EVELINE COSMETICS ALL IN ONE CREAME FACE ILLUMINATOR - VEIDO KREMAS

         Labas.
         Sveika atvykusi į mano tinklaraštį.


        Šiandien dalinuosi apžvalga apie Eveline Cosmetics All in one Face Illuminator -  veido kremą. Nors iš tiesų šią priemonę, mano manymu, teisingiau būtų vadinti įšviesinančiu veido kremu arba netgi skystu hailaiteriu.




Eurokos internetinėje parduotuvėje pateikiamas toks produkto aprašymas:

EVELINE ALL IN ONE ILLUMINATOR


veido kremas

Kreminės tekstūros kremas suteikia odai spindesio. Jis tinka naudoti modeliuojant veido bruožus. Kremą taip pat galima naudoti ir su makiažo pagrindu.

 Spalvų pasirinkimas nėra didelis: viso 2 (Gold, Light) atspalviai. 
Aš išsirinkau  Light - tai šampaninio, šiek tiek rausvo tipo spalva.






Produkto kiekis -   8 ml. Sunaudoti reikia per 12 mėnesių nuo atidarymo.




           Kaip jau minėjau priemonę tiksliau būtų vadinti ne veido kremu, o skystu hailaiteriuEveline Cosmetics All in one Face Illuminator galima naudoti dviem būdais: maišyti kartu su makiažo pagrindu, taip išgaunant spindėjimo efektą, arba naudoti kaip tam tikrų veido zonų įšviesintoją. Galima produktą tepti pirštais, su šepetėliu ar drėgna kempinėle ant aukščiausių skruostikaulių vietų, zoną po antakiu, ant smakro, nosies ir kaktos (naudoti kaip hailaiterį).



         Produkto pakuotė stiklinė, nėra didelė,  šiek tiek primena nagų lako buteliuką. Priemonė turi aplikatorių, su kuriuo hailaiterį galima tepti ant veido. Aplikatorių patogu naudoti, produkto nepasiima per daug. Tiek kiek reikia.



Sudėtis. Ji pateikiama priklijuotos etiketės nugarėlėje. Produkto pagrindą sudaro vanduo. Antrasis ingredientas - dikaprililio karbonatas, minkštiklis, kondicionuoja odą. Sudėtyje yra minkštiklių, drėkiklių,  klampumo reguliavimo medžiagų, emulsiklių, talko, dažiklių. Tačiau produkte taip pat nemažai konservantų.

Aqua (Water)Dicapryl CarbonateIsopropyl MyristatePropylene GlycolCetearyl AlcoholAluminum Starch OctenylsuccinateMagnesium Aluminum Silicate

Ceteareth-20Glyceryl StearateTalcPhenoxyethanolDMDM HydantoinAmmonium Acryloyldimethyltaurate/VP CopolymerMethylparabenButylparabenEthylparabenDisodium EDTAPropylparabenSodium HyaluronateGali būti: Gali būti: Cl 77019Cl77891Cl 77491Cl 77492Cl 77499,Calcium Aluminum BorosillicateCalcium Sodium BorosillicateSynthetic Fluorphlogopite.

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).








             Hailaiteris yra skystos konsistencijos, labai lengvai išsisklaido, savyje neturi didelių blizgučių, suteikia švytėjimo efektą. Produktą galima sluoksniuoti, tačiau jis tikrai nėra intensyvus. Suteikia labai natūralų švytėjimo efektą. Spalva šampaninio atspalvio, vos vos rožinio tono. 
                    Hailairetį galima maišyti su makiažo pagrindu. Taip priemonę naudojau tik vieną kartą. Labai svarbu nepadauginti, priemonės reikia labai nedaug. Toks naudojimo būdas tikrai ne man, nes turiu riebią odą, mano veidas dienos metu ir taip labai blizga. Galbūt labiau pasiteisintų normalios, arba sausos veido odos savininkėms.
                   Naudojant kaip įprastą skystą hailaiterį priemonė manęs taip pat labai nesužavėjo. Tikėjausi didesnio švytėjimo efekto. Pliusas žinoma yra tas, kad produkte nėra stambių blizgučių. Tačiau efektas yra labai natūralus, priduodantis veidui sveiko, natūralaus švytėjimo. Svarbu nepadauginti, kitaip efektas gausis priešingas, produktas pabrėš visus veido odos trūkumus. 




  
          Eveline Cosmetics All in one Face Illuminator netaps mano labiausiai mylimu ir naudojamu skystu hailaiteriu. Tačiau tikrai negaliu pasakyti, kad tai prastas produktas. Tikrai netiks merginoms, ieškančioms natūralumo (sudėtis nėra natūrali, produkte gausu konservantų). Tačiau ieškančioms produkto, suteikiančio natūralaus švytėjimo efekto, galiu rekomenduoti išbandyti. Juolab, kad ir kaina nėra didelė.

       Įsigyti galima Eurokos parduotuvėse arba Eurokos internetinėje parduotuvėje. Kaina be nuolaidų siekia 2,39 euro. Šiuo metu Eveline kosmetikos produkcijai taikoma 40 proc. nuolaida, todėl priemonę galima įsigyti dar pigiau. ( nuoroda čia).

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.




Saulėtos ir gražios dienos :)

Komentarai