Wet n Wild Prime Focus Impossible Primer makiažo pagrindas

       Labas.

   Apie Wet n Wild kosmetikos produktus tinklaraštyje esu rašiusi nemažai. Galiu nuoširdžiai prisipažinti, jog Wet n Wild kosmetikos produktai mane dažnai stebina savo puikia kokybe už labai nedidelę kainą. Dažnai užsuku ir @wetnwildbeauty instagram paskyrą pasižvalgyti naujienų. Ir labai gaila, kad ne visos naujienos pasiekia mūsų Eurokos parduotuves. Tačiau dalis naujos kosmetikos vis tik atkeliauja, ir tuo aš labai džiaugiuosi.

     Wet n Wild naujieną Impossible Primer Base makiažo bazę pamačiau vienos iš savo mylimiausių amerikiečių youtube grožio blogerių - Tati - video (nuoroda čia). Ji išgyrė šį naują produktą kaip vieną iš labai gerų makiažo bazių, kurios sudėtyje neturi silikono pagrindo medžiagų. Labai apsidžiaugiau  pamačiusi šią Wet n Wild makiažo bazę ir mūsų Eurokos parduotuvėje. 

   Turiu riebią veido odą ir mano oda su silikono pagrindo makiažo bazėmis visai nedraugauja. Man labai patinka kaip silikono pagrindo bazės išlygina veido odos tekstūrą, poras, tačiau ant riebios veido odos tokios bazės neišsilaiko, veidas greičiau susiriebaluoja, kreminė pudra tarsi nuslįsta nuo odos ir bendras vaizdas būna labai labai nekoks. Mano veido oda taip pat turi daug tekstūros, randų po aknės, išsiplėtusias veido odos poras, smulkias raukšleles. Makiažo bazės padeda išspręsti tokias odos problemas, svarbu tik pasirinkti tinkamą produktą. O jūs ar naudojate tokio tipo produktus? Prisipažinsiu, aš naudoju, tačiau ne kiekvieną dieną, o kai noriu gražios, lygesnės veido odos. 

Eurokos   internetinėje parduotuvėje galima rasti trumpą Wet n Wild Prime Focus Impossible Primer makiažo pagrindo aprašymą:

WET N WILD IMPOSSIBLE
makiažo pagrindas

Kodėl neįmanoma? Nes tai pirmasis makiažo pagrindas, kuris vaizduotę paverčia tikrove ir suteikia neįtikėtiną naudą. Matinį efektą suteikiantis ir tuo pačiu metu drėkinantis makiažo pagrindas rūpinasi Jūsų oda ir padeda sukurti nepakartojamą makiažą. Priemonė tinkama veganams.
Sudėtyje nėra
Silikonų.
Sudėtyje yra
Agrastų ir Jeju žiedų ekstraktų.

     Makiažo bazė turi ne tik padėti sukurti tobulą makiažą, išlyginti poras be silikonų, tačiau drėkinti ir tuo pačiu suteikti matinį efektą. Sudėtyje yra agrastų ir Jeju žiedų ekstraktai, kurie veikia kaip antioksidantai, šviesina, skaistina veido odą.  


Makiažo bazės kiekis šiek tiek mažesnis nei standartinis - 25 ml. Produktas pagamintas Kinijoje , galioja 12 mėn. nuo atidarymo.

Sudėtis:

  • WATER/EAU - vanduo, tirpiklis;
  • BUTYLENE GLYCOLdrėkiklis, tirpiklis, tirpdo aliejus, gali kimšti poras ar erzinti jautrią odą;
  • GLYCERIN - glicerinas, denatūrantas, tirpiklis, drėkiklis;
  • SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER-2 absorbentas;
  • PHENOXYETHANOL - konservantas;
  • ETHYLHEXYLGLYCERINminkštiklis, konservantas;
  • FRAGRANCE/PARFUMkvepalai ir kvapiosios medžiagos, sudėtis laikoma komercine paslaptimi, sudėtyje gali būti dirginančių ar alergizuojančių medžiagų;
  • PHYSALIS ANGULATA EXTRACT - antioksidantas, kondicionuoja odą;
  •  CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEtirpiklis, minkštiklis, tirštiklis, emulsiklis, gydo odą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, sukuria barjerą sulaikantį drėgmę odoje;
  •  PROPANEDIOL tirpiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, drėkiklis;
  •  CAPRYLYL GLYCOL minkštiklis, drėkiklis, plaukų balzamas;
  •  HEXYLENE GLYCOLtirpiklis, emulsiklis, PAM, kondicionuoja odą;
  •  PRUNUS YEDOENSIS FLOWER EXTRACT - antioksidantas, kondicionuoja odą;
  •  TOCOPHEROL - vitaminas E, antioksidantas, drėkiklis, kondicionuoja odą;
  •  RED 33/CI 17200 raudonas kosmetinis dažiklis;
  • YELLOW 5/CI 19140 - geltonas kosmetinis dažiklis.

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

      Makiažo bazė  sudėtis nebloga. Pagrindą sudaro drėkikliai ir absorbentai. Tiesa, produktas parfumuotas, gali erzinti ar dirginti jautrią veido odą. Tarp sudėtinių dalių - du antioksidantai, vitaminas E. 

       Wet n Wild Prime Focus Impossible Primer makiažo bazė atkeliauja standartiniame, švelniai rožinės spalvos, plastikiniame įpakavime, su baltos spalvos, atsukamu dangteliu. Pakuotė paprasta, tačiau patogi naudoti, kompaktiška, draugiška kelionėms.


     Wet n Wild Prime Focus Impossible Primer makiažo  bazė yra skaidri, labai įdomios konsistencijos - kreminės gelio tekstūros. Naudojasi labai skalsiai, priemonės nereikia naudoti daug. Tepant ant odos atrodo, jog produktas sudėtyje turi silikonų, tačiau jų sudėtyje nėra. Bazė puikiai dengiasi ant odos, labai gražiai išlygina odos tekstūrą, poras, gana greit džiūna, turi tarsi vėsinantį pojūtį ant odos, drėkina, tačiau tuo pačiu ji suteikia matinį efektą. Labai įdomios tekstūros produktas, nesu naudojusi nieko panašaus. Kreminė pudra po šios bazės dengiasi lygiau, gražiau pasiskirsto ant odos. Bazė turi lengvą, parfumuotą kvapą, tačiau jis nėra intensyvus ar erzinantis. 


    Wet n Wild Prime Focus Impossible Primer makiažo  bazę naudoju jau beveik mėnesį. Man labai patinka, kaip priemonė jaučiasi ant odos, gražiai išlygina odos tekstūrą, užpildo poras, suteikia matinį efektą. Nepastebėjau, kad produktas kimštų mano veido odos poras ir tai labai didelis pliusas. Nežinau, ar šią bazę rekomenduočiau sausai veido odai, turbūt jos suteikiamo drėkinimo nepakaktų. Bet mano riebiai odai produktas tiko ir patiko. Baigusi naudoti tikrai pirksiu vėl, juolab, kad ir kaina nėra didelė. Dar vienas pastebėjimas, kad šios priemonės nereikėtų padauginti, kitaip bazė pradeda tarsi gumuliuotis ant odos. Geriau naudoti mažiau ir tose probleminėse veido odos vietose, kur norėtųsi gražesnės, lygesnės odos efekto. 


        Wet n Wild Prime Focus Impossible Primer makiažo bazę įsigyti galima Eurokos parduotuvėse. Jos kaina - 7,99 euro. Tiesa, šiuo metu produktas išparduotas, bet labai tikiuosi, kad greitu metu jis grįš į prekybą. 
      Kaip jums Wet n Wild kosmetika? Laukiu Jūsų komentarų. O daugiau įrašų apie Wet n Wild kosmetikos priemones galite rasti čia (nepamirškite paspausti Daugiau Įrašų). 




Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie

 kosmetiką ir ne tik.


Komentarai