Cult Beauty The Eye Edit grožio dėžutė - ar buvo verta?

    Labas.

   Kaip pasiilgau blogo rašymo. Ir labai labai gaila, kad tinklaraščiui šiuo metu laiko visai neturiu. Dukrytė auga kaip ant mielių ir tapo visišku mamos rankinuku. Sedėjimas prie kompiuterio šiuo metu - misija neįmanoma. Rašyti sau leisti galiu tik miego sąskaita. O būtent kokybiško miego šiuo metu ir taip labai labai trūksta. Na bet šis įrašas ne apie tai. Skubu dalintis įspūdžiais apie Cultbeauty The Eye Edit grožio dėžutę. Cult Beauty turi tiek įdomios kosmetikos brendų, o grožio dėžutės visada suteikia galimybę išbandyti naujos kosmetikos už prieinamą kainą. Todėl pamačiusi Cult Beauty The Eye Edit grožio dėžutę iš karto susigundžiau ir užsisakiau. Praėjusį kartą savo IG pagyriau Cult Beauty pristatymą, nes mano siuntinys prieš keletą savaičių atkeliavo vos per keletą dienų. Šį kartą siuntimas užtruko gerokai ilgiau. Siunta keliavo net devynias darbo dienas. Užsakymą padariau liepos 16 dieną ir siuntą gavau tik šiandien, kai jau ruošiausi rašyti Cult Beauty ir teirautis, kur prapuolė mano siunta. Cult Beauty siuntašį kartą keliavo per Omniva ir ją pristatė DPD kurjeris. Nors ir Lietuvoje siunta jau buvo ne vieną dieną. Matyt ir pas mus pristatymas vėluoja. 

  Džiugu, jog Cult Beauty labai gerai pakuoja savo siuntas. Ir naudoja ne plastiką, o popieriniuss įdėklus. Šį kartą siunta atkeliavo nemažoje dėžutėje, viskas buvo labai saugiai ir tvarkingai supakuota.

   Cult Beauty grožio dėžutė man pasirodė labai nemaža - paprasto, bet stilingo dizaino. Pati dėžutė jaučiasi sunki, matiniu paviršiumi, kokybiška. Dėžutę tikrai pasiliksiu ir rasiu kur nors panaudoti. Bet žinoma, svarbiausia - dėžutės turinys. :) Štai kiek gėrio radau Cult Beauty The Eye Edit grožio dėžutėje: 

   Cult Beauty The Eye Edit grožio dėžutėje radau net septynis grožio produktus. Dėžutės kaina siekė 37 svarus (apie 43eurus), o deklaruojama dėžutės vertė turėtų siekti net 115 eurų. Pažiūrėsim kartu, ar tikrai jos vertė tokia didelė. Žiūrim, kas dėžutės viduje.

   Pirmasis dėžutėje rastas produktas - THE INKEY LIST Caffeine Eye Cream (kaina - 8,99 svaro, apie 10,57 eur). Pilno dydžio produktas. The Inkey List  - populiarus brendas, siūlantis kosmetikos už labai prieinamą kainą. Todėl bus labai įdomu išmėginti. Norėsite apžvalgos? 

   Paakių kremas turėtų sumažinti paakių paburkimus, padėti kovoti su patamsėjusiais paakiais, drėkinti paakių odą. Kremo pakuotė standartinė,  kiekis nemažas - net 15 ml. Turėtų užtekti ilgam laikui. Sudėtis iš pirmo žvilgsnio man pasirodė nebloga ir svarbiausia, jog sudėtyje neradau kvapiklių. 

   Antrasis dėžutėje rastas produktas - WISHFUL Eye Lift & Snatch Instant Sculpting Masks (kaina - 4 svarai, apie 4,70 eur) - paakių kaukės. Wishful veido odos priežiūros liniją sukūrė žymioji Huda Beauty įkūrėja. Ji man iš pirmo žvilgsnio pasirodė pernelyg išgirta ir veido odos priežiūros priemonių kainos nėra labai mažos. Bet vis tiek bus įdomu išmėginti, pasidalinti įspūdžiais su Jumis, vis tik verta dėmesio ar nelabai.

    Paakių kaukės atrodo labai įdomiai, turėtų padėti sumažinti paakių paburkimus, drėkinti ir atgaivinti paakių odą. Panašu, kad produktas populiarus, nes šiuo metu Cult Beauty jis išparduotas. Kaip Jums Wishful veido odos priežiūros linija, verta dėmesio? Pasidalinkit.

    Trečiasis The Eye Edit grožio dėžutėje rastas produktas - OSKIA Renaissance Cleansing Gel (35 ml. kaina 16 svarų, apie 18,80 eur, pilno dydžio  - 200 ml. pakuotės kaina net 58 svarai, apie 68,16 eur) - gelinis veido prausiklis. Dėžutėje rasto prausiklio pakuotė nedidelio, kelioninio dydžio - 35 ml. Tačiau jo kaina - įspūdinga. Bus įdomu išmėginti ir pasižiūrėti į prausiklio sudėtines dalis. Ar tikrai verta tiek mokėti už veido prausiklį? Labai abejoju.

   Prausiklis turėtų ne tik švariai nuvalyti veido odą, bet ir padėti apsaugoti nuo laisvųju radikalų poveikio. Sudėtis turėtų būti natūrali, organiška. Cult Beauty klientų atsiliepimai apie šį prausiklį visai neblogi, bet ar vertas tokios kainos? Bandysiu. Norėsit apžvalgos?

    Ketvirtasis The Eye Edit grožio dėžutėje rastas produktas - FACE HALO Face Halo X akių makiažo nuvalymo pirštinės (kelioninio dydžio, dvi pakuotės, vertė apie 12 svarų, 14,10 euro). Šiuo metu labai populiarūs, draugiški aplinkai veido valymui skirti rankšluostukai, pagalvėlės. O šios man pasirodė labai nestandartiškos, tarsi mažos pirštinytės ir skirtos būtent akių zonos makiažo nuvalymui.

     Makiažo valymo pirštinės pagamintos iš mikropluošto, nereikalauja jokių papildomų valymo priemonių, jas reikia sudrėkinti tik vandeniu. Bus įdomu išmėginti ir galėsiu su Jumis pasidalinti, ar verta? 

       Paskutinės trys  kosmetikos priemonės - iš dekoratyvinės kosmetikos. Dekoratyvinės kosmetikos radiniai grožio dėžutės mane labai džiugina, o Jus? 

      Penktasis The Eye Edit grožio dėžutėje rastas produktas - ICONIC LONDON Triple Threat Mascara (kaina - 19 svarų, apie 22,33 eur). Pilno dydžio, 9 ml. pakuotė.

   Kažkaip keista, jog tušas atkeliavo be originalaus įpakavimo. Pridėtas tik nedidelis, popierinis lankstinukas su trumpu produkto aprašymu. Kas gali garantuoti, jog tušas prieš tai nebuvo atidarytas? 


Iconic London kosmetikos man bandyti dar neteko, todėl bus įdomu. Pakuotė man pasirodė graži, auksinės spalvos. Tušo šepetėlis - silikoninis, man truputį primena vieno iš Catrice tušų šepetėlį. 

     Šiuo metu turiu net keletą pradarytų tušų, todėl jo atidarinėti nenoriu. Bet įspūdžiais būtinai pasidalinsiu, bent jau IG stories. Jei nesekate manęs Instagrame, būtinai pasekite Sauletosapzvalgos , ten rasite daugiau kosmetikos apžvalgų ir pirkinių. 

        Šeštasis The Eye Edit grožio dėžutėje rastas produktas - VIEVE Eye Wand (kaina - 21 svaras, apie 24,68 eur) - kreminis akių pieštukas - šešėlis. Pilno dydžio, 1,4 g. produktas, spalva Camel

   Vieve kosmetikos man neteko bandyti. Kompanija įkurta Jamie Genevieve’s, esu mačiusi keletą jos youtube video, bet apie patį brendą žinau labai mažai. Man asmeniškai labai patiko jos kuriamų produktų pakuotės - paprastos, tačiau estetiškos ir stilingos. Žinoma, labai norėčiau išmėginti akių šešėlius, todėl džiaugiuosi galimybe išmėginti kreminius.

    Vieve Eye Wand spalva Camel - kreminės tekstūros, matinio užbaigimo, gražios, švelniai rudos, šiltos spalvos šešėlis. Kol kas bandžiau tik ant rankos - patiko šešėlio tekstūra, kremiškumas, gražiai dengiasi, gana greit išdžiūna, sunku nuvalyti, todėl turėtų būti ilgai išliekantis. Šešėlį galima naudoti kaip  įprastą kreminį šešėlį per visą akies voką, kaip praimerį, akies vandens linijai, naudoti vieną arba derinti su kitais šešėliais. 

   Paskutinysis The Eye Edit grožio dėžutėje rastas produktas, ir žinoma, labiausiai nudžiuginęs - NATASHA DENONAMini Zendo Eyeshadow Palette (kaina - 22 svarai, apie 25,86 eur). 5 spalvų, mini dydžio akių šešėlių paletė.

     Natasha Denona akių šešėliai -  ne vienos kosmetikos mylėtojos svajonė, todėl labai džiaugiuosi, jog dėžutėje radau Mini Zendo paletę. Savo kosmetikos kolekcijoje turiu Natasha Denona Sunrise akių šešėlių paletę (apžvalgą rasite čia ) ir dvi mini dydžio jos kurtas paletes. Mano manymu, šie šešėliai tikrai verti dėmesio. Žinoma, didelių palečių kaina nemaža, todėl puiki alternatyva mažesnės, mini dydžio paletės. 

   Mini Zendo paletėje - 5 spalvų akių šešėliai - du matinio užbaigimo ir trys blizgūs. Labai džiaugiuosi ir nekantrauju išbandyti šiuos šešėlius ant savo akių. 

    Cult Beauty The Eye Edit grožio dėžutėje rastų produktų vertė, mano paskaičiavimu - 102,99 svaro, apie 121 euras. Dėžutės kaina - 37 svarai, turbūt ir Jums nekyla klausimas ar verta. Mano manymu, 100 proc verta. The Eye Edit grožio dėžutę vis dar galima įsigyti Cult Beauty (nuoroda čia). Tad jei ir Jums ši dėžutė patiko, paskubėkite ją įsigyti, nes ji - limituoto leidimo. 


Primenu, jog Cult Beauty, nors ir yra iš UK, muito mokesčiai netaikomi. Nemokamas pristatymas nuo 40 svarų sumos.  

Ar pasiilgote mano apžvalgų? Parašykite komentaruose. Jūsų aktyvumas skatina motyvaciją rašyti daugiau. :)

Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į Sauletosapzvalgos  Instagram paskyrą kur rasite daugiau

 apžvalgų apie kosmetiką ir ne tik.


Komentarai