LOOKFANTASTIC KOVO MĖNESIO BEAUTY BOX GROŽIO DĖŽUTĖ

               Labas.
               Sveika atvykusi į mano tinklaraštį. 
           Šiandien dalinuosi apžvalga apie LookFantastic kovo mėnesio Beauty Box - Grožio dėžutę. Tai yra antroji mano gauta grožio dėžutė (apie pirmąją apžvalgą galite paskaityti čia ).
      LookFantastic puslapyje galima rinktis Grožio dėžučių prenumeratą. Vieno mėnesio prenumeratos kaina yra 20 eurų. Tačiau yra galimybė iš karto rinktis kelių mėnesių prenumeratą, tuomet vienos dėžutės kaina tampa dar mažesnė - kuo ilgesnė prenumerata, tuo mažesnė dėžutės kaina.


          Kovo mėnesio LookFantastic grožio dėžutė išsiskiria ne tik savo išskirtiniu, labai spalvingu, pavasariu alsuojančiu dizainu, bet ir dėžutės verte, kuri šį mėnesį siekia daugiau kaip šimtą eurų.




         
Grožio dėžutės viršuje - ELLE žurnalas - kaip priedas prie visų pridedamų produktų.


         Kiekviena LookFantastic grožio dėžutė išleidžiama tam tikra tema. Kovo mėnesio grožio dėžutė įkvėpta grožio, labai pavasariška ir spalvinga. 



 Dėžutėje randame 6 produktus grožiui ir Beauty Box žurnaliuką.



 Pirmasis produktas dėžutėje - SKIMONO  Foot Mask pėdų kaukė. Produkto kiekis - 16 ml. Tai pilna pakuotė ir jos kaina siekia apie 12 eurų.



Antrasis produktas - OMOROVICZA Balansing Moisturiser -  kremas, gelis veidui. Produkto kiekis - 30 ml. Pilna pakuotė 50 ml. Kaina - apie 110 eurų.



Trečiasis produktas - RENU Advanced Anti-Ageing Flash Relax Mask - kaukė veidui. Kiekis 30 ml. Pilna pakuotė 100 ml. Kaina apie 40 eurų.



Ketvirtasis produktas - SKINCHEMISTS Rose Quartz Lip Plump  - lūpas putlinantis blizgis. Kiekis 8 ml.  Pilna produkto pakuotė. Kaina apie 53 eurai.



Penktasis produktas - STYLONDON Oval Face Brush  - ovalus makiažo šepetėlis . Kaina apie 5 eurai.



Šeštasis dėžutėje rastas produktas - DOUCCE Freematic Eye Shadow Duo - akių šešėliai. Du vienetiniai šešėliai, su magnetu apačioje (spalvos - 78 Kate, 81 Tenley). Kiekis - 1,4 g. Vienetinio šešėlio kaina apie 8 eurai.



Iš šešių produktų LookFantastic grožio dėžutėje  - keturi pilno dydžio ir du mėginukai. Nei vienas produktas ar prekės ženklas man nėra žinomas. Bus labai įdomu išbandyti visas dėžutėje rastas priemones. Savo nuomone būtinai pasidalinsiu su Jumis ateityje.


 Ar dėžutė verta savo kainos? Mano manymu - tikrai kad TAIP. Šiuo metu LookFantastic  puslapyje kovo mėnesio Grožio dėžutės jau išparduotos (nė kiek nesistebiu, nes priemonių ir produktų vertė iš tiesų įspūdinga). Be galo įdomu, kas laukia balandžio mėnesio Grožio dėžutėje.
          Ieškai dovanos draugei, mamai, sesei, o galbūt pačiai sau? Tikrai rekomenduoju.
         Jei nori sužinoti daugiau, užsuk į LookFantastic puslapį (nuoroda čia ).

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai