Zoeva Cosmetics pirkiniai - klasikinis 8 šepetėlių rinkinys ir Authentic Skin Foundation kreminė pudra

      Labas.

     Praėjusią savaitę savo Instagram paskyroje Jums pažadėjau pasidalinti įspūdžiais apie Zoeva Cosmetics pirkinius. Pirmą kartą pirkau iš oficialaus Zoeva Cosmetics puslapio ir tiesą pasakius,  likau nustebinta ypač greitu pristatymu. Siuntinys buvo išsiųstas tą pačią dieną, kai pateikiau užsakymą ir siunta atkeliavo po 7 kalendorinių dienų. Pristatymo sąlygos siunčiant yra puikios - nuo 40 € taikomas nemokamas pristatymas ir siuntas pristato DHL kurjeriai. Prekės keliauja iš ES, taigi jokių muitų ar kitų papildomų mokesčių nėra. Sausio mėnesį Zoeva puslapyje buvo labai geros nuolaidos ir aš jau senai norėjau atsinaujinti savo makiažo šepetėlių kolekciją. Todėl pasitaikė puiki proga įsigyti gerų,  kokybiškų šepetėlių už mažesnę kainą. Ilgai rinkausi iš Zoeva turimų rinkinių,  žiūrinėjau, kokie šepetėliai įeina į rinkinius. Labai svarbu žiūrėti ne tik į kainą, bet ir į pačius šepetėlius, ar jie bus Jums pritaikomi. Kartais su rinkiniais taip būna, kad iš rinkinio pusę šepetėlių lieka nenaudojami. Aš išsirinkau klasikinį, 8 šepetėlių rinkinuką, klasikinės juodos spalvos pakuotėse. 


     Siunta mane pasiekė labai tvarkingai supakuota. Pristatymas nustebino labiausiai, tikrai nesitikėjau, kad pristatymo terminas bus toks trumpas. Beje, į el.paštą atkeliauja ir siuntos sekimo kodukas, todėl galima sekti, kur yra siuntinys. 

     Klasikinis šepetėlių rinkinys atkeliavo juodos spalvos dėžutėje.

     Nugarinėje įpakavimo dalyje pateikiama trumpa  informacija apie rinkinyje esančius šepetėlius. Beje, šepetėliai pagaminti Kinijoje. 


      Kartu su rinkiniu atkeliavo ir nedidelė, juodos spalvos kosmetinė.


     Iš pirmo žvilgsnio kosmetinė man pasirodė kokybiška, tvirta, pagaminta iš dirbtinės odos, tačiau atrodo ir jaučiasi kokybiškai,  tvirtas,  geros kokybės užtrauktukas, su Zoeva logotipu. 


      Viduje kosmetinės įsiūtas ryškios, rožinės spalvos pamušaliukas. Kosmetinė praverstų keliaujant, patogu susidėti šepetėlius. Dar kartu tilptų ir kosmetika. 


     Išsirinkau klasikinį Zoeva šepetėlių rinkinį, sudarytą iš 4 šepetėlių veidui ir 4 šepetėlių akims.

   


     Zoeva šepetėliai ne veltui giriami, nes kokybė kalba pati už save. Atrodo labai gražiai, jaučiasi tvirti, kokybiškos rankenėlės, gražus, standartinis dizainas.  Zoeva šepetėlius galima rinktis iš keleto skirtingų atspalvių, tačiau man universaliausi ir lengviausiai prižiūrimi pasirodė klasikiniai, juodai baltų spalvų šepetėliai. Toliau pasidalinsiu kiekvieno šepetėlio nuotraukomis bei trumpu aprašymu. 


     Pirmasis rinkinyje esantis šepetėlis - 125 Stippling Brush. Šepetėlis skirtas skystiems ir biriems produktams, kaip vienas iš pagrindinių šepetėlių. Šereliai sintetiniai, dviejų skirtingų ilgių,  kad priemones padengtų kuo natūraliau.


    Aš tokio šepetėlio savo kolekcijoje neturiu, turiu įprastus, vienodo ilgio šepetėlius, kurie yra skirti skystoms pudroms, todėl norėjau įsigyti kitokį ir palyginti skirtumą. Naudojau keletą kartų, šereliai minkšti, gražiai dengia pudrą, galima išgauti stipresnį maskavimą. Tačiau aš pudrai dengti labiau mėgstu naudoti kempinėles, man gaunasi natūralesnis rezultatas. 


    Šiuo metu Zoeva puslapyje būtent juodos spalvos šio šepetėlio neturi, tačiau yra identiškas, tik kitos spalvos rankenėle, kaina - 16 €.

    Antrasis rinkinyje esantis šepetėlis - 128 Cream Cheek Brush. Šepetėlis - sintetinių šerelių,  skirtas kreminiams ar biriems skaistalams aplikuoti.


     Šepetėlis yra lenktos, kiek kirstos formos. Juo patogu aplikuoti skaistalus, galima naudoti ir kontūravimui. Šepetėlis yra ypač švelnių šerelių,  minkštas. Labai panašios formos šepetėlį turiu, naudoju beveik visada, tobulai tinka skaistalams dengti. O šepetėlius dažnai plauti tingisi, todėl turėsiu pakeitimui.


Šepetėlio kaina - 16 €.


    Trečiasis rinkinyje esantis šepetėlis - 105 Luxe Highlight Brush. Šepetėlis pagamintas iš sintetinių - natūralių ožkos plauko šerelių mišinio. Vėl gi, labai švelnus, nėra nei per didelis, nei per mažas, tobulos, ovalios formos, tinka hailaiteriui aplikuoti. 


   Man patinka nedideli, preciziški šepetėliai, su kuriais galima dengti hailaiterį būtent į konkrečias veido vietas. Turiu labai panašios formos šepetėlį iš E.L.F., tik Zoeva šepetėlio šereliai kur kas švelnesni.


     Šepetėlio kaina be nuolaidos - 16 €.

     Paskutinysis šepetėlis, skirtas veidui - 142 Concealer Buffer Brush. Nedidelis, standžių, sintetinių šerelių, patogus dengti maskuoklį paakių zonoje.

   
     Man patinka, kad šereliai yra sintetiniai, taip šepetėlis nesugeria į save produkto, sintetinius šerelius ir plauti yra gerokai lengviau. Tokiu šepetėliu patogu aplikuoti maskuoklį ne tik paakių zonoje, bet ir maskuoti kitus, nedidelius odos netobulumus ar spuogelius.


       Šepetėlio kaina be nuolaidos - 10,50 €.


    Kiti keturi rinkinyje rasti šepetėliai skirti akims. Pirmasis iš jų  - 227 Luxe Soft Definer Brush. 


   Šepetėlis nėra didelis, plokščias, sintetinio ir natūralaus ožkos plauko mišinys. Šepetėliu patogu aplikuoti šešėlius ir kartu sklaidyti šešėlį per visą akies voką.



     Šepetėlio kaina be nuolaidos  -10,50 €.


   Antrasis akių makiažui skirtas šepetėlis - 228 Luxe Crease Brush. Šepetėlis nedidelis, pailgos formos, sintetinių ir natūralaus ožkos plauko mišinys. Šepetėlis skirtas aplikuoti šešėlius akies voko linkyje, sulieti šešėlius, pašalinti perėjimus tarp spalvų.


    Tokį pat, tik mažesnio,  kelioninio dydžio šepetėlį jau turėjau savo kosmetinėje. Jis man tiesiog tobulo dydžio akies voko linkyje sklaidyti šešėlius. Mano akys mažos, nedidelės, gilios, kartu turiu ir dalinai užkritusius akių vokus, tai šio šepetėlio dydis tiesiog tobulas mano mažoms akims. Šereliai super švelnūs, minkšti, padeda gražiai išsklaidyti spalvas akies voko linkyje ir ties šoniniu akies kampučiu. 
    Rinkdamasi vieną iš rinkinių ir ieškojau, kad šis šepetėlis būtinai būtų rinkinyje. Norėčiau įsigyti ir dar vieną tokio dydžio ir formos šepetėlį.  


     Šepetėlio kaina be nuolaidos - 10,50 €.


     Trečiasis akių makiažui skirtas šepetėlis - 230 Luxe Pencil Brush.  Nedidelis, smailia viršūne, sintetinių ir natūralių ožkos plauko šerelių, švelnus, minkštas.


     Man šios formos šepetėlis tobulai tinka vidiniam akies kampučiui. Mano akys mažos, todėl ieškojau nedidelio, smailaus šepetėlio, kuris tiktų mano mažiems vidiniams akių kampučiams. Šepetėlis tobulai tinka tiek šešėliams aplikuoti, tiek vidinio akies kampučio įšviesinimui. Jis taip pat puikiai tinka apatinei akies voko linijai, sklaidyti spalvas tiek išoriniame akies kamputyje, tiek ties apatine akies voko dalimi. Tobulas šepetėlis, nedidelis, preciziškas, norėčiau įsigyti dar vieną. 


     Šepetėlio kaina be nuolaidos - 10,50 €.


      Paskutinysis akių makiažui skirtas šepetėlis - 317 Wing Liner Brush. Nedidelis, kirstas, sintetinių šerelių šepetėlis, skirtas akies pravedimui aplikuoti.


    Šepetėlis kirstos formos, kietas, plonas. Patogu brėžti taip vadinamą strėlytę su kreminiu pravedimu. Šepetėlį jau mėginau naudoti, patogus, galima nubrėžti ir itin precizišką pravedimą. Juo galima aplikuoti ir tamsų šešėlį ties blakstienų augimo linija. Šepetėlio aprašyme nurodyta  jog jis tinka naudoti ir antakiams bei lūpų pravedimui, tai galima sakyti universalus.


     Šepetėlio kaina be nuolaidos - 9,50 €.


     Zoeva Basic šepetėliu rinkiniu aš labai džiaugiuosi.  Nei vienas šepetėlis nedulkės lentynoje, visi rinkinyje rasti šepetėliai man pasirodė praktiški. Su vieninteliu kreminės pudros šepetėliu reikės susidraugauti daugiau, tačiau likusieji visi panaudojami. 
    Dėl Zoeva šepetėlių kokybės aš abejonių neturiu, žinau, kad jie tarnaus ilgai. Labai džiaugiuosi, kad Basic rinkinį įsigijau su nuolaida. Ir jei Jūs manęs paklaustumėte ar buvo verta, nedvejodama pasakyčiau,  kad TAIP. 



 Savo šepetėlių kolekcijoje turiu kitą Zoevos šepetėlių rinkinį, jį naudoju jau kokius septynerius metus. Tik užrašai ant šepetėlių yra apsitrynę,  bet pačių šerelių kokybė vis dar gera, šepetėliai man neatsiklijavo, nenusišėrė ir juos aš sėkmingai naudoju.  


 Kaip Jums Zoeva šepetėliai, ar pasiteisinę? Kuriuos naudojate dažniausiai,o galbūt turite rinkinuką? Pasidalinkit. 👇☺


     Kartu su šepetėlių rinkiniu įsigijau ir žymųjį Zoeva Authentic Skin Foundation makiažo pagrindą.  Šį produktą labai išgyrė viena mano mylima Youtube grožio blogerė ir pamačiusi šiam produktui pritaikytą 50 % nuolaidą nusprendžiau jį įsigyti. Žinoma, išsirinkti tinkamą kreminės pudros spalvą online misija neįmanoma. Rinkausi tiek pagal swatch'us,tiek pagal aprašymą. Mano išsirinkta spalva 030 N Ambition. Spalva turėtų būti neutralaus tono, šviesiai veido odai. Šis atspalvis man žiemos sezonui per tamsus, bet panaudojusi savaiminio įdegio priemones, pudrą naudoti galiu. 
     Zoeva kreminę pudrą jau mėginau keletą kartų: labai patiko pudros suteikiamas efektas, gražiai dengiasi, atrodo kaip antra oda, suteikia natūralios,  spindinčios odos efektą. Vienintelis pudros minusas - išsilaikymas, bet mano veido oda riebi, todėl iš šios pudros ir nesitikėjau matinio efekto. Net ir turint riebią veido odą, kartais norisi gražios, švytinčios odos efekto. Pirminis įspūdis tikrai neblogas, gaila, kad nepataikiau su spalva. Tiesa, pudra ant veido oksiduojasi,  todėl verta rinktis šviesesnę spalvą. Išsamia pudros apžvalga pasidalinsiu kitame blogo įraše.


      Šiuo metu Zoeva puslapyje vis dar vyksta žiemos išpardavimas, todėl jei susidomėjote, verta pirkti. Aš dar labai norėčiau išmėginti Zoeva akių šešėlius, bet neradau įdomios, dėmesio vertos  paletės. Juolab,  kad šešėlių savo kosmetikos kolekcijoje ir taip turiu daug. Gal Jūs bandėte Zoeva akių šešėlius ar veido paletes? Ar vertos dėmesio? Pasidalinkite.  

     Kaip visada, smagu, kad skaitote, užsukite ir į mano Instagram paskyrą   kur rasite daugiau apžvalgų.  




Komentarai