BIODERMA SÉBIUM H2O MICELINIS VALOMASIS VANDUO RIEBIAI IR MIŠRIAI VEIDO ODAI

           Labas.
           Sveika atvykusi į mano tinklaraštį.

        Šiandien dalinuosi apžvalga apie Bioderma Sebium H2O micelinį vandenį. Tai priemonė be kurios šiandien negaliu įsivaizduoti savo veido priežiūros rutinos. Šį produktą taip pat įtraukiau į savo mylimiausių 2017 metų produktų sąrašą (nuoroda čia ). 





           Bioderma Sebium H2O micelinis vanduo skirtas riebiai, mišriai, į aknę linkusiai odai.
           Produkto privalumai:
  • švelniai nuvalo veidą ir akis, gerai pašalina makiažą;
  • iš karto suteikia odai švaros ir gaivumo pojūtį;
  • reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą;
  • neleidžia atsirasti naujiems inkštirams, slopina odos riebalų tirštėjimą.
        Produkto etiketėje pateikiamas micelinio vandens aprašymas:

Micelinis vanduo mišrios odos valymui. Ši švelni priemonė vienu judesiu nuvalo veido, akių ir lūpų makiažą bei pašalina riebalų perteklių, neišsausina odos. Patentuotas FluidactivR kompleksas reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą. Sudėtyje esantis vario sulfatas ir cinko gliukonatas veikia antibakteriškai. Tai - universali priemonė, kurią naudojant nereikia papildomų veido valymo ir tonizavimo priemonių. Nereikia nuplauti. 
Naudojimas: ryte ir vakare nuvalykite veidą suvilgytu vatos diskeliu ir lengvai nusausinkite odą. 

Gamintojas: BIODERMA Laboratoire Dermatologique, Prancūzija. 

Nuoroda į oficialų BIODERMOS puslapį. 


Produktas galioja 9 mėnesius nuo atidarymo.


          Bioderma Sebium H2O micelinį vandenį galima įsigyti vaistinėse. Produktas parduodamas trijų talpų pakuotėse: 100 ml., 250 ml. ir 500 ml. Šiuo metu esu įsigijusi naują produkto 500 ml pakuotę. Priemonė atkeliauja paprastoje plastikinėje pakuotėje, su žaliu kamšteliu. Žalia spalva žymi būtent Sebium linijos produktus (skirti riebiai, mišriai į aknę linkusiai odai). Mano užbaigta pakuotė buvo su paprastu žaliu atidaromu kamšteliu. Naujai įsigyta pakuotė turi daug patogesnį naudojimui dozatorių.



            Sudėtis. Priemonės sudėtis pateikiama produkto šoninėje dalyje. Micelinio vandens pagrindą sudaro vanduo. Toliau seka kaprilo/ kaprio gliceridas (emulsiklis, minkštiklis, kondicionuojantis odą). Trečiasis ingredientas - natrio citratas - reguliuoja ph, antioksidantas. Ketvirtoji sudėtinė dalis - cinko gliukonatas, vidutinio saugumo ingredientas, skatina žaizdų gijimą, pasižymi antivirusiniu poveikiu, saugo odą. Vario sulfatas, penktasis indredientas, kondicionuoja odą. Dviskiaučių ginkmedžių ekstraktas - antioksidantas, tonikas, gerina kraujotaką. Sudėtyje yra drėkiklių, tirpiklių, citrinų rūgšties, konservantų bei kvapiųjų medžiagų.

AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE, ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, DAF (DERMATOLOGICAL ADVANCED FORMULATION) PATENTED NATURAL COMPLEX, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM)



(žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 

(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

Kosmetikos DNR puslapyje galima pasiskaityti daugiau atsiliepimų apie Bioderma Sebium H2O micelinį vandenį (nuoroda čia ).




         Bioderma Sebium H2O micelinio vandens trūkumai:
  • nesaugūs ingredientai;
  • gali alergizuoti (jautriai odai dėl savo sudėtinių dalių gali netikti);
  • pakankamai intensyvus kvapas;
  • kaina. 
         Nepaisant minėtų trūkumų Bioderma Sebium H2O micelinis vanduo yra nepakeičiamas mano veido priežiūros rutinoje. Prie pakankamai intensyvaus kvapo aš jau įpratau, jo nebejaučiu. Produktas puikiai nuvalo makiažą, gaivina, tonizuoja odą, mažina spuogelių atsiradimą. Mano riebiai odai ši priemonė puikiai pasiteisino. Micelinį vandenį visuomet perku akcijų ir išpardavimų  metu, taip produktą galima įsigyti pigiau. Naudojasi pakankamai taupiai, užtenka tikrai ilgam.

        BIODERMOS lojalumo klubas. Perkant bet kuriuos BIODERMA kompanijos produktus galima registruotis į lojalumo klubą (nuoroda čia ). Už kiekvieną įsigytą produktą yra gaunami taškai, surinkus tam tikrą jų skaičių galima gauti prizus. 
           Ant kiekvienos BIODERMA produkto pakuotės galima rasti štai tokį lojalumo klubo ženklą:



        Po priemonių aprašymu galima rasti produkto kodą. Jį reikia registruoti lojalumo klubo puslapyje. Taip pat reikalingas produkto ar priemonės pirkimo kvitas ar sąskaita, jei perkate internetu. Taip už kiekvieną įsigytą BIODERMOS prekę gaunate taškus, kuriuos galima keisti į prizus. 
           Labai gaila, kad perkant BIODERMOS produktus iš užsienio, gauti  lojalumo taškų nėra galimybės. 


           Bioderma Sebium H2O micelinį vandenį galima įsigyti vaistinėse, taip pat internetinėse parduotuvėse. 500 ml pakuotės kaina siekia apie 14 eurų. Akcijų metu galima įsigyti pigiau. Aš savąją naują micelinio vandens pakuotę įsigijau Feelunique puslapyje .

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.


Saulėtos ir gražios dienos :)

Komentarai

  1. Dievinu šią kosmetiką! Na, ne veltui ją vaistinėse parduoda.. Turiu ir šį micelinį vandenį, ir veido kremą taip pat. Man labai patinka, kad jų veido kremai yra labai detaliai atitaikyti odos tipams. Jei riebiai, tai ne vien riebiai, o ir linkusiai į spuogus (nes dažniausiai vienas eina paskui kitą), o jei sausai, tai ne tik sausai, bet ir linkusiai pleiskanotis ir jautriai (vėlgi, viskas eina kartu). Sudėčių nagrinėti kol kas aš dar padoriai neišmokau, bet vien jau tai, kad kremas praktiškai neturi kvapo - man didžiulis pliusas. Mano odai ir taip pakanka visų cheminių sluoksnių, kuriuos kasdien nešioju.. Ir kol kas tai man yra vienas iš geriausių kainos ir kokybės santykių. Paskutinį kartą pabandžiau internetu užsisakyti (kai jau patikrinta, neverta nei su pardavėjom ten tartis, tai kam iš tų namų eit? :D), nes žiūriu, kad visai apsimoka: https://www.gintarine.lt/bioderma/catalogstore.aspx?VFID=PL_2937 Nežinau, gal čia tik dabar kokia proga, bet kad ir kokia ta proga būtų - man kaip ir nesvarbu - svarbu pigiau :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Iš visos Sebium H2O linijos man pasiteisino tik prausiklis ir micelinis vanduo. Labai patinka abu šie produktai. Bandžiau keletą kremų, bet tokio didelio įspūdžio nepaliko, ypač matizuojantys. Juos naudodama po truputį pastebiu, kad oda ima dar labiau riebaluotis. Aš visada šiuos produktus perku internetu, ir visuomet ieškau, kada jie būna parduodami su nuolaida. :)
    Dėkoju už komentarą, smagu, kad skaitote. :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą