LOOKFANTASTIC VASARIO MĖNESIO BEAUTY BOX GROŽIO DĖŽUTĖ

               Labas.
               Sveika atvykusi į mano tinklaraštį. 
       Šiandien dalinuosi apžvalga apie LookFantastic vasario mėnesio Beauty Box - Grožio dėžutę.
         LookFantastic puslapyje galima rinktis Grožio dėžučių prenumeratą. Vieno mėnesio prenumeratos kaina yra 20 eurų. Tačiau yra galimybė iš karto rinktis kelių mėnesių prenumeratą, tuomet vienos dėžutės kaina tampa dar mažesnė - kuo ilgesnė prenumerata, tuo mažesnė dėžutės kaina. Aš išsirinkau trijų mėnesių prenumeratą. Gautomis dėžutėmis ir savo įspūdžiais dalinsiuosi su Jumis.



         Grožio dėžutė atkeliauja saugiai supakuotoje paprastoje kartoninėje dėžutėje. Ją atidariusi labai nustebau - pirmiausia labai gerą įspūdį man paliko pati dėžutė. Ryškiai raudonos spalvos dangčiu, pati dėžutė - rožinės spalvos. Labai kokybiška. Vienintelis minusas, kad vienas dėžutės kampas sulankstytas, bet pačios dėžės tikrai neišmesiu. Pasiliksiu kokioms nors smulkmenoms susidėti.





         Grožio dėžutės viršuje - ELLE žurnalas - kaip priedas prie visų pridedamų produktų.

         Kiekviena LookFantastic grožio dėžutė išleidžiama tam tikra tema. Vasario mėnesio grožio dėžutė skirta pasimatymų ir meilės mėnesiui - todėl dominuojanti spalva ir yra būtent rožinė ir raudona.




        Dėžutėje randame 6 produktus grožiui ir Beauty Box žurnaliuką.


          Pirmasis produktas dėžutėje - CAUDALIE Vinosource SOS Thirst Quenching serumas sausai ir jautriai odai. Produkto kiekis - 10 ml. Pilna produkto pakuotė yra 30 ml. Ir jo kaina yra apie 34 eurus.



         Antrasis produktas - FILORGA Meso - Mask kaukė. Produkto kiekis - 15 ml. Pilna pakuotė 50 ml. Kaina - apie 46 eurus.


         Trečiasis produktas - Dr. PAWPAW Original Multipurpose Clear balzamas. Kiekis 10 ml. Pilna pakuotė 25 ml. Kaina apie 8 eurus.



         Ketvirtasis produktas - BELLAPIERRE Shimmer roll in Champagne - blizgučiai akims, veidui ir kūnui. Kiekis 2 g. Panašu, kad tai pilna produkto pakuotė. Kaina apie 10 eurų.


         Penktasis produktas - TRIFLE COSMETICS Sublime Lip Scrub in Sugar Pear - šveitiklis lūpoms. Kiekis 10 ml. Pilnas produktas. Kaina apie 14 eurų.



          Šeštasis dėžutėje rastas produktas - ELEMIS Pro - Collagen Marine kremas. Kiekis 15 ml. Pilna pakuotė - 50 ml., kaina apie 94 eurus.



          Iš šešių produktų LookFantastic grožio dėžutėje  - du pilno dydžio ir keturi mėginukai. Nei vienas produktas ar prekės ženklas man nėra žinomas. Bus labai įdomu išbandyti visas dėžutėje rastas priemones. Savo nuomone būtinai pasidalinsiu su Jumis ateityje.


          Ar dėžutė verta savo kainos? Mano manymu - tikrai kad TAIP. Ši dėžutė mane tikrai nudžiugino, pakėlė nuotaiką visai savaitei. Tikrai, puiki dovana pačiai sau, draugei ar mamai. Kiekviena dėžutė - tai staigmena. O kartais tikrai reikia palepinti save ar savo artimą.

         Jei nori sužinoti daugiau, užsuk į LookFantastic puslapį (nuoroda čia ).

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai