Medik8 HYDR8 B5 Liquid Rehydration Serum hialiurono rūgšties serumas veidui

     Labas.

    Šiandienos įraše noriu su Jumis pasidalinti įspūdžiais apie Medik8 HYDR8 B5 hialiurono rūgšties serumą veidui. Šį kelioninio dydžio produktą radau vienoje iš Lookfantastic grožio dėžučių. 


     Medik8 HYDR8 B5  veido serumas atkeliauja paprastoje, standartinėje, stiklinėje pakuotėje, su patogiu naudojimui dozatoriumi - pipete.  Mano turima serumo pakuotė kelioninio dydžio , 10 ml. , pilnas produkto dydis - 30 ml., produktas pagamintas UK, galioja 12 mėnesių nuo atidarymo.


Kosmetikos DNR el. parduotuvėje galima rasti lietuvišką serumo aprašymą:

 MEDIK8 SERUMAS HYDR8 B5

Hialurono ir pantenolio serumas iš "Medik8". Intensyviai drėkinantis serumas su didele hialurono koncentracija. Minimali sudėtis. Gerai toleruojamas. Nekemša porų.
Skirta: visiems odos tipams
Formulės savybės: intensyviai drėkina, lengvas, nekemša porų

Kiekis: 30 ml


   Pagrindiniai serumo ingredientai - dviejų rūšių hialiurono rūgštis ir vitaminas B5. Serumas yra lengvos tekstūros, sudėtyje neturi aliejų, nekemša porų, be kvapiklių, sintetinių dažiklių, intensyviai drėkina, tinka ir jautriai odai. 

        Sudėtis:

  • Aqua (Water) - vanduo, tirpiklis;
  • Panthenol - provitaminas B5, drėkiklis, pasižymi gydomosiomis savybėmis;
  • Sodium Hyaluronate - hialiurono rūgštis, identiškas odai drėkiklis, antistatikas, kondicionuoja odą;
  • Calcium Pantothenate - vitaminas B5, antistatikas;
  • Phenoxyethanol - konservantas;
  • Ethylhexylglycerin - minkštiklis, konservantas;
  • Citric Acid - reguliuoja pH; keratolitikas, kvapų sugėriklis.

(žalia spalva - saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas, raudona spalva - pavojingas ingredientas)

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Veido serumo sudėtis paprasta, bet ne prasta. Tarp sudėtinių dalių - provitaminas B5 ir hialiurono rūgštis. Sudėtyje nėra kvapiklių, dažiklių. Sudėtinių dalių aprašymo pabaigoje - konservantas. 



      Veido seumas turi patogų naudojimui dozatorių - pipetę. Produktas visai neturi spalvos,   skystos, vandeningos tekstūros, lengvai įsigeria į odą, nepalieka lipnumo ar plevelės pojūčio, neturi jokio kvapo, nekemša porų. Produktas puikiai pasiteisino mano riebiai veido odai. Vienintelis serumo minusas - jis ganėtinai gretai naudojasi. Serumo aprašyme nurodyta, jog vienam kartui reikėtų maždaug 6 lašelių. Tokio kiekio užtenka ne tik veidui, kaklui, bet ir dekoltė zonai, paskirstant produktą ant šlapios veido odos. Serumo tekstūra kaip vandenuko, jis lengvai tepasi, labai greit įsigeria, bet tuo pačiu ir greičiau naudojasi nei panašūs, kiek sunkesnės tekstūros hialiurono serumai. 10 ml. pakuotės naudojant tik vakarais man užteko maždaug dviems savaitėms.  Nepaisant to Medik8 HYDR8 B5  veido serumas man tiko ir patiko, mielai pirkčiau ir naudočiau dar kartą. 

           Medik8 HYDR8 B5 Liquid Rehydration Serum hialiurono rūgšties serumą įsigyti galima shop.kosmetikosdnr.lt (kaina 47,99 euro)   Shopbysiegel (kaina 51 euras), notino.lt (kaina 68,99 euro), Feelunique (kaina 45,49 euro), Lookfantastic (kaina 45,49 euro). 

Kaip Jums Medik8 kosmetika ? Verta dėmesio? Ką dar verta išbandyti?   Pasidalinkite savo nuomone komentaruose. 

Daugiau įrašų apie veido serumus rasite čia (Nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 

Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie

 kosmetiką ir ne tik.

Komentarai