KATHLEEN LIGHTS X COLOURPOP DREAM TEAM SKYSTI LŪPŲ DAŽAI DREAMY

               Labas.
               Sveika atvykusi į mano tinklaraštį. 
         Šiandien, kaip ir žadėjau savo praeitoje apžvalgoje apie Dream St. akių šešėlių paletę (nuoroda  čia ),  dalinuosi apžvalga apie Kathleen Lights X ColourPop Dream Team kolekcijos skystus lūpų dažus - Dreamy.


                 Kathleen Lights X ColourPop Dream Team lūpų produktų  kolekcija sudaryta iš  trijų priemonių lūpoms: dviejų skystų lūpų dažų (Ultra satin lip), vienas ryškios raudonai oranžinės spalvos, kitas tamsesnės nude spalvos ir nude lūpų blizgio (nuotrauka skolinta iš ColourPop puslapio ).



         Ilgai dvejojau ir rinkausi: ar noriu įsigyti nude spalvos skystus lūpų dažus ar lūpų blizgį. Norėjau įsigyti priemonę, kurią galėčiau naudoti kiekvieną dieną. Ryškias spalvas naudoju tik ypatingoms progoms. Galų gale apsisprendžiau įsigyti skystus lūpų dažus - spalva  Dreamy. Lūpų dažų pakuotė šiek tiek skiriasi nuo standartinės ColourPop produktų pakuotės - Rose Gold spalvos su mažomis žvaigždutėmis. Produkto pakuotė paprasta, plastikinė, su atsukamu kamšteliu. Kiekis - 3,2 g.




           Lūpų dažų šepetėlis - standartinis ir įprastas tokiems produktams. Patogu ir paprasta naudoti. Produktas kvapo beveik neturi. Konsistencija kreminė, ant lūpų tepasi tolygiai ir vienodai.



         Dreamy skysti lūpų dažai yra Ultra satin užbaigimo (satininio užbaigimo). Jie nėra visai matiniai. Ant lūpų jaučiasi labai maloniai, nėra sausinantys. Tačiau persiduoda ant lūpomis liečiamų paviršių. Šaltojo sezono metu nesirenku matinių lūpų dažų. Lūpos ir taip būna sausos - todėl satininio užbaigimo lūpų dažai man labai patinka, nes yra komfortiški ir ne tokie sausinantys. Nėra ilgai išliekantys, valgant ir geriant po truputį nusivalo nuo lūpų. Dreamy lūpų dažai yra tamsios nude spalvos. Prieš juos aplikuojant ant lūpų rekomenduočiau būtinai naudoti lūpų pieštuką, taip lūpų dažai pasidengia lygiau ir gražiau. Spalva itin pigmentuota. Užtenka vieno sluoksnio.


         Kathleen Lights X ColourPop Dream Team kolekcijos skysti lūpų dažai - Dreamy - man tiko ir patiko. Tai tikrai mano mielai naudojamas produktas kiekvienai dienai. Ateityje būtinai bandysiu ir daugiau ColourPop kompanijos lūpų produktų. Juolab, kad ir kaina nėra didelė. Dreamy lūpų dažus galima įsigyti atskirai (nuoroda čia ). Kaina 6,50 dolerio. Arba galima įsigyti visą Kathleen Lights X ColourPop Dream Team lūpų produktų pakuotę (nuoroda čia ). Kaina šiuo metu siekia 16 dolerių. 


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai