis vaikščioti tikrai nesinori. Taip pat tokios priemonės pakankamai greit sudžiūna , pirmenybę teikiu geliniams akių pravedimams. Mėginsiu naudoti ir savo įspūdžiais pasidalinsiu su Jumis ateityje, ar tikrai produktas vertas dėmesio. Nubrėžus liniją  ant odos priemonė tikrai atrodo itin pigmentuota, greit džiūnanti, o sudžiūvusi ant odos nenusivalo.




       Šeštasis dėžutėje rastas produktas - SPOTLIGHT Teeth Whitening Strips - juostelės dantų balinimui. 4 juostelės, mėginukas, pilną produkto pakuotę sudaro 28 juostelės. Kaina - 46,95 euro.
Tokio tipo produktų nesu bandžiusi. Tačiau dantų balinimo juostelės grožio dėžutėje - nelabai džiugina. Vietoj jų tikrai galėjo būti įdėta kokia nors įdomesnė grožio priemonė plaukams, odai, ar koks dekoratyvinės kosmetikos produktas. 





Iš šešių produktų LookFantastic grožio dėžutėje  - trys- pilno dydžio ir trys mėginukai. Šią dėžutę vertinčiau vidutiniškai, yra įdomių priemonių, tačiau kontūravimo paletė man per tamsi, teks jai ieškoti naujų namų, serumo kiekis labai jau mažas, juostelės dantų balinimui taip pat daug džiaugsmo nesuteikia. Reikia tikėtis, kad bent akių pravedimas ir trys viename priemonė pasiteisins, tiks ir bus naudojamos.  Savo nuomone būtinai pasidalinsiu su Jumis ateityje.




         Ar dėžutė verta savo kainos? Man vieno mėnesio dėžutė kainavo 18 eurų. Suskaičiavus paletės, akių pravedimo ir kaukės vertę, dėžutės kaina jau atsiperka, dar plius keli mėginukai. Tačiau iš grožio dėžutės vis dėlto norėtųsi daugiau staigmenos, įdomesnių priemonių naudojimui. Todėl šio mėnesio dėžutės turinys mane nuvylė. Labai tikiuosi, kad birželio mėnesio grožio dėžutėje bus įdomesni, daugiau dėmesio verti produktai.
         Jei nori sužinoti daugiau, užsuk į LookFantastic puslapį (nuoroda čia ).

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai