FILORGA MESO - MASK KAUKĖ

                  Labas.
                 Sveika atvykusi į mano tinklaraštį. 
          Šiandien dalinuosi apžvalga apie LookFantastic vasario mėnesio Beauty Box - Grožio dėžutėje rastą produktą FILORGA MESO - MASK  - kaukę veidui.   Produktą jau sunaudojau ir galiu pasidalinti savo įspūdžiais.

        Vasario mėnesio Lookfantastic grožio dėžutėje rasta FILORGA MESO - MASK  kaukė mėginuko dydžio - 15 ml. talpos.



                              Pilna kaukės pakuotė standartinė, 50 ml talpos ir atrodo taip:


FILORGA MESO - MASK kaukė - tai priešraukšlinė, šviesinamoji kaukė veidui. Kaukės kaina oficialiame kompanijos puslapyje siekia 45 eurus. 

 Filorga oficialiame puslapyje (nuoroda čia ) pateikiamas kaukės aprašymas:

Odos šviesinimas siekiant, kad oda švytėtų ir spindėtų. Lyginamos raukšlės, šalinami visi nuovargio požymiai

Kreminės konsistencijos kaukė intensyviai skaistina odą ir atkuria jos švytėjimą. Tinka visiems odos tipams, koreguoja raukšles, mažina sudirgimą, pašalina nuovargio požymius ir pilkšvumą.

Skaistina ir drėkina. Polisacharidas ramnozė ramina odos sudirgimus, akimirksniu lygina ir šviesina veido odos spalvą. Išskirtinė formulė su NCTF mezoterapijos kokteiliu stimuliuoja ląstelių veiklą ir kolageno gamybą.

Lygina ir putlina odą. Jūrinės kilmės kolagenas ir elastinas stimuliuoja ląstelių regeneraciją bei fibroląstų veiklą. Oda patempiama, sveikai spindi ir atrodo gaivi.



                  Sudėtis FILORGA MESO - MASK kaukė yra brangus produktas, todėl ir lūkesčiai tokiai priemonei yra didesni. Ypač sudėčiai. Ant mėginuko įpakavimo informacijos apie sudėtį nėra, todėl ją pateikiu iš oficialaus kompanijos puslapio. Produkto pagrindą sudaro vanduo. Antroji sudėtinė dalis - glicerinas. Trečiasis ingredientas yra propandiolas, tirpiklis, drėkiklis, klampumo reguliavimo medžiaga. Ketvirtoji sudėtinė dalis - emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, penktoji - šlapalas, drėkiklis, pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, saugo, ramina, kondicionuoja odą. Sudėtyje yra mineralinio aliejaus, minkštiklių, drėkiklių, tirštiklių,  emulsiklių, silikonų, klampumo reguliavimo, ph reguliuojančių, odą kondicionuojančių medžiagų, bičių vaško, kolageno, saldžiųjų migdolų aliejaus, druskų, gliukozės, hialurono, citrinos, askorbo, asparto rūgšties, vitamino E, vitamino B12, vitamino A, vitamino B2, B3, vitamino B5,   antioksidantų,  amino rugščių, folio rūgšties,  kofermento A, biotino,   taip pat nemažai kvėpiklių, konservantų.

AquaGlycerinPropanediolPentaerythrityl DistearateHydroxyetethyl urea,  Paraffinum Liquidum (Mineral Oil)Cetearyl AlcoholHydrogenated Starch HydrolysateC20-22 Alkyl PhosphateCI 77891 (Titanium Dioxide)C20-22 AlcoholsOctyldodecanol, Cera Alba (Beeswax)Phenoxyethanol1,2 - hexanediolGlyceryl  StearatePeg - 100 StearateHydrolyzed Elastin, Soluble Collagen, Hydrogenated PolydeceneParfumSucrose Palmitate, Xanthan Gum, ChlorphenesinAmmonium LactateHydroxystearic acidSodium HydroxideBiosaccharide Gum-2, Glyceryl Linoleate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium ChlorideGlucose, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Potassium ChloridePotassium SorbateCalcium ChlorideMagnesium SulfateGlutamineSodium PhosphateAscorbic AcidSodium AcetateTocopherol, Lysine Hcl, ArginineAlanineHistidineValineLeucineThreonineIsoleucine, TryptophanPhenylalanin, TyrosineGlycinePolysorbate 80Serine, DeoxyadenosineCystine, CyanocobalaminDeoxycytidineDeoxyguanosineDeoxythymidineGlutathioneAsparagineAspartic AcidOrnithineGlutamic AcidNicotinamide Adenine Dinucleotide ProlineAminobutyric AcidMethionine, TaurineHydroxyproline, Glucosamine, Coenzyme AGlucuronolactoneSodium GlucuronateThiamine DiphosphateDisodium Flavine Adenine DinucleotideSodium Uridine TriphosphateTocopheryl PhosphateRetinyl AcetateInositolMethyl DeoxycytidineNiacin, NiacinamidePyridoxinePyridoxine HClBiotinCalcium Pantothenate, Folic Acid, Riboflavin.

(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas).

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).


                       Naudojimas. Kaukę naudoti bent kartą per savaitę. Ploną kaukės sluoksnį tepti ant viso veido, išskyrus akių kontūrą, kaklo ir dekoltė srityje. Palikti 15-30 minučių. Tada kruopščiai nuplauti vandeniu. 
                 Kaukės konsistencija labai lengva, primena įprastą kremą veidui. Naudojasi pakankamai taupiai, lengvai tepasi ant veido, nereikia naudoti storo kaukės sluoksnio. Kaukė turi kvapą, tačiau jis nėra intensyvus ar erzinantis. 
                  Beauty Box žurnale rašoma, kad kaukę galima naudoti kaip naktinę kaukę, užtepus ją vietoj įprasto veido kremo, taip palikti per naktį.


                    FILORMA MESO  - MASK kaukė po pirmo naudojimo man nepaliko jokio įspūdžio. Tikrai nemačiau absoliučiai jokio poveikio,o dar konsistencija tokia įdomi, visai neprimenanti įprastos veido kaukės, tokia labai kreminė ir lengva. Bet panaudojusi kaukę dar keletą kartų tikrai nustebau, nes sekančią dieną po kaukės panaudojimo mano veido oda atrodė tikrai gaivesnė, gražesnė ir labiau pailsėjusi. Šviesinančio poveikio nepastebėjau. Mano oda ir taip labai šviesi, jokių pigmentinių dėmelių ant veido neturiu, todėl ir šviesinančio poveikio nepajutau. Šią kaukę man patiko naudoti ir kaip naktinį veido kremą, tik reikia labai nedidelio priemonės kiekio. Kaukė jaučiasi ant odos, bet po kokių 10-15 minučių pilnai susigeria, nepalieka lipnumo pojūčio. Kad ir kaip nesinorėtų pripažinti, bet kaukė man tikrai labai patiko ir tiko. Tiesa, priešraukšlelinio poveikio nepastebėjau, galbūt kaukę reikėtų panaudoti ilgiau. Vienintelis produkto minusas yra didelė kaina. Tačiau paieškojus su nuolaida, tikrai norėčiau įsigyti pilna produkto pakuotę. Ar Jūs bandėte šią Filorgos kaukę? Kokie įspūdžiai? Ar verta ją pirkti? O gal bandėte kitų šios kompanijos produktų, į ką vertėtų atkreipti dėmesį?


Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :) 

Komentarai